Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Geç gördüm canım kusura bakma. Sitede de görmüşün zaten beyin felci filan dediler. Şimdi evdeler arada uyuşmaları oluyormuş. Normal demişler.
Ay yena çok sevindim canım. Bu ara kötü şeyler duyduğumdan çok korkarak bekledim güzel haberini. Kendi sonucum gibi sevindim. Gördüğün göreceğin bu olsun canım

Frida benim gibi olmak daha kötü.ben de durum tam tersi.şişmanım ama kendimi zayıf görüyorum:))

Kızlar bu sene 1 ocak Cumaya denk geliyor. Bence bu +90 için ilahi bir mesaj artık

oooffff fena olmuş geçen senede aynıydı perşembe akşamı yeni yılı kulamıştık cumada tartılmıştık

Adaşımı da özledim

adaş bende seni özledim canım derin bir depresyona girmiştim ama çıkmayı düşünüyorum daha kötü oluyor çünkü ne dersiin

ben oluyorum

aahhh canım gr. gr. da olsa eksi bildirmek inan çok önemli keşke bende istikrarlı bir şekilde gr gr eksi bildirsem razıyım

Sadece duydugumu soyledim canim ben gitmedim bi arkadasim gitti ucretsiz hizmetleri var dedi memnundu. Yurtdisindayim canim bazi konularda yanilabiliyorum

Seninki gebelik kafasi bengisu
Aslında gebelik kafası değil bendede oluyor 30 kilo verdim diye kendimi manken zannediyorum halbuki öyle değil belki daha fazla rahatsız olsam iyi olurduuu...

Kolay gelsin bugün misafirinde var çocuklar hiç toparlamadımı azıcık yardıma elaman çağır halası filaan ...

Salgın var evet bütün çocuklar hasta geçmiş olsun sizede ...

Kialar karamsar olmayin bu kilolari hemen almadigimiza gore hemen de gitmicek elbetben bu 5 te 5 ten sonra 90 gun diyeti yapmaya karar verdim isterseniz hepberaber yapalim birbirimize destek olalim
yeliz şöyle bir üsten baktım diyete bana çok zor göründü ben karatayı bile ekmekle meyva yasak diye yapamıyorum gerçi belkide bu yüzden kilo veremiyorumdur neyse :) yiycek ayrıştırmalı bir programa benziyor sen iradeli hatunsun yapabilirsin gibi geliyor ...

5 te 5 i denedin mii sen hani birden 90 yazınca çok korkunç görünüyor

Bugun yapmaya basladim 5 te 5 i aslinda bu diyette meyve var sabah kahvaltisi olarak diger ogunlerde de ogunun yiyecegi neyse onu yiyosun ben yine kendime uyarlicam tabi

Yenaaaaa bu mesajin basinda hicbisey cikmadi diye yazsanaaaa... Ohh canim benim cok sevindim... Gozumuzaydin:)
Allah kabul etsin nursena okumalarini :)
İyi canım, 1 nisanda felç geçirdi. şimdi yavaş yavaş yürüyor destekle. yılına inşallah kendi ihtiyaçlarını görecek hale gelir diyorlar. bi sol kolu tutmayacak gibi. buna da şükür.
Gecmis olsun canim ya.. Insallah kendi ihtiyaclarini da gormeye baslar yakin zamanda. Allah sifa versin
Emin adimlarla gidiyosun yena. Masallah iyi vermissin.. 3 hanelere veda ediceksin bi daha da gormiceksin insallah .
Ahh ahhh.. Kendimi gordum sende bi an. Ayni seyleri hissediyorum cogu zaman.. Ama karamsarlik daha da dibe cekiyo insani bi yerden tutunmak lazim.. Ve burasi bunun icin en uygun yer. Damdan dusenin halini damdan dusen anlar... Herkes destek burda biliyosun.. Tutun buraya canim...
Sana bu soylediklerin hiiiiiicccc yakışmıyor frida.. Cok iyi gidiyosun bence... Arada boyle olur.. Bir an once toparlanirsin insallah
Ohhh yemeyen kusan altina kaciran, kusmuklu koltuk hali aksama yetiscrk yemekler isler sana sukur ya rabbim baska det verme. Bastan biraz kizdim bagirdim ama su an guluyorum bugunku dertlerime.
Rabbim baska dert vermesin canim. Hepsi gecici :))

Aleyküm selam elif.

Frida, sen 130 ları görmüş ve bunları puf diye uçurmuş hatun kişisisin.
Hemi de manken boyunla gayet normal duruyorsun bence..

Ben pigmeyim bacısı. Benim 48-49 hadi az daha iki çocuk anası olarak tolerans tanıyayım 50 kg. olayım :))
''Bonus'un gelini gibi :))''
bak ama kutup ayusu kıvamındayım.. Şişman beyin filan diyormuyum.?
Seni asıl yoran kararsızlık

Son düzenleme:
Yena canm sonuclarnn iyi cikmasina cok sevindim.Rabbim dermansiz dert vermesin.biz bayanlar biraz pimpirikliyiz sanirim:)

KEsinlikle .. hele ben pimpirik ve kötü senaryo konsun da tavan yapmış insan evladıyım..

Ohhh yemeyen kusan altina kaciran, kusmuklu koltuk hali aksama yetiscrk yemekler isler sana sukur ya rabbim baska det verme. Bastan biraz kizdim bagirdim ama su an guluyorum bugunku dertlerime.

Kıyamam yaa.. Allah yardımcın olsun..

Yenaaaaa bu mesajin basinda hicbisey cikmadi diye yazsanaaaa... Ohh canim benim cok sevindim... Gozumuzaydin:)

)

gıcıkmıyım neyim :))

90 gun diyeti

İlk gün Protein Günü
Nişasta Günü
Karbonhidrat Günü (gerçekten de iple çekilecek bir gün:))
Meyve Günü.

Bu döngü her beşinci gün baştan alınıptekrarlanacak.

Her 29. günde ise sadece ve sadece "Su ve Şekersiz Bitki Çayı" var.

90 gün sürecek bu sistemde beslenme.

90 günün bitiminde, normal beslenmeye geçiliyor fakat bir 90 gün daha kahvaltıda meyve yenilmesine devam edilmesi öneriliyor.

Bu diyette 15 ve 20 kilo arasi kilo verildigi söyleniyor.

KAHVALTILARDA hep meyve yenilecek - bu metabolizmayi hizlandiriyor.

Diyet boyunca PROTEIN, NISASTA, KARBONHIDRAT ve MEYVEGÜNleri var. Bunlari sirayla uygulamak gerekiyor. Siralama kesinlikle degistirilmemeli!!

1. Gün - PROTEIN GÜNÜ

ÖGLEN: Haslanmis yada izgarada 3 parca et yada balik (200 gr.), et yerine 3 kaynamis yada sahanda yumurta ve peynir yiyebilirsiniz arti bir dilim kepekli ekmek, arti istediginiz kadar yagsiz salata

ÖGLEDEN SONRA: 200 ml sehriyesiz, pirincsiz, bulgursuz corba
süt, yogurt ve peynir sirf bu günyenilebilir

AKSAM: öglen yediginizin aynisi fakat corbasiz, aksamda aynisini yemeniz cok önemli

2. Gün NISASTA GÜNÜ

ÖGLEN: istediginiz kadar sebze, ama haslanmis, cig yada izgarada. Mercimek, fasulye, patatesde serbest. Baharat, ketcap, salca serbest, bir dilim ekmek ve salata

AKSAM: öglen yediginizin aynisi fakat daha kücük porsiyon

3. Gün KARBONHIDRAT GÜNÜ

ÖGLEN: hamur isi, domatesli pizza, soslu (sebze sosu) yada salcali makarna, yada pasta/kek (miktari bir porsiyon pizza kadar)

AKSAM: 2 kücük yas pasta yada 2-3 tatli hamur isi, 3 top dondurma ve 50 gram cikolata (cikolata mecbur yenilecek)

4. Gün MEYVE GÜNÜ

ÖGLEN ve AKSAM istediginiz kadar her cesit meyve

5. Gün bu 4 günü tekrar bastan uygulayin

diyet boyunca ayda bir gün sirf su ve sekersiz caylar icilmeli, bu meyve gününden sonra olmali.

Kahve ve cay sekersiz ve sütsüz olmak sartiyla istediginiz miktarda serbest.

90 günden sonra normal yiyebilirsiniz ama bir 90 gün daha sabahlari meyve yemeye devam edin.

Bu sürec icerisinde 3 kilo daha verirseniz vücudunuz yani metabolizmaniz degisiklige ugramis demektir. iyi sonuc elde etmek icin plana göre beslenmeli, degisiklik yapilmamali. Günde en az 2 litre su icmeye özen gösterin.

Yeliz, Bulgaristan menşei diyetmiş dimi bu.?

Sen bilirsin ama boşver bunu bence. hadi 5 te 5 detoks gerekiyor arada ama ömür boyu yapabileceğimiz bir sistem olmalı..
Bıraktığın an yine geri alırsın herşey de öyle aslın da ama bazı kısıtlanmış diyetler de özellikle sapıttığın da hemen geri geliyor..

çok teşekkür edrim canlarım. hepinizden ayrı ayrı alıntı yapıp yazmak isterdim ama akşama yemekli misafirim var saat 15 te gelicekler ve ben sarmayı ancak bitirdim daha ocağa koymadım. siz ayrı ayrı cevaplamış kabul edin hemen gitmeliyim öpüldünüz

Aaa oyle miymis ben bilmiyorum sadece bi tanidiktan duymustum oyle olmasinin bi sakincasi mi var anlayamadim pek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…