Ben perşembeden bildirim yapim o zaman.. Hafta içi ailecek tek tatil günümüz olacak ve ben güzel mamalar hazırlayıp muhtemelen çok yiyeceğim. :) Yatsıdan ve yasin okuduktan başlarım yemeye :)
amin canım sağolasın.
Kolay gelsin topraam.
Süper ya şekillenme de sponsorun da hazır..
Bence değerlendir bunu her insan evladına nasip olmaz.
Son aldığım kaban 52 beden frida.
Yena benki 89 u görmüş bir vatandaşım 52 den 50 beden etege daha yeni geçiş yaptım senin boy kaçtı BACIM
Ben mi cok kisayim ki acep (1.60)
Eneeee boyuma uygun birini buldum :)) Boydaşmışız esra..
valla 52 beden belki büyüktür kesimi..Pantolon 54 almıştım ..
Neresinden tutsan fena işte..50 li bedenlerden bahsediyoruz bura da...
yena bende aynı 1.60 boydayimEneeee boyuma uygun birini buldum :)) Boydaşmışız esra..
valla 52 beden belki büyüktür kesimi..Pantolon 54 almıştım ..
Neresinden tutsan fena işte..50 li bedenlerden bahsediyoruz bura da...
Esra ben kaslıyım o yüzden sıkı benim vücudum..
yena bende aynı 1.60 boydayim
Sen bana gevşek mi diyon
Bizimde kendimize gore vardir herhal sıkı
yerlerimiz
Ohh be çoğalıyoruz.. Topikte çoğunun boyu 1,70 ve 1,70 e yakın.
Gıcık bir durum :))
Allah sıkı yerlerimize zeval vermesin ne diim :))
Aksama patlican oturtma makarna salata yaptim yena p...a ne ola ki anlayamadim ikinci harfini de verseneYeliz ne pişirdin akşam yemeği olarak.?
Ben çocukların isteği üzerine kod adı p...a yapacağım :))
Hafta içi sebze ağırlıklı beslendikleri için bıkıyorlar artık..
Aksama patlican oturtma makarna salata yaptim yena p...a ne ola ki anlayamadim ikinci harfini de versene
[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]nursena[/TD]
[TD]60 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]150 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]yst38[/TD]
[TD]150 dk[/TD]
[/TR][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 860"][/table][TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
İyi akşamlar.
Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim.. Allah razı olsun..
hastaneden geldim. iki göğüste önemsiz kist var,önemli olan sağ koltuk altım da büyüyen iki lenf bezinin olması..
Mamografi sonucu ile değerlendirilicekmiş..
Umarım herşey yolun da gider...
gecmıs olsun yazacaktım kı gecıp gıtmıs cok sukur. Allah saglık sıhhat huzur versın.İyi akşamlar,
Pazartesiden bu yana epey zor günler geçirdim.. belli etmesem de içim den acaba.?? şüpheleri ardı ardına sıralandı..
hep çocuklarımı düşündüm psikopat gibi türlü türlü olumsuzluklar geçti içimden..
Bu süreçte gerek özelden gerek burda gönülden destek olan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Allah razı olsun..
Çok seviyorum sizleri.. Ne mutlu bize diyet dışın da her konu da yol arkadaşlğı yapıyoruz..
( Gelip sadece kendiyle ilgili sorunları anlatıp diğer arkadaşlara cevap bile vermeyen bir iki üye dışın da söylediklerim.)
Velhasıl kelam sonuç temiz Çok şükür Allahıma.. Allah kimseyi darda komasın..
HAFTANIN BİRİNCİLERİasumanzeynep yst38
HAFTANIN İKİNCİSİNursena
Tüm sporcu bayanları tebrik ediyorum. Darısı diğer arkadaşların başına
[/QUtebrik ediyorum valla maşallah sizlere.biz tembel tembel oturduğumuz yerden kilo verelim istiyoruz
sen verirsingecmıs olsun yazacaktım kı gecıp gıtmıs cok sukur. Allah saglık sıhhat huzur versın.
ben kendıme hedefte belırlemıstım oysa, ama yınede emın adımlarımı sıklastırayım:) nerdeyse ıkı haftadır 114 kıloyum. kaldı nerdeyse bır bucuk ay. 99 lar hayal mı? galıba... neyse barı almadıgıma sevıneyım.
pazartesıden berı oruc tutuyorum bende. daha rahatım. ıftardan sonra yemıyorum. ya acıyın bana. sen verırsın yaa ne var deyın
Afiyet olsun bizimkilerde ben dun evde degilim diye yemislerdi p...a danSonra kızmayın bana ama.. p.z.a :))
emeğine sağlık
Sen verirsingecmıs olsun yazacaktım kı gecıp gıtmıs cok sukur. Allah saglık sıhhat huzur versın.
ben kendıme hedefte belırlemıstım oysa, ama yınede emın adımlarımı sıklastırayım:) nerdeyse ıkı haftadır 114 kıloyum. kaldı nerdeyse bır bucuk ay. 99 lar hayal mı? galıba... neyse barı almadıgıma sevıneyım.
pazartesıden berı oruc tutuyorum bende. daha rahatım. ıftardan sonra yemıyorum. ya acıyın bana. sen verırsın yaa ne var deyın
Valla doğrudur.tek düşüncem bu bebek burdan nasl çıkacak?Ya diyorum sonucrlta Allah kadn vucüdünü bebek doğuracak şekilde yaratmış.hem bu kadar insan nasıl dünyaya gelmiş demiSeninki gebelik kafasi bengisu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?