Yok canım nigde gidecem yoksa gecmiycekHayriye ben senide derin gibii egede zannediyordum
yarın dr. gitde ilaç filan için toparlanın ay
bi ara baya heveslendim kılığında beri herkez boyamın numarasini sorup duruyo ben boyamanın diyorum inanmiyorlar demekki güzel dedim dokunmadım yarın inşallah gidicem geçmiyor gercektenBeyaz yoksa hiç bulaşma boyaya .. Dert valla ..
Git doktora canım, ilaçsız geçmeyecek cinsten artık soğuk algınlıkları..
öğrenci evet İngilizce bölümümü yoksa İngilizce öğretmenliğimi okuyor öyle bişey güzel kız sevdim atarım resmini sanakimmim kimlerdenmiş,öğrencimiymiş.?
Hayriye 30 senede insan sıkılıyo ayni saclardanYok canım nigde gidecem yoksa gecmiycek
bi ara baya heveslendim kılığında beri herkez boyamın numarasini sorup duruyo ben boyamanın diyorum inanmiyorlar demekki güzel dedim dokunmadım yarın inşallah gidicem geçmiyor gercekten
dökülmesini engellermikiAlsana sende hayriye uygun fiyata degisiklik iste napak kuaforlere parami yedirak
Hem dokulmesine fayda edebilir sanirim. Sogukta kafanda boyayla iyice usutmede :))
havada kV kiskancligimi alıyorum :))öğrenci evet İngilizce bölümümü yoksa İngilizce öğretmenliğimi okuyor öyle bişey güzel kız sevdim atarım resmini sana
sadece babasının watsapından konuşurken bir kere buse annemden güzel yemek yapıyor dedii bende öyle deme Allah çarpar dediim
öğrenci evet İngilizce bölümümü yoksa İngilizce öğretmenliğimi okuyor öyle bişey güzel kız sevdim atarım resmini sana
sadece babasının watsapından konuşurken bir kere buse annemden güzel yemek yapıyor dedii bende öyle deme Allah çarpar dediim
öğrenci evet İngilizce bölümümü yoksa İngilizce öğretmenliğimi okuyor öyle bişey güzel kız sevdim atarım resmini sana
bilmemki ama şimdi ne yapsam içimë sonmez biraz kilo vereyim ondansonra toplu degisim:))Hayriye 30 senede insan sıkılıyo ayni saclardanbence degisiklik iyidir
Oyle saniyorum sanki ya soralim diger hanimlarada :) biraz cansizsa falan iyi geliyo gibi oluyo iste ilk bakista hayriye hastayim len niye dusunmeye zorluyon beynimidökülmesini engellermiki
havada kV kiskancligimi alıyorum :))
:))) çok dökülüyor ya avuç avuçOyle saniyorum sanki ya soralim diger hanimlarada :) biraz cansizsa falan iyi geliyo gibi oluyo iste ilk bakista hayriye hastayim len niye dusunmeye zorluyon beynimi
dökülmesini engellermiki
havada kV kiskancligimi alıyorum :))
Tobe yarabbim denecek lafmi o
Bak bak bak..Şimdiden anneyle kıyaslamalar..
Tobe yarabbim denecek lafmi o
kansızsındır Hayriye sen kanınada baktır biii kansızlıkta hem saç döker hem kilo vermeye engel olur:))) çok dökülüyor ya avuç avuç
Sanirim sende kilo fazlasi vitamin mineral eksikligi var :) d vitaminine baktir şok diyetlerin marifeti yapmayin diyorum size :):))) çok dökülüyor ya avuç avuç
inna lillahi ve inna ileyhi raciunHayırlı akşamlar
sabah namazından sonra bir haber geldi eşimin dedesi Vefaat etmiş apar topar köye gittik daha yeni geldim eve moralim bozuk çoksseverdim iyi bir adamcağızdı yalan dDünya ...
ilk gecesi zor Rabbim sorgusunu suallini kolay eylesin inşallah
Size iyi muhabbetler diliyorum kendinize iyi davranın...
İyi geceler tatlı rüyalar,kovalasın sizi tavşanlar.. :))
:)))) ay çok güldümevet yaaa sözde babasına diyor bende yapıştırdım cevabı
kız güzel ( Allah bağışlasın ) demek oğlanın önüne ekmek peynir koysa oğlana balı baklava geliyor
bilmemki aslında yeni sayılır batırdı iyiydi bide önden dökülüyor erkeksi dökülme diyorlarkansızsındır Hayriye sen kanınada baktır biii kansızlıkta hem saç döker hem kilo vermeye engel olur
şu d vitaminide yeni başımıza bela oldu sanki kansızlığımızı haletikte .... öyle her dr. da o tahlili yapmıyor özele filan gidicen bayağı bir para vericen de senin benim nazımızla oynayacaklar ...Sanirim sende kilo fazlasi vitamin mineral eksikligi var :) d vitaminine baktir şok diyetlerin marifeti yapmayin diyorum size :)
Nerdeyse kilomla barisacam he
aynen geçen seneden sonra arttı zaten yok barismayalin ne geldiyse benim başıma bu kilo belasindan geldiSanirim sende kilo fazlasi vitamin mineral eksikligi var :) d vitaminine baktir şok diyetlerin marifeti yapmayin diyorum size :)
Nerdeyse kilomla barisacam he
:)))) ay çok güldüm
bilmemki aslında yeni sayılır batırdı iyiydi bide önden dökülüyor erkeksi dökülme diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?