Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydınnnn musmutlu bir gün olsun hepimize inşalah
dışarıda göz gözü görmüyor bende yataktan çıkmak istemiyorum ama bugun biraz temizlik yapmam lazım 2 gun bırakınca ipin ucu kaçıyor yememde pek duzenlı değildi çünkü bişey yiyemedim hayırlısı bugünden sonra toparlamaya çalısıcam inşallah
meyracım dikkat et kendine ilaçta alamazsın geçmiş olsun canım

Gunaydin kizlar
Soguklar basladi benim diz ve parmak agrilarim basladi aksam cok fenaydi uyuyunca sicaktan gecmisti ama simdi kizi okula gotururken soguktan heralde yine basladi agrimaya acaba bende romatizma olabilir mi biyle agrilar ceken var mi sogukta

Gunydin hayirli sabahlar. Gece atesi cikti bebegin asi olmusti ondanmi yoksa aile hekimi iyi muayne edemedi ondanmi bilmiyorum.

Kucagimda tutuyorum zorlaniyorum belim yaniyo iyi degilim... Allah beterinden korusun gercekten cok bunaldim.
Karma asimi oldu canim ondan olabilir gerci benim kizda yapmamisti ama her cocukta farkli olabilir

M meyra gecmis olsun canim aman hamilelikte onemse boyle seyleri

Karma asimi oldu canim ondan olabilir gerci benim kizda yapmamisti ama her cocukta farkli olabilir

M meyra gecmis olsun canim aman hamilelikte onemse boyle seyleri
Kizamik asilari var ya ondan oldu hastalikta bahane iste belim fena bugun ya napcam boyle bilmiyorum bir de agliyo surekli.
Eskiler dermiski cocugun hasta olduguna degil huyunun degistigine yanarim.

Gunydin hayirli sabahlar. Gece atesi cikti bebegin asi olmusti ondanmi yoksa aile hekimi iyi muayne edemedi ondanmi bilmiyorum.

Kucagimda tutuyorum zorlaniyorum belim yaniyo iyi degilim... Allah beterinden korusun gercekten cok bunaldim.
Geçmiş olsun canım inşallah bir an önce iyilesirsiniz

Hayırlı günler canlar

başınız sağolsun.
SSağol meyracim sende dikkat et kendine hamilesin ilaç ta alamazsin Rabbim şifa versin
Selamün aleykümm...

hayırlı sabahlar....

meyracım geçmiş olsun....

esracan Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inş...
Amin canim Sağol

sizede gecmis olsun canim yaa isin zor anlayabiliyorum seni bende bazen o kadar bunaliyorum ki alip basimi gidesim geliyoama annelik iste mecbur sabrediyorsun insallah cabucak iyi olursunuz bebeginde sende

Hayirli sabahlar hanimlar benim ufaklik bu sabah 6da dikti bizi ayaga. Erkenden kahvaltimizi yaptik. Sabah uyaninca bi buyuk barda limonlu sicak su ictim. Sonra peynirli omlet biraz kayma ve zeytin yedim karataya uydum sanirsam. Bolcada sekersiz cay. Bu arada hasta olan arkadaslara gecmis olsun. İstanbulda hava cok kirliymis aman diyim kar yagarsa sakin yemeyin. Bu sabah uzmanlar uyariyordu hava puslu bu kirli havayi kar emicektir sakin yemeyin diye.. Bonuscum bebegin ne kadarlik bilmiyorum ama her ayin her yasin ayri zorlugu oluyor. Bi ablam annelik kolay degil derdi oyle valla. Allah yardimcin olsun selametle....

çayımı içerken bi geçmişe bakayım dedım allahım ne kadar hırslıymışız ozaman adımsayarlarla yarışmışız ben devamlı lesıle yapıyormuşum 2 mil ah ah o azım gerı gelsın artık frıda 124 ben 127 kıloymusum allahıım geldıgım noktaya maşallah frıda 20 kılo vermıs ben 33 kılo almışım tebrık ederım yanı bu halımı

İsmin hayriye sanirim nasil hitap edeyim bilemedim,ben de 30 yasindayim. Benimde hic azimsanacak bi kilom yok malesef. Ama karatay diyeti sanki iyi geliyo bana. Tavsiye ederim. Dua cok kuvvetli bi silahtir. Dualasalim insallah azmin artsin. Mevlam daha beterinden korusun. İnsallah basaricaksin. Bu sabah zahide yetisin programinda bi bayan vardi 170 kilodan zayiflamis 75 kilo vermis. Sen neden yapmayasin

Merhabalar uğrayamadım dün fena yoğun geçti iki ayağım bir papuca girdi derlerya aynen öylee kursa 321 yaptım tüm gün boyuncada yidim birde akşama kurstakilerde bişeyler hazırlamışlardı erken yılbaşı kutlaması gibi bişey oldu bakalım bu akşam ne getirecekler artık sıkılmaya başladım bitsede kurtulsam....

Bu sabahda arkadaşa kahvaltıya gittim normal besleniyorum yanii normal demiyeyim yaaa fazla fazla desek daha doğru bu cumadan ümitli değilim ama 2016 da bomba gibi geliceeem

Tv deki kadina bende baktim. Ins bizimde boyle olucak hayriye hic umutsuzlanma guzelim. Hadi o gurkan kubilayla vermis ya 200 kilodan dusen adam o kendi kendine vermis. Yillarca gitmis sonra geri almis. Ilk zamanlar yuruyemiyomis hareket icin market arabalarina yaslanip gidiyomus.

Karatay gibi olmasada onu ornek almis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…