Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Asuman abla benimde ekran koruyucum catladi o kirilmaz olandan hani

Yena kisisi sana atarli bir msj ayarliyodum zihnimde (niye sesin cikmiyo insan bi sorar topigede yazmamissin cinsinden) ki ben yazmadan sen yazmissin

Herkeste bir soguk oda biseymi belediyeden msj gelmis bize

Sen bakaman cocuklara onlar kaynasirlar evide kaynatirlar

Hazir pattisler isini gorurmu dondurulmus olanlar? Ben bazen vakit yetersizligi oluyo kullaniyorum.

Tüh kötü olmuş ama sağlık olsun ablacım.

inşallah canım inşallah sız yaza bu işi bitirmiş ben de en azından yarılamış olurum

inşallah canım

o inat oğlandan ben de var be ne dersem tersini diyor hele bu sene ayrı tırıplerde

burada acayıp soğuk asum ben hiç ısınamıyorum ankarada da bura gibi kuru ayaz oldurur
bu arada maşallah çok güzel gidiyorsun dahaeksıde görurusun cumaya

senın hıslerın kuvetlıdır eminim öyle olacak

alışamadım canım busene alışkın degılım eşım sız gıdın ben ıdare ederım dıyor ama onada ben kıyamıyorum tek basına çocukları anneme gonderdım bi vc ye çıksalar tıtırıyorlar hem okulada ordan kolay gidiyor buyuk bakalım hayırlısı

Öğlen gittim yürüyüşe zaten yenacım sabah ve akşamları daha soğuk oluyor
Diş işi bitmedi sınavlar var gidemedik
Hasibe dün gittin mi kontrole ne dedi Dr

Bugun gittim kontrole
Durumu iyi cok sukur saglikli organlarina falan bakti iyi dedi hareketli dedi gelisimi guzel dedu masallah simdilik yolunda hersey insallah bi sikinti cikmaz Allah korusun

Bizim burdada kar konusu konusuldu aksam simdi yeni hastanede uzakta nasil gider geliriz diye. Dr hanim izine ayrildi 2 hasta var biri yarin digeri uarindansonra taburcu olacak. Arkadaslar biz gelemezsek sen pazartesiye kadar idare et diyolar haha

Gecmis olsun meyra,daha iyi olmana sevindim.

Cok geçmiş olsun yeliz,bir akrabamizda da var romatizma kendine cok dikkat eder,sürekli sicak tutar bir de isirgan otu cayi kaynatir içer yillardir,cok faydasini gördüğünü söyler hep..Dikkat et kendine.

Fridaaa su azim dolu mesajini agzimin ismi lazim olmayan zararli cis lar ile dolu olmadigi bir aninda okusaydım eyiydi ama evrene olumlu mesaj gönderiyorum olucak olucak 2016 bizim sülün gibi salindigimiz bir yil olucak inşallah..:)

Aaaa bizsiz mi gidiyorsunuz?
biz niye davet edilmiyoruz acaba,kendi basinizami müslümansiniz acep bonus hanim
Belki bizim de canimiz hamur kizartmasi,kisir,kabak datlusu çekiyor

yeni sac rengini güle güle kullan..bazi boyalar zamanla yikadikca rengini buluyor..
kuzenim yillardir garnier ve schwarzkopf kullaniyor,hatta tüm teyze ve halalarimizin saclarini boyuyor diyebilirim bu iki markayi met eder hep,renkleri bire bir ayni oluyormuş..ben denemedim ama,yardimci olmak babinda sey ettiydim..

Beni moca kahve oldu coko kahve. Siteye almadan once baksaydim iyiydi ama almis oldum artikin ve boyadim.
Güle güle kullan
Darısı başıma beyazlar görünür oldu iyice
Bugun gittim kontrole
Durumu iyi cok sukur saglikli organlarina falan bakti iyi dedi hareketli dedi gelisimi guzel dedu masallah simdilik yolunda hersey insallah bi sikinti cikmaz Allah korusun
Maşallah Allah sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin

Meyracım geçmiş olsun, dikkat et kendine havalar baya kötüledi. Halsiz olunca keyfi de olmuyor insanın. Seni neşelendirecek bi şeyler yap istersen...

HasibeG hamilesin galiba canım, hayırlı uğurlu olsun. Topikin hamişleri bol, maşallah Meyra, Zeynep ve HasibeG benim bildiklerim. Başka var mı?
Darısı Hayriyeyle benim başıma inşallah kilo verince :) Ha bi de Nursenaya

Gel canim beklerim coluk cocuk iyi kudururlar artik

Bir de elif arkadasimiz var hamişler katagorisinde clutch..
Allah gönlüne göre versin bebek konusunda inşallah,profil resminde ki gibi tatli,saglikli bebislerin olsun inşallah.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…