Canm ben bazen kemikle sarma pisiriyorum.sarmalar cok lezzetli oluyo.ama kemigi o kadar da iyi degim yani ikram icin.kemigi ayri pisirsen daha iyi olur.sarmann altna bi iki parca da koysan yeterliİyi akşamlar güzeller,
Keyifler nasıl umarım iyisinizdir. Bonus geçen sefer yazmayı unuttum kızların hastaymış inşallah daha iyidirler şimdi.
Yenam çok sevindim canım sonuçların temiz olmasına, günüm güzelleşti bu haberle :)
Kızlar size bi şey sorsam, umarım kimsenin canı istemez. Cumartesi günü misafirim gelecek, ben de salı günü etli yaprak sardım dondurucuya attım. Bugün iki kişi daha davet ettim, misafir sayısı arttı. Şimdi üstüne ekleme yapmaktansa sarmanın altına kemikli et mi koysam diyorum. Var mı deneyeniniz? Güzel olur mu acaba?
O minik eller de senin ellerinden oper teyzesiGününüz aydın olsun fikrimin ince gülleri :)
Çok komiksiniz mesajları okurken çok mutlu oluyorum.. esranın kod adı ile imtihanı devam ediyor
İyi ki geldin kuzucuk yeniden.. Kolestrolü düşürücez hep birlikte görürsün...
yaza doğru sen de inşallah doğurganlar familyasına karışırsın hayırlısyla :))
Nursena dünden razı he dersen atlar hemen olaya :))
Bonuscum yazık ablana hakkaten ölümden dönmüş.. Alerji çok tehlikeli Allah bir daha yaşatmasın..
Zeynepçim inşallah dilediğin şekil de gelişir herşey..
Daficim kayınpederin nasıl oldu umarım daha iyidir.. kontrolemi gittiniz hastaneye.?
Derincim siz neden İzmirdeydiniz.? Müfettiş gecıt işbaşın da.
Asumanzeynep,nursena ve bulut 80 leri sağlamlaştırdınız bir daha 90 ları görmeyin emi..
Yeliz patatesleri kaşıklayan minik elleri öperim.
Tesekkur ederim cnm ☺Guzel guzel ciciler al gule gule de giy insallah. :)
Evet cnm 19 haftalikAaa sende mi hamilesin hayirli olsun Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin
Gününüz aydın olsun fikrimin ince gülleri :)
Çok komiksiniz mesajları okurken çok mutlu oluyorum.. esranın kod adı ile imtihanı devam ediyor
İyi ki geldin kuzucuk yeniden.. Kolestrolü düşürücez hep birlikte görürsün...
yaza doğru sen de inşallah doğurganlar familyasına karışırsın hayırlısyla :))
Nursena dünden razı he dersen atlar hemen olaya :))
Bonuscum yazık ablana hakkaten ölümden dönmüş.. Alerji çok tehlikeli Allah bir daha yaşatmasın..
Zeynepçim inşallah dilediğin şekil de gelişir herşey..
Daficim kayınpederin nasıl oldu umarım daha iyidir.. kontrolemi gittiniz hastaneye.?
Derincim siz neden İzmirdeydiniz.? Müfettiş gecıt işbaşın da.
Asumanzeynep,nursena ve bulut 80 leri sağlamlaştırdınız bir daha 90 ları görmeyin emi..
Yeliz patatesleri kaşıklayan minik elleri öperim.
Sende biran önce gelirsin inşalla 80lere canim
Hayirli aabahlar hanimlar bu hafta berbat gecti ama kilo bildirimi yapiyorum 125 ile arti 200 gramla devam ediyorum
Ahh esracım çok istiyorum bir bilsen...
Böyle iyimser bir tablo çiziyorum ama diğer iç sesim de hep 3 lü rakamlar da kalacakmışım gibi rahatsız ediyor beni.. Sonra def ediyorum..
Aslinda arada yaziyorum ama hic cevap almiyorum burda arkadasliklar baya ilerlemis konulara giremiyorum. Daha cok burda olmaya calisicam insallahBerbat geçen bir haftaya göre +200 fazla kötü değil :)
Önümüz de ki hafta bol eksilerle gider umarım...
Sadece cumaları geliyorsun vakitsizliktenmi çalışıyormusun.?
selamun aleykum güzeller hayırlı cumalar olsun
kilom aynı
yazmak bile istemiyorum kendını
asu nursena esra tebrik ederim birdaha hiç dönmeyin eskılere inşallah
yenam senide kutlarım 8 kilo çok iyidarısı benım basıma
eşimle kahvaltı yaparken tv de bir kız gorduk gençken bı kız arkadaşı var dı ona cok benziyor dedı bende alındım nıye onları bırakıp bana neden geldin dedim oda kısmet dedı daha cok uzuldum bu sefer oda uzuldu nıye karıştırıyorsun bunları dedı ama ben ona kızmadım aslınada derdım kendımle bu bunalımda nkurtulmam lazım bır an once yanı ınsallah herşeye alınır oladum allahım bu ben değilim aslında kemdimle barışık bır insandım yanı oyle sanıyordum meğer içimde fırıtınalar kopuyoruş offfff ne çok yazdım gine içinizi şişirdim kuzura bakmayın hakkınızı helal edın
Ne olur uzulme ogulcuklarim bende kolay dagilip moral bozuyorum hemen ama hic bi faydasi yok. Eger turkiyede yasiyorsan devlet hastanelerinin ucretsiz psikolog hizmetleri var gidebilirsin. Kendim icin dusunmustum aslinda ama yurtdisindayim gidemedim. Sen iste inan dua et dile olucaktir insallahselamun aleykum güzeller hayırlı cumalar olsun
kilom aynı
yazmak bile istemiyorum kendını
asu nursena esra tebrik ederim birdaha hiç dönmeyin eskılere inşallah
yenam senide kutlarım 8 kilo çok iyidarısı benım basıma
eşimle kahvaltı yaparken tv de bir kız gorduk gençken bı kız arkadaşı var dı ona cok benziyor dedı bende alındım nıye onları bırakıp bana neden geldin dedim oda kısmet dedı daha cok uzuldum bu sefer oda uzuldu nıye karıştırıyorsun bunları dedı ama ben ona kızmadım aslınada derdım kendımle bu bunalımda nkurtulmam lazım bır an once yanı ınsallah herşeye alınır oladum allahım bu ben değilim aslında kemdimle barışık bır insandım yanı oyle sanıyordum meğer içimde fırıtınalar kopuyoruş offfff ne çok yazdım gine içinizi şişirdim kuzura bakmayın hakkınızı helal edın
Aslinda arada yaziyorum ama hic cevap almiyorum burda arkadasliklar baya ilerlemis konulara giremiyorum. Daha cok burda olmaya calisicam insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?