Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bir de elif arkadasimiz var hamişler katagorisinde clutch..
Allah gönlüne göre versin bebek konusunda inşallah,profil resminde ki gibi tatli,saglikli bebislerin olsun inşallah.:)

Amin hepimizin inşallah :) Allah Elifin bebeğine de sağlık versin diğerlerininkiyle beraber inşallah.

Gunydin hayirli sabahlar. Gece atesi cikti bebegin asi olmusti ondanmi yoksa aile hekimi iyi muayne edemedi ondanmi bilmiyorum.

Kucagimda tutuyorum zorlaniyorum belim yaniyo iyi degilim... Allah beterinden korusun gercekten cok bunaldim.
Kiyamam adasima.. Asidan olmustur belki de ya bi de zaten hastaydi. Gecmis olsun ikinize de..
Yeliz romatizma soğukta beter oluyor ihmal etme.. Gecmis olsun sana
Hafsamk insallah hepimiz basaricaz:)
Kiiiiiiiiiizzzzzz bu kursta neler oluyo sizinnn.... Aman diyim ha :)
Yaa ben de hergun olsa hergun yerim makarna :) oglun ergenlesiyodur annesi niye kotu bi evlat olsun. Olmaz insallah
Hayirli evlat :) aldigin dua yeter annenden..
Baris cok orjinal bi cocuk :) masallah.. Insallah cok guzel gunlerini gorursunuz :)
Mercimek çorbası ve kereviz yiyeceğiz.. Buyrun beraber yiyelim :)
Afiyet olsun bize görüşürüz..
Afiyet olsuunn... Ben de yarin icin mercimek yapayim bari :)
Beni moca kahve oldu coko kahve. Siteye almadan once baksaydim iyiydi ama almis oldum artikin ve boyadim.
Gule gule kullan saclarini..
Bugun gittim kontrole
Durumu iyi cok sukur saglikli organlarina falan bakti iyi dedi hareketli dedi gelisimi guzel dedu masallah simdilik yolunda hersey insallah bi sikinti cikmaz Allah korusun
Saglikla al kucagina insallah
Kasimpatiiiiiii ne oldu senin karataya.. Neden agzin cislarla doluuu hic yakistiramadim :)

İyi insan lafının üstüne gelirmiş :)

Söylemem, cıssss

Bonusun teklif çok cazip yalnız, her an ben de katılabilirim

Ay ne cok kabak ve hamur isteyen varmis

Yavrularim ben sizi cagirmadigimdan degil. Kucuk cocuklarin sesinden basiniz siser rahat edemezsiniz diye demedim zaten zeynep huysuz kadin
Yoksa basimlan gozumlen ve daha bir cok iyi dusuncemlen beraber sizide beklerim

Gercekten zirlak cocuklar oldumu insan diyoki benim gibi biri daha iyi anlar halden :)

Sen bakaman cocuklara onlar kaynasirlar evide kaynatirlar

Hazir pattisler isini gorurmu dondurulmus olanlar? Ben bazen vakit yetersizligi oluyo kullaniyorum.

kim demiş bakamam deyine hele o elifi yerim yerimm...kız ev yeterince kaynamış durumda zaten boşversene...

hazrı pattis denemedim hiç bilmemki sen bilen....yeterki kızartmakla ben uğraşmayamda...

Söylemem, cıssss

Bonusun teklif çok cazip yalnız, her an ben de katılabilirim

bak bak hem söylemiyon hemde bende gelcem diyon açmam bak kapıyıı....

Aaaa bizsiz mi gidiyorsunuz?
biz niye davet edilmiyoruz acaba,kendi basinizami müslümansiniz acep bonus hanim
Belki bizim de canimiz hamur kizartmasi,kisir,kabak datlusu çekiyor

gel yavrum sende gel hatta hepiniz toplanın gelin yemekten sonra bide onları yakmak lazım yoksa yapışıp kalır totoşunuza oyüzden şööyle girişip bir güzel temizlik yaparsınız...bende doğuma rahat kafayla giderimm....

abboo bonus duymasın ne diyon kızz hayriyemi gördüm ben orda...

kimm benmi huysuzumm yok canımm daha neler...huysuzmuşş..

iyi geceler fistiklar kac gündür giremedim çok u zgundum bugün iyiyim çok şükür...cumartesi gecesi misafirimiz vardı misafirler gitti esim uyuyakalmis tvnin karsisinda ...bende evin sessizliginde face takiliyordumki esim uc kez hik hik yapti az daha gidiyordum diye uyandi...cok korktuk ne oldugunu anlayamadik aglamaya basladim hemen acile gittik ...göğüs ağrısına vardı ..kalp krizinden suphelendim..acil de herşey temiz çıktı kan tahlili tansiyon seker e kg ....gece 3 te eve geldik...hala ne oldugunu anlayamadik uyku apnesimi psikolojik mi...işi çok yoğun ağır ve stresli insallah psikolojiktir...çok korkuyorum tekrarlar diye...

Allahimmm.. Cok gecmis olsun ya. Psikolojik olabilir.. Insallah tekrarlamaz

Geçmiş olsun canım Allah bir daha yasatmasin beterinden korusun

Sen ne yedin ki :)
Bu akşam bir tabak mercimek çorbası tarım kase ıspanak 2 kaşık yoğurt

Çayın yanında 2 ceviz az bağdem

Yinede dün yediğim 321ler midemde kat atmış gibi korkudan tartılamıyorumda göbek üstü balkondan bahsediyorum belki sende yoktur bilmesin....

Bugün iyiymiş senin de ama poğaçalar iyi olmamış tabii
Ben yaptığımda hiç yememiştim :)
Var benim de balkon :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…