Aynen otle kucukken herseyi yiyorlarda bbuyudukce yedikleri seyler degisiyo benimkiler kabagin yemegini yemezler mesela ama mucvere bayilirkar bazende sebze corbasini mercimek diye iciririm boylece degisik sebzelerdende vitamin akmis olurlarNe güzel şimdi küçükler eminim sende onların sevip yiyecekleri yemekleri hazırlıyorsundur ama büyüdüklerinde yemek seçebilirler:)
Benim kız okuldada yemek yediği için akşamları evde yemek olmayınca bayram yapıyor ...
Yazar burda ne demek istedi acabaCanim cok gecmis olsun ta bende de dyrum iraya dogru guduyi galibla sesimde bi catallasma basladi limonlu balli ihlamur ictim simdi insallah hasta olmam
yaptim valla 3,mil 2 lt suyumda bitti bugün kazasiz atlattikAfiyet olsun canım güzel menu masallah leslie yide yaparsan ooo
Vay maşallahyaptim valla 3,mil 2 lt suyumda bitti bugün kazasiz atlattik
Ne güzel şimdi küçükler eminim sende onların sevip yiyecekleri yemekleri hazırlıyorsundur ama büyüdüklerinde yemek seçebilirler:)
Benim kız okuldada yemek yediği için akşamları evde yemek olmayınca bayram yapıyor ...
yaptim valla 3,mil 2 lt suyumda bitti bugün kazasiz atlattik
Ben hastayim beni ellemeyin iki gun daha
Hayriyecim kahvaltin kesinlikle az her gun yumurta yemelisin ki sporada basladiginda proteinsiz kalmayasin.
Yasak kelimesinden nefret ediyorum. Bazilarinin yasak dediklerini tuketerek te kilo veriliyo. Burda yenadan yelizden gorduk bal ya da cikolata ya da ufak tefek atistirilan seylerlede kilo verilebiliyor.
Bakirkoyde iyi bir dr var frida bilirsin belki Perihan Cicek uzun yillar hastanede calismis simdi epeydirde ozel klinigi var iki kere gittim bende gecmiste parayi ablam vericem demisti ben bir hafta veremeyice biraktim salak gibi :)
Iste o dr bir liste vermisti hersey var ama olculu. Sabah kahvaltida simiti konfleksi menemeni hepsi. O listeyi kaybettigime inanamiyorum tüh bana :)
Mesela onda ikindi ara ogununde 40 gr lik gofret ya da yarim kase sutlu tatli ya da meyve cay vardi cok hosuna gidiyor insanin bunlari listede gormek. Bu ilk haftalarin listesi tabi sonradan belki azalticakti ekliycekti cikaricakti. Ama kisi ogun atlamadan yemeye kasikla olcmeye alismis olucak bu sirada.
Uzun oldu ama anlatabildimmi :))
Karatay diyede bir gercek var hayriye tereyagli yimirtayla :))
Meyra napiyosun canım nasılsın
hamilelik nasıl gidiyor miden yanıyor mu hâlâ inşallah iyisindir Rabbim hayırla kucağına almayi nasip etsin
Slm kizlar
Dun sabah 7den beri uyumadim sanirim 40 saat etti artik sabah kacta kalkarim bilmiyorum
Gecmise baktim ama ne okudum ne okumadim farkinda degilim kafa bi dunya
Bonus gecmis olsun cnm hemsireyim ya sana aksam doz ilacini vereyimde yatayim
Yena kiz aklima ne geldi biz bir zamanlar seninle ne guzel karatay yapiyoduk ne oldu o gunlere
Bonus benim ikizler de yumurtaya yimirta diyo
Simdi deme o kadar sey yazdim kari yimirtaya takilmis diye malum catlak olunca..
sağol canım ben de öpüyorum.ablam çok sevaba giriyorsun inş, ama kendinide ezdirme sakın.
kocaman öpüyorum, allaha emanet olasın..
ah yelizcim bugün bende kötü yakalandım. Eve akşam üstü gelince yemek yapacak zaman olmadı. Çorba bile yapmadım. Akşamdan kalma yemekleri yeriz dedim. Tam sofrayı hazırlarken büyük eltimin gelini aradı sofraya oturuyoruz hemen gelin dedim. Oda diğer eltimin gelinine mesaj atmış. Büyük eltiminkiler geldi. Yedik toplarken öbürleride aç geldi. Yemek bitmiş ti. Neyse az kalanlar dan koyduk yumurta falan hallettikAh keske benimde kalsa aksamdan yemegim ama malesf ben gunluk pisiriyom bacim hadi o bisey degil ne pisiricem derdi fena bak islerimi hallettim simdi basladim ne pisirsem acaba diye hakkaten ne yaosam acaba
anladım canım aslında benim ayça kayanın sayarak zayiflama taktığı çok hoşuma gidiyordu aynen anlattığın gibi hiç yasak yok ama bireyleri çıkarıp ekliyorsun kitabında okumuştum olmazsa buna birşeyler ekler ortaya karışım yaparız ben her gün yazicam yediklerini sizde fikirlerinizi yazarsanız sevinirim tabi sabaha halim olup kalkabilirsemBen hastayim beni ellemeyin iki gun daha
Hayriyecim kahvaltin kesinlikle az her gun yumurta yemelisin ki sporada basladiginda proteinsiz kalmayasin.
Yasak kelimesinden nefret ediyorum. Bazilarinin yasak dediklerini tuketerek te kilo veriliyo. Burda yenadan yelizden gorduk bal ya da cikolata ya da ufak tefek atistirilan seylerlede kilo verilebiliyor.
Bakirkoyde iyi bir dr var frida bilirsin belki Perihan Cicek uzun yillar hastanede calismis simdi epeydirde ozel klinigi var iki kere gittim bende gecmiste parayi ablam vericem demisti ben bir hafta veremeyice biraktim salak gibi :)
Iste o dr bir liste vermisti hersey var ama olculu. Sabah kahvaltida simiti konfleksi menemeni hepsi. O listeyi kaybettigime inanamiyorum tüh bana :)
Mesela onda ikindi ara ogununde 40 gr lik gofret ya da yarim kase sutlu tatli ya da meyve cay vardi cok hosuna gidiyor insanin bunlari listede gormek. Bu ilk haftalarin listesi tabi sonradan belki azalticakti ekliycekti cikaricakti. Ama kisi ogun atlamadan yemeye kasikla olcmeye alismis olucak bu sirada.
Uzun oldu ama anlatabildimmi :))
Karatay diyede bir gercek var hayriye tereyagli yimirtayla :))
Ay ablacim allah kolaylık versin senin kosturmacalarini kendiminkine çok benzetiyorum benimde ani gelenlerin ardarda misafirlerin çok olur ama bitek benim olur onuda anlamamHayırlı geceler güzeller
Ben geldim siz gidiyorsunuz
Ama ev ancak boşaldı
Bugün çarşıya gittim. 1.saat yürüdüm dönüşte otobüs e bindim yolda otobüs arızalandı sonra başka otobüs e pindim eve gelinceye kadar akşam oldu.
sağol canım ben de öpüyorum.
ah yelizcim bugün bende kötü yakalandım. Eve akşam üstü gelince yemek yapacak zaman olmadı. Çorba bile yapmadım. Akşamdan kalma yemekleri yeriz dedim. Tam sofrayı hazırlarken büyük eltimin gelini aradı sofraya oturuyoruz hemen gelin dedim. Oda diğer eltimin gelinine mesaj atmış. Büyük eltiminkiler geldi. Yedik toplarken öbürleride aç geldi. Yemek bitmiş ti. Neyse az kalanlar dan koyduk yumurta falan hallettik
Hiç öyle boş bulunmazdım
Ay bilmiyorum ben bu kadar olacagini tahmin etmiyordu dur iyi aklıma getirdim sobanın üzerinde ıhlamur vardı bende iceyim bi bardakHayriye diyette bi ugursuzlukmu var lalanet falan
Dun gece bende biraz kirgin oksuruyodum sadece sabaha fena oldum simdi balli limonlu zencefilli suyum var elimde usuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?