Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ayyy fridaaa sahimi çok korktuk çenesi kilit lendimi onami öyle geldi cunki bir müddet çenesini tuttu...bence çok stresli sinirliydi bu sıralar...psikolojik insallah
Derincim şiddetini bilemem ama bizde buna benzer durumlar çok yaşadık birçok sefer eşim uyandığında hatırlamıyordu ama biz uyandırıp su verip kendine getiriyorduk kalk otur konuşalım iyimisin hastaneye gidelim mi filan diye soruyorduk

Çok şükür uzUn zamandır olmadı eski iş streside yok belki ondandır

sorma canım perisan oldum...naz asiri düşkün babaya ikisi birbirine asik nerdeyse kendimi unuttum naz ne yapar babasiz napicaz simdi biz diye diye mahvettim kendimi asiri etkilendim...geçen sene bir kez de uykuda olmuş buna benzer birşey sabah söylemişti bana...allahım sen koru...birde herşeyi ben duyduğum için çok etkilendim...takip edicem canım...

Çeşmeyi kayınpederinmi istemiyor kaynıngilmi bu saatden sonra çeşme kp daha çok yararlı....
Çeşme yi istemeyen yok canım
Kp. Duyduğu gibi hemen başlansın istedi.
Pazar sabahı uyku uyutmadı bize.
Gidip kepçe bulduk. Mezarlığa yakın sayılabilecek bir tarlamızda su belirtileri vardı. Orayı kazdırdık. Su çıktı çok şükür. O o suyu mezarlığa götürüp oraya çeşme yapalım dedik. Şimdilik mahzene aldık suyu. Kesilmezse yaza karşı çeşmeyi yaparız inşallah.

geçmiş olsun derincim....

dafi ablaa hoşgeldin....
Hoş bulduk canım
Nasılsın

Rabbim niyetinizi kabul etsin inş..

ben nasılım bilmiyorum ablacım...idare etmeye çalışıyorum...vakit geçtikçe herşey daha zorlaşmakla beraber zamanda duruyo geçmiyo gibi...öyle işte...

bu arada çok acıktım yaw midem kazındı ne yesemki acep...

Allah kolaylık ve bol kazançlar versin zor tabi iş stresi tekrarlamaz bidaha inş.

yolcu çok teşekkürler canım...
bende yarin saçlarımı boyuycam...güle güle kullan bonus canım yeni saç rengini...

noluyor yaaa herkes saçını boyuyor benim yeni yıl hazırlığımı :)

hım anladım yaza yaparsınız artık hayırlı olsun :)
oda lazım büyük sevap

Amin. .
İnsan birşeylerle meşgul olamayınca zaman geçmiyormuş gibi geliyor. Ama geçecek bebişini kucağına aldığında hepsini unutacaksın

Süt iç

çok fenasın bunu bekliyordum :)) sen git bonusla konuş gece yiyicileri doğumdan sonra kabul etmem bilesiiin bu günlerinin kıymetini bil
yoksa evde kabak tatlısımı vaar :)))
bende pazardan kabaklara bakıp bakıp geliyorum kabak satan bütün pazarcılar beniii tanıdı ayy bir manyak karı var kabaklara bakıp bakıp almıyor diyorlardır :)) yılbaşı gecesi için alıcaktım sonra benim kızın doğumgünüsü pasta olucak diye almadım :)))

Amin. .
İnsan birşeylerle meşgul olamayınca zaman geçmiyormuş gibi geliyor. Ama geçecek bebişini kucağına aldığında hepsini unutacaksın

Süt iç
ne fenasın neden süt içsin yaavv adam akılı ekmek peynir yesin iştee ezine peyniri varsaaa birde güzel bir ekmek :)))

kızın telefonuna geçmiş olsun oluyor bağzen öylee hesapta olmayan giderler şu yılın son günlerinde hiç yoktan bizede köprü geçiş cezası geldi oğlanında şuçu yok kart dolu zannediyorduk hgs kartı boşmuş galibaaa inanılmaz bir cezaa bu kadarmı katlamalı olur 4.5 liralık bir geçiş kart boş diye 45 tl çıkmış ve bayağı fazla geçiş var cezada 1 yıl sonra geliyor düşün ...

eşimle henüz konuşmadım ....

bizim kurs akşam yaa birçok insan işten çıkıp geliyor aç oluyorlar bişeyler alıp paylaşıyorlar dünde yılbaşı etkinliği gibi bişey olsun istediler herhalde benden istediler yaptım götürdüm ...

Mercimek çorbası ve kereviz yiyeceğiz.. Buyrun beraber yiyelim :)
Afiyet olsun bize görüşürüz..

afiyet olsu güzel menüymüş seni hep böyle menülerle görmek istiyoruz :)

benim eşimdede uyku Apnesi var ondan dolayı biliyorum o korkuları kaç kere gözüme uyku girmeyip sabahladgmı bilirim.nefesi kesilecek ben uyuyunca korkusu içime düştü mü tamam bitti bi kaç gün kendime gelemem seni çok iyi anlıyorum.Rabbim eşlerimizi başımızdan eksik etmesin

çok iyi fikir valla.geçen günde kısırı neredeyse tek başıma yedim.

Amin. .

Süt iç

aynen öyle ama bitecek inş az kaldı diyorum sabretmeye çalışıyorum....

yok ya kabak falan en son olanı misafirlere yaptım ve ondan hiç yemedim bi kere çok midem yanıyodu o akşam...

kendimi doğum sonrasına sarj ediyom bikere tam gaz katılıcam aranıza inş...ozaman böyle yaramazlıklar yapmıcam inş...

ne fenasın neden süt içsin yaavv adam akılı ekmek peynir yesin iştee ezine peyniri varsaaa birde güzel bir ekmek :)))

halen bişey yemedim yattığım yerden kalkmak zor geliyo...dolap tamtakır oldu zaten ne yicem onuda bilmiyom....akşamdan bulgur pilavım vardı onamı sarsam...:))

Şarjım bitti
Size iyi geceler

iyi geceler ablacım....

çok iyi fikir valla.geçen günde kısırı neredeyse tek başıma yedim.

kız insan haber verir bizde gelerdik yemeye..:))

şaka bir yana diyetteyken bende frida gibi yapıyodum misafirden artana ya yeni misafir alıyom yada gidene paket yapıp eline veriyodum....ne iradeli günlerdi beee....ama yakında gene öyle olcek inş...

Gunaydinnn

Frida bi daha yemiycem ins gercekten denfem bozuldu aksam erken yemistim birazda o etkiledi.

Elif huysuz agliyo hep ateside vardi yine iki gece oldu boyle ates gecmezse bi cocuk dr una gotururum.

Sacim kendi renginden bir ton atti eski boyalarim vardi uclarinda onlara artik cok sinir oldugum icin kapamak niyetiyle boyadim. Cok fazla dogal duruyo rengi :) ben kizilciyim yakistiriyorum kendimede ama cok yaptim artik farkli istiyorum. Gecmiste bir rofle deneyimim var. Oylede istemiyorum balyaj yada ombre gibi istiyorum bunun icinde eski boyanin uclardan cikmasini bekliyodum kuaforun israriyla hamilelikten hemen once boyamistim kizila sanirim hala vardi. Artik yuk

Seni seveyom deli kadin

gunaydınnnnnn
cuma yaklaşıyor korkuyorum buna akşam yedğim cıslarında etkısı olabılırbugun şu yoğurt şeysinden yiycem bide yarın akşam yesem olurmuki ara mı vermek lazım ama umutsuzluk yok gidecek bu kilolar inşallah dun biraz netten biraz baktım 8 ayda 50 kılo vermıs bır bayan neden biz yapmayalım neden tabi benım 50 le bitmez ama buyuk çoğunluğundan kurtulmuş olurum hayırlısıyla hareket edemiyorum yalnız çok soğuk soğuklar geçsin hemen yuruşlere başlıycam inşallah
dun geçmişe baktığımda 2 sene geçmiş eger dedım kendı kendıme sabretseydın şimdi 70 kılo bir kadındın ama sen kendıne ne yapıyorsun dedım böyle geçmez hayatımız rabım nasıp edecek bizde kurtulacaz bu yaza artık

alıntı yapmıştım ama gitmiş hepsi

dafi ablacım rabbım hayrınızı kabul etsın çok iyi düşünmüşsünüz bızle gelen sadece hayra harcadıklarımız

derıncım geçmiş olsun canım benım eşım uzun suredır oyle ben alıştım çok horluyor ve nefesi bi anda kesiliyor uyandırıyorum gerı yatıyor baştas bende çok korkmuştum ama o babasından alışkınmış bişey olmaz diyor inatla dr gitmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…