Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Dr a gittim geldim. Kizin oksurugu icin dinledi kotu bisey yok dedi cigerinde bogazinda kendi kendine gecer biraz sabir dedi. Ben muayne bile olmadim cunku agir olmadim bu sefer. Gece kotuydum hamdolsun daha iyiyim oksurukte gecicek ins.

Bi enfeksiyon olmadan ilac almamali agri kesicilerle idare ediyorum onlar bile masum deyılmış

Anneme ugrayip kahvalti yaptim 2 yumurta peynir biraz simit roka yedim. Simit olmayabilirdi ama hastayim yidim

dr geldim antibiyotik verdi nefes alamıyorum resmen hayırlısı geçecelk inşallah
bonus iyi omanıza sevındım

Cok gecmis olsun kizlar havalar sogudu herkes hasta rabbim acil sifalar versin baska dert gostermesjn insallah

selam kızlaaarrrr
Eki Görüntüle 1729956
nasıl görünüyorum kızlar bu cumartesi çektim
Hatice bence iyi gorunuyosun orantili yani vucut yapin ben ayni pozu versem daha kotu duruyorum emin ol midem falan.

Bolmu kiyafetlerin? Farkli kesimlerle dahada zayif gorunursun eminim. Elbise falan gayet guzel olur. Toparlayici ust bir de.Senin boyun kacti?

Iyi oldu resim koydugun keske operasyondan onceki halinide koysan :)

Beyendim seni bizimlasın :)))

çaldım bunu canım

Hatice bence iyi gorunuyosun orantili yani vucut yapin ben ayni pozu versem daha kotu duruyorum emin ol midem falan.

Bolmu kiyafetlerin? Farkli kesimlerle dahada zayif gorunursun eminim. Senin boyun kacti?
172 canım. popo var ne yazıkki ah oda gitse. şuan 46 giyiyorum. 44 içinde giriyorumda fermuar kısmı patlıycak gibi oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…