Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gecmis ne cok birikmiş yaaa,ancak yarisini okuyabildim..Ne cok konuşmuşsunuz,hic kiskanmadim zati..

Bonus cok geçmiş olsun ailecek,Allah sifa ihsan eylesin.Simdi daha iyisindir umarim.

Ogulcuklarim sana da cok geçmiş olsun,acil sifalar diliyorum..Ayrica yeni buzaginiz hayirli olsun,ne tatlidir simdi.:)

Topram sana da cok geçmiş olsun canim,hala devam ediyorsa ki insallah etmiyordur ihmal etme kulak agrini bir doktora git olur mu? Midende rahatsizmis ,ben atlamisim sanirim tez zamanda düzelir umarim.

Dafi abla köydeymişsin sanirim,Allah yardimcin olsun.

Yst fotolarda fark oldukça belli oluyor,azmin daimi olsun inşallah.

Bulut776 basiniz sagolsun,Allah rahmeti ile muamele eylesin dedeciğinize.

Frida ne cok güldüm gelin adayi ve bünyamin muhabbetlerinize..:)Sizi gidi geleceğin kayinvalideleri sizi

Maşallah canım ya şimdi toplam kaç kilo oldu
ne 90 kızım 8 lerden assa iniyor olacaksin

[QUOTE 38, post: 44333935, member: 318272"]selam kızlaaarrrr
Eki Görüntüle 1729956
nasıl görünüyorum kızlar bu cumartesi çektim

cok fark var masallah
bende boyle foto yaparmiyim acaba[/QUOTE]

Hayriye bahara kadar 13-14 kilo ancak diye dusunduydum :)

Hatice epey fark var helede midede. Bu kadar olmus gerisi niye olmasin

Yst fotolarda fark epey belli oluyor masallah.. Aynen devam :)
sağolun kızlar. toplamda 30 kilo oldu 117 ile başladım şimdi 86.7

pöfff biraz üşütme var, onun gerginliği var sabahtan beride..
eşim erken yattı 11den önce: P
telefonum takıldı düzelmiyor şimdide, mesaj sesleri geliyor ama ekran dondu düzelmiyorda...
allahım allahım, daha başka yokmu desenize: )
güldüğüme bakmayın ateşim var halim yok çokta huysuzum, aman neyse içinizi karartmayım.

başınız sağolsun.

Hayirli geceler hatunlar hafta sinu karambol geciyo firsat bulup yazamadjm. Diyetime biraz ara vermisdi. Bugun yine basladim insallah ama seker istiyo canim. Ozel gunede daha var ama neyse. Aksam yogurt kurunden yaptim insallah faydasi olur simdide sicak su icip duruyorum. Gecmisi okuyamadim 250 mesaj birikmis ozur diliyorum. Daha zayif daha hafif yarinlar gormek duasiyla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…