Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Evet cnm 3 gunde bir nobetim var bu ay oyle oldu ozel durumumdan dolayi ama ocakta normal calisiyorum 2haftasonu 3 hafta ici toplam 5 nobetim olcak nobet cikisi evde olcam diger gunler normal mesai gitcem sabah 8 aksam 5. Ocaktan sonrada nobetten cikcam artik Allah'in izniyle 2.5 sene nobetim olmicak.

Simdi aksam yemegi yedim ama nasil uykum geldi anlatamam yatsam uyurum

Gece bi programa takildik esimle inanilmaz bedenler diye ilk bolumunde yapisik ikizlerden ayrilma ameliyatlarindan bahsetti. Ikinci bolumde super obeziteden bahsediyordu 370 kiloluk adamlar vardi girunce cok sukur halimize dedim
Esim cerez yiyodu sende yesene dedi bende bu gorduklerimden sonra yiyecegimi dusunmuyorsun herhalde dedim.
Yattigimda saat 1 di ondan simdi uykum geldi iste boyle :-(

esracım sevindim hallolmasına...
Evet 2016 bizim yılımız olacak kova hissiyatıylen konuşuyorum. :)

Hayırlı akşamlar yeni oturdum biraz abarttim sanırım iylestim sandım sırtına ağrı girdi oksurugum arttı gine içeri dışarı girip çıkınca

Hayriyecim hepimiz aynıyız azıcık iyileşince hemen işlere girişiyoruz. Senin handikapın sobalı ev. İçeri sıcak dışarı soğuk odadan çıkınca sırtına hemen yelek vb al..

Ben diyecektim Hasibe ne çok nöbetin oluyor diye yenacım da demiş bile
Burası da çok soğuyacakmış yenacım gündüz bile eksilerde

Ankarayla mukayese bile edilmez burası canım eksi henüz görmedik alışkın olmayınca soğuk geliyor bize.
Sen de gün ortasın da çık yürüyüşe vb hastalanma ..
Kızın diş işleri bittimi.?
Benim de kızı götürmem lazım telden dolayı diş etine yakın minik minik çürükler oluşmuştu yapılan dolguların bi kaçı düştü.. onları yenilemek gerek..

Akıllı kovam benim :) Benim eşim de kova, noolacak sizin bu rasyonelliğiniz, dahiliğiniz :)) Gerçi bu sefer güzel bi şey dediğin, inşallah öyle olur :)

Sağol canım bu arada.

Esracım ne hayırlı bir evlatsın maşallah sana
İşini de halletmissin gözün aydın ilaçlar için değil mi rapor
Allah razı olsun Asuman abla, naapalım biz yapmasak yapacak kimse yok. Bazen çok bunalıyorum ama Allah güç versin hepimize. İlaçlar içindi evet.

Soğuk mu Ankara çok, burası bile buz oldu bikaç saatte. Üşütme aman ablacım :)

Akıllı kovam benim :) Benim eşim de kova, noolacak sizin bu rasyonelliğiniz, dahiliğiniz :)) Gerçi bu sefer güzel bi şey dediğin, inşallah öyle olur :)

Sağol canım bu arada.

Ben de seni çok seviyorum.

Yenacım telefon için üzüldüm samsung muydu kızının telefonu
Çok oluyor samsunglarda ben de korkuyorum şu kalın ekran koruyuculardan alsam iyi olacak
Siz de değiştirince öyle yapın bence

HTC asucum.barış hatice diye dalga geçiyor ablasıyla :))

Dün bana okuduğu kitabın özetini anlatıyor.. anne hani ben yaramazım ya benden daha yaramaz bir çocuk varmış diye başladı çok gülmüştüm..

Annem de kumandadaki HDMI tuşuna hamide diyor, çok gülüyoruz :)) Barış efsane kuzu, maşallah :)

Evet esracım gerçekten çok hayırlısın... Az bir kısmını biliyorum nasıl çabaladığını yıprandığını.. İnşallah sen de karşılığını bu şekil de görürsün...

Allah razı olsun canım. Bazen yoruluyor insan, bazen isyana kadar gidiyor neredeyse Allah korusun. Ama başa gelen de bir şekilde çekiliyor... Tüm bunlar böyle olunca pek de hayrı kalmıyor ama Allah affetsin napalım. Bazen nefsimize kurban oluyoruz işte.

22 yşındq geçen sizi iyice güldürdüm dimiii :)))
keyiflenelim diye söyledim zAten hiç sormuyorum konu büyümesin diyee saadece geçen babası yşın dqhq küçük dedi ...

evet iyi güldük gerçi ben sonradan okudum ama neyse...

ben 17 18 falan sanmıştım 22 iyiymiş küçükte sayılmaz aslında...

ne yiceksiniz kız melak ettimm...
Fazla merak etme colugu cocugu toplayip sana gelesim var he bi legen kisir yapasim senin yagdan huylandigin ocakta hamur kizartasim ve her daim senin evde bulunduguna beni inandirdigin kabak tatlilarindan suursuzca yiyesim var nasil ama ayni kadro sonrada yelize

iyi güldüm hee...gell ben çocuklara bakarım sen yaparsın dediklerini ve yeriz tabikidee...zaten canım feci şekilde pattis kızartması istiyo bi kazan olsa yerim sanki...ama kabağım bitti yaww neyse gelerken bi zahmet markete uğrar alarsın artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…