Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

1 karadeniz pide boyle alintilamisom cevap yazmamisim nedenki simdi alintilari ekle diyi nce bu cikti fridia cok sevwrim fatsaya 20 yil lnce babamlarla gezmeye gittigimizde yemistim tadi damagimda cok lezzetliydi her seyi memeleketinde yemek guzel mesela kebap ciğer dedinmi adana hatay ....dogu arkadaş cok seviyorum burayi oyonden muglada ot ama disarida hep kahvalti oyle kebap falan yiyende yapanda nadir
Aman ne yaziom ben yaa aciktimmi nedir

Selamun aleyküm güzeller
Ben yine köydeyim. Günübirlik diye geldik burda kaldık. Yarın dönebilirmiyim bilmiyorum. Köy bana iyi gelmiyor. Soğuktan şisiyorum . Şimdiden damacana gibiyim
Bence stres seni şişiriyo bende eger sitreyliysem acayip şişi yorum neden bilmiyorum sinirsel bi ödem oluşuyo mesela kaynanama gittigim gun davul gibi oliyrum:)

Hayırlı akşamlar
sabah namazından sonra bir haber geldi eşimin dedesi Vefaat etmiş apar topar köye gittik daha yeni geldim eve moralim bozuk çoksseverdim iyi bir adamcağızdı yalan dDünya ...
ilk gecesi zor Rabbim sorgusunu suallini kolay eylesin inşallah

Allah rahmet eylesin başiniz sağolsun

Gunaydiiinn
Pazar sabahi 7de ayakta ne isim var biri bana bunu aciklasin
Bogazim agriyo ve oksuruyorum. Bu salgin fena herhalde... Ihlamur iceyim ben de bari..

Ben de 6:40 ta uyandım dolandım biraz evin için de sonra tekrar uyudum 8:30 da uyandım..
Geçmiş olsun canım dikkat edin..

Güle güle kullan saçlarını.. ben de yarın boyayacağım..
tarçın bakır bir kaç boyama da ancak oturur.. bir de palette nin tonu çok güzel..

Başınız sağ olsun mekanı cennet olsun..

Bonus , hayriye ne oldu size uf olmuşsunuz.
Dikkat edin kendinize, umarım yarın çok daha sağlıklı ve keyifle uyanırsınız..

Ben de sol kulağıma dokunamıyorum.. orta kulak iltihabımı bilemiyorum ama baya ağrıyor. midem hala gçmedi..
Özetle dökülüyoruz :)

--

Derincim, Bugün oğlum bana ne dedi biliyormusun.? Anne senin göbeğin hava yastığı gibi.. :)
Üzülmedim çünkü hakediyorum ve bu yastıktan kurtulmak yine benim elim de ..
Sen de üzülme çocuklar çok acımsazı annelerinden falan duydularsa söylemişlerdir..

Son düzenleme:

karadeniz pidesi güzeldi yaa tabi karedenizde yeme şansı bulamdım ama yapnlarda karadenizliii güzel yapıyorlar birde sütlçları meşhur ondanda göndermişlerdi hatay yemekleride çok güzel oluyor
bende yarın kursa bişeyler yapcam yarın sabah yaparım artık aklımda puaça ve elmalı kurabiye var

başınız sağolsun canım...

dökülüyoruz derken çocuklardamı hasta acayip salgın var herkez hasta bizde şu günleri hasta olmadan atlatsak iyi olucak
size geçmiş olsun canım

Nursena evet babalarida hasta. Butun gun yatti
Bende bugun boya aldim topluca boyayalim :) yenada almis :)
Defnenin rengine gelince o zor cunku kadinin kendi saci kizilmis kizilin ustune altin sarisi gibi bir ton yapiliyo demis ablama kuafor :))) oyle duyduydum.
Cakma defne gurpinar seni

dökülüyoruz derken çocuklardamı hasta acayip salgın var herkez hasta bizde şu günleri hasta olmadan atlatsak iyi olucak
size geçmiş olsun canım

Topikçek dökülüyoruz manasın da... Kızım nezle ama hafif atlatıyor şükür...

Hahaha demek Bünyamin :)) Matrak bir kızımız var demek..
OĞlun naapıyo canım, geliyormu hiç..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…