Selam güzel bayanlar, ben Esra. Sizi çok özledim, Yenamdan haberlerinizi aldım :) Benim hayat yavaş yavaş normale dönüyor, annem de daha iyi şükür. İnşallah yılbaşı gibi aranıza geleceğim. Asuman abla, Meyra, Dafi abla, Yenam var gibi gördüm bizimkilerden. Öpüyorum sizi, iyisinizdir inşallah hepiniz.
Esracım hoşgeldin sefalar getirdin.
Ne iyi ettin. Çok sevindim ..
Hoşgeldin esra.
Annenin artık daha iyi olmasına da çok sevindim.
Hoşbulduk Yenam, canımsın :)
Meyracım hoşbulduk. Yena bahsetti sormuşsun, dua etmişsiniz çok çok sağolun. Sen de bebek bekliyormuşsun, hayırlı olsun sağlıkla kavuşun inşallah :)
Hoşbulduk Yenam, canımsın :)
Meyracım hoşbulduk. Yena bahsetti sormuşsun, dua etmişsiniz çok çok sağolun. Sen de bebek bekliyormuşsun, hayırlı olsun sağlıkla kavuşun inşallah :)
Nassin iyimisin meyra selam neyin vermiyon ayran ictik ayri mi dustuk :)Amin inş, teşekkürler.
Sende sağol canım.
AminTam su resme gulmustumki face de bir paylasimin altinda bir yorum okudum ve gozyasimin akmasina yetti.
Allahim bir bekleyisle bekleyenlerin umduklarini nasip et. Sen evlat isteyen herkese bunu nasip et. Yeryuzunde ne bir cocuk aglasin anasiz kaldi diye ne de bir kadin aglasin evladi yok diye... Amin
Guaydinn mutlu pazarlar bol bol gulen yuzler diliyorum
Eki Görüntüle 1723190
Ceylangozu sardunya boyle ufak olanina bayilirim
Hayırlı mutlu birr gün olması dileğiyle Günaydın herkese
kahvaltiya anneme gidiyorum ya kac kaloriyle geri donerim artik allah bilir
bence çok iyi yapmışsın uyumakla :) ben de haftasonları erken kalkıyorum ve gıcık oluyorum bu duruma.. en azından bebiş gelene kadar ne kadar uyusam kar diye düşünüyorum :))) dün ben de d&r a gitmiştim de iki tane erkek çocuk star wars oyuncaklarının olduğu yerde annelerine ne diller döküyolardı :) bi süre izledim onları :)En hafifinden musmutlu bir pazar diliyorum.
Alışkın bünye tek tatil sabahın da bile erkenden uyandı.. Ama ben ne ettim. inat ettim,allem ettim kallem ettim çıkmadım yataktan. Oğlanın legolardan robot icatları vırrr biii sesleri,anne kitabı bitirdim,anne satranç videosu izliycem.. Tüm bunlara rağmen yeniden yeniden uyumaya devam ettim veeee uyudum saat 11 de uyandım..:))
OĞlan anneleri bilir belki star wars furyası bizi çok etkiliyor siz de durumlar nasıl.? ablasına diyormuşki belki annem bana yeniyıl hediyesi star wars legolarından alır :))
Geçen D&R dan baktım çok pahallı en küçük işe yaramaz boyu bile 69 lira çok gereksiz..babası bilse hemen alır en kızdığım huyu umarım ona haber gitmez .
Niye girmek mukun olmasin kuzum ben 110 la gittim doguma girersin dert etme :) o pijamalari uzun sure giyceksin. Uzun sabahlik tavsiye ederim ben disarda pantolon giymedigim icin pijamaylada hastanede dolanmak istemedigimden en uzunundan aldim kalcayi bacaklari anca kapatiyo.bu arada 90+ doğum yapan arkadaşlar size bir sorum olacaktı :)
doğum sonrası ne giydiniz yahu?? bu lohusa pijamalarının içine girmem pek mümkün görünmüyo da çünkü :))
bi de tesettürlü arkadaşlar... başınıza ne örttünüz ne götürmek lazım kendimize doğum sonrası için....
yengelerime sordum da onlar 36 beden olunca bana pek faydaları olmadı :)
Bir de lcw de hamile esofmanlarina bak istersen :)bu arada 90+ doğum yapan arkadaşlar size bir sorum olacaktı :)
doğum sonrası ne giydiniz yahu?? bu lohusa pijamalarının içine girmem pek mümkün görünmüyo da çünkü :))
bi de tesettürlü arkadaşlar... başınıza ne örttünüz ne götürmek lazım kendimize doğum sonrası için....
yengelerime sordum da onlar 36 beden olunca bana pek faydaları olmadı :)
Benim ole tac falan dusuncem yok da :) bazi arkadaslar sifon sal takmislar ben de tulbentle daha rahat olur diye dusunuyodum da size de sorayim dedim :) pijamani nerden almistin bonus bulamiyorum ben bedenime gore... Bi de burasi kucuk bi yer dun trabzonda da baktim bulamadim. Ben de pijamanin ustune giymek icin uzun bi yelek aldim dizlerime kadar falan. Sorun pijama iste..Bir de lcw de hamile esofmanlarina bak istersen :)
mutlu pazarlaaarrr :)
sık sık gelemiyorum ne yazıkki... cuma akşamı gelecektim kiii anneme gittim.. dün de sinemaya gittik, alışveriş yaptık falan derken akşam yatağa zor attım kendimi...
kilom 99 oldu son dönemde.. bi ara abartınca 100ün üstüne de çıkmıştım ama dikkat edip bol su içince, ödemi de attım herhalde. he kilodan bahsediyorum ama çok da takmıyorum açıkçası sonuçta hamileyim.. (elhamdülillah...)
inanılmaz bi hızla çatlamaya başladım.. önlem almaya çalışıyorum ama çok da üstüne düşemiyorum... artık akışına bıraktım..
listeyi yapan güzel arkadaşlarım ellerinize sağlık..
kilo veren, gayret eden kızlar sizi de tebrik ederimm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?