Dr a gittim geldim. Kizin oksurugu icin dinledi kotu bisey yok dedi cigerinde bogazinda kendi kendine gecer biraz sabir dedi. Ben muayne bile olmadim cunku agir olmadim bu sefer. Gece kotuydum hamdolsun daha iyiyim oksurukte gecicek ins.
Bi enfeksiyon olmadan ilac almamali agri kesicilerle idare ediyorum onlar bile masum deyılmış
Anneme ugrayip kahvalti yaptim 2 yumurta peynir biraz simit roka yedim. Simit olmayabilirdi ama hastayim yidim
dr geldim antibiyotik verdi nefes alamıyorum resmen hayırlısı geçecelk inşallah
bonus iyi omanıza sevındım
Hatice bence iyi gorunuyosun orantili yani vucut yapin ben ayni pozu versem daha kotu duruyorum emin ol midem falan.
çaldım bunu canımSaç Dökülmesini Durduran Lavanta Kürü : (Yıkama Kürü)
Bu kürü uygulamak için önce saçlarınızın yıkanmış olması gerekir.
3 su bardağı su kaynatılır. İçine 1 tatlı kaşığı lavanta atılır ve hafif ateşte 5 dakika demlendirilir. Ocaktan alınır ve süzülür. Ilıyınca saçlarınızı bu su ile iyice ıslatın. Saçınızda yarım saat bekletin. Sonra saçlarınızı durulayıp kurulayın. Doğal kurumasını tercih edin.
İki ay boyunca saçlarınızı yıkadıktan sonra, bu lavanta kürünü uygulayınız.
Saç Dökülmesini Durduran Lavanta Kürü : (İçme Kürü)
1 tatlı kaşığı lavanta, 1,5 su bardağı suda 7 dakika hafif ateşte demlenir. Ocaktan alınır ve süzülür. Ilıtılır ve içilir.
15 gün boyunca gün aşırı akşam yemeklerinden iki saat sonra bir çay bardağı dolusu içilmesi gerekir.
15 gün sonra 10 gün ara verilir ve tekrar 15 gün boyunca gün aşırı kullanılır. Bu kür her defasında taze olarak hazırlanır.
Her defasında taze olarak hazırlanması şarttır. 15 gün sonra 10 gün ara veriniz ve tekrar 15 gün boyunca gün aşırı kullanılır ve kür sonlandırılır.
Hem saça uygulanan, hem de içilen bu kür ile en kısa zamanda saçlarınızın dökülmesi duracaktır.
172 canım. popo var ne yazıkki ah oda gitse. şuan 46 giyiyorum. 44 içinde giriyorumda fermuar kısmı patlıycak gibi oluyor.Hatice bence iyi gorunuyosun orantili yani vucut yapin ben ayni pozu versem daha kotu duruyorum emin ol midem falan.
Bolmu kiyafetlerin? Farkli kesimlerle dahada zayif gorunursun eminim. Senin boyun kacti?
172 canım. popo var ne yazıkki ah oda gitse. şuan 46 giyiyorum. 44 içinde giriyorumda fermuar kısmı patlıycak gibi oluyor.
321(üçyüzyirmibir) neyse diyorum :))Hayırlı geceler
Esracan dedenize Allah rahmet eylesin sizlere de sabırlar versin
Kızım poğaça istedi okul için bu saatte onun pişmesini bekliyorum
321 yaptım hemen pratik diye
çok düzgün besleniyorum aslında sadece hafta sonları aile yemekleri biraz bozuyorAyyy 1.72 ne guzel yaa on kilo avantaj demek bence. Biraz hareket falan yapsan o fermuar cok rahat olur. Ya da bir iki hafta duzgun beslenmeyle.
Olsun ya aile yemekleri hep olucak boyle duzgun yemeye aliscaz bizde. Bahara ben 90 sen 70 olursun belki :)çok düzgün besleniyorum aslında sadece hafta sonları aile yemekleri biraz bozuyor
Valla bence gayet iyisin
Bende 70 olmak istiyorum bahara 75 e de raziyimOlsun ya aile yemekleri hep olucak boyle duzgun yemeye aliscaz bizde. Bahara ben 90 sen 70 olursun belki :)
Maşallah epey iyi haticecim
ayy nisanda doğum günüm. süper olmak istiyorum ben yaaaOlsun ya aile yemekleri hep olucak boyle duzgun yemeye aliscaz bizde. Bahara ben 90 sen 70 olursun belki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?