Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hayırlı geceler güzeller

kızlar ellerinize sağlık.
dereceye giren güzelleri tebrik ederim.

Selamun aleykum
Hayırlı sabahlar musmutlu bir haftasonu olsun inşallah
Kasımpatı bonus ellerinizi sağlık kilo veren çabalayan güzelleri kutlarım
Asum 2 süper maşallah inşallah haftaya bende listelerde düzgün bi şekilde yer alırım
Akşam misafirim vardı yemekte balık yaptım oda evi nasıl kokuttu havalandırmak lazım bugün hiç yataktan cikasim yok ama hastahaneye gitmek lazım ufff hayırlısı bugun aslında bi gidip ayakkabı almak istiyorum bu aldım allahım hiç yuruyemedim çok rahatsız kızlar kullandığınız bi marka varmı ayakkabı da

canım çok tesekkur ederim çok haklisin ben bi 30 kilo vermiştim şimdi onu 40 kilo olarak geri aldım ona canım çok sıkılıyor dediğin gibi hızlı diyetler tek tip beslenme yaptım oda misliyle geri geldi en çok o emeklerime üzülüyorum o eski hırsı gücü bulamıyorum kendinde sadece söyleniyorum işte önceden evde herşeyi yapar kendim lokma azima almazdim akşam 7 den sonra lokma koymazdim agzima hergun lesile yürüyüş offf bak anlatırken bile nekadar üzüldüm allahım o hırsı tekrar versin hepimize inşallah busene son olsun artık inşallah su senin Komşun beni çok heyecandirmisti aslında ama nasıl böyle vaz geçiyorum anlamiyorum

hariye benim bir Columbia marka bordo bir ayakkabım var spor ayakkabım mağlesef nerdeyse kumaş patulonumun altına bile onu giyiniyorum rahat ama..
spor salonu içinde nike almıştım geçen iş yerinde topuklu botumu giydim 3 gün ayağımın amelyatlı yeri ağrıdı benimde ayakkabı almam lazım ama ben interneten alıyorum ayaklarım büyük olduğu için. var evde düğünlük özel günlük ama rahat değiler benim sana tavsiyem kifidis marka ayakkabı al ortopedi dr. bile ordan ayakkabı veriyor giyenler rahat olduğunu söylüyor ..

birde V A Z G E Ç M E E E E

Frida insallah canim insallah vazgecmem bende spor ayakkabı almayı düşünüyorum diğerleri hiç rahat olmuyor hele böyle kiloluyken olmazsa bende internete bir bakayım aslında nike almak istemiyorum İsrail mali diye ama oda çok rahat bilemedim
gunaydin bi bardakta ben çay alabiliiyim o güzel demlikten

Selamun aleyküm güzeller
Güzel bir gün geçirirsin iz inşallah
Ve aleykum selam işaAllah...

Herkese musmutlu haftasonları dilerim
Gece minigin huzursuzlugu yüzünden sabahladık resmen ama çok şükür sabaha doğru uyudu yeni kalktık bende oruçluydum en azından sabah uyuması iyi oldu :)

Nursena moral bozmak yok aynen devam ediyoruz Leslie yapabileceksen yap iyi olur ama bir yerini felan incitme topuğa dikkat et
Ben de sana yaklaşmıştım ne güzel tartı senden yana çıktı ama arkandayım ona göre
Şimdi yürüyüşe gidiyorum
Bol su bol su diye de hatırlatayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…