masallahyaptim valla 3,mil 2 lt suyumda bitti bugün kazasiz atlattik
ayy gulemiyorum bonus aynı biz valla acile gidecem birazdan iyice ilerledi benimki bide misafir çağırmış edim soyliycem iptal etsin
Of sen iyice kotu olmussun git tabi benimde hafiflemezse gidicem. Oksurmekten yanlarim midem agriyo nefes alinca.Günaydınnnnnn
ayy gulemiyorum bonus aynı biz valla acile gidecem birazdan iyice ilerledi benimki bide misafir çağırmış edim soyliycem iptal etsin
yok kizz yilbasinda kalabalik olcaz gibi henuz belli deil de belki bi kacamak olacak ön hazirlik dielim :))ayin ikisinde tarti cak diyetisyenVay maşallah
Bu hafta iddialısın
yok kizz yilbasinda kalabalik olcaz gibi henuz belli deil de belki bi kacamak olacak ön hazirlik dielim :))ayin ikisinde tarti cak diyetisyen
Meyra napiyosun nasil gidiyo hamilelik kac haftalik oldu cinsiyeti neGeçmiş olsun bonuscum ve hayriyecim.
Ve atladığım varsa tum hastalara geçmiş olsun.
Ben de bi defasinda birinci sınıflara video izlettiriyorum harflerle ilgili.o sırada bi kadn resmi çıktı.sarı sacli yeşil gözlü incecik belli.bildiğin sindi bebek iste.bi kız öğrencim döndü bana.ağzı açık şekilde"örtmenim aynı siz" :) ben de gülümsedim evet kızımm aynı ben dedim.kız sonucta ögretmenini cok seviyo ve güzel görüyo.gördüğü güzelligi bana benzetiyo.Kucukler malesf cok acimasiz oluyolar dillerinin kemigi yok cocuk olduklari icin biseyde denmiyo benim buyuk kiz bi kere teyzesine teyze ayni tvdeki kizlar gibisin demisti cok uzulmustum bi kerede brezilyali bi kadini gostermisti kadin 50 lerinde falan ama 30 gosteriyo tas gibi bana donup anne sen kac yasindasin demisti aglaa gla icim cikmisti
Ben de hamile kalana kadar kullandim 6 ay falan icmisimdir ve cok faydasini gördüm.bende de ilk basta bulanti yapti sonra alıştm ve kullanırken yaklaşk 10 kilo zayıfladm.sükür hala o kiloma ulaşmadm ama 2 kilo falan kaldı.düsün o kiloda hamile kalsaydm daha kötü olurdum.oğulcuklarm tavsiyem kullan.Ogulcuklarim. Insulin direnci icin ilaci Hamile kalmadan once ben de kullandim yaklasik bi ay kadar. Ilk baslarda bulanti yapiyo ama kisa surede alisiyosun. Ve istah kesiyo.. Ramazan oldugu halde kilo vermistim.. Tabi sonra birakmak zorunda kaldim. Bence icmelisin ilaci...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?