- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
meyracım dikkat et kendine ilaçta alamazsın geçmiş olsun canımpöfff biraz üşütme var, onun gerginliği var sabahtan beride..
eşim erken yattı 11den önce: P
telefonum takıldı düzelmiyor şimdide, mesaj sesleri geliyor ama ekran dondu düzelmiyorda...
allahım allahım, daha başka yokmu desenize: )
güldüğüme bakmayın ateşim var halim yok çokta huysuzum, aman neyse içinizi karartmayım.
Karma asimi oldu canim ondan olabilir gerci benim kizda yapmamisti ama her cocukta farkli olabilirGunydin hayirli sabahlar. Gece atesi cikti bebegin asi olmusti ondanmi yoksa aile hekimi iyi muayne edemedi ondanmi bilmiyorum.
Kucagimda tutuyorum zorlaniyorum belim yaniyo iyi degilim... Allah beterinden korusun gercekten cok bunaldim.
Kizamik asilari var ya ondan oldu hastalikta bahane iste belim fena bugun ya napcam boyle bilmiyorum bir de agliyo surekli.
Geçmiş olsun canım inşallah bir an önce iyilesirsinizGunydin hayirli sabahlar. Gece atesi cikti bebegin asi olmusti ondanmi yoksa aile hekimi iyi muayne edemedi ondanmi bilmiyorum.
Kucagimda tutuyorum zorlaniyorum belim yaniyo iyi degilim... Allah beterinden korusun gercekten cok bunaldim.
pöfff biraz üşütme var, onun gerginliği var sabahtan beride..
eşim erken yattı 11den önce: P
telefonum takıldı düzelmiyor şimdide, mesaj sesleri geliyor ama ekran dondu düzelmiyorda...
allahım allahım, daha başka yokmu desenize: )
güldüğüme bakmayın ateşim var halim yok çokta huysuzum, aman neyse içinizi karartmayım.
SSağol meyracim sende dikkat et kendine hamilesin ilaç ta alamazsin Rabbim şifa versinbaşınız sağolsun.
Amin canim SağolSelamün aleykümm...
hayırlı sabahlar....
meyracım geçmiş olsun....
esracan Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inş...
Gunydin hayirli sabahlar. Gece atesi cikti bebegin asi olmusti ondanmi yoksa aile hekimi iyi muayne edemedi ondanmi bilmiyorum.
İsmin hayriye sanirim nasil hitap edeyim bilemedim,ben de 30 yasindayim. Benimde hic azimsanacak bi kilom yok malesef. Ama karatay diyeti sanki iyi geliyo bana. Tavsiye ederim. Dua cok kuvvetli bi silahtir. Dualasalim insallah azmin artsin. Mevlam daha beterinden korusun. İnsallah basaricaksin. Bu sabah zahide yetisin programinda bi bayan vardi 170 kilodan zayiflamis 75 kilo vermis. Sen neden yapmayasinçayımı içerken bi geçmişe bakayım dedım allahım ne kadar hırslıymışız ozaman adımsayarlarla yarışmışız ben devamlı lesıle yapıyormuşum 2 mil ah ah o azım gerı gelsın artık frıda 124 ben 127 kıloymusum allahıım geldıgım noktaya maşallah frıda 20 kılo vermıs ben 33 kılo almışım tebrık ederım yanı bu halımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?