Geç gördüm canım kusura bakma. Sitede de görmüşün zaten beyin felci filan dediler. Şimdi evdeler arada uyuşmaları oluyormuş. Normal demişler.Haticeciğim tuhaf bir salgın var ortada geçmiş olsun.. Bonus ve nur'un çocukları da epey kötüymüş..
Birşey soracağım banu'nun eşiyle ilgili haber varmı.?
Ben de stresten heralde mide bulantısı yaşıyorum dünden beri.
Frida benim gibi olmak daha kötü.ben de durum tam tersi.şişmanım ama kendimi zayıf görüyorum:))öyle deme Hayriye ben çok kilo versemde beynim halaa şişman onu değiştiremedim evet haklısın 40 kilo verip geri almak çok üzücü geçmişte onuda yapmıştım o yüzden seni anlıyorum YENA nın söylediği doğruu verdiğim kiloları geri almak beni dahada kötü yapıcak kendimii salmamalıyım ...
toparlıycam kendimi tamam sağolun
Seninki gebelik kafasi bengisuFrida benim gibi olmak daha kötü.ben de durum tam tersi.şişmanım ama kendimi zayıf görüyorum:))
Kızlar bu sene 1 ocak Cumaya denk geliyor. Bence bu +90 için ilahi bir mesaj artık
Adaşımı da özledim
Adaşın kim :)
Güncel kilom: 107
Yılbaşına kadar 5 kg. projemin sadece 2 kilosunu gerçekleştirmiş bulunuyorum. :) Ama olsun gitsin de kaç giderse gitsin...
Ekim ortasından bu yana gram gram verdiğim kilolarımın toplamı 8 kg.
benim için başarı. yalama olan metabolizmamdan daha fazlasını beklemek ve bu yaşta fazla ütopik olurdu..
Bin şükür deyip aynı şekil de yola devam inşallah...
Sadece duydugumu soyledim canim ben gitmedim bi arkadasim gitti ucretsiz hizmetleri var dedi memnundu. Yurtdisindayim canim bazi konularda yanilabiliyorumücretsiz piskolog tedavisi nerde var bacım haa devlet hastanelerinden mi bahsediyorsun onlarda ilaç verip gönderiyor bikaç tanıdık var ben daha ilaç içipte iyileşeni görmedim sürekli ilaçları fazlalaşıyor ve çeşitleniyor ben ilaç içmek istemiyorum bakalım ben 10 ocakta gidicem bana ne diyecek ....
Aslında gebelik kafası değil bendede oluyor 30 kilo verdim diye kendimi manken zannediyorum halbuki öyle değil belki daha fazla rahatsız olsam iyi olurduuu...Seninki gebelik kafasi bengisu
yeliz şöyle bir üsten baktım diyete bana çok zor göründü ben karatayı bile ekmekle meyva yasak diye yapamıyorum gerçi belkide bu yüzden kilo veremiyorumdur neyse :) yiycek ayrıştırmalı bir programa benziyor sen iradeli hatunsun yapabilirsin gibi geliyor ...Kialar karamsar olmayin bu kilolari hemen almadigimiza gore hemen de gitmicek elbetben bu 5 te 5 ten sonra 90 gun diyeti yapmaya karar verdim isterseniz hepberaber yapalim birbirimize destek olalim
Bugun yapmaya basladim 5 te 5 i aslinda bu diyette meyve var sabah kahvaltisi olarak diger ogunlerde de ogunun yiyecegi neyse onu yiyosun ben yine kendime uyarlicam tabiyeliz şöyle bir üsten baktım diyete bana çok zor göründü ben karatayı bile ekmekle meyva yasak diye yapamıyorum gerçi belkide bu yüzden kilo veremiyorumdur neyse :) yiycek ayrıştırmalı bir programa benziyor sen iradeli hatunsun yapabilirsin gibi geliyor ...
5 te 5 i denedin mii sen hani birden 90 yazınca çok korkunç görünüyor
Yenaaaaa bu mesajin basinda hicbisey cikmadi diye yazsanaaaa... Ohh canim benim cok sevindim... Gozumuzaydin:)İyi akşamlar,
Pazartesiden bu yana epey zor günler geçirdim.. belli etmesem de içim den acaba.?? şüpheleri ardı ardına sıralandı..
hep çocuklarımı düşündüm psikopat gibi türlü türlü olumsuzluklar geçti içimden..
Bu süreçte gerek özelden gerek burda gönülden destek olan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Allah razı olsun..
Çok seviyorum sizleri.. Ne mutlu bize diyet dışın da her konu da yol arkadaşlğı yapıyoruz..
( Gelip sadece kendiyle ilgili sorunları anlatıp diğer arkadaşlara cevap bile vermeyen bir iki üye dışın da söylediklerim.)
Velhasıl kelam sonuç temiz Çok şükür Allahıma.. Allah kimseyi darda komasın..
Allah kabul etsin nursena okumalarini :)olmamı sanada en köpüklüsünden yaparım buranın memengiç kahvesi meşhur yapayımmı
Dolma bence etle harika olur bayada ağir bi yemek olur yap bence kayinvalidem hep kemik li et koyar tadina doyum olmaz
Eğer toprak tenceren güveç tenceren varsa onda pisirebilirsin
Yarin tartida yüzleşirsin
Bu hafta bende berbatim
geçtim kiz 16. Sayfadayim
Aaaa diyette yaparim kariyerde:)
Gecmis olsun canim ya.. Insallah kendi ihtiyaclarini da gormeye baslar yakin zamanda. Allah sifa versinİyi canım, 1 nisanda felç geçirdi. şimdi yavaş yavaş yürüyor destekle. yılına inşallah kendi ihtiyaçlarını görecek hale gelir diyorlar. bi sol kolu tutmayacak gibi. buna da şükür.
Emin adimlarla gidiyosun yena. Masallah iyi vermissin.. 3 hanelere veda ediceksin bi daha da gormiceksin insallah .Güncel kilom: 107
Yılbaşına kadar 5 kg. projemin sadece 2 kilosunu gerçekleştirmiş bulunuyorum. :) Ama olsun gitsin de kaç giderse gitsin...
Ekim ortasından bu yana gram gram verdiğim kilolarımın toplamı 8 kg.
benim için başarı. yalama olan metabolizmamdan daha fazlasını beklemek ve bu yaşta fazla ütopik olurdu..
Bin şükür deyip aynı şekil de yola devam inşallah...
Ahh ahhh.. Kendimi gordum sende bi an. Ayni seyleri hissediyorum cogu zaman.. Ama karamsarlik daha da dibe cekiyo insani bi yerden tutunmak lazim.. Ve burasi bunun icin en uygun yer. Damdan dusenin halini damdan dusen anlar... Herkes destek burda biliyosun.. Tutun buraya canim...selamun aleykum güzeller hayırlı cumalar olsun
kilom aynı
yazmak bile istemiyorum kendını
asu nursena esra tebrik ederim birdaha hiç dönmeyin eskılere inşallah
yenam senide kutlarım 8 kilo çok iyidarısı benım basıma
eşimle kahvaltı yaparken tv de bir kız gorduk gençken bı kız arkadaşı var dı ona cok benziyor dedı bende alındım nıye onları bırakıp bana neden geldin dedim oda kısmet dedı daha cok uzuldum bu sefer oda uzuldu nıye karıştırıyorsun bunları dedı ama ben ona kızmadım aslınada derdım kendımle bu bunalımda nkurtulmam lazım bır an once yanı ınsallah herşeye alınır oladum allahım bu ben değilim aslında kemdimle barışık bır insandım yanı oyle sanıyordum meğer içimde fırıtınalar kopuyoruş offfff ne çok yazdım gine içinizi şişirdim kuzura bakmayın hakkınızı helal edın
Sana bu soylediklerin hiiiiiicccc yakışmıyor frida.. Cok iyi gidiyosun bence... Arada boyle olur.. Bir an once toparlanirsin insallahmerhabalar arkdaşlar umarım tartı hepinizin yüzünü güldürür:) ben tam dip yaptım mağlesef hafta sonu fazla yemiştim zaten pazarteside kendimi depresyona soktum bütün hafta yemek yiyip uyudum sonuç bu yine 103 ü tutamadım modum çok düşük olduğu içinde gelemedim sizide etkilemek istemedim okudum fakat yazamadım afedin olur muuu
bunca kilo verdim ne midem küçülüyor ne iştahım kapanıyor yer yemez anında kilolar hooop geri geliyor
Rabbim baska dert vermesin canim. Hepsi gecici :))Ohhh yemeyen kusan altina kaciran, kusmuklu koltuk hali aksama yetiscrk yemekler isler sana sukur ya rabbim baska det verme. Bastan biraz kizdim bagirdim ama su an guluyorum bugunku dertlerime.
Yena canm sonuclarnn iyi cikmasina cok sevindim.Rabbim dermansiz dert vermesin.biz bayanlar biraz pimpirikliyiz sanirim:)
Ohhh yemeyen kusan altina kaciran, kusmuklu koltuk hali aksama yetiscrk yemekler isler sana sukur ya rabbim baska det verme. Bastan biraz kizdim bagirdim ama su an guluyorum bugunku dertlerime.
Yenaaaaa bu mesajin basinda hicbisey cikmadi diye yazsanaaaa... Ohh canim benim cok sevindim... Gozumuzaydin:)
)
Aaa oyle miymis ben bilmiyorum sadece bi tanidiktan duymustum oyle olmasinin bi sakincasi mi var anlayamadim pekYeliz, Bulgaristan menşei diyetmiş dimi bu.?
Sen bilirsin ama boşver bunu bence. hadi 5 te 5 detoks gerekiyor arada ama ömür boyu yapabileceğimiz bir sistem olmalı..
Bıraktığın an yine geri alırsın herşey de öyle aslın da ama bazı kısıtlanmış diyetler de özellikle sapıttığın da hemen geri geliyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?