Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yemek konusunda bir fikrim yok esracım ama biz özledik zaten senide çenenide..:))

Yandın Zeynep, hatırlatacam bunu :)

Nursena sanırım topikte en çok senin damak tadına güveniyorum :)))) oldu bu iş :) güvecim yok ama düdüklüde yappayım diyorum kısık ateşte.

Kurana geçtin galiba. Benim çocukluk yaz tatili faaliyetimdi, bir türlü tamamlayamamıştım. Benim kariyer yarım kaldı :)

Hayırlı geceler
Gecemi nerdeyse hasarsız atlattım denebilir pandispanya tarzı kek yedim ama zaten oruçtum bugün 1 çorba içip gitmiştim
Muhabbet varmış kaçırmışım
Esracım gelmen beni Mutlu ediyor

Asuman abla valla ben de sizi çok özledim. Hele Nursena Yena ve sen bir arada muhabbetinizi özledim bol kod adı d.i.h. :)))

Esracım artık uslandık hep diyet konuşcaz razı mısın :))
Artık yersen

Valla öbür türlü tercih ederim de sonra kötü olabiliyor :) Diyet yapalım ama konuşmayalım

Şaka bi yana benim kolestrol olmuş 270, acilen bi şeyler yapmam lazım. Bu sene ipin ucunu tutmalı artık.

Valla öbür türlü tercih ederim de sonra kötü olabiliyor :) Diyet yapalım ama konuşmayalım

Şaka bi yana benim kolestrol olmuş 270, acilen bi şeyler yapmam lazım. Bu sene ipin ucunu tutmalı artık.
Tutalım ipin ucunu bence de hem de sıkıca
Kolestrol içim yürüyüş iyi geliyormuş bir de akşamdan bir bardak suya bir ceviz içini atıp sabah suyu içip cevizi de yemeyi duymuştum
Hatta cevizi ben de zayıflama için deneyecektim güya

ayy demme d.i.h yi yarin mevlüt var ve d si yok ama i.h. var neyseki tarti sonrasi gidicem dermiiişiiim:)))

Hımmmm çok idalist gördüm seni

evet yürüyüşü ben de duymuştum. artık başlasam iyi olacak. Aslında benimki bahardan beri yediğime falan hiç dikkat etmememden kaynaklı sanırım. Dışarda çok yedim, evde fast food yedik. Sanırım bunları kesersem düşer. umuyorum tabi sadece :)

ayy demme d.i.h yi yarin mevlüt var ve d si yok ama i.h. var neyseki tarti sonrasi gidicem dermiiişiiim:)))

ben dee dün yedim portakal kabuğu falan vardı, baya güzeldi :))

evettt artik hamislerin gobüşleri buyudu bazen eksi bildirim bilem yapoolar kuzum
Sendende artik bi kuzucuk haberi bekliyoruz valla doğurmazsaniz ben doğurcam heee

Yaa Nursena bahardan sonra beraber yapalım valla :))) Annemin 1 yılı dolsun istiyorum bakalım. Kısmet gerçi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…