Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Meyracım nasılsın canım

Yeni gördüm mesajını ablacım: )
Halsizliğim biraz artsada iyiyim hamdolsun sağolasın: **
Sen nasılsın ablacım?

Meyra hamilelik nasıl gidiyor? Zor mu? Sen de benim gibi nazlısın biraz, tavsiye ediyor musun

Açıkçası benimki zor geçti ve geçiyor: )
Rabbimde senin gönlüne göre versin inşallah canım.

bide bana diyon ütü yapma diyee benden betersinde çaktırmıyon gibi...:))tutmayan planlarla ilgili yazsam kitap hatta destan olur...daha bir kere bişey planlamışımda istediğim zamanda olduğu vaki değildir...bu konudada tutacağından şüpheliyim ama elimden geleni yapıcam....çünkü bu seferki derdim kimseye yük olmamaktan ziyade o halimde kimsenin yükünü çekmemek...bazı şeyleri çok açık yazamıyorum oyüzden böyle bi tuhaf kaçıyo konu ama dua edin istediğim gibi olsun...olmasada vardır bundada bir hayır der kabullenirim üstünde çok durmam çünkü neyin hayır neyin şer olduğunu biz bilemeyiz...oyüzden yatıp kalkıp hayırlısı için dua ediyorum...

bu arada ablan içinde üzüldüm Rabbim bi daha yaşatmasın....

ahahaahaa ne diyeyim başa gelen çekilir...:))

bu arada kolestrolün yüksekmiş gerçekten benimde 345 hamile olmasan günlük yürüyüş yap dicem ama şuan yatman gerek dedi doktorum...bide şuan ben yapamıyorum ama ceviz çok iyiymiş k.pederime uyguladık işe yaradı gerçekten tavsiye ederim...akşamdan kabuklu 2 yada 3tane cevizi kırıp bi bardak suya koyuyosun sabah aç karnına hem cevizi yiyosun hem suyunu içiyosun ve en az üç ay devam etmek gerekiyo biraz masraflı oluyo ama k.pederim çok faydasını gördü...bide günlük en az yarım saat yürüyüş demişti doktor...

Allahim sana geliyorum varislerle dogurmak istiyor bu nasil bir dogurma arzusudur tobe bismillah

Zeyno normal dogum, cabuk ayaga kalkmak, narkoz almamak ve gerisi cok hoştır ama benana

Sezeryan bizim icin en iyi secim kurcalama bence aniden dogum baslasa bile sorun yok acil sezeryan

Allah hayirli dogumlar nasip etsin hepinize sizde bebeklerinizde sag salim kolayca cikin ins...

Elif 27 ocak dogumlu ben 2 subata kadar disimi sıkamadıgım icin 2 de olsaydi yine kova burcu olucakti

Tecrube der ki en zoru 3.cu olsa bile insanin sabretme sınırı kesinlikle degisiyo. Sorumluluk hissinden sanirim daha cok zorlansanda daha fazla dayanikli oluyosun

Iyi geceler tekrar

Şükür Canım iyiyim ben de
Allah kolaylık versin sana ve tüm hamilelerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…