merhabalar arkdaşlar umarım tartı hepinizin yüzünü güldürür:) ben tam dip yaptım mağlesef hafta sonu fazla yemiştim zaten pazarteside kendimi depresyona soktum bütün hafta yemek yiyip uyudum sonuç bu yine 103 ü tutamadım modum çok düşük olduğu içinde gelemedim sizide etkilemek istemedim okudum fakat yazamadım afedin olur muuu
bunca kilo verdim ne midem küçülüyor ne iştahım kapanıyor yer yemez anında kilolar hooop geri geliyor
Tatlım mide ameliyatı olanların bile midesi büyüyor.. Ne bu karamsarlık..
silkelen ve kendine gel.. Sana akşam da yazdığım gibi inan sağlıktan ötesi yok..
frıda sen kac kılo verdın arkadaşım benım gibi 30 kıloyu 40 kılo almadınya bir kilo haftaya geçip gider uzulme bı ara senı yakalayacaktım ben hatırlasana şimdi aramızda uçurum var lütfen bozma moralını sen yapıyorsun verıyorsun bır hafta bozuk gıtsın b ısey olmaz toparlarsınmerhabalar arkdaşlar umarım tartı hepinizin yüzünü güldürür:) ben tam dip yaptım mağlesef hafta sonu fazla yemiştim zaten pazarteside kendimi depresyona soktum bütün hafta yemek yiyip uyudum sonuç bu yine 103 ü tutamadım modum çok düşük olduğu içinde gelemedim sizide etkilemek istemedim okudum fakat yazamadım afedin olur muuu
bunca kilo verdim ne midem küçülüyor ne iştahım kapanıyor yer yemez anında kilolar hooop geri geliyor
ablam çok yoruldun o ödemdir kaç zamandır koşturuyosun vücut eror veriyo bence dikkat et kendine amcayada rabbim şifa versinSelamun aleyküm güzeller.
Ben şoklardayımbu hafta herzamanki gibi besledim ama tartıya çıkınca şok yaşadım.
Kilo : 97.5
Spor. : yok
Bir hafta da nasıl bukadar alınabilir aklım almıyor.
Yenacım kayınbabamın ağrıları kesilmedi.
Tekrar götürdük endoskopi yapıldı. Mide de ülser varmış.
frıda sen kac kılo verdın arkadaşım benım gibi 30 kıloyu 40 kılo almadınya bir kilo haftaya geçip gider uzulme bı ara senı yakalayacaktım ben hatırlasana şimdi aramızda uçurum var lütfen bozma moralını sen yapıyorsun verıyorsun bır hafta bozuk gıtsın b ısey olmaz toparlarsın
Selamun aleyküm güzeller.
Ben şoklardayımbu hafta herzamanki gibi besledim ama tartıya çıkınca şok yaşadım.
öyle deme Hayriye ben çok kilo versemde beynim halaa şişman onu değiştiremedim evet haklısın 40 kilo verip geri almak çok üzücü geçmişte onuda yapmıştım o yüzden seni anlıyorum YENA nın söylediği doğruu verdiğim kiloları geri almak beni dahada kötü yapıcak kendimii salmamalıyım ...frıda sen kac kılo verdın arkadaşım benım gibi 30 kıloyu 40 kılo almadınya bir kilo haftaya geçip gider uzulme bı ara senı yakalayacaktım ben hatırlasana şimdi aramızda uçurum var lütfen bozma moralını sen yapıyorsun verıyorsun bır hafta bozuk gıtsın b ısey olmaz toparlarsın
tekrar tekrar geçmiş olsun canım sende çok yıprandın zor gerçekten amcada canının acısıyla daha bir huysuzlaşıyordurSelamun aleyküm güzeller.
ücretsiz piskolog tedavisi nerde var bacım haa devlet hastanelerinden mi bahsediyorsun onlarda ilaç verip gönderiyor bikaç tanıdık var ben daha ilaç içipte iyileşeni görmedim sürekli ilaçları fazlalaşıyor ve çeşitleniyor ben ilaç içmek istemiyorum bakalım ben 10 ocakta gidicem bana ne diyecek ....Ne olur uzulme ogulcuklarim bende kolay dagilip moral bozuyorum hemen ama hic bi faydasi yok. Eger turkiyede yasiyorsan devlet hastanelerinin ucretsiz psikolog hizmetleri var gidebilirsin. Kendim icin dusunmustum aslinda ama yurtdisindayim gidemedim. Sen iste inan dua et dile olucaktir insallah
ücretsiz piskolog tedavisi nerde var bacım haa devlet hastanelerinden mi bahsediyorsun onlarda ilaç verip gönderiyor bikaç tanıdık var ben daha ilaç içipte iyileşeni görmedim sürekli ilaçları fazlalaşıyor ve çeşitleniyor ben ilaç içmek istemiyorum bakalım ben 10 ocakta gidicem bana ne diyecek ....
hadi gözün aydın canım.Rabbim sıkıntıda olan herkesi feraha ulaştırsin inşallahİyi akşamlar,
Pazartesiden bu yana epey zor günler geçirdim.. belli etmesem de içim den acaba.?? şüpheleri ardı ardına sıralandı..
hep çocuklarımı düşündüm psikopat gibi türlü türlü olumsuzluklar geçti içimden..
Bu süreçte gerek özelden gerek burda gönülden destek olan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Allah razı olsun..
Çok seviyorum sizleri.. Ne mutlu bize diyet dışın da her konu da yol arkadaşlğı yapıyoruz..
( Gelip sadece kendiyle ilgili sorunları anlatıp diğer arkadaşlara cevap bile vermeyen bir iki üye dışın da söylediklerim.)
Velhasıl kelam sonuç temiz Çok şükür Allahıma.. Allah kimseyi darda komasın..
selamun aleykum güzeller hayırlı cumalar olsun
kilom aynı
yazmak bile istemiyorum kendını
asu nursena esra tebrik ederim birdaha hiç dönmeyin eskılere inşallah
yenam senide kutlarım 8 kilo çok iyidarısı benım basıma
eşimle kahvaltı yaparken tv de bir kız gorduk gençken bı kız arkadaşı var dı ona cok benziyor dedı bende alındım nıye onları bırakıp bana neden geldin dedim oda kısmet dedı daha cok uzuldum bu sefer oda uzuldu nıye karıştırıyorsun bunları dedı ama ben ona kızmadım aslınada derdım kendımle bu bunalımda nkurtulmam lazım bır an once yanı ınsallah herşeye alınır oladum allahım bu ben değilim aslında kemdimle barışık bır insandım yanı oyle sanıyordum meğer içimde fırıtınalar kopuyoruş offfff ne çok yazdım gine içinizi şişirdim kuzura bakmayın hakkınızı helal edın
kilo bildirimi :104,9
Aman arti olmasinda :) yag depoluyo vucut bu donemde bitince geciyo bir cok kadin kilo bile aliyo ama o kilo degilmis kesinlikle icin rahat olsun bence :)kilom 87.8 bu hafta beklediğim kadar kilo azalması yok.malum dönemimdeyim ondan olabilir mi acaba
Yena canm sonuclarnn iyi cikmasina cok sevindim.Rabbim dermansiz dert vermesin.biz bayanlar biraz pimpirikliyiz sanirim:)Güncel kilom: 107
Yılbaşına kadar 5 kg. projemin sadece 2 kilosunu gerçekleştirmiş bulunuyorum. :) Ama olsun gitsin de kaç giderse gitsin...
Ekim ortasından bu yana gram gram verdiğim kilolarımın toplamı 8 kg.
benim için başarı. yalama olan metabolizmamdan daha fazlasını beklemek ve bu yaşta fazla ütopik olurdu..
Bin şükür deyip aynı şekil de yola devam inşallah...
Ohhh yemeyen kusan altina kaciran, kusmuklu koltuk hali aksama yetiscrk yemekler isler sana sukur ya rabbim baska det verme. Bastan biraz kizdim bagirdim ama su an guluyorum bugunku dertlerime.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?