- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Yeşilçay ve su adaş en güzeliArkadaşının verdiği otu içmedim zaten bir haftadır yeşil çay bile içmedimki sadece merak böylede bir ot varmış bileniniz varmı diyee sordum düzenli kullanıp çalışmayan bağırsakları mı iyice tembeleştirmem merak etmeyin :)
Yeşil çay içeydim eyiydii ...
Çıkma adaş yapma yaaBalkon çok kötü yaaa
Hoşgeldin daficimHayırlı geceler güzeller
Ben köyden döndüm bugün. İşleri hallettik çok şükür .kp.in dilinden kurtuluruz inşallah.
Kızlar bütün hastalara acil şifalar diliyorum.
Adaş bu soğukta balkonda ne işim var ben midemin üzerindeki balkondan bahsediyorumÇıkma adaş yapma yaa
Ben yanına bile yanaşmıyorum soğuktan
Hayırlı geceler güzeller
Ben köyden döndüm bugün. İşleri hallettik çok şükür .kp.in dilinden kurtuluruz inşallah.
Kızlar bütün hastalara acil şifalar diliyorum.
:)))ben de yaramaz bişey içmeye çıkıyorsun sandım :))Adaş bu soğukta balkonda ne işim var ben midemin üzerindeki balkondan bahsediyorum
Onu WC de içtim çok zevkli oluyor :)):)))ben de yaramaz bişey içmeye çıkıyorsun sandım :))
Ben evde kalan puaçaları dağıtım bitti bayağı yere verdim 2 eve girdi puaçalarım kursa ve kızımın arkadaşlarına gitti ve bittiAynen yena devam ettim pasta bitene kadar 2günde 4dilim pastaarada başka kaçamaklarda oldu
Sanada tatlııış :)Herkese iyi geceler tatli ruyalar :)))
Çeşmeyi kayınpederinmi istemiyor kaynıngilmi bu saatden sonra çeşme kp daha çok yararlı....Hoş buldum canlar
Kp.artık oldukca iyi maşallah.
Bu sefer ki huysuzluğu bizden kaynaklandı. Kp.in köyde tarlaları var. Ordan geliri var. Yıllardır küçük eltimler yiyor. Başka kimse bir şey görmüyor. Bizde busene ki gelirle çeşme yaptıralım dedik. Adamın kulağı ses duydu. Rahat bırakmadı. Üç gün dür onunla uğraşıyoruz.
iyi geceler fistiklar kac gündür giremedim çok u zgundum bugün iyiyim çok şükür...cumartesi gecesi misafirimiz vardı misafirler gitti esim uyuyakalmis tvnin karsisinda ...bende evin sessizliginde face takiliyordumki esim uc kez hik hik yapti az daha gidiyordum diye uyandi...cok korktuk ne oldugunu anlayamadik aglamaya basladim hemen acile gittik ...göğüs ağrısına vardı ..kalp krizinden suphelendim..acil de herşey temiz çıktı kan tahlili tansiyon seker e kg ....gece 3 te eve geldik...hala ne oldugunu anlayamadik uyku apnesimi psikolojik mi...işi çok yoğun ağır ve stresli insallah psikolojiktir...çok korkuyorum tekrarlar diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?