Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ayyy oksurukten cok zorum var genel bir hapsirma burun silme bogaz agrisi bas agrisiiiii
Elifinde oksurugu artti olmadi goturcem.

Bakim senin boyaya :)

Kabus gibi hepiniz hastasınız. OğLan ve kocan iyi sanırım siz hatun kısmısı dökülüyosunuz..
Allah beterinden korusun..

Boya aynı ton benim, yine kumral. maksat beyazlar kapansın :) Nursena hürrem yapcakmış kendini :)

Allah rahmet eylesin cnm

Yok en fenamiz koca :) ilk oglan getirdi zaten sonra kizlar sonra buyukler... Erkeklerin abartisina uyuz oluyorum.

Bulut basiniz sagolsun...yaslida olsa kayip zor...

Topikçek dökülüyoruz manasın da... Kızım nezle ama hafif atlatıyor şükür...

Hahaha demek Bünyamin :)) Matrak bir kızımız var demek..
OĞlun naapıyo canım, geliyormu hiç..

bünyamin şeyden kaldı yaa hani bir video vardı bana yalan söyleme bünyamin diyee çocuk ağlıyordu aklınıza gelmese videoyu koyıyım işte bizim adamın göbeğide evde 5. bir varlık olarak uzun zamandır adı bünyamin ince giyinse dikkkat et bünyamin üşür filan deriz veya bize bir laf söylese tabi biz hemen önce sen bünyamine bak deriz öyle işte bünyamin aşağı bünyamin yukarıı :))

oğlan konyada hafta içi istanbula geldii maça gitmedim gidince ayak üstü bir 10 dk. görüyorum hergün watsapta veya telefonda görüşüyoruz bir kız arkadaşı var çoğunlukta onda kalıyor biraz korkuyorum işi derinleştirmemek için pek sormuyorum ama benim oğlana yemekde yapıyor orası biraz beni korkutuyor kız geleceğe oynuyor gibiii
sadece dikkatli ol onu üzecek bişey yapma oğlum herkez insan evladı dediim neticede benüüüm ayıcıkta erkek kızın kalbini kırarsa kafasını kırarım ...

öyle işte hafta sonu menejeri yanına gidecekti hayırlısı isteyen takım varmış ama konya bırakmaz gibii geliyor henüz netleşen bişey yok ama bakalım konyaya ısınamadı yaniii büyük konuşmıyımda bu işler beli olmaz en kısa zamanda konyadan ayrılacak herhalde ..

Hayriye sen nasıl oldun gittinmi acile..
sizin oralar da çok soğuk yaa.. Senin bölge iç anadoluydu dimi, asuya yakınsındır :)
Yok canım gitmedim yataktan çıkamıyorum bi soğuk algınlığı buldum geçer belki diye ama yok yarın aile hekimi gideyim sabah kulaklarına vurdu iyice evet ben nigde deyim canım kuru bi soğuk var burda
Sana da cok gecmis olsun cnm
Ne yaptin doktor isini acile gitcem diyodun
saol canım gitmedim gidemedim

Esracan basınız Sağolsun canım olum hangi yaşta gelse üzer Rabbim rahmet eylesin

Bonus bizim babada hasta allahtan naz anma huyu yoktur gerçi nazlanacak hanim yok ortada yataktan çıkamıyorum

Oh saçlar boyanıyor ben daha hic boyamanın saçımı beyaza yok ondan heralde ama çok dökülüyor cok

Konyadamı yapmış sevgiliyi..
yani evlilik için falan henüz erken tabii...

Hayriye ben senide derin gibii egede zannediyordum
yarın dr. gitde ilaç filan için toparlanın ay

Beyaz yoksa hiç bulaşma boyaya .. Dert valla ..
Git doktora canım, ilaçsız geçmeyecek cinsten artık soğuk algınlıkları..

Alsana sende hayriye uygun fiyata degisiklik iste napak kuaforlere parami yedirak

Hem dokulmesine fayda edebilir sanirim. Sogukta kafanda boyayla iyice usutmede :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…