Ayyy oksurukten cok zorum var genel bir hapsirma burun silme bogaz agrisi bas agrisiiiii
Elifinde oksurugu artti olmadi goturcem.
Bakim senin boyaya :)
Allah rahmet eylesin cnmHayırlı akşamlar
sabah namazından sonra bir haber geldi eşimin dedesi Vefaat etmiş apar topar köye gittik daha yeni geldim eve moralim bozuk çoksseverdim iyi bir adamcağızdı yalan dDünya ...
ilk gecesi zor Rabbim sorgusunu suallini kolay eylesin inşallah
Sana da cok gecmis olsun cnmYataktan kocaman selammm
Yok en fenamiz koca :) ilk oglan getirdi zaten sonra kizlar sonra buyukler... Erkeklerin abartisina uyuz oluyorum.Kabus gibi hepiniz hastasınız. OğLan ve kocan iyi sanırım siz hatun kısmısı dökülüyosunuz..
Allah beterinden korusun..
Boya aynı ton benim, yine kumral. maksat beyazlar kapansın :) Nursena hürrem yapcakmış kendini :)
Yok en fenamiz koca :) ilk oglan getirdi zaten sonra kizlar sonra buyukler... Erkeklerin abartisina uyuz oluyorum.
Ayy dimi ben de aynen sinir olurum ve komik bulurum...
Eşim çok sık hastalanmaz ama hastalanınca günlerce çıkmaz yataktan..
Bulut basiniz sagolsun...yaslida olsa kayip zor...
Topikçek dökülüyoruz manasın da... Kızım nezle ama hafif atlatıyor şükür...
Hahaha demek Bünyamin :)) Matrak bir kızımız var demek..
OĞlun naapıyo canım, geliyormu hiç..
Yok canım gitmedim yataktan çıkamıyorum bi soğuk algınlığı buldum geçer belki diye ama yok yarın aile hekimi gideyim sabah kulaklarına vurdu iyice evet ben nigde deyim canım kuru bi soğuk var burdaHayriye sen nasıl oldun gittinmi acile..
sizin oralar da çok soğuk yaa.. Senin bölge iç anadoluydu dimi, asuya yakınsındır :)
saol canım gitmedim gidemedimSana da cok gecmis olsun cnm
Ne yaptin doktor isini acile gitcem diyodun
bünyamin şeyden kaldı yaa hani bir video vardı bana yalan söyleme bünyamin diyee çocuk ağlıyordu aklınıza gelmese videoyu koyıyım işte bizim adamın göbeğide evde 5. bir varlık olarak uzun zamandır adı bünyamin ince giyinse dikkkat et bünyamin üşür filan deriz veya bize bir laf söylese tabi biz hemen önce sen bünyamine bak deriz öyle işte bünyamin aşağı bünyamin yukarıı :))
oğlan konyada hafta içi istanbula geldii maça gitmedim gidince ayak üstü bir 10 dk. görüyorum hergün watsapta veya telefonda görüşüyoruz bir kız arkadaşı var çoğunlukta onda kalıyor biraz korkuyorum işi derinleştirmemek için pek sormuyorum ama benim oğlana yemekde yapıyor orası biraz beni korkutuyor kız geleceğe oynuyor gibiii
sadece dikkatli ol onu üzecek bişey yapma oğlum herkez insan evladı dediim neticede benüüüm ayıcıkta erkek kızın kalbini kırarsa kafasını kırarım ...
öyle işte hafta sonu menejeri yanına gidecekti hayırlısı isteyen takım varmış ama konya bırakmaz gibii geliyor henüz netleşen bişey yok ama bakalım konyaya ısınamadı yaniii büyük konuşmıyımda bu işler beli olmaz en kısa zamanda konyadan ayrılacak herhalde ..
Hayriye ben senide derin gibii egede zannediyordumYok canım gitmedim yataktan çıkamıyorum bi soğuk algınlığı buldum geçer belki diye ama yok yarın aile hekimi gideyim sabah kulaklarına vurdu iyice evet ben nigde deyim canım kuru bi soğuk var burda
saol canım gitmedim gidemedim
Esracan basınız Sağolsun canım olum hangi yaşta gelse üzer Rabbim rahmet eylesin
Bonus bizim babada hasta allahtan naz anma huyu yoktur gerçi nazlanacak hanim yok ortada yataktan çıkamıyorum
Oh saçlar boyanıyor ben daha hic boyamanın saçımı beyaza yok ondan heralde ama çok dökülüyor cok
aynen resimdeki gibi
Esracan basınız Sağolsun canım olum hangi yaşta gelse üzer Rabbim rahmet eylesin
Bonus bizim babada hasta allahtan naz anma huyu yoktur gerçi nazlanacak hanim yok ortada yataktan çıkamıyorum
Oh saçlar boyanıyor ben daha hic boyamanın saçımı beyaza yok ondan heralde ama çok dökülüyor cok
evet kızda konyalıı
kaynana olaraktan hadi gelini çekiştirelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?