Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Netten alicam gibi duruyor yena.. Tesekkur ederim link icin :)
Peki bi de sunu sorayim :) lohusa pijamasi degil de normal buyuk beden pijama alsam cok bi farki olur mu

Peki bi de sunu sorayim :) lohusa pijamasi degil de normal buyuk beden pijama alsam cok bi farki olur mu

Elifçim benim aldıklarım normal pijama takımıydı.
Diyorum ya halen giyiyorum rahatlıkla..
Sadece önü düğmeli emzirirken rahatlık açısından..
Tesettürlü olduğunuz için bonusun sabahlık fikri de iyi biri geldiğin de üzerine geçirirsin..

Asuman ablacim yeni kilonu listeye dahil ettim,haftaya sekizli rakamlari görürsün inşallah..

Hosgeldiniz,Anneciginize acil sifalar diliyorum..

Topram,ne iyi etmişsin uyumak ile,iyi gelmiştir sana:)
Star wars furyasi buralarda da pek bir meşhur,öyle ki filminin her seansına bilet bulmak pek mümkün olmuyor..Legolari pahaliymis tr de,burda daha uyguna bulunabiliyor dönem dönem..

Elifcim netten bak bencede ben burdan eve yakin bir yerden almistim fazlasiyla buyuk bi yerde oturdugum icin bulmak sorunu yok sukur.

Yelekte olabilir tabi hastane sartlarida degisiyo benim 3 ude ayni hastanede oldu sonuncuda oda buyuktu ve ben cok kotu oldugumdan hic koridorda yurumeye cikmadim sabahlik giymedim mesela cantaya koydugum gibi geldi :) annemin emegi orgu yeleklerim var yanima aldim lazim olur usurum diye onuda annem giydi orda :)
Sifon sal icin bilemedim simdi pek burusmazlar ama ignesiz nasil olucak ignesiz aynasiz ortulebilcek en iyi tulbent degilmi yillardir yanlismi biliyorum ben :))

Elif normal buyuk bedende olur tabide lohusa pijamalarininda bedenleri var onlarin buyuk bedenide iyi olur. Hamileykende giyebilirsin rahatca. Iyi tarafi sadece karin kismi buyuyo pacalar degil mesela :) ben 4 sene olcak giyiyorum hala hamile etegi ve pantolonu gibi ayarli lastigi var belinde. Yenanin dedigi gibi incelemedigimizden siz giymezsiniz ins 1 sene sonra kaldirirsiniz 2. Bebikler icin :)

Korkunç ötesi bir kahvaltı faslından sonra güzel kızımın bol köpikli türk kahvesini höpürdettim.. Şimdi de mabadımı oynatırsam klasik haftasonu işleri sonra da iki çeşit cıss hazırlıycam birinin tarifi sevgili asumanzeynep imzalı diğeri de bana ait.. Tamamen çocuklar için kendim için yapıyorsam zayıf olayım

---

Topraamm geçen hafta Bime gelmiş starwars lı ürünler hatta kızımın okulun da geyiği bile yapılmış Bim ve starwars ben de çemkirdim onlara kutsal Bimle neden dalga geçiyorsunuz diye :)

Kapisilmis urunler biseyede benzeseler :)

Neymis neymis o cıslar bende yapim yavrularim icin hep brokoli koftesi olmaz ki :))

Iki gundur bende serbest biraktim kendimi az once dedimki cok faydaliymis sekersizde zaten bir greyfurt kesip yiyim :) aman allahim ne aci bir tadi var ya ici sari olanlar daha iyi de en iyisi kirmizi olanmis. Suyu daha iyi tuketilebilir sahsimca

Afiyet olsun topram,ben de ismi lazim olmayan güzel mamalar ile kayfaltimi yaptım.
Asuman abla ve sen imzali cis mamalarida merak etmedim değil hani:) ayy ne kadaann merakli hatunum,hem merakli hem sisko

Bu ara da star wars ve bim ikilisine pek güldüm

Tesekkur ederim kizlaaarr:) az cok bi fikrim olmus oldu :) internetten iyi bi arastirma sonucu alirim artik daha var zaten :)
Evi toparladim ben de klasik haftasonu temizligi iste.. Esim disardan gelsin de evi supursun diye bekliyorum :) gecen hafta pazar sabahi bi supureyim dedim 1 haftadir belim agriyo. Artik esime supurtturuyorum bende.. Ben de utulerimi yaparim. Sonra bugun bi turk kahvesi iceyim:)
Hadi ben kactim insallah aksam firsat bulurum da gelirim... Sizi seviyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…