- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
HAFTANIN 1.si............................. -2.6 kg..................................YST38
HAFTANIN 2.si............................ - 1 kg .............................ASUMAN ZEYNEP
HAFTANIN 3.leri.........................- 0.9 kg ........................... YENA & PlYNNA
kızlar ellerinize sağlık.[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]nursena[/TD]
[TD]100 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]120 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
Haftanin spor 1.si
Asumanzeynep
Haftanin 2.si
Nursena
canım çok tesekkur ederim çok haklisin ben bi 30 kilo vermiştim şimdi onu 40 kilo olarak geri aldım ona canım çok sıkılıyor dediğin gibi hızlı diyetler tek tip beslenme yaptım oda misliyle geri geldi en çok o emeklerime üzülüyorum o eski hırsı gücü bulamıyorum kendinde sadece söyleniyorum işte önceden evde herşeyi yapar kendim lokma azima almazdim akşam 7 den sonra lokma koymazdim agzima hergun lesile yürüyüş offf bak anlatırken bile nekadar üzüldüm allahım o hırsı tekrar versin hepimize inşallah busene son olsun artık inşallah su senin Komşun beni çok heyecandirmisti aslında ama nasıl böyle vaz geçiyorum anlamiyorumOgulcuklarim lütfen kendini bu kadar üzüp yıpratma,kendine acima olur mu?
Hicbirimiz üzülecek ve acinacak durumda değiliz,cok sükür saglikliyiz evet kilomuz fazla ama bu asilamayacak bir engel değil,istersek bu durumu değiştirebiliriz..
Yillardir bu bakis acisi ile kendine bakan biri olarak acize ifade ediyorum ki bu bakis acisinin bizlere yarari yok,aksine zarari var..
Kendimize kizdikca yiyor,yedikce üzülüyoruz..Kisir döngü böyle devam edip gidiyor maalesef..
Biz basaracagimiza inandiktan sonra tartıdaki rakamin önemi yok,tarti 160 ,180,200 vs gösterse de inandigimiz ölçüde başarabiliriz..Sadece baskalari 6 ayda ideal kilosuna kavuşurken biz 1 seneden kavuşuruz,akibeti güzel olunca uzayan zamanin ne önemi var dimi..
Emin ol yapanlarin,basaranlarin bizden fazlasi yok..Bizim sadece kendimize inanmaya ve bakis acimizi degistirmeye ihtiyacimiz olduğunu düşünüyorum ben,Sanirim birde en buyuk hatayi kilolarimiz birden vermek istemekle yapıyoruz gerçekle yüzleşince de umutsuz olup vazgeçiyoruz..
Oysaki diyet yerine saglikli beslenmeye başlasak,miktarlara takili kalmaktansa hayatimizdan mümkün mertebe unlu ve sekerli gidalari uzaklaştırsak gram da olsa bir bir gidecek kilolar,totale baktigimizda da gördüğümüz rakam bizi tatmin edecektir..
Inan bana kendimize inanmayi beceremedigimiz sürece bu kilolari veremeyiz,ne diyet ile, ne ameliyat ile,ne de diyetisyen vs ile..
Haddimi lütfen maruz gör,halis niyet ile içimden geçenleri karalamak istedim sadece..Ben hepimizin zayiflamasini istiyorum ve inanıyorum zayiflayacagimiza..
Sadece kendimize inanmaya ve bakis acimizi degistirmeye ihtiyacimiz var.
Bu zorlu yolda,istikrarsizliklarimiz,kacamaklarimiz,duygu firtinalarimiz,irademizin disinda ki gerçeklesen hadiseler vs olacaktır elbet..Ama bizler hic düsmemis gibi üzerimizde ki tozlari silkeleyip yolumuza umutla bakmaya,kendimize inanmaya ve bu yolda yürümeye devam edeceğiz inşallah..
canım çok tesekkur ederim çok haklisin ben bi 30 kilo vermiştim şimdi onu 40 kilo olarak geri aldım ona canım çok sıkılıyor dediğin gibi hızlı diyetler tek tip beslenme yaptım oda misliyle geri geldi en çok o emeklerime üzülüyorum o eski hırsı gücü bulamıyorum kendinde sadece söyleniyorum işte önceden evde herşeyi yapar kendim lokma azima almazdim akşam 7 den sonra lokma koymazdim agzima hergun lesile yürüyüş offf bak anlatırken bile nekadar üzüldüm allahım o hırsı tekrar versin hepimize inşallah busene son olsun artık inşallah su senin Komşun beni çok heyecandirmisti aslında ama nasıl böyle vaz geçiyorum anlamiyorum
Esra çocuklar çok tatlı maşallah Allah bağışlasın güzel günlerini gör
Bence de evlat can gerisi yalan
Allah yavrularımızı hayırlı evlat eylesin
Frida insallah canim insallah vazgecmem bende spor ayakkabı almayı düşünüyorum diğerleri hiç rahat olmuyor hele böyle kiloluyken olmazsa bende internete bir bakayım aslında nike almak istemiyorum İsrail mali diye ama oda çok rahat bilemedimhariye benim bir Columbia marka bordo bir ayakkabım var spor ayakkabım mağlesef nerdeyse kumaş patulonumun altına bile onu giyiniyorumrahat ama..
spor salonu içinde nike almıştım geçen iş yerinde topuklu botumu giydim 3 gün ayağımın amelyatlı yeri ağrıdı benimde ayakkabı almam lazım ama ben interneten alıyorum ayaklarım büyük olduğu için. var evde düğünlük özel günlük ama rahat değiler benim sana tavsiyem kifidis marka ayakkabı al ortopedi dr. bile ordan ayakkabı veriyor giyenler rahat olduğunu söylüyor ..
birde V A Z G E Ç M E E E E
gunaydin bi bardakta ben çay alabiliiyim o güzel demlikten
ben demleyim gülüm sana çay sobanın üstünde simdu :)))Hayriye cayim bitmis biliyonmu kahvalti yaptim ama cay icemedim yazik bana :)
Ve aleykum selam işaAllah...Selamun aleyküm güzeller
Güzel bir gün geçirirsin iz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?