Küçük oğlan hastalandiginda Dr diyorum vitamin eksikliği var benim oğlumda bitahlil yapın diyor siz anneler ne kadar abartiyorsunuz bu yeme işini diyo bana zorla yaptırdım o bile inanamadi çocuk 5 tane d vitamini iğnesi vuruldu biraz annelere güvene bu drlarşu d vitaminide yeni başımıza bela oldu sanki kansızlığımızı haletikte .... öyle her dr. da o tahlili yapmıyor özele filan gidicen bayağı bir para vericen de senin benim nazımızla oynayacaklar ...
ben geçenlerde benim kıza yaptırmak istedim çapada dr. gerek yok onun D vitamini depoları normaldir dedii
şu d vitaminide yeni başımıza bela oldu sanki kansızlığımızı haletikte .... öyle her dr. da o tahlili yapmıyor özele filan gidicen bayağı bir para vericen de senin benim nazımızla oynayacaklar ...
ben geçenlerde benim kıza yaptırmak istedim çapada dr. gerek yok onun D vitamini depoları normaldir dedii
Sacini cokmu sıkı topluyosun? Ic basortuleri de cok sıkı baglama onlarda yapiyomus biraz istemsiz gerilmis oluyo sac dipleri.
Evin icinde acik olsun sacin guneste gormeliymis ara ara camdan bile gorse iyi gelirmis. D fitamini onemli :) birde ceviz
Artik gidiyorum...
bende bi yaptirayimGidemiyorum he su topikten topluca ciksak ya :)
Ben cerrahpasaya gittim dedim asiri dokuluyo ve nerdeyse hic uzamiyo diye bana yazdi dr hatta cinkoda yazdi ama onu yaptiramadim.
Cocuklar icin olmayabilir. Bosunada yaptirmamak lazim diye yazmiyolar suyunu cikarip ayda 15 gunde ayda 1 giden varmis.
Küçük oğlan hastalandiginda Dr diyorum vitamin eksikliği var benim oğlumda bitahlil yapın diyor siz anneler ne kadar abartiyorsunuz bu yeme işini diyo bana zorla yaptırdım o bile inanamadi çocuk 5 tane d vitamini iğnesi vuruldu biraz annelere güvene bu drlar
amin inşallah.bizimde öyle Günlerimizde Rabbim yardimcimız olsunHayırlı akşamlar
sabah namazından sonra bir haber geldi eşimin dedesi Vefaat etmiş apar topar köye gittik daha yeni geldim eve moralim bozuk çoksseverdim iyi bir adamcağızdı yalan dDünya ...
ilk gecesi zor Rabbim sorgusunu suallini kolay eylesin inşallah
Basiniz sagolsunHayırlı akşamlar
sabah namazından sonra bir haber geldi eşimin dedesi Vefaat etmiş apar topar köye gittik daha yeni geldim eve moralim bozuk çoksseverdim iyi bir adamcağızdı yalan dDünya ...
ilk gecesi zor Rabbim sorgusunu suallini kolay eylesin inşallah
Hem ona hemde kaynanamve g orumcemlerin ben hastayken bi gecmis olsun demeyip esim hastayken eve gecmis olsun demek icin kosa kosa gelmelerine uyuz oluyorum alt tarafi grip yahuYok en fenamiz koca :) ilk oglan getirdi zaten sonra kizlar sonra buyukler... Erkeklerin abartisina uyuz oluyorum.
ay sesli guldum resmen yaöğrenci evet İngilizce bölümümü yoksa İngilizce öğretmenliğimi okuyor öyle bişey güzel kız sevdim atarım resmini sana
sadece babasının watsapından konuşurken bir kere buse annemden güzel yemek yapıyor dedii bende öyle deme Allah çarpar dediim
canım çok teşekkür ederim hemen deniycem inşallah inşallah burda lavanta bulabilirimSaç Dökülmesini Durduran Lavanta Kürü : (Yıkama Kürü)
Bu kürü uygulamak için önce saçlarınızın yıkanmış olması gerekir.
3 su bardağı su kaynatılır. İçine 1 tatlı kaşığı lavanta atılır ve hafif ateşte 5 dakika demlendirilir. Ocaktan alınır ve süzülür. Ilıyınca saçlarınızı bu su ile iyice ıslatın. Saçınızda yarım saat bekletin. Sonra saçlarınızı durulayıp kurulayın. Doğal kurumasını tercih edin.
İki ay boyunca saçlarınızı yıkadıktan sonra, bu lavanta kürünü uygulayınız.
Saç Dökülmesini Durduran Lavanta Kürü : (İçme Kürü)
1 tatlı kaşığı lavanta, 1,5 su bardağı suda 7 dakika hafif ateşte demlenir. Ocaktan alınır ve süzülür. Ilıtılır ve içilir.
15 gün boyunca gün aşırı akşam yemeklerinden iki saat sonra bir çay bardağı dolusu içilmesi gerekir.
15 gün sonra 10 gün ara verilir ve tekrar 15 gün boyunca gün aşırı kullanılır. Bu kür her defasında taze olarak hazırlanır.
Her defasında taze olarak hazırlanması şarttır. 15 gün sonra 10 gün ara veriniz ve tekrar 15 gün boyunca gün aşırı kullanılır ve kür sonlandırılır.
Hem saça uygulanan, hem de içilen bu kür ile en kısa zamanda saçlarınızın dökülmesi duracaktır.
hayırlı sabahlar...
bulut başınız sağolsun...
yena sana da geçmiş olsun kulak ağrısı berbat bişey...
bonus hayriye ve diğer hastalar biz de atlatırız inşallah bir an önce... ben de hala hastayım....
fridaaaa gelinin hayırlı olsun
hayriyee... benim de saçlarım çok dökülüyodu ama çooookk yani.. sonra hamile kalıncaaaa şıp diye kesildi.. bonus duymasın da sen 3. yü patlat bence
dimi amaGunaydinnnnn
Elif beben 4 aylik oldumu gorucem ben senin saclari :))
Hayriyeyi gaza getirmeyin len
Sen bakma onlara hayriye onlar cocuk yapsin biz vucut yapicaz
-1 gordum sislik falan gitmis hastalikta bahane
O malesef gecicicanim dogumdan sonra acisi fazlasiylacik iyo malesefhayırlı sabahlar...
bulut başınız sağolsun...
yena sana da geçmiş olsun kulak ağrısı berbat bişey...
bonus hayriye ve diğer hastalar biz de atlatırız inşallah bir an önce... ben de hala hastayım....
fridaaaa gelinin hayırlı olsun
hayriyee... benim de saçlarım çok dökülüyodu ama çooookk yani.. sonra hamile kalıncaaaa şıp diye kesildi.. bonus duymasın da sen 3. yü patlat bence
Insallah canimMutlu huzurlu bir hafta olsun hepimize
Hayat çokkkısa yapmak istediklerinizi ertelememek llazım biran önce Zayıflamak Rabbimin bana biçtiği ömürü her anindan tad alarak yaşamak istiyorum inşallah yaa inşallah bu sene gitsin artık şu kilolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?