Merhabalar uğrayamadım dün fena yoğun geçti iki ayağım bir papuca girdi derlerya aynen öylee kursa 321 yaptım tüm gün boyuncada yidim birde akşama kurstakilerde bişeyler hazırlamışlardı erken yılbaşı kutlaması gibi bişey oldu bakalım bu akşam ne getirecekler artık sıkılmaya başladım bitsede kurtulsam....
Bu sabahda arkadaşa kahvaltıya gittim normal besleniyorum yanii normal demiyeyim yaaa fazla fazla desek daha doğru bu cumadan ümitli değilim ama 2016 da bomba gibi geliceeem
Belin nasıl canım bebeğin ağlaması biraz hafifledi mi ?Frida yoklugun hissediliyo uyuz
Afferin malina sahip cik oyleBelin nasıl canım bebeğin ağlaması biraz hafifledi mi ?
Bende yemek yapcam şimdi küçük çocuk zor sabah kahvaltıda arkadaşının 3 yaşındaki kızıyla kavga ettik 2 haşlanmış yumurta var biri onun biri benim inat etti asununkini yiycem diye tamam benimkininde al dedim onuda beğenmedi annesine kalk bana yeni yumurta yap diyor konu bayağı uzadı da ben özet geçtim annesini bayağı darlatı sonrada ben yumurtamı yiyip heyooo yumurta kavgasını ben kazandım dedim :))
Afferin malina sahip cik oyle
Belim daha iyi sanki yatakta agritiyo hepsi karisiyo aynen beyle oluyorum
Simdi corba yedircem elife ac oldugu icin agliyo ama en cok meme icin agliyo ana sutune duskun zaar
Hasta olunca ben cok icemedim zaten oyle cok bol degildi. Aksine elifte cok asiri tuketince rezervlerim bosaldiSütünmü azaldı ? İçtiğin sıvıları biraz çoğalt ben arkadaşlarımın çocuklarından biliyorum hasta olan bebek annesinin memesine daha çok düşüyor ...
Gunaydin kizlar
Soguklar basladi benim diz ve parmak agrilarim basladi aksam cok fenaydi uyuyunca sicaktan gecmisti ama simdi kizi okula gotururken soguktan heralde yine basladi agrimaya acaba bende romatizma olabilir mi biyle agrilar ceken var mi sogukta
Kizamik asilari var ya ondan oldu hastalikta bahane iste belim fena bugun ya napcam boyle bilmiyorum bir de agliyo surekli.
Eskiler dermiski cocugun hasta olduguna degil huyunun degistigine yanarim.
yemek seçiyor diyee çocuk kötü evlt olmz ooooyy :) oo ergenlik şeysinden şimdi herşey benim dediğim gibi olsun istiyordur kendini sono ispotlıyocokyoo ....Evdekilerle bisey olacagi yok elimden geleni yaptim bende mukemmel degilim sonucta. Zaten ruhum yemek konusunda yorgun iyice yoramam kendimi. Aksam makarna isyani cikardilar resmen cokmu zor bisey diyolar bide
Yav kolaya kacsam makarna yaparim zatenneyse ugrasmiycam artik ben kendime bakicam onlarada pilav makarna yapicam.
Cok inat dik kafa bi oglum var ilerde kotu bir evlat olmaz ins simdiden aramiz aciliyo en ufak seyde. Yinede sınırlı yaparim.
22 yşındq geçen sizi iyice güldürdüm dimiii :)))frida tazae kaynana..:))senin oğlan kaç yaşındaydıkiii...?
benimde kollarımda ağrı vardı dr. bir tahlil yapmıştı romatizma başlangıcı demişti sonra halı çırpmayı filan bıraktım çok iş yapınca kollarım ağrır bi dahada gitmemiştim dr. kan tahlilinde çıkıyor romatizma...Yeliz olabilir bi tahlil yaptirsana yillar once benimde sinirda cikmisti romatizmam.
Ya onlar iyi seyler degil yengemde bi ara aci cehre aliyodu babamin hep kabizligi vardir. Normalde o 1 tane alirmis babama 2 tane vermis seni anca rahatlatir demis annemde zayiflama icin aliyo 1 tane sonuc geceyi helada gecirmislerdi.kahvemide içtim mutfağa gideyim artık ay ne tembeliiim
akşamada kurs var
yelizin buraya kopyaladığı lavanta kürünü saçına uygulayan var mı ? bende yapsam diyorum
saç renkleriniz nasıl oldu aayy bir resim koymadınız
arkadaşım sabah bana bir bitki verdiii bir bardak suda 5 dk kaynatıp içiliyormuş zayıflamak için sinem ekimi dedim yok dedii bağırsaklar çalışsın diyee açlık otu geceleri iç yat dedi duyan bilen varmııı tadı güzel dediii bakalım akşama yaparım belkiii sakın 5 taneden fazla atma dediii
bende kardeşim gelicekti zaten bugünlerde beni kızdırıyor dur şundan 15 tane suya atıyım hazırlayayımda görsün gününü dedim :))))
pöfff biraz üşütme var, onun gerginliği var sabahtan beride..
eşim erken yattı 11den önce: P
telefonum takıldı düzelmiyor şimdide, mesaj sesleri geliyor ama ekran dondu düzelmiyorda...
allahım allahım, daha başka yokmu desenize: )
güldüğüme bakmayın ateşim var halim yok çokta huysuzum, aman neyse içinizi karartmayım.
ipin ucunu bir kaçırdm hala toparlayamyorum.akşam 10da atıştırma yaptım kendime hakim olamadım
Hayirli geceler hatunlar hafta sinu karambol geciyo firsat bulup yazamadjm. Diyetime biraz ara vermisdi. Bugun yine basladim insallah ama seker istiyo canim. Ozel gunede daha var ama neyse. Aksam yogurt kurunden yaptim insallah faydasi olur simdide sicak su icip duruyorum. Gecmisi okuyamadim 250 mesaj birikmis ozur diliyorum. Daha zayif daha hafif yarinlar gormek duasiyla...
Gunydin hayirli sabahlar. Gece atesi cikti bebegin asi olmusti ondanmi yoksa aile hekimi iyi muayne edemedi ondanmi bilmiyorum.
Kucagimda tutuyorum zorlaniyorum belim yaniyo iyi degilim... Allah beterinden korusun gercekten cok bunaldim.
Merhabalar uğrayamadım dün fena yoğun geçti iki ayağım bir papuca girdi derlerya aynen öylee kursa 321 yaptım tüm gün boyuncada yidim birde akşama kurstakilerde bişeyler hazırlamışlardı erken yılbaşı kutlaması gibi bişey oldu bakalım bu akşam ne getirecekler artık sıkılmaya başladım bitsede kurtulsam....
Bu sabahda arkadaşa kahvaltıya gittim normal besleniyorum yanii normal demiyeyim yaaa fazla fazla desek daha doğru bu cumadan ümitli değilim ama 2016 da bomba gibi geliceeem
kahvemide içtim mutfağa gideyim artık ay ne tembeliiim
akşamada kurs var
yelizin buraya kopyaladığı lavanta kürünü saçına uygulayan var mı ? bende yapsam diyorum
saç renkleriniz nasıl oldu aayy bir resim koymadınız
arkadaşım sabah bana bir bitki verdiii bir bardak suda 5 dk kaynatıp içiliyormuş zayıflamak için sinem ekimi dedim yok dedii bağırsaklar çalışsın diyee açlık otu geceleri iç yat dedi duyan bilen varmııı tadı güzel dediii bakalım akşama yaparım belkiii sakın 5 taneden fazla atma dediii
bende kardeşim gelicekti zaten bugünlerde beni kızdırıyor dur şundan 15 tane suya atıyım hazırlayayımda görsün gününü dedim :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?