Aaa oyle miymis ben bilmiyorum sadece bi tanidiktan duymustum oyle olmasinin bi sakincasi mi var anlayamadim pek
Aynen oyle oluyo haklisin ama ne yapayim bi umut biraz olsun vermek istiyorum artikYeliz, Bulgaristan menşei diyetmiş dimi bu.?
Sen bilirsin ama boşver bunu bence. hadi 5 te 5 detoks gerekiyor arada ama ömür boyu yapabileceğimiz bir sistem olmalı..
Bıraktığın an yine geri alırsın herşey de öyle aslın da ama bazı kısıtlanmış diyetler de özellikle sapıttığın da hemen geri geliyor..
Himmm anladim canim sagol ama gercekten mensei nerden bilmiyorum:)) Yok canım ne alaka . Öyle okumuştum ben de..
İsveç diyeti, amerikan kalp vakfı diyeti, rus manken diyeti falan oluyor ya o bakımdan söyledim :)
Himmm anladim canim sagol ama gercekten mensei nerden bilmiyorum
Ayyyyy ne safim ya bosver bunu bence dedigin yeri okumamisim ne demek istedigini simdi anladim kusura bakma yaYeliz, Bulgaristan menşei diyetmiş dimi bu.?
Sen bilirsin ama boşver bunu bence. hadi 5 te 5 detoks gerekiyor arada ama ömür boyu yapabileceğimiz bir sistem olmalı..
Bıraktığın an yine geri alırsın herşey de öyle aslın da ama bazı kısıtlanmış diyetler de özellikle sapıttığın da hemen geri geliyor..
buldugun zaman banada haber ver bari ama brn artik 32 yasima biraz daha zayif girmek istiyorum sanki hep boyleydim eski resimlerime bakip ic gecirmekten biktim artik aynalara fotograflara kustum resmen cildim desen sivilceli solgun belki biraz fayda eder ve kendimi iyi hissettirir zayiflamak bu yolda yeni yilda elimden geleni yapicamYelizzz devam edip okuyamadim bile fenalik geldi
Kural baga ters agaozgurlukcuyum ben eninde sonunda bi ekmek diyeti bulacam
buldugun zaman banada haber ver bari ama brn artik 32 yasima biraz daha zayif girmek istiyorum sanki hep boyleydim eski resimlerime bakip ic gecirmekten biktim artik aynalara fotograflara kustum resmen cildim desen sivilceli solgun belki biraz fayda eder ve kendimi iyi hissettirir zayiflamak bu yolda yeni yilda elimden geleni yapicam
Aleyküm selam elif.
Frida, sen 130 ları görmüş ve bunları puf diye uçurmuş hatun kişisisin.
Hemi de manken boyunla gayet normal duruyorsun bence..
Ben pigmeyim bacısı. Benim 48-49 hadi az daha iki çocuk anası olarak tolerans tanıyayım 50 kg. olayım :))
''Bonus'un gelini gibi :))''
bak ama kutup ayusu kıvamındayım.. Şişman beyin filan diyormuyum.?
Seni asıl yoran kararsızlık
Insallah bonusumSade ciltmi ya her turlu en cokta ruhen yenilenicez ins. Bende elimden geleni yapicam.
Benim cevremde bana kilolu oldugumu soyleyen kimse yok ne esim ne annem ne babam ne kardeslerim bi ara gorumcelerim soylerdi simdi onlarda soylemiyor hatta esim baski altinda hissetmim diye tv de verilen diyet haberlerini falancikinca degistirir belki de o yuzden bi caba icinde degilim zayiflamak icin ama kendim icin istiyorum en cok kollarimi goguslerimin buyuklugu yuzunden yanlarima yapistiramiyorum resmenevet aslında 54 ,52 ve 50 bedenlerden kurtulmak çok güzel zar zor 48 ve nadiren 46 bedenlere de giriyorum bunu korumam lazım ...
bonusun dediği gibiii zayıf insanların yanımda diyet konuşmasından nefret ediyorum yok göbeğim çıktı onu ben yemem......vs falan filan sanki kızım sana söylüyorum gelinim sen anla der gibiii benimde çevremde öyleleri çok var bizim gelinler ve kardeşimde 36 bedendir 50 li li kilolardalar işte kardeşim ve gelin sürekli spor yapar aslında hepsi yapar şu sıralar annemde başladıı hatda gelin bir ara kendine özel sadece hoca tutmuştu ...
hayır kilo veriyorum yine kurtulamıyorum bu seferde arıyıp verdiğin kiloları hala koruyorsun dimii diye soruyorlar ...
kardeşlerimin ben 70 kilo olunca estetik sözleride var dr. bile hazır oda tanıdık sağolsun benim kilolarımda da beni anlıyor sıkıştırmıyor beraber bizimkilere gülüp geçiyoruz ...
ben hiçbir zaman kendi kilom hakında hiç kimseyi konuşturtmadım tabii hep konu oldu ama toplumda diyeteyim yememem lazım demedim hep kendime sakladım gelip burda sizinle paylaştım ne zamanki verdiğim kilolar fazlalaştı o zaman çevrem farketi tabiii aile toplandığında yine konu bu seferde benim verdiğim kilolara geliyor devam etmem gerektiği kilo verince çok güzel olduğum....... vs gibii
son olarak kararsızlık, cesaretsizlik,planlı olamama yılların bilgi birikimini aktaramama bunları aşmam lazım geçtiğim hafta tüm bunların yerine yemeği koydum ama beni sadece uyuşturdu mutlu etmedi
Bende oyle yapmayi dusunuyorum bugunden itibaren listeler yayinlicam yeniden bakalim ne olacakYeliz sen eski başarılı günlerini hatırla ben hatırlıyorum çok sağlıklı ve 6 öğün beslenmeli listelerin vardı! çok başarılı ve iradeliydin Yeniden liste yazmalısın ! her haftada eksi bildirim yapıyordun bence yeniden öyle yapmalısın tek tip beslenme zor gibiii yinede yaparsan kolay gelsin burda ne yiyip içyitiğini yazarsın artık bizede örnek olursun :)
90 gun diyeti
İlk gün Protein Günü
Nişasta Günü
Karbonhidrat Günü (gerçekten de iple çekilecek bir gün:))
Meyve Günü.
Bu döngü her beşinci gün baştan alınıptekrarlanacak.
Her 29. günde ise sadece ve sadece "Su ve Şekersiz Bitki Çayı" var.
90 gün sürecek bu sistemde beslenme.
90 günün bitiminde, normal beslenmeye geçiliyor fakat bir 90 gün daha kahvaltıda meyve yenilmesine devam edilmesi öneriliyor.
Bu diyette 15 ve 20 kilo arasi kilo verildigi söyleniyor.
KAHVALTILARDA hep meyve yenilecek - bu metabolizmayi hizlandiriyor.
Diyet boyunca PROTEIN, NISASTA, KARBONHIDRAT ve MEYVEGÜNleri var. Bunlari sirayla uygulamak gerekiyor. Siralama kesinlikle degistirilmemeli!!
1. Gün - PROTEIN GÜNÜ
ÖGLEN: Haslanmis yada izgarada 3 parca et yada balik (200 gr.), et yerine 3 kaynamis yada sahanda yumurta ve peynir yiyebilirsiniz arti bir dilim kepekli ekmek, arti istediginiz kadar yagsiz salata
ÖGLEDEN SONRA: 200 ml sehriyesiz, pirincsiz, bulgursuz corba
süt, yogurt ve peynir sirf bu günyenilebilir
AKSAM: öglen yediginizin aynisi fakat corbasiz, aksamda aynisini yemeniz cok önemli
2. Gün NISASTA GÜNÜ
ÖGLEN: istediginiz kadar sebze, ama haslanmis, cig yada izgarada. Mercimek, fasulye, patatesde serbest. Baharat, ketcap, salca serbest, bir dilim ekmek ve salata
AKSAM: öglen yediginizin aynisi fakat daha kücük porsiyon
3. Gün KARBONHIDRAT GÜNÜ
ÖGLEN: hamur isi, domatesli pizza, soslu (sebze sosu) yada salcali makarna, yada pasta/kek (miktari bir porsiyon pizza kadar)
AKSAM: 2 kücük yas pasta yada 2-3 tatli hamur isi, 3 top dondurma ve 50 gram cikolata (cikolata mecbur yenilecek)
4. Gün MEYVE GÜNÜ
ÖGLEN ve AKSAM istediginiz kadar her cesit meyve
5. Gün bu 4 günü tekrar bastan uygulayin
diyet boyunca ayda bir gün sirf su ve sekersiz caylar icilmeli, bu meyve gününden sonra olmali.
Kahve ve cay sekersiz ve sütsüz olmak sartiyla istediginiz miktarda serbest.
90 günden sonra normal yiyebilirsiniz ama bir 90 gün daha sabahlari meyve yemeye devam edin.
Bu sürec icerisinde 3 kilo daha verirseniz vücudunuz yani metabolizmaniz degisiklige ugramis demektir. iyi sonuc elde etmek icin plana göre beslenmeli, degisiklik yapilmamali. Günde en az 2 litre su icmeye özen gösterin.
Ayyy bu mesajini okuyunca bende kendime baktimda 30 yasima insallah zayif gircem bundan sonra hedefim bu olacak daha vakit var ama onumuzde dogum emzirme donemi var uzun vadede olabilecek bir hedef au an 27.5 yasinda sayilirimbuldugun zaman banada haber ver bari ama brn artik 32 yasima biraz daha zayif girmek istiyorum sanki hep boyleydim eski resimlerime bakip ic gecirmekten biktim artik aynalara fotograflara kustum resmen cildim desen sivilceli solgun belki biraz fayda eder ve kendimi iyi hissettirir zayiflamak bu yolda yeni yilda elimden geleni yapicam
Aman arti olmasinda :) yag depoluyo vucut bu donemde bitince geciyo bir cok kadin kilo bile aliyo ama o kilo degilmis kesinlikle icin rahat olsun bence
ilk defa diyete başladım ondan dolayı biraz acemiyimAman arti olmasinda :) yag depoluyo vucut bu donemde bitince geciyo bir cok kadin kilo bile aliyo ama o kilo degilmis kesinlikle icin rahat olsun bence :)
Canim daha yasin genc bence dogumdan sonra 30 una kadar istedigin kiloya inmek ucun zamanin var bence basarirsinSlm kizlar
Bugun aksam nobete gitcem insallah sakin gecer
Hadi 3-4hafta neysede 90 gun yani 3 ay bu sekilde gidilir mi surekli ayni insan bunalir
Gerci karbonhidrat gunu fena degilmis begendim
Ayyy bu mesajini okuyunca bende kendime baktimda 30 yasima insallah zayif gircem bundan sonra hedefim bu olacak daha vakit var ama onumuzde dogum emzirme donemi var uzun vadede olabilecek bir hedef au an 27.5 yasinda sayilirim
Kızlar bu sene 1 ocak Cumaya denk geliyor. Bence bu +90 için ilahi bir mesaj artık
hadi gözün aydın canım.Rabbim sıkıntıda olan herkesi feraha ulaştırsin inşallah
Hayırlı cumalar
Arkadaşlar misafirim var,listeyi akşam musait oldugum bir zamanda yapabilecegim..lütfen kusura bakmayın...
evet aslında 54 ,52 ve 50 bedenlerden kurtulmak çok güzel zar zor 48 ve nadiren 46 bedenlere de giriyorum bunu korumam lazım ...
bonusun dediği gibiii zayıf insanların yanımda diyet konuşmasından nefret ediyorum yok göbeğim çıktı onu ben yemem......vs falan filan sanki kızım sana söylüyorum gelinim sen anla der gibiii benimde çevremde öyleleri çok var bizim gelinler ve kardeşimde 36 bedendir 50 li li kilolardalar işte kardeşim ve gelin sürekli spor yapar aslında hepsi yapar şu sıralar annemde başladıı hatda gelin bir ara kendine özel sadece hoca tutmuştu ...
hayır kilo veriyorum yine kurtulamıyorum bu seferde arıyıp verdiğin kiloları hala koruyorsun dimii diye soruyorlar ...
kardeşlerimin ben 70 kilo olunca estetik sözleride var dr. bile hazır oda tanıdık sağolsun benim kilolarımda da beni anlıyor sıkıştırmıyor beraber bizimkilere gülüp geçiyoruz ...
ben hiçbir zaman kendi kilom hakında hiç kimseyi konuşturtmadım tabii hep konu oldu ama toplumda diyeteyim yememem lazım demedim hep kendime sakladım gelip burda sizinle paylaştım ne zamanki verdiğim kilolar fazlalaştı o zaman çevrem farketi tabiii aile toplandığında yine konu bu seferde benim verdiğim kilolara geliyor devam etmem gerektiği kilo verince çok güzel olduğum....... vs gibii
son olarak kararsızlık, cesaretsizlik,planlı olamama yılların bilgi birikimini aktaramama bunları aşmam lazım geçtiğim hafta tüm bunların yerine yemeği koydum ama beni sadece uyuşturdu mutlu etmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?