Meyracım nasılsın canım
Meyra hamilelik nasıl gidiyor? Zor mu? Sen de benim gibi nazlısın biraz, tavsiye ediyor musun
Açıkçası benimki zor geçti ve geçiyor: )
Rabbimde senin gönlüne göre versin inşallah canım.
Zeynep pirasa dogruyodum aklima geldin he bak simdi gecen sene benim doguma yakin konustuk anlastik ablam geliyo hastanede kalmak icin annem kalmiycak dizleri falan agriyo yorulmasin evde lazim olur diye :)
2 subati beklemeye calisiyorum ben ama kotu oluca dr a dedim 27 sinde gidicem. 1 gun oncede konustuk ablamla halilar yikanmisti gelip sericekler gorumcemle falan. Bekle bekle ablam yok. Bende son utuleri yapiyorum 1 hafta idare etsin diye :) nevresim utulemistim he sana diyorum amazaten millete yuk oluyorum bari utulim demistim su an kendimi kiniyorum sen benim yaptigimi yapma sakin gelince ben bi devrildim yataga utu falan gitti neyse iste bu ablam o sabah antibiyotikle bi ilac almis daha oncedende cok kullandigi bi ilac ama olacagi varmis ya allah korumus ilac alerjisi baslamis fenalasmis yuzu sismis elleri ayaklari sismis baya sahadet moduna girmis oyle diyodu :) komsuyu aramis falan ambulansla acile gitmisler annemler ambulansi takip etmisler oku oku dilim dolandi diyo annem neyseki ömrü varmis allah bagislamis bize. Eger dili bogazi sisseydi buraya gelemeden giderdi demisler.
Ben evde bekliyorumki gorumcem ablam gelicek bans kimse demedi bisey olmasin diye gec geldi gorumcem serdik falan kalan isler bitti ablam eve gelince beni arayip haber verdiler ablan az daha gidiyodu diye. O arada da hep olecegini dusundugunden diyomuski cocuk ilerde bugunu hep kotu hatirlar teyzem ben dogarken gitti diye :)
Hastaneye kisacik bi geldi cocugu gordu gitti bir haftada zor kendine geldi. Al sana tutmayan plan :) hala aklimiza geldikce annem diyo o gun omrum kisaldi diye.
Okuyupta hay cenene demeyin kuserimhem ben zeynebe yazdim
Yandın Zeynep, hatırlatacam bunu :)
Nursena sanırım topikte en çok senin damak tadına güveniyorum :)))) oldu bu iş :) güvecim yok ama düdüklüde yappayım diyorum kısık ateşte.
Kurana geçtin galiba. Benim çocukluk yaz tatili faaliyetimdi, bir türlü tamamlayamamıştım. Benim kariyer yarım kaldı :)
Asuman abla valla ben de sizi çok özledim. Hele Nursena Yena ve sen bir arada muhabbetinizi özledim bol kod adı d.i.h. :)))
kız bonuss elif bebiş şubat doğumlumu..benimkide şubat olcak ama kaçı henüz belli değil..bide niyeyse içimden bi ses kızım senin hiç plan tutmayacak sancın gelicek normal doğurcan diyo...hani gönlümde bunu istemiyo desem yalan olur...
FRIDA:)Adaşın kim :)
Şükür Canım iyiyim ben deYeni gördüm mesajını ablacım: )
Halsizliğim biraz artsada iyiyim hamdolsun sağolasın: **
Sen nasılsın ablacım?
Açıkçası benimki zor geçti ve geçiyor: )
Rabbimde senin gönlüne göre versin inşallah canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?