Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Aynen otle kucukken herseyi yiyorlarda bbuyudukce yedikleri seyler degisiyo benimkiler kabagin yemegini yemezler mesela ama mucvere bayilirkar bazende sebze corbasini mercimek diye iciririm boylece degisik sebzelerdende vitamin akmis olurlar

Insallah degismezler yaa yemek secen biri olunca ne pisirecegim diye ömrü biter insanin

kizinda ilerde anlar hazir yapilmis yemegin kiymetini keske benim annemde gelse yemeklerimi pisirse der ama iste
meshur bi laf varya hani
sende anne olunca anlarsin diye
aynen oyle

Bonus benim ikizler de yumurtaya yimirta diyo
Simdi deme o kadar sey yazdim kari yimirtaya takilmis diye malum catlak olunca..

Meyra napiyosun canım nasılsın
hamilelik nasıl gidiyor miden yanıyor mu hâlâ inşallah iyisindir Rabbim hayırla kucağına almayi nasip etsin

Ecmain inş canım, sağolasın.
İyiyim şükür, sen nasılsın? Bebeler nasıllar?: )
Midem geçti canım yaa, ozaman mideme ne olmuştu anlamadım, nasıl feci bir yanmaydı anlatamam, sağol tekrar.

Slm kizlar
Dun sabah 7den beri uyumadim sanirim 40 saat etti artik sabah kacta kalkarim bilmiyorum
Gecmise baktim ama ne okudum ne okumadim farkinda degilim kafa bi dunya

Bonus gecmis olsun cnm hemsireyim ya sana aksam doz ilacini vereyimde yatayim

Yena kiz aklima ne geldi biz bir zamanlar seninle ne guzel karatay yapiyoduk ne oldu o gunlere

Hasibecim sagolasin

Bonus benim ikizler de yumurtaya yimirta diyo
Simdi deme o kadar sey yazdim kari yimirtaya takilmis diye malum catlak olunca..

Kafama taslar geliyo sankim bir laf ettim nerdende ettim :) erman kuzu geliyo aklima benimde o yuzden oyle yazarim bazen.

Frida ihlamurum bitti ama meyve suyu bolca icmeye calisiyorum. Oksurunce gogsum aciyo agriyo icimden uyuz bi ses gittikce kotu oluyosun diyo.

Simdi anlatim ablam 50 li 60 li kilolardaydi antidepresann tiroit ve daha birsuru seyin yardimiyla 79.9 a kadar cikmis 80 de iste :)

Vermem lazim falan filan derken spora basladi ilaclarini dr un kesmesini bekledi. Sporla baya verdi 10 kilodan fazla gecen sene iste. Bu senede haziranda dr a basladi ramazanda 3 ay ara verdi arada gitti tartildi. Birakmadi iste simdi 60 a dustu hedef 57 boy yok bide :) gram gram veriyo gercekten ve inanilmaz az yiyo bazen alistim artik diyo. Bugun dis bugdayina giderken geldi bana gosterdi bi elbise almis guzel bir sevinc kilo verip guzel giyinmek icim bir burkuldu :) ama onun icin seviniyorum.

Bizim gelin oyle zayifki ablam kilolu kalir yaninda.

Son düzenleme:
Hayırlı geceler güzeller
Ben geldim siz gidiyorsunuz
Ama ev ancak boşaldı
Bugün çarşıya gittim. 1.saat yürüdüm dönüşte otobüs e bindim yolda otobüs arızalandı sonra başka otobüs e pindim eve gelinceye kadar akşam oldu.

ablam çok sevaba giriyorsun inş, ama kendinide ezdirme sakın.
kocaman öpüyorum, allaha emanet olasın..
sağol canım ben de öpüyorum.

Ah keske benimde kalsa aksamdan yemegim ama malesf ben gunluk pisiriyom bacim hadi o bisey degil ne pisiricem derdi fena bak islerimi hallettim simdi basladim ne pisirsem acaba diye hakkaten ne yaosam acaba
ah yelizcim bugün bende kötü yakalandım. Eve akşam üstü gelince yemek yapacak zaman olmadı. Çorba bile yapmadım. Akşamdan kalma yemekleri yeriz dedim. Tam sofrayı hazırlarken büyük eltimin gelini aradı sofraya oturuyoruz hemen gelin dedim. Oda diğer eltimin gelinine mesaj atmış. Büyük eltiminkiler geldi. Yedik toplarken öbürleride aç geldi. Yemek bitmiş ti. Neyse az kalanlar dan koyduk yumurta falan hallettik
Hiç öyle boş bulunmazdım

Brek brek atesli grip hayriye yataktan bildiriyor
Ay sabah sadece griptim ben bu hale nasıl geldim anlamadım aniden bi ateş resmen sizmisim sonra yeni açtım gozumu her yerim kırılıyor resmen
anladım canım aslında benim ayça kayanın sayarak zayiflama taktığı çok hoşuma gidiyordu aynen anlattığın gibi hiç yasak yok ama bireyleri çıkarıp ekliyorsun kitabında okumuştum olmazsa buna birşeyler ekler ortaya karışım yaparız ben her gün yazicam yediklerini sizde fikirlerinizi yazarsanız sevinirim tabi sabaha halim olup kalkabilirsem

Ay ablacim allah kolaylık versin senin kosturmacalarini kendiminkine çok benzetiyorum benimde ani gelenlerin ardarda misafirlerin çok olur ama bitek benim olur onuda anlamam

Hayriye diyette bi ugursuzlukmu var la lanet falan
Dun gece bende biraz kirgin oksuruyodum sadece sabaha fena oldum simdi balli limonlu zencefilli suyum var elimde usuyorum
Ay bilmiyorum ben bu kadar olacagini tahmin etmiyordu dur iyi aklıma getirdim sobanın üzerinde ıhlamur vardı bende iceyim bi bardak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…