Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayırlı sabahlar herkese :)
Dün başladıgım geçmişi okumam bu sabah bitti maşaAllah size...dostlugunuza muhabbetinize...
Karşılıksız sevmek sevilmek güzel ve sizin aranızda bu muhabbet hissediliyor Allah daim etsin

Bonus ve ogulcuklarm ve tüm hastalara rabbim tez zamanda şifa versin...Bir an önce toparlanırsınız inşaAllah...

Geçte olsa dereceye giren herkesi tebrik ederim liste hazırlayanlarında ellerine saglık

Bana gelince dün yürüyüşe başladım ve bi saate yakın yürüdüm kendimi daha huzurlu hissettim...
Akşam misafirlikte bi dilim kek ve yogurtlu havuclu papates salatası yedim ama pişman degilim :)

Ve bugün oruçluyum akşama şehriye çorbası ve ıspanak yiyicem muhtemelen :)
Öglen 1 de yürüyüşe çıkarm...
Keyifli ve kalorisiz bir gün dilerim (pazar günü kalorisiz zor olur ama olsun)
hepiniz Allaha emanet olun

Selam kızlar ben geldim.oku oku bitmedi ne gevezesiniz ya...ben iyiyim cok sükür.bu aralar geceleri uyumam biraz zor oluyo.dönmem kalkmam zorlastı.kendimi fil gibi hissediyorum.ama bebis iyi olsun da razıyım.sonucta son 3 aya girdik.doktoru. seker yüklemesi de yapmadi ben de ısrar etmedim.ailede şekeri olan yok şükür bi de yemene icmene dikkat edeceksin dedi.
Ben de bi defasinda birinci sınıflara video izlettiriyorum harflerle ilgili.o sırada bi kadn resmi çıktı.sarı sacli yeşil gözlü incecik belli.bildiğin sindi bebek iste.bi kız öğrencim döndü bana.ağzı açık şekilde"örtmenim aynı siz" :) ben de gülümsedim evet kızımm aynı ben dedim.kız sonucta ögretmenini cok seviyo ve güzel görüyo.gördüğü güzelligi bana benzetiyo.
Ben de hamile kalana kadar kullandim 6 ay falan icmisimdir ve cok faydasini gördüm.bende de ilk basta bulanti yapti sonra alıştm ve kullanırken yaklaşk 10 kilo zayıfladm.sükür hala o kiloma ulaşmadm ama 2 kilo falan kaldı.düsün o kiloda hamile kalsaydm daha kötü olurdum.oğulcuklarm tavsiyem kullan.

Bonus.... yumurtlama ama....cok güldüm

Mutlu akşamlar kızlar..

Kaçamak yapıp size bakayım dedim,geçmişi okuyamadım ama baya kaynatmişsiniz sanırım:)

Çok kötü besleniyorum bu ara,biran önce kendimi toparlamam lazım..hasili size ihtiyacim var yane..:)

Çok yakın zamanda karatayımsı beslenmelerim ile tekrar aranızda olacağim,beni bekleyin anacımm..

Bugunki menum sabah sabah dedigim 12 idi çayvtabaği kadar sucuklu sosisli yumurta 2 dlm ekmek tam buğday
2 zeytin peynir domates
1 cay kasigi bal
Oglen yok esimle carsi dabyuruyuse ciktik 1 saat yuruduk sonra alisveris
Aksam saat 6 da 1 kase yogurt corba 1 parca tavuk haslama
3 kasik kabak kavurma
Domates 2 dlm ekmek
Ek.ek cok oldu farkindayim gerci bugun toplamda 4 dlm ediyo

Simdide sacimi boyadim kiralik asktaki defrenin rengi tarçin bakir ama sammiorum oyle acik tutmaz alt kahve çunki

Kizimda nescafe yapmis onu iciyorum
Bonus gel kizzz sanada bi kahve yapam yorul.usundur cocuklar hastalik topluca eylem neyimmi yapionuz kiz babaniza gecmistir insallah hastaliginiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…