1 karadeniz pide boyle alintilamisom cevap yazmamisim nedenki simdi alintilari ekle diyi nce bu cikti fridia cok sevwrim fatsaya 20 yil lnce babamlarla gezmeye gittigimizde yemistim tadi damagimda cok lezzetliydi her seyi memeleketinde yemek guzel mesela kebap ciğer dedinmi adana hatay ....dogu arkadaş cok seviyorum burayi oyonden muglada ot ama disarida hep kahvalti oyle kebap falan yiyende yapanda nadirBende yediklerimi yazayım yarım k. Ekmekle
Az peynir, 1 yumurta,7 8 yeşil zeytin bir tatlı kaşığı bal
Domates, salatalık,biber, tere
ara: bir adet muz ve elma
Akşam: bir karadeniz pidesi ve ayran
Kalkıp bir yeşil çay içeyim bariiii
Bence stres seni şişiriyo bende eger sitreyliysem acayip şişi yorum neden bilmiyorum sinirsel bi ödem oluşuyo mesela kaynanama gittigim gun davul gibi oliyrum:)Selamun aleyküm güzeller
Ben yine köydeyim. Günübirlik diye geldik burda kaldık. Yarın dönebilirmiyim bilmiyorum. Köy bana iyi gelmiyor. Soğuktan şisiyorum . Şimdiden damacana gibiyim
hadi gözun aydınyaptim valla 3,mil 2 lt suyumda bitti bugün kazasiz atlattik
Allah rahmet eylesin başiniz sağolsunHayırlı akşamlar
sabah namazından sonra bir haber geldi eşimin dedesi Vefaat etmiş apar topar köye gittik daha yeni geldim eve moralim bozuk çoksseverdim iyi bir adamcağızdı yalan dDünya ...
ilk gecesi zor Rabbim sorgusunu suallini kolay eylesin inşallah
Allah rahmet eylesin başiniz sağolsun
Gunaydiiinn
Pazar sabahi 7de ayakta ne isim var biri bana bunu aciklasin
Bogazim agriyo ve oksuruyorum. Bu salgin fena herhalde... Ihlamur iceyim ben de bari..
Bugunki menum sabah sabah dedigim 12 idi çayvtabaği kadar sucuklu sosisli yumurta 2 dlm ekmek tam buğday
2 zeytin peynir domates
1 cay kasigi bal
Oglen yok esimle carsi dabyuruyuse ciktik 1 saat yuruduk sonra alisveris
Aksam saat 6 da 1 kase yogurt corba 1 parca tavuk haslama
3 kasik kabak kavurma
Domates 2 dlm ekmek
Ek.ek cok oldu farkindayim gerci bugun toplamda 4 dlm ediyo
Simdide sacimi boyadim kiralik asktaki defrenin rengi tarçin bakir ama sammiorum oyle acik tutmaz alt kahve çunki
Kizimda nescafe yapmis onu iciyorum
Bonus gel kizzz sanada bi kahve yapam yorul.usundur cocuklar hastalik topluca eylem neyimmi yapionuz kiz babaniza gecmistir insallah hastaliginiz
Hayırlı akşamlar
sabah namazından sonra bir haber geldi eşimin dedesi Vefaat etmiş apar topar köye gittik daha yeni geldim eve moralim bozuk çoksseverdim iyi bir adamcağızdı yalan dDünya ...
1 karadeniz pide boyle alintilamisom cevap yazmamisim nedenki simdi alintilari ekle diyi nce bu cikti fridia cok sevwrim fatsaya 20 yil lnce babamlarla gezmeye gittigimizde yemistim tadi damagimda cok lezzetliydi her seyi memeleketinde yemek guzel mesela kebap ciğer dedinmi adana hatay ....dogu arkadaş cok seviyorum burayi oyonden muglada ot ama güzeldihep kahvalti oyle kebap falan yiyende yapanda nadir
Aman ne yaziom ben yaa aciktimmi nedir
başınız sağolsun canım...Hayırlı akşamlar
Bonus , hayriye ne oldu size uf olmuşsunuz.
Dikkat edin kendinize, umarım yarın çok daha sağlıklı ve keyifle uyanırsınız..
Ben de sol kulağıma dokunamıyorum.. orta kulak iltihabımı bilemiyorum ama baya ağrıyor. midem hala gçmedi..
Özetle dökülüyoruz :)
--
Derincim, Bugün oğlum bana ne dedi biliyormusun.? Anne senin göbeğin hava yastığı gibi.. :)
Üzülmedim çünkü hakediyorum ve bu yastıktan kurtulmak yine benim elim de değil..
Sen de üzülme çocuklar çok acımsazı bir de annelerinden duydularsa söylemişlerdir..
Bunyamin cok iyi yabenim kız benim kol altlarımla oynar dur biraz oynıyım diyor sonrada oynarkende bıngıl bıngıl bıngıl diyor
babasının göbeğinede bünyamin ismini takmış gidip gelip dur bünyamini seveyim diyor
dökülüyoruz derken çocuklardamı hasta acayip salgın var herkez hasta bizde şu günleri hasta olmadan atlatsak iyi olucak
size geçmiş olsun canım
Bonus nasıl oldun.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?