Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hoşgeldin esra.
Annenin artık daha iyi olmasına da çok sevindim.

Esracım hoşgeldin sefalar getirdin.
Ne iyi ettin. Çok sevindim ..

Hoşbulduk Yenam, canımsın :)

Hoşgeldin esra.
Annenin artık daha iyi olmasına da çok sevindim.

Meyracım hoşbulduk. Yena bahsetti sormuşsun, dua etmişsiniz çok çok sağolun. Sen de bebek bekliyormuşsun, hayırlı olsun sağlıkla kavuşun inşallah :)

Amin

En hafifinden musmutlu bir pazar diliyorum.

Alışkın bünye tek tatil sabahın da bile erkenden uyandı.. Ama ben ne ettim. inat ettim,allem ettim kallem ettim çıkmadım yataktan. Oğlanın legolardan robot icatları vırrr biii sesleri,anne kitabı bitirdim,anne satranç videosu izliycem.. Tüm bunlara rağmen yeniden yeniden uyumaya devam ettim veeee uyudum saat 11 de uyandım..:))
OĞlan anneleri bilir belki star wars furyası bizi çok etkiliyor siz de durumlar nasıl.? ablasına diyormuşki belki annem bana yeniyıl hediyesi star wars legolarından alır :))
Geçen D&R dan baktım çok pahallı en küçük işe yaramaz boyu bile 69 lira çok gereksiz..babası bilse hemen alır en kızdığım huyu umarım ona haber gitmez .

Son düzenleme:
Guaydinn mutlu pazarlar bol bol gulen yuzler diliyorum

Eki Görüntüle 1723190
Ceylangozu sardunya boyle ufak olanina bayilirim

Renkler şahane... hiç anlamam ve beceremem ev de çiçek yetiştirmeyi ama böyle görünce çok hoşuma gider...
yahut mutfak balkonların da ilgilenen emek harcayan hatun kısmılarını takdir ederim :))

Hayırlı mutlu birr gün olması dileğiyle Günaydın herkese
kahvaltiya anneme gidiyorum ya kac kaloriyle geri donerim artik allah bilir

afiyet olsun hatta olmuştur bu saate :) amaaan takma kaç kalori olduğunu düşünme her gün pazar değil ve her gün annene gitmiyosun..

mutlu pazarlaaarrr :)
sık sık gelemiyorum ne yazıkki... cuma akşamı gelecektim kiii anneme gittim.. dün de sinemaya gittik, alışveriş yaptık falan derken akşam yatağa zor attım kendimi...
kilom 99 oldu son dönemde.. bi ara abartınca 100ün üstüne de çıkmıştım ama dikkat edip bol su içince, ödemi de attım herhalde. he kilodan bahsediyorum ama çok da takmıyorum açıkçası sonuçta hamileyim.. (elhamdülillah...)
inanılmaz bi hızla çatlamaya başladım.. önlem almaya çalışıyorum ama çok da üstüne düşemiyorum... artık akışına bıraktım..
listeyi yapan güzel arkadaşlarım ellerinize sağlık..
kilo veren, gayret eden kızlar sizi de tebrik ederimm :)

bu arada 90+ doğum yapan arkadaşlar size bir sorum olacaktı :)
doğum sonrası ne giydiniz yahu?? bu lohusa pijamalarının içine girmem pek mümkün görünmüyo da çünkü :))
bi de tesettürlü arkadaşlar... başınıza ne örttünüz ne götürmek lazım kendimize doğum sonrası için....
yengelerime sordum da onlar 36 beden olunca bana pek faydaları olmadı :)

bence çok iyi yapmışsın uyumakla :) ben de haftasonları erken kalkıyorum ve gıcık oluyorum bu duruma.. en azından bebiş gelene kadar ne kadar uyusam kar diye düşünüyorum :))) dün ben de d&r a gitmiştim de iki tane erkek çocuk star wars oyuncaklarının olduğu yerde annelerine ne diller döküyolardı :) bi süre izledim onları :)

Niye girmek mukun olmasin kuzum ben 110 la gittim doguma girersin dert etme :) o pijamalari uzun sure giyceksin. Uzun sabahlik tavsiye ederim ben disarda pantolon giymedigim icin pijamaylada hastanede dolanmak istemedigimden en uzunundan aldim kalcayi bacaklari anca kapatiyo.
Normal şal ve feraceyle gittim ben elifcim yanimada burusmayan tulbent aldim gormeye gelen oldukca orttum lohusa taci falan takmadim yani :))

Bir de lcw de hamile esofmanlarina bak istersen :)

Bir de lcw de hamile esofmanlarina bak istersen :)
Benim ole tac falan dusuncem yok da :) bazi arkadaslar sifon sal takmislar ben de tulbentle daha rahat olur diye dusunuyodum da size de sorayim dedim :) pijamani nerden almistin bonus bulamiyorum ben bedenime gore... Bi de burasi kucuk bi yer dun trabzonda da baktim bulamadim. Ben de pijamanin ustune giymek icin uzun bi yelek aldim dizlerime kadar falan. Sorun pijama iste..

İyi yapıyorsun kiloya takılmamakla.. Bu güzel süreci keyifle yaşa zira çabucak sonlanıyor :)
Artık büyük bedenler çoğaldı rahatlıkla bulabilirsin diyorum ama küçük bir yer de yaşıyorsunuz netten temin edemezmisin..
Ben 7 sene önce iki takım dagi den almıştım büyük beden önü düğmeli fuşya ve kırmızı renkli hoş bir pijama tabii penye hala da giyiyorum millet gibi doğum sonrası incelemediğimden..
Lohusa tacı güzel de ben takmaktan utanmıştım nedense :) Şimdiler de tabi özel hastanelerin doğum fotoğrafçıları oluyor
( fiyata dahil ) Makyaj yapılıyor vb. O süslemeler falan Allahım Allahım başlı başına bir serenomi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…