Bir de elif arkadasimiz var hamişler katagorisinde clutch..
Allah gönlüne göre versin bebek konusunda inşallah,profil resminde ki gibi tatli,saglikli bebislerin olsun inşallah.:)
Kiyamam adasima.. Asidan olmustur belki de ya bi de zaten hastaydi. Gecmis olsun ikinize de..Gunydin hayirli sabahlar. Gece atesi cikti bebegin asi olmusti ondanmi yoksa aile hekimi iyi muayne edemedi ondanmi bilmiyorum.
Kucagimda tutuyorum zorlaniyorum belim yaniyo iyi degilim... Allah beterinden korusun gercekten cok bunaldim.
Yeliz romatizma soğukta beter oluyor ihmal etme.. Gecmis olsun sanaGunaydin kizlar
Soguklar basladi benim diz ve parmak agrilarim basladi aksam cok fenaydi uyuyunca sicaktan gecmisti ama simdi kizi okula gotururken soguktan heralde yine basladi agrimaya acaba bende romatizma olabilir mi biyle agrilar ceken var mi sogukta
Hafsamk insallah hepimiz basaricaz:)İsmin hayriye sanirim nasil hitap edeyim bilemedim,ben de 30 yasindayim. Benimde hic azimsanacak bi kilom yok malesef. Ama karatay diyeti sanki iyi geliyo bana. Tavsiye ederim. Dua cok kuvvetli bi silahtir. Dualasalim insallah azmin artsin. Mevlam daha beterinden korusun. İnsallah basaricaksin. Bu sabah zahide yetisin programinda bi bayan vardi 170 kilodan zayiflamis 75 kilo vermis. Sen neden yapmayasin
Kiiiiiiiiiizzzzzz bu kursta neler oluyo sizinnn.... Aman diyim ha :)Merhabalar uğrayamadım dün fena yoğun geçti iki ayağım bir papuca girdi derlerya aynen öylee kursa 321 yaptım tüm gün boyuncada yidim birde akşama kurstakilerde bişeyler hazırlamışlardı erken yılbaşı kutlaması gibi bişey oldu bakalım bu akşam ne getirecekler artık sıkılmaya başladım bitsede kurtulsam....
Bu sabahda arkadaşa kahvaltıya gittim normal besleniyorum yanii normal demiyeyim yaaa fazla fazla desek daha doğru bu cumadan ümitli değilim ama 2016 da bomba gibi geliceeem
Yaa ben de hergun olsa hergun yerim makarna :) oglun ergenlesiyodur annesi niye kotu bi evlat olsun. Olmaz insallahEvdekilerle bisey olacagi yok elimden geleni yaptim bende mukemmel degilim sonucta. Zaten ruhum yemek konusunda yorgun iyice yoramam kendimi. Aksam makarna isyani cikardilar resmen cokmu zor bisey diyolar bide
Yav kolaya kacsam makarna yaparim zatenneyse ugrasmiycam artik ben kendime bakicam onlarada pilav makarna yapicam.
Cok inat dik kafa bi oglum var ilerde kotu bir evlat olmaz ins simdiden aramiz aciliyo en ufak seyde. Yinede sınırlı yaparim.
Hayirli evlat :) aldigin dua yeter annenden..Selam güzeller nasılsınız? Hastalar iyileşmiştir inşallah. Hava çok soğudu birden, dikkat etmek lazım.
Ben geçen hafta çarşamdana beri annemin rapor işleriyle uğraşıyorum. Bugün artık tam delirmek üzereydim ki halloldu. Allah kimseyi hasta etmesin, sanırım en sevmediğim mekanlar hastaneler.
Cuma itibariyle sağlıklı beslenmeye başlayacağım. inşallah şu iki gn motive ederim kendimi.
Baris cok orjinal bi cocuk :) masallah.. Insallah cok guzel gunlerini gorursunuz :)Ben de seni çok seviyorum.
HTC asucum.barış hatice diye dalga geçiyor ablasıyla :))
Dün bana okuduğu kitabın özetini anlatıyor.. anne hani ben yaramazım ya benden daha yaramaz bir çocuk varmış diye başladı çok gülmüştüm..
Afiyet olsuunn... Ben de yarin icin mercimek yapayim bari :)Mercimek çorbası ve kereviz yiyeceğiz.. Buyrun beraber yiyelim :)
Afiyet olsun bize görüşürüz..
Gule gule kullan saclarini..Beni moca kahve oldu coko kahve. Siteye almadan once baksaydim iyiydi ama almis oldum artikin ve boyadim.
Saglikla al kucagina insallahBugun gittim kontrole
Durumu iyi cok sukur saglikli organlarina falan bakti iyi dedi hareketli dedi gelisimi guzel dedu masallah simdilik yolunda hersey insallah bi sikinti cikmaz Allah korusun
Kasimpatiiiiiii ne oldu senin karataya.. Neden agzin cislarla doluuu hic yakistiramadim :)Gecmis olsun meyra,daha iyi olmana sevindim.
Cok geçmiş olsun yeliz,bir akrabamizda da var romatizma kendine cok dikkat eder,sürekli sicak tutar bir de isirgan otu cayi kaynatir içer yillardir,cok faydasini gördüğünü söyler hep..Dikkat et kendine.
Fridaaa su azim dolu mesajini agzimin ismi lazim olmayan zararli cis lar ile dolu olmadigi bir aninda okusaydım eyiydiama evrene olumlu mesaj gönderiyorum olucak olucak 2016 bizim sülün gibi salindigimiz bir yil olucak inşallah..:)
Aaaa bizsiz mi gidiyorsunuz?
biz niye davet edilmiyoruz acaba,kendi basinizami müslümansiniz acep bonus hanim
Belki bizim de canimiz hamur kizartmasi,kisir,kabak datlusu çekiyor
yeni sac rengini güle güle kullan..bazi boyalar zamanla yikadikca rengini buluyor..
kuzenim yillardir garnier ve schwarzkopf kullaniyor,hatta tüm teyze ve halalarimizin saclarini boyuyor diyebilirim bu iki markayi met eder hep,renkleri bire bir ayni oluyormuş..ben denemedim ama,yardimci olmak babinda sey ettiydim..
Kiyamam adasima.. Asidan olmustur belki de ya bi de zaten hastaydi. Gecmis olsun ikinize de..
Yeliz romatizma soğukta beter oluyor ihmal etme.. Gecmis olsun sana
Hafsamk insallah hepimiz basaricaz:)
Kiiiiiiiiiizzzzzz bu kursta neler oluyo sizinnn.... Aman diyim ha :)
Yaa ben de hergun olsa hergun yerim makarna :) oglun ergenlesiyodur annesi niye kotu bi evlat olsun. Olmaz insallah
Hayirli evlat :) aldigin dua yeter annenden..
Baris cok orjinal bi cocuk :) masallah.. Insallah cok guzel gunlerini gorursunuz :)
Afiyet olsuunn... Ben de yarin icin mercimek yapayim bari :)
Gule gule kullan saclarini..
Saglikla al kucagina insallah
Kasimpatiiiiiii ne oldu senin karataya.. Neden agzin cislarla doluuu hic yakistiramadim :)
Söylemem, cıssss
Bonusun teklif çok cazip yalnız, her an ben de katılabilirim
Gecmis olsun meyra,daha iyi olmana sevindim.
Cok geçmiş olsun yeliz,bir akrabamizda da var romatizma kendine cok dikkat eder,sürekli sicak tutar bir de isirgan otu cayi kaynatir içer yillardir,cok faydasini gördüğünü söyler hep..Dikkat et kendine.
Fridaaa su azim dolu mesajini agzimin ismi lazim olmayan zararli cis lar ile dolu olmadigi bir aninda okusaydım eyiydiama evrene olumlu mesaj gönderiyorum olucak olucak 2016 bizim sülün gibi salindigimiz bir yil olucak inşallah..:)
biz niye davet edilmiyoruz acaba,kendi basinizami müslümansiniz acep bonus hanim
yeni sac rengini güle güle kullan..bazi boyalar zamanla yikadikca rengini buluyor..
kuzenim yillardir garnier ve schwarzkopf kullaniyor,hatta tüm teyze ve halalarimizin saclarini boyuyor diyebilirim bu iki markayi met eder hep,renkleri bire bir ayni oluyormuş..ben denemedim ama,yardimci olmak babinda sey ettiydim..
Ay kuzum eksik olma :) est.İyi insan lafının üstüne gelirmiş :)
Sen bakaman cocuklara onlar kaynasirlar evide kaynatirlar
Hazir pattisler isini gorurmu dondurulmus olanlar? Ben bazen vakit yetersizligi oluyo kullaniyorum.
Söylemem, cıssss
Bonusun teklif çok cazip yalnız, her an ben de katılabilirim
Meyracım geçmiş olsun, dikkat et kendine havalar baya kötüledi. Halsiz olunca keyfi de olmuyor insanın. Seni neşelendirecek bi şeyler yap istersen...
HasibeG hamilesin galiba canım, hayırlı uğurlu olsun. Topikin hamişleri bol, maşallahMeyra, Zeynep ve HasibeG benim bildiklerim. Başka var mı?
Darısı Hayriyeyle benim başıma inşallah kilo verince :) Ha bi de Nursenaya
Ay ne cok kabak ve hamur isteyen varmis
Yavrularim ben sizi cagirmadigimdan degil. Kucuk cocuklarin sesinden basiniz siser rahat edemezsiniz diye demedimzaten zeynep huysuz kadin
Yoksa basimlan gozumlen ve daha bir cok iyi dusuncemlen beraber sizide beklerim
Gercekten zirlak cocuklar oldumu insan diyoki benim gibi biri daha iyi anlar halden :)
Allahimmm.. Cok gecmis olsun ya. Psikolojik olabilir.. Insallah tekrarlamaziyi geceler fistiklar kac gündür giremedim çok u zgundum bugün iyiyim çok şükür...cumartesi gecesi misafirimiz vardı misafirler gitti esim uyuyakalmis tvnin karsisinda ...bende evin sessizliginde face takiliyordumki esim uc kez hik hik yapti az daha gidiyordum diye uyandi...cok korktuk ne oldugunu anlayamadik aglamaya basladim hemen acile gittik ...göğüs ağrısına vardı ..kalp krizinden suphelendim..acil de herşey temiz çıktı kan tahlili tansiyon seker e kg ....gece 3 te eve geldik...hala ne oldugunu anlayamadik uyku apnesimi psikolojik mi...işi çok yoğun ağır ve stresli insallah psikolojiktir...çok korkuyorum tekrarlar diye...
Geçmiş olsun canım Allah bir daha yasatmasin beterinden korusuniyi geceler fistiklar kac gündür giremedim çok u zgundum bugün iyiyim çok şükür...cumartesi gecesi misafirimiz vardı misafirler gitti esim uyuyakalmis tvnin karsisinda ...bende evin sessizliginde face takiliyordumki esim uc kez hik hik yapti az daha gidiyordum diye uyandi...cok korktuk ne oldugunu anlayamadik aglamaya basladim hemen acile gittik ...göğüs ağrısına vardı ..kalp krizinden suphelendim..acil de herşey temiz çıktı kan tahlili tansiyon seker e kg ....gece 3 te eve geldik...hala ne oldugunu anlayamadik uyku apnesimi psikolojik mi...işi çok yoğun ağır ve stresli insallah psikolojiktir...çok korkuyorum tekrarlar diye...
Olmasaymış iyiymiş ama dediğin gibi yapacak bişey yokIyi geceler guzel insanlar
Bayadir bu saatte bisey yemiyodum iyi olmadi ama oldu. Yapcek bisey yok gari :)
Bu mesajı beğenmiycem.Iyi geceler guzel insanlar
Bayadir bu saatte bisey yemiyodum iyi olmadi ama oldu. Yapcek bisey yok gari :)
Seninki masumuş :)Olmasaymış iyiymiş ama dediğin gibi yapacak bişey yok
Ben de bugün biraz kuruyemiş atıştırdım İÜ olmadı
Sen ne yedin ki :)Seninki masumuş :)
Bu akşam bir tabak mercimek çorbası tarım kase ıspanak 2 kaşık yoğurtSen ne yedin ki :)
Bugün iyiymiş senin de ama poğaçalar iyi olmamış tabiiBu akşam bir tabak mercimek çorbası tarım kase ıspanak 2 kaşık yoğurt
Çayın yanında 2 ceviz az bağdem
Yinede dün yediğim 321ler midemde kat atmış gibi korkudan tartılamıyorumda göbek üstü balkondan bahsediyorum belki sende yoktur bilmesin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?