Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Frida yoklugun hissediliyo uyuz

Frida yoklugun hissediliyo uyuz
Belin nasıl canım bebeğin ağlaması biraz hafifledi mi ?

Bende yemek yapcam şimdi küçük çocuk zor sabah kahvaltıda arkadaşının 3 yaşındaki kızıyla kavga ettik 2 haşlanmış yumurta var biri onun biri benim inat etti asununkini yiycem diye tamam benimkininde al dedim onuda beğenmedi annesine kalk bana yeni yumurta yap diyor konu bayağı uzadı da ben özet geçtim annesini bayağı darlatı sonrada ben yumurtamı yiyip heyooo yumurta kavgasını ben kazandım dedim :))

Afferin malina sahip cik oyle
Belim daha iyi sanki yatakta agritiyo hepsi karisiyo aynen beyle oluyorum

Simdi corba yedircem elife ac oldugu icin agliyo ama en cok meme icin agliyo ana sutune duskun zaar

Adaş nasılsın bize gönül sözün var 90 görmiyceksin bidaha unutma...

Yılbaşından sonrada en kısa zamanda ben , bonus,kasımpatı ve YENA da 3 lü rakamlardan kurtuluyoruz ...

Hayriye sende en kısa zamanda önce 5 sonra 10 kilo eksiye tamamlayıp moral buluyorsun önümüze bakalım artık

Haticenin resmini de gördüm incecik olmuş maşallah ...

Afferin malina sahip cik oyle
Belim daha iyi sanki yatakta agritiyo hepsi karisiyo aynen beyle oluyorum

Simdi corba yedircem elife ac oldugu icin agliyo ama en cok meme icin agliyo ana sutune duskun zaar

Sütünmü azaldı ? İçtiğin sıvıları biraz çoğalt ben arkadaşlarımın çocuklarından biliyorum hasta olan bebek annesinin memesine daha çok düşüyor ...

Evdekilerle bisey olacagi yok elimden geleni yaptim bende mukemmel degilim sonucta. Zaten ruhum yemek konusunda yorgun iyice yoramam kendimi. Aksam makarna isyani cikardilar resmen cokmu zor bisey diyolar bide

Yav kolaya kacsam makarna yaparim zaten neyse ugrasmiycam artik ben kendime bakicam onlarada pilav makarna yapicam.

Cok inat dik kafa bi oglum var ilerde kotu bir evlat olmaz ins simdiden aramiz aciliyo en ufak seyde. Yinede sınırlı yaparim.

Sütünmü azaldı ? İçtiğin sıvıları biraz çoğalt ben arkadaşlarımın çocuklarından biliyorum hasta olan bebek annesinin memesine daha çok düşüyor ...
Hasta olunca ben cok icemedim zaten oyle cok bol degildi. Aksine elifte cok asiri tuketince rezervlerim bosaldi nan stop sıvı al bonus

geçmiş olsun canım romatizma için soğuk düşmandır malesef...geçen kış sıcak su torbam elimde belimde dizlerimde falan geçti bu sene zaten herdaim battaniye altında olduğum için ve yeterince ağrılarım olduğu için çok anlamadım...

romatizması olanlara doktorlar genelde sonbaharda en az 15 günlük bi kaplıca öneriyolar kışı rahat geçirebilmek namına...

Kizamik asilari var ya ondan oldu hastalikta bahane iste belim fena bugun ya napcam boyle bilmiyorum bir de agliyo surekli.
Eskiler dermiski cocugun hasta olduguna degil huyunun degistigine yanarim.

geşmiş olsun bonusum..keşke gitmişken kendinede bi baktıraydın ya...bi kas gevşetici falan verirdi belki doktor...

yemek seçiyor diyee çocuk kötü evlt olmz ooooyy :) oo ergenlik şeysinden şimdi herşey benim dediğim gibi olsun istiyordur kendini sono ispotlıyocokyoo ....
bizim evdede öylee en uğroştıcı yemekleri beğenmezler bu gün bizim evde ısponok vor gel sen okşom kızın surotını gör gerçi okşom dışordo yiycek mutlu gelir bu idmonlordon doloyıı iyice fesfutq düşkün olduu ...

Yeliz olabilir bi tahlil yaptirsana yillar once benimde sinirda cikmisti romatizmam.
benimde kollarımda ağrı vardı dr. bir tahlil yapmıştı romatizma başlangıcı demişti sonra halı çırpmayı filan bıraktım çok iş yapınca kollarım ağrır bi dahada gitmemiştim dr. kan tahlilinde çıkıyor romatizma...

kahvemide içtim mutfağa gideyim artık ay ne tembeliiim

akşamada kurs var

yelizin buraya kopyaladığı lavanta kürünü saçına uygulayan var mı ? bende yapsam diyorum

saç renkleriniz nasıl oldu aayy bir resim koymadınız

arkadaşım sabah bana bir bitki verdiii bir bardak suda 5 dk kaynatıp içiliyormuş zayıflamak için sinem ekimi dedim yok dedii bağırsaklar çalışsın diyee açlık otu geceleri iç yat dedi duyan bilen varmııı tadı güzel dediii bakalım akşama yaparım belkiii sakın 5 taneden fazla atma dediii

bende kardeşim gelicekti zaten bugünlerde beni kızdırıyor dur şundan 15 tane suya atıyım hazırlayayımda görsün gününü dedim :))))

Ya onlar iyi seyler degil yengemde bi ara aci cehre aliyodu babamin hep kabizligi vardir. Normalde o 1 tane alirmis babama 2 tane vermis seni anca rahatlatir demis annemde zayiflama icin aliyo 1 tane sonuc geceyi helada gecirmislerdi.

Herseyin azi karar fazlasi zarar.

İyi akşamlar
Bugün 1 saat yürüdüm çok soguktu hala ısınamadım
Sabah klasik kahvaltı yaptım 2 dilim çavdar ekmegiyle
Yuruyusten sonra arkadasta kahve ve bir adet ikramlık çikolata yedim
Az önce 3 tane Yerelması kemirdim
Aksam haşlanmış karnabahar brokolim var
1 de mandalina yedim
Adaş eksi görmedim ama hala 80lerdeyim şükür inşallah görmem bir daha 90 ları
Hiçbirimiz görmeyelim inşallah
Hadi sen de toparla daha hafta yeni başladı sayılır bu andan itibaren dikkat etmeye başla bu da hepimiz için geçerli tabii

Geçmiş olsun huysuz gebe :)
Kızımın da telefonun camı kırılmış. nerden baksan 200-250 değiştirme parası alırlar.
kötü oldu..

ipin ucunu bir kaçırdm hala toparlayamyorum.akşam 10da atıştırma yaptım kendime hakim olamadım

toparlanmak zorundasın yok öyle uzatma lüksümüz. Yoksa pastadan sonra hala devam ediyormusun.?

Amin hafsamk..

Karatay iyidir devam et..

Gunydin hayirli sabahlar. Gece atesi cikti bebegin asi olmusti ondanmi yoksa aile hekimi iyi muayne edemedi ondanmi bilmiyorum.

Kucagimda tutuyorum zorlaniyorum belim yaniyo iyi degilim... Allah beterinden korusun gercekten cok bunaldim.

Çok yıprandın sen.. Bir an önce düzelse kuzucuklar..

Siz neden kursta bu kadar karbonhidrat tüketiyorsunuz uzunmu ders saatleri .?

Ne zaman bitiyor, naapıcaksın konuştunmu eşinle..

fridacım kullanma.. tamamen boşaltım sistemine çalışan bit bitki.. sen de biliyorsun zamanla sindirim problemi ve tembelliği başlar...

Hatice ne iyi oldu foto yüklemen.. Fark olmazmı çok var hem de.. 30 kg. boru değil hani :)

Hasibe, nöbet saatlerin çok sık değilmi.? 3 gün de birmi alıyorsun nöbeti.? ambulas görevlileri gibisin neredeyse. onlar 1 tam gün çalışıp 2 tam gün evdeler en azından..

Asumancım bugün burası da soğuktu epey. günlük güneşlik görünüyor ama sert bir hava var... Perşembeden sonra 10 derece daha soğuyacakmış diyor meteoroloji..

Hayriyecim, içimden bir ses 2016 hepimize iyi gelecek diyor.. İnşallah..

Selam güzeller nasılsınız? Hastalar iyileşmiştir inşallah. Hava çok soğudu birden, dikkat etmek lazım.
Ben geçen hafta çarşamdana beri annemin rapor işleriyle uğraşıyorum. Bugün artık tam delirmek üzereydim ki halloldu. Allah kimseyi hasta etmesin, sanırım en sevmediğim mekanlar hastaneler.
Cuma itibariyle sağlıklı beslenmeye başlayacağım. inşallah şu iki gn motive ederim kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…