Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Tatlım mide ameliyatı olanların bile midesi büyüyor.. Ne bu karamsarlık..
silkelen ve kendine gel.. Sana akşam da yazdığım gibi inan sağlıktan ötesi yok..

Tatlım mide ameliyatı olanların bile midesi büyüyor.. Ne bu karamsarlık..
silkelen ve kendine gel.. Sana akşam da yazdığım gibi inan sağlıktan ötesi yok..

evet doğru söylüyorsun ben verdiğim kiloları geri alırsam hem fiziken hemde ruhen sağlığımı kaybedicem daha kötü olucak mutsuz olucam işte bağzen salıyorum kendimii ....
toparlamam lazıım

frıda sen kac kılo verdın arkadaşım benım gibi 30 kıloyu 40 kılo almadınya bir kilo haftaya geçip gider uzulme bı ara senı yakalayacaktım ben hatırlasana şimdi aramızda uçurum var lütfen bozma moralını sen yapıyorsun verıyorsun bır hafta bozuk gıtsın b ısey olmaz toparlarsın

Selamun aleyküm güzeller.
Ben şoklardayım bu hafta herzamanki gibi besledim ama tartıya çıkınca şok yaşadım.

Kilo : 97.5
Spor. : yok

Bir hafta da nasıl bukadar alınabilir aklım almıyor.

Yenacım kayınbabamın ağrıları kesilmedi.
Tekrar götürdük endoskopi yapıldı. Mide de ülser varmış.

ablam çok yoruldun o ödemdir kaç zamandır koşturuyosun vücut eror veriyo bence dikkat et kendine amcayada rabbim şifa versin

Hayriyecim sen de toparlarsın toparlanmak zorundasın..
Bak verdiğin 30 kiloyu hoop geri aldın bi 30 kilo daha alırsın rahatlıkla o zaman ne olacak..
Herşeyi bi kenara bırak .kocanın ex aşkını,çocukları onu bunu önce sen hayriye olarak iyi sağlıklı olmalısın ki.. çevrene de bu ışığı saçmalısın... Zamanın da gittiğim psikaytr elinde ki kağıtları buruştutp çöpe attı ve bu senin geçmişin şu an çöpte işine yarayacakmı demişti bana.? ben de hayır demiştim.. Sen kendini seversen herkes seni sever kendini önemsersen herkes seni önemser demişti. herşey bizim elimiz de özetle.
Söylediklerim aynen benim için de geçerli zaman zaman bana da hatırlatın lütfen :)
Hayriye haftaya cuma noel yemeği yemeyecekseniz eğer :) -1 kg. bildir lütfen..

Allah Allah o nerden çıktı şimdi.. hayırlı şifalar diliyorum..
Sen de ayakta falan çok kaldıysan şişmiştir vücudun.

öyle deme Hayriye ben çok kilo versemde beynim halaa şişman onu değiştiremedim evet haklısın 40 kilo verip geri almak çok üzücü geçmişte onuda yapmıştım o yüzden seni anlıyorum YENA nın söylediği doğruu verdiğim kiloları geri almak beni dahada kötü yapıcak kendimii salmamalıyım ...
toparlıycam kendimi tamam sağolun

Kilo değildir bence şişkinlik vardır o kadar ayakta kosturuyorsun vücut dayanamadı tabi abla dikkat et kendine
amcayada geçmiş olsun tekrar yaş ilerleyin ce hastalıkların biri gidiyor biri geliyo o yinede şanslı yanında senin gibi ilgili bir gelini var her yasliya nasip olmaz

tekrar tekrar geçmiş olsun canım sende çok yıprandın zor gerçekten amcada canının acısıyla daha bir huysuzlaşıyordur
bu günkü tartıya bende inanamadım hala şoklardayım çevre etkenler bizi ne kadar kötü etkiliyor kendi sağlığımız gidiyor elden ....

ücretsiz piskolog tedavisi nerde var bacım haa devlet hastanelerinden mi bahsediyorsun onlarda ilaç verip gönderiyor bikaç tanıdık var ben daha ilaç içipte iyileşeni görmedim sürekli ilaçları fazlalaşıyor ve çeşitleniyor ben ilaç içmek istemiyorum bakalım ben 10 ocakta gidicem bana ne diyecek ....

Anneme kullandı o ilaçlardan kadın aksama kadar uyuyordu yaktığı yemeklerin sayısı yok bıraktı sonra kendini Namazla kuranla dua ile tedavi etti şimdi iyi allaha Şükür bana öğüt veriyor kafana takma hicbirseyi diye

hadi gözün aydın canım.Rabbim sıkıntıda olan herkesi feraha ulaştırsin inşallah

Hayriye bak bende iki haftadir yerimde sayiyorum. -300 500 ne gitseydi kardi. Yarin gelinimize gitmem lazim ne giycem diye dusunuyorum ne gerek var aslinda buna. Gidecegim yerdekiler var ya 55 ten 57 ye cikinca ekmegi kesen tipler dusun artik

Burda belli etmemeye calistim ama bu kilo problemimle ilgili bir tartisma yasadim bende. Disardan yapiyo yapiyo bisey olmuyo gibi gorunmek cok kotu. Kilonla baris diyebiliyolar sana kolaymis gibi barismiycam ulen ben 30 lu yaslarim zayif gecicek. Bin kere bozsamda kiloyla barismiycam

Icimizdeki bosluga yediklerimizi koyarak mutlu olamiyoruz bu hafta yine istedigim herseyi yedim sonuc vicdan azabi afedersiniz ama boyle b...tan hayat olmaz. Olmamali... dun asuman abla dedi ya hayat yemekle gecmiyo diye aynen oyle. Yenanin dedigi gibi bir sure birak herkesi cok zor olsada esinide birak.
Sade kendine calis imkanlarin seklinde kendine biseyler al kendin icin ozel biseyler dogru davranisinda kendini odullendir vs. Biz hep kendimizi asagiladigimiz icin bunlara ihtiyacimiz var. Vakit gidiyo canim benim bak bende 3 kilo vermis olabilirdim su ana kadar ama yok...

Yenayi tebrik ediyorum azda olsa arti olmadi hic sonucu toplamda cok guzel. Darisi bize ins.

Bak sen yeniden geleli iki hafta oldu yerimde sayiyorum bende tam kilon kac tartil yaz lutfen.

kilo bildirimi :104,9

Bi daha gelmemezlik etme hem severim hem doverim oda biseymi frida ben yine 105.8 im bunuda beyle yaz kasimpati siyah kalin italik falan

Geldimi ust uste geliyor bazen allah sifa versin ablacim stresten sismis olabilcegini dusunuyorum bende

Yena canm sonuclarnn iyi cikmasina cok sevindim.Rabbim dermansiz dert vermesin.biz bayanlar biraz pimpirikliyiz sanirim:)

Ohhh yemeyen kusan altina kaciran, kusmuklu koltuk hali aksama yetiscrk yemekler isler sana sukur ya rabbim baska det verme. Bastan biraz kizdim bagirdim ama su an guluyorum bugunku dertlerime.

Kolay gelsin canımben ggeçen sene kafayı yemek uzereydim 3 çocuk aynı anda hastalandı evdeki o kusmuk kokusunu hatırlamak bile istemiyorum aynı anda ishal öff yardımcı da yok giydirecek kıyafetkkalmamıştı bir hafta çektim Rabbim bir daha gostermesin
seninkilerde iyi olurlar biran önce inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…