Hatice ne iyi oldu foto yüklemen.. Fark olmazmı çok var hem de.. 30 kg. boru değil hani :)
Hasibe, nöbet saatlerin çok sık değilmi.? 3 gün de birmi alıyorsun nöbeti.? ambulas görevlileri gibisin neredeyse. onlar 1 tam gün çalışıp 2 tam gün evdeler en azından..
Asumancım bugün burası da soğuktu epey. günlük güneşlik görünüyor ama sert bir hava var... Perşembeden sonra 10 derece daha soğuyacakmış diyor meteoroloji..
Hayriyecim, içimden bir ses 2016 hepimize iyi gelecek diyor.. İnşallah..
Selam güzeller nasılsınız? Hastalar iyileşmiştir inşallah. Hava çok soğudu birden, dikkat etmek lazım.
Ben geçen hafta çarşamdana beri annemin rapor işleriyle uğraşıyorum. Bugün artık tam delirmek üzereydim ki halloldu. Allah kimseyi hasta etmesin, sanırım en sevmediğim mekanlar hastaneler.
Cuma itibariyle sağlıklı beslenmeye başlayacağım. inşallah şu iki gn motive ederim kendimi.
Hayırlı akşamlar yeni oturdum biraz abarttim sanırım iylestim sandım sırtına ağrı girdi oksurugum arttı gine içeri dışarı girip çıkınca
Ben diyecektim Hasibe ne çok nöbetin oluyor diye yenacım da demiş bile
Burası da çok soğuyacakmış yenacım gündüz bile eksilerde
esracım sevindim hallolmasına...
Evet 2016 bizim yılımız olacak kova hissiyatıylen konuşuyorum. :)
Hayriyecim hepimiz aynıyız azıcık iyileşince hemen işlere girişiyoruz. Senin handikapın sobalı ev. İçeri sıcak dışarı soğuk odadan çıkınca sırtına hemen yelek vb al..
Ankarayla mukayese bile edilmez burası canım eksi henüz görmedik alışkın olmayınca soğuk geliyor bize.
Sen de gün ortasın da çık yürüyüşe vb hastalanma ..
Kızın diş işleri bittimi.?
Benim de kızı götürmem lazım telden dolayı diş etine yakın minik minik çürükler oluşmuştu yapılan dolguların bi kaçı düştü.. onları yenilemek gerek..
Allah razı olsun Asuman abla, naapalım biz yapmasak yapacak kimse yok. Bazen çok bunalıyorum ama Allah güç versin hepimize. İlaçlar içindi evet.Esracım ne hayırlı bir evlatsın maşallah sana
İşini de halletmissin gözün aydın ilaçlar için değil mi rapor
Akıllı kovam benim :) Benim eşim de kova, noolacak sizin bu rasyonelliğiniz, dahiliğiniz :)) Gerçi bu sefer güzel bi şey dediğin, inşallah öyle olur :)
Sağol canım bu arada.
Yenacım telefon için üzüldüm samsung muydu kızının telefonu
Çok oluyor samsunglarda ben de korkuyorum şu kalın ekran koruyuculardan alsam iyi olacak
Siz de değiştirince öyle yapın bence
Ben de seni çok seviyorum.
HTC asucum.barış hatice diye dalga geçiyor ablasıyla :))
Dün bana okuduğu kitabın özetini anlatıyor.. anne hani ben yaramazım ya benden daha yaramaz bir çocuk varmış diye başladı çok gülmüştüm..
Evet esracım gerçekten çok hayırlısın... Az bir kısmını biliyorum nasıl çabaladığını yıprandığını.. İnşallah sen de karşılığını bu şekil de görürsün...
Afiyet olsunMercimek çorbası ve kereviz yiyeceğiz.. Buyrun beraber yiyelim :)
Afiyet olsun bize görüşürüz..
Afiyet olsun :)Mercimek çorbası ve kereviz yiyeceğiz.. Buyrun beraber yiyelim :)
Afiyet olsun bize görüşürüz..
22 yşındq geçen sizi iyice güldürdüm dimiii :)))
keyiflenelim diye söyledim zAten hiç sormuyorum konu büyümesin diyee saadece geçen babası yşın dqhq küçük dedi ...
Afiyet olsun :)
biz de cıs yiyecez bu akşam. ben de kaçayım yavaştan. Asuman abla ve Zeynep de buradalar, öperim hepinizi :)
Fazla merak etmene yiceksiniz kız melak ettimm...
Fazla merak etmecolugu cocugu toplayip sana gelesim var he bi legen kisir yapasim senin yagdan huylandigin ocakta hamur kizartasim ve her daim senin evde bulunduguna beni inandirdigin kabak tatlilarindan suursuzca yiyesim var nasil ama ayni kadro sonrada yelize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?