Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canm ben bazen kemikle sarma pisiriyorum.sarmalar cok lezzetli oluyo.ama kemigi o kadar da iyi degim yani ikram icin.kemigi ayri pisirsen daha iyi olur.sarmann altna bi iki parca da koysan yeterli

Gününüz aydın olsun fikrimin ince gülleri :)

Çok komiksiniz mesajları okurken çok mutlu oluyorum.. esranın kod adı ile imtihanı devam ediyor
İyi ki geldin kuzucuk yeniden.. Kolestrolü düşürücez hep birlikte görürsün...
yaza doğru sen de inşallah doğurganlar familyasına karışırsın hayırlısyla :))
Nursena dünden razı he dersen atlar hemen olaya :))

Bonuscum yazık ablana hakkaten ölümden dönmüş.. Alerji çok tehlikeli Allah bir daha yaşatmasın..

Zeynepçim inşallah dilediğin şekil de gelişir herşey..

Daficim kayınpederin nasıl oldu umarım daha iyidir.. kontrolemi gittiniz hastaneye.?

Derincim siz neden İzmirdeydiniz.? Müfettiş gecıt işbaşın da.

Asumanzeynep,nursena ve bulut 80 leri sağlamlaştırdınız bir daha 90 ları görmeyin emi..

Yeliz patatesleri kaşıklayan minik elleri öperim.

O minik eller de senin ellerinden oper teyzesi

Güncel kilom: 107

Yılbaşına kadar 5 kg. projemin sadece 2 kilosunu gerçekleştirmiş bulunuyorum. :) Ama olsun gitsin de kaç giderse gitsin...
Ekim ortasından bu yana gram gram verdiğim kilolarımın toplamı 8 kg.
benim için başarı. yalama olan metabolizmamdan daha fazlasını beklemek ve bu yaşta fazla ütopik olurdu..
Bin şükür deyip aynı şekil de yola devam inşallah...

Gunaydin kizlarrr
Dun guzel bir gun gecirdim cok sukur
Kizima havlayip yuruyen bi kopek ve sallanan at aldik
Cok sevdi cok mutlu oldu o mutlu olunca bizde mutlu olduk tabiki

Kilom 97.2

Guzel guzel ciciler al gule gule de giy insallah. :)
Tesekkur ederim cnm ☺

Aaa sende mi hamilesin hayirli olsun Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin
Evet cnm 19 haftalik
Tesekkur ederim insallah ☺

Sende biran önce gelirsin inşalla 80lere canim

Sende biran önce gelirsin inşalla 80lere canim

Ahh esracım çok istiyorum bir bilsen...
Böyle iyimser bir tablo çiziyorum ama diğer iç sesim de hep 3 lü rakamlar da kalacakmışım gibi rahatsız ediyor beni.. Sonra def ediyorum..

Hayirli aabahlar hanimlar bu hafta berbat gecti ama kilo bildirimi yapiyorum 125 ile arti 200 gramla devam ediyorum

Berbat geçen bir haftaya göre +200 fazla kötü değil :)
Önümüz de ki hafta bol eksilerle gider umarım...

Sadece cumaları geliyorsun vakitsizliktenmi çalışıyormusun.?

selamun aleykum güzeller hayırlı cumalar olsun
kilom aynı
yazmak bile istemiyorum kendını
asu nursena esra tebrik ederim birdaha hiç dönmeyin eskılere inşallah
yenam senide kutlarım 8 kilo çok iyi darısı benım basıma
eşimle kahvaltı yaparken tv de bir kız gorduk gençken bı kız arkadaşı var dı ona cok benziyor dedı bende alındım nıye onları bırakıp bana neden geldin dedim oda kısmet dedı daha cok uzuldum bu sefer oda uzuldu nıye karıştırıyorsun bunları dedı ama ben ona kızmadım aslınada derdım kendımle bu bunalımda nkurtulmam lazım bır an once yanı ınsallah herşeye alınır oladum allahım bu ben değilim aslında kemdimle barışık bır insandım yanı oyle sanıyordum meğer içimde fırıtınalar kopuyoruş offfff ne çok yazdım gine içinizi şişirdim kuzura bakmayın hakkınızı helal edın

Ahh esracım çok istiyorum bir bilsen...
Böyle iyimser bir tablo çiziyorum ama diğer iç sesim de hep 3 lü rakamlar da kalacakmışım gibi rahatsız ediyor beni.. Sonra def ediyorum..

Bende 90 lardan kurtulamiyacagim diyordum ama 80 ler yavaş yavaş hissettiriyor kendini önce inanmak lazım gerisi yavaş yavaş ta olsa geliyo bu sene basarcaz insallah

Berbat geçen bir haftaya göre +200 fazla kötü değil :)
Önümüz de ki hafta bol eksilerle gider umarım...

Sadece cumaları geliyorsun vakitsizliktenmi çalışıyormusun.?
Aslinda arada yaziyorum ama hic cevap almiyorum burda arkadasliklar baya ilerlemis konulara giremiyorum. Daha cok burda olmaya calisicam insallah

Canim üzülme cçok kıskanç biri olarak seni çok iyi anlıyorum bu olay senin için bir milad olsun ve topla bütün gücünü başla sağlıklı beslenmeye Basaranlar var sen niye basaramiyasin ki
haftaya ekside olacagim diye soz ver kendine ve yap insallah dualarim seninle

gunaydin herkeze hayirli cuma lar..
yine çok yoğun birgün annemdeyim sabah acele çıkınca tartılmayı unuttum...zaten artidayim sorun değil...sanki kilo alma yarismasindayim...katilamasamda gruba sohbete arada gelmeye çalışıyorum..cunki gelmeden 150 kilo olu cam ...sabırla bekliyorum ...insallah motivasyonun geri dönecek..bekliyorum ...
yenacim vallahi aklım sendeydi hep fazla vaktim yoktu..arayamadim seni ..alsancaktaydi bizim profesör esim dış druna geliyor her hafta bu hafta biz geldik naz ile çok yorucuydu...

Ne olur uzulme ogulcuklarim bende kolay dagilip moral bozuyorum hemen ama hic bi faydasi yok. Eger turkiyede yasiyorsan devlet hastanelerinin ucretsiz psikolog hizmetleri var gidebilirsin. Kendim icin dusunmustum aslinda ama yurtdisindayim gidemedim. Sen iste inan dua et dile olucaktir insallah

Aslinda arada yaziyorum ama hic cevap almiyorum burda arkadasliklar baya ilerlemis konulara giremiyorum. Daha cok burda olmaya calisicam insallah

Daha fazla gel evet.. Ben de 7 yıl önce geldiğim de çok çaba sarfetmiştim :))

merhabalar arkdaşlar umarım tartı hepinizin yüzünü güldürür:) ben tam dip yaptım mağlesef hafta sonu fazla yemiştim zaten pazarteside kendimi depresyona soktum bütün hafta yemek yiyip uyudum sonuç bu yine 103 ü tutamadım modum çok düşük olduğu içinde gelemedim sizide etkilemek istemedim okudum fakat yazamadım afedin olur muuu

bunca kilo verdim ne midem küçülüyor ne iştahım kapanıyor yer yemez anında kilolar hooop geri geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…