Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayriye ben senide derin gibii egede zannediyordum
yarın dr. gitde ilaç filan için toparlanın ay
Yok canım nigde gidecem yoksa gecmiycek
Beyaz yoksa hiç bulaşma boyaya .. Dert valla ..
Git doktora canım, ilaçsız geçmeyecek cinsten artık soğuk algınlıkları..
bi ara baya heveslendim kılığında beri herkez boyamın numarasini sorup duruyo ben boyamanın diyorum inanmiyorlar demekki güzel dedim dokunmadım yarın inşallah gidicem geçmiyor gercekten

kimmim kimlerdenmiş,öğrencimiymiş.?
öğrenci evet İngilizce bölümümü yoksa İngilizce öğretmenliğimi okuyor öyle bişey güzel kız sevdim atarım resmini sana
sadece babasının watsapından konuşurken bir kere buse annemden güzel yemek yapıyor dedii bende öyle deme Allah çarpar dediim

Hayriye 30 senede insan sıkılıyo ayni saclardan bence degisiklik iyidir

Alsana sende hayriye uygun fiyata degisiklik iste napak kuaforlere parami yedirak

Hem dokulmesine fayda edebilir sanirim. Sogukta kafanda boyayla iyice usutmede :))
dökülmesini engellermiki

havada kV kiskancligimi alıyorum :))

Tobe yarabbim denecek lafmi o

Bak bak bak..Şimdiden anneyle kıyaslamalar..

dökülmesini engellermiki

havada kV kiskancligimi alıyorum :))

Bak bak bak..Şimdiden anneyle kıyaslamalar..

evet yaaa sözde babasına diyor bende yapıştırdım cevabı

kız güzel ( Allah bağışlasın ) demek oğlanın önüne ekmek peynir koysa oğlana balı baklava geliyor

inna lillahi ve inna ileyhi raciun
Başınız sağolsun
Allah rahmet eylesin

evet yaaa sözde babasına diyor bende yapıştırdım cevabı

kız güzel ( Allah bağışlasın ) demek oğlanın önüne ekmek peynir koysa oğlana balı baklava geliyor
:)))) ay çok güldüm
kansızsındır Hayriye sen kanınada baktır biii kansızlıkta hem saç döker hem kilo vermeye engel olur
bilmemki aslında yeni sayılır batırdı iyiydi bide önden dökülüyor erkeksi dökülme diyorlar

Sanirim sende kilo fazlasi vitamin mineral eksikligi var :) d vitaminine baktir şok diyetlerin marifeti yapmayin diyorum size :)

Nerdeyse kilomla barisacam he
şu d vitaminide yeni başımıza bela oldu sanki kansızlığımızı haletikte .... öyle her dr. da o tahlili yapmıyor özele filan gidicen bayağı bir para vericen de senin benim nazımızla oynayacaklar ...
ben geçenlerde benim kıza yaptırmak istedim çapada dr. gerek yok onun D vitamini depoları normaldir dedii

Sanirim sende kilo fazlasi vitamin mineral eksikligi var :) d vitaminine baktir şok diyetlerin marifeti yapmayin diyorum size :)

Nerdeyse kilomla barisacam he
aynen geçen seneden sonra arttı zaten yok barismayalin ne geldiyse benim başıma bu kilo belasindan geldi

:)))) ay çok güldüm
bilmemki aslında yeni sayılır batırdı iyiydi bide önden dökülüyor erkeksi dökülme diyorlar

Sacini cokmu sıkı topluyosun? Ic basortuleri de cok sıkı baglama onlarda yapiyomus biraz istemsiz gerilmis oluyo sac dipleri.

Evin icinde acik olsun sacin guneste gormeliymis ara ara camdan bile gorse iyi gelirmis. D fitamini onemli :) birde ceviz

Artik gidiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…