Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam güzel bayanlar, ben Esra. Sizi çok özledim, Yenamdan haberlerinizi aldım :) Benim hayat yavaş yavaş normale dönüyor, annem de daha iyi şükür. İnşallah yılbaşı gibi aranıza geleceğim. Asuman abla, Meyra, Dafi abla, Yenam var gibi gördüm bizimkilerden. Öpüyorum sizi, iyisinizdir inşallah hepiniz.

Hoşgeldin esracım biz de seni özledik annenin iyi olmasına çok sevindim
Bizler buradayız bekleriz seni de :)

Esracim hoşgeldin çok sevindim annenin iyi olmasına Rabbim bir daha yaşatmasın zor gün en kısa zaman da gel inşallah

Allah kabul etsin

hoş geldin esracım. seni görmek çok güzel. annenin iyi olmasına sevindim. gittiğinden fazla dönmezssin inşallah. zira ben bıraktığından yukarılardayım

Annenin nesi vardı bilmiyorum canım ama geçmiş olsun
bu arada bu topik deki tek esra benim sanıyordum ama degilmisim

Pek tenha yine burası yine ruhlar alemine mi gittiniz naptiz
neyse ben bugun yediklermi yazayim
sabah kahvaltida 1 simit 1 yumurta biraz yeşillik domates 3 ceviz azcık peynir 1 tanede zeytin
aksam bamya yemegi yogurtlu ıspanak salata 1 tanede muz
arada yesil cay su

Fridanin gecen haftaki patlamalarini bildinmi bonus hah simdi patla dur
Patla dur derken geçen hafta bir gün tokluk hisimi kaybetmiştim durmadan yedim öyle bişeymi yaşıyorsun eğer öyleyseeee

Yapcak bişey yok geçmiş olsuuun :)))

Bonus kumpir yedim sonracığıma pırasada yedim bir kabak tatlısını yiyemedim iyi kabak bulamadım kendime birde lahana sarması var ama onla uğraşamam kim yapcek

Mavis ugramiyosun :) 5 5 söyleydi sanirim bi gun pattes bi gun meyve bi gun sebze bi gun yumurta bi gunde etmiydi neydi iste :)))
tatlım ben o eski modlara giremiyorum yaa keske girip hepsixle olsam sıkı diyetler lesliler yuruyuşler nerde 6 dilim baklava yedim bu gun akşam hemde dibine vurdum . Eşimin işi olmuyor bi turlu canım sıkkın yemeğe verdim kendimi
5 5 diyeti zor ama yapılabılır.
iyiki sizinleyimmm

Kabak demeee buldugum yerde acimadan yiyecegim

Ins olur zor tabi sizin icin. Demekki cok sıkı diyetler insani bezdiriyoki bir daha yapamiyosun.

Hoşgeldin esracım biz de seni özledik annenin iyi olmasına çok sevindim
Bizler buradayız bekleriz seni de :)

Asuman ablam, hoşbulduk :) Nasılsın, kızlar nasıl? Dönüyorum artık, bi yerden çeki düzen vermek lazım. Sizin sohbetiniz olmadan olmaz :)

Esracim hoşgeldin çok sevindim annenin iyi olmasına Rabbim bir daha yaşatmasın zor gün en kısa zaman da gel inşallah

Hoşbulduk Hayriye abla, Allah razı olsun... Görüşürüz artık bundan sonra bol bol :)

Allah kabul etsin

hoş geldin esracım. seni görmek çok güzel. annenin iyi olmasına sevindim. gittiğinden fazla dönmezssin inşallah. zira ben bıraktığından yukarılardayım

Dafi abla seni görmek de güzel. Allah razı olsun. Valla gittiğimde kilom kaçtı hatırlamıyorum ama baya kilo aldım. Napalım sağlık olsun, veririz inşallah.

Annenin nesi vardı bilmiyorum canım ama geçmiş olsun
bu arada bu topik deki tek esra benim sanıyordum ama degilmisim

Çok sağol adaşım. Annem 8 ay kadar önce felç geçirdi. Biraz zordu ama baya toparladı şükür... Yalnız değilsin artık :)

Esracım hoşgeldin sefalar getirdin.
Ne iyi ettin. Çok sevindim ..

Tam su resme gulmustumki face de bir paylasimin altinda bir yorum okudum ve gozyasimin akmasina yetti.

Allahim bir bekleyisle bekleyenlerin umduklarini nasip et. Sen evlat isteyen herkese bunu nasip et. Yeryuzunde ne bir cocuk aglasin anasiz kaldi diye ne de bir kadin aglasin evladi yok diye... Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…