- 10 Şubat 2015
- 3.884
- 26.864
- 508
Netten alicam gibi duruyor yena.. Tesekkur ederim link icin :)İyi yapıyorsun kiloya takılmamakla.. Bu güzel süreci keyifle yaşa zira çabucak sonlanıyor :)
Artık büyük bedenler çoğaldı rahatlıkla bulabilirsin diyorum ama küçük bir yer de yaşıyorsunuz netten temin edemezmisin..
Ben 7 sene önce iki takım dagi den almıştım büyük beden önü düğmeli fuşya ve kırmızı renkli hoş bir pijama tabii penye hala da giyiyorum millet gibi doğum sonrası incelemediğimden..
Lohusa tacı güzel de ben takmaktan utanmıştım nedense :) Şimdiler de tabi özel hastanelerin doğum fotoğrafçıları oluyor
( fiyata dahil ) Makyaj yapılıyor vb. O süslemeler falan Allahım Allahım başlı başına bir serenomi..
Netten alicam gibi duruyor yena.. Tesekkur ederim link icin :)
Peki bi de sunu sorayim :) lohusa pijamasi degil de normal buyuk beden pijama alsam cok bi farki olur mu
Hayırlı Mutlu hafta sonları dilerim
Kasımpatı ben yeni tartıda 90.4 çıktım dünden daha az olduğuma nerdeyse eminim aslında ama yapacak bişey yok sen sana zahmet olmazsa benim kilomu 90.4 olarak kayıtlara geçir de haftaya yeniden 8 lere ineyim inşallah
Selam güzel bayanlar, ben Esra. Sizi çok özledim, Yenamdan haberlerinizi aldım :) Benim hayat yavaş yavaş normale dönüyor, annem de daha iyi şükür. İnşallah yılbaşı gibi aranıza geleceğim. Asuman abla, Meyra, Dafi abla, Yenam var gibi gördüm bizimkilerden. Öpüyorum sizi, iyisinizdir inşallah hepiniz.
En hafifinden musmutlu bir pazar diliyorum.
Alışkın bünye tek tatil sabahın da bile erkenden uyandı.. Ama ben ne ettim. inat ettim,allem ettim kallem ettim çıkmadım yataktan. Oğlanın legolardan robot icatları vırrr biii sesleri,anne kitabı bitirdim,anne satranç videosu izliycem.. Tüm bunlara rağmen yeniden yeniden uyumaya devam ettim veeee uyudum saat 11 de uyandım..:))
OĞlan anneleri bilir belki star wars furyası bizi çok etkiliyor siz de durumlar nasıl.? ablasına diyormuşki belki annem bana yeniyıl hediyesi star wars legolarından alır :))
Geçen D&R dan baktım çok pahallı en küçük işe yaramaz boyu bile 69 lira çok gereksiz..babası bilse hemen alır en kızdığım huyu umarım ona haber gitmez .
Elif normal buyuk bedende olur tabide lohusa pijamalarininda bedenleri var onlarin buyuk bedenide iyi olur. Hamileykende giyebilirsin rahatca. Iyi tarafi sadece karin kismi buyuyo pacalar degil mesela :) ben 4 sene olcak giyiyorum hala hamile etegi ve pantolonu gibi ayarli lastigi var belinde. Yenanin dedigi gibi incelemedigimizden siz giymezsiniz ins 1 sene sonra kaldirirsiniz 2. Bebikler icin :)Netten alicam gibi duruyor yena.. Tesekkur ederim link icin :)
Peki bi de sunu sorayim :) lohusa pijamasi degil de normal buyuk beden pijama alsam cok bi farki olur mu
Kasimpati sende eliftin dimi benim kizimda elif :)) resimi gorunce sunu anladim benim ruhum buyuk kasimpati her turlu kimse dasuyamaz
Kapisilmis urunler biseyede benzeseler :)Korkunç ötesi bir kahvaltı faslından sonra güzel kızımın bol köpikli türk kahvesini höpürdettim.. Şimdi de mabadımı oynatırsam klasik haftasonu işleri sonra da iki çeşit cıss hazırlıycam birinin tarifi sevgili asumanzeynep imzalı diğeri de bana ait.. Tamamen çocuklar için kendim için yapıyorsam zayıf olayım
---
Topraamm geçen hafta Bime gelmiş starwars lı ürünler hatta kızımın okulun da geyiği bile yapılmış Bim ve starwars ben de çemkirdim onlara kutsal Bimle neden dalga geçiyorsunuz diye :)
Korkunç ötesi bir kahvaltı faslından sonra güzel kızımın bol köpikli türk kahvesini höpürdettim.. Şimdi de mabadımı oynatırsam klasik haftasonu işleri sonra da iki çeşit cıss hazırlıycam birinin tarifi sevgili asumanzeynep imzalı diğeri de bana ait.. Tamamen çocuklar için kendim için yapıyorsam zayıf olayım
---
Topraamm geçen hafta Bime gelmiş starwars lı ürünler hatta kızımın okulun da geyiği bile yapılmış Bim ve starwars ben de çemkirdim onlara kutsal Bimle neden dalga geçiyorsunuz diye :)
Kasimpati sende eliftin dimi benim kizimda elif :)) resimi gorunce sunu anladim benim ruhum buyuk kasimpati her turlu kimse dasuyamaz
Korkunç ötesi bir kahvaltı faslından sonra güzel kızımın bol köpikli türk kahvesini höpürdettim.. Şimdi de mabadımı oynatırsam klasik haftasonu işleri sonra da iki çeşit cıss hazırlıycam birinin tarifi sevgili asumanzeynep imzalı diğeri de bana ait.. Tamamen çocuklar için kendim için yapıyorsam zayıf olayım
---
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?