Derincim şiddetini bilemem ama bizde buna benzer durumlar çok yaşadık birçok sefer eşim uyandığında hatırlamıyordu ama biz uyandırıp su verip kendine getiriyorduk kalk otur konuşalım iyimisin hastaneye gidelim mi filan diye soruyordukayyy fridaaa sahimi çok korktuk çenesi kilit lendimi onami öyle geldi cunki bir müddet çenesini tuttu...bence çok stresli sinirliydi bu sıralar...psikolojik insallah
sorma canım perisan oldum...naz asiri düşkün babaya ikisi birbirine asik nerdeyse kendimi unuttum naz ne yapar babasiz napicaz simdi biz diye diye mahvettim kendimi asiri etkilendim...geçen sene bir kez de uykuda olmuş buna benzer birşey sabah söylemişti bana...allahım sen koru...birde herşeyi ben duyduğum için çok etkilendim...takip edicem canım...Derincim cok gecmis olsun. Bende diyodum nerde kac gundur diye. Uyku apnesinin ustunde durun cunku ona benziyo.
Sen zaman zaman esinin uyurken nefesinin kesildigini duydunmu hic iyi dusun bakalim. Nefes sesi gelmiyo bir kac saniye sonrada daha derin aliyo.
Çeşme yi istemeyen yok canımÇeşmeyi kayınpederinmi istemiyor kaynıngilmi bu saatden sonra çeşme kp daha çok yararlı....
Hoş bulduk canımgeçmiş olsun derincim....
dafi ablaa hoşgeldin....
Çeşme yi istemeyen yok canım
Kp. Duyduğu gibi hemen başlansın istedi.
Pazar sabahı uyku uyutmadı bize.
Gidip kepçe bulduk. Mezarlığa yakın sayılabilecek bir tarlamızda su belirtileri vardı. Orayı kazdırdık. Su çıktı çok şükür. O o suyu mezarlığa götürüp oraya çeşme yapalım dedik. Şimdilik mahzene aldık suyu. Kesilmezse yaza karşı çeşmeyi yaparız inşallah.
Hoş bulduk canım
Nasılsın
elifcim asumancim çok teşekkürler...allah kimseye yasatmasin kabus gibiydi...
frida anladım canım...bizimkide üç sene oldu kendi dikkatimizi açtık elemanlar müşteriler v.s.çok stresli...birde işi çok yorucu marangoz ...insallah tekrarlamaz
yolcu çok teşekkürler canım...
bende yarin saçlarımı boyuycam...güle güle kullan bonus canım yeni saç rengini...
Çeşme yi istemeyen yok canım
Kp. Duyduğu gibi hemen başlansın istedi.
Pazar sabahı uyku uyutmadı bize.
Gidip kepçe bulduk. Mezarlığa yakın sayılabilecek bir tarlamızda su belirtileri vardı. Orayı kazdırdık. Su çıktı çok şükür. O o suyu mezarlığa götürüp oraya çeşme yapalım dedik. Şimdilik mahzene aldık suyu. Kesilmezse yaza karşı çeşmeyi yaparız inşallah.
Hoş bulduk canım
Nasılsın
Amin. .Rabbim niyetinizi kabul etsin inş..
ben nasılım bilmiyorum ablacım...idare etmeye çalışıyorum...vakit geçtikçe herşey daha zorlaşmakla beraber zamanda duruyo geçmiyo gibi...öyle işte...
bu arada çok acıktım yaw midem kazındı ne yesemki acep...
çok fenasın bunu bekliyordum :)) sen git bonusla konuş gece yiyicileri doğumdan sonra kabul etmem bilesiiin bu günlerinin kıymetini bilRabbim niyetinizi kabul etsin inş..
ben nasılım bilmiyorum ablacım...idare etmeye çalışıyorum...vakit geçtikçe herşey daha zorlaşmakla beraber zamanda duruyo geçmiyo gibi...öyle işte...
bu arada çok acıktım yaw midem kazındı ne yesemki acep...
ne fenasın neden süt içsin yaavv adam akılı ekmek peynir yesin iştee ezine peyniri varsaaa birde güzel bir ekmek :)))Amin. .
İnsan birşeylerle meşgul olamayınca zaman geçmiyormuş gibi geliyor. Ama geçecek bebişini kucağına aldığında hepsini unutacaksın
Süt iç
kızın telefonuna geçmiş olsun oluyor bağzen öylee hesapta olmayan giderler şu yılın son günlerinde hiç yoktan bizede köprü geçiş cezası geldi oğlanında şuçu yok kart dolu zannediyorduk hgs kartı boşmuş galibaaa inanılmaz bir cezaa bu kadarmı katlamalı olur 4.5 liralık bir geçiş kart boş diye 45 tl çıkmış ve bayağı fazla geçiş var cezada 1 yıl sonra geliyor düşün ...Geçmiş olsun huysuz gebe :)
Kızımın da telefonun camı kırılmış. nerden baksan 200-250 değiştirme parası alırlar.
kötü oldu..
toparlanmak zorundasın yok öyle uzatma lüksümüz. Yoksa pastadan sonra hala devam ediyormusun.?
Amin hafsamk..
Karatay iyidir devam et..
Çok yıprandın sen.. Bir an önce düzelse kuzucuklar..
Siz neden kursta bu kadar karbonhidrat tüketiyorsunuz uzunmu ders saatleri .?
Ne zaman bitiyor, naapıcaksın konuştunmu eşinle..
fridacım kullanma.. tamamen boşaltım sistemine çalışan bit bitki.. sen de biliyorsun zamanla sindirim problemi ve tembelliği başlar...
Mercimek çorbası ve kereviz yiyeceğiz.. Buyrun beraber yiyelim :)
Afiyet olsun bize görüşürüz..
benim eşimdede uyku Apnesi var ondan dolayı biliyorum o korkuları kaç kere gözüme uyku girmeyip sabahladgmı bilirim.nefesi kesilecek ben uyuyunca korkusu içime düştü mü tamam bitti bi kaç gün kendime gelemem seni çok iyi anlıyorum.Rabbim eşlerimizi başımızdan eksik etmesiniyi geceler fistiklar kac gündür giremedim çok u zgundum bugün iyiyim çok şükür...cumartesi gecesi misafirimiz vardı misafirler gitti esim uyuyakalmis tvnin karsisinda ...bende evin sessizliginde face takiliyordumki esim uc kez hik hik yapti az daha gidiyordum diye uyandi...cok korktuk ne oldugunu anlayamadik aglamaya basladim hemen acile gittik ...göğüs ağrısına vardı ..kalp krizinden suphelendim..acil de herşey temiz çıktı kan tahlili tansiyon seker e kg ....gece 3 te eve geldik...hala ne oldugunu anlayamadik uyku apnesimi psikolojik mi...işi çok yoğun ağır ve stresli insallah psikolojiktir...çok korkuyorum tekrarlar diye...
çok iyi fikir valla.geçen günde kısırı neredeyse tek başıma yedim.Ben evde kalan puaçaları dağıtım bitti bayağı yere verdim 2 eve girdi puaçalarım kursa ve kızımın arkadaşlarına gitti ve bitti
Bu tür şeyleri en kısa sürede dağıtıyorum yada misafir çağırıp tüketmeye çalışıyorum....
Amin. .
İnsan birşeylerle meşgul olamayınca zaman geçmiyormuş gibi geliyor. Ama geçecek bebişini kucağına aldığında hepsini unutacaksın
Süt iç
çok fenasın bunu bekliyordum :)) sen git bonusla konuş gece yiyicileri doğumdan sonra kabul etmem bilesiiin bu günlerinin kıymetini bil
yoksa evde kabak tatlısımı vaar :)))
bende pazardan kabaklara bakıp bakıp geliyorum kabak satan bütün pazarcılar beniii tanıdı ayy bir manyak karı var kabaklara bakıp bakıp almıyor diyorlardır :)) yılbaşı gecesi için alıcaktım sonra benim kızın doğumgünüsü pasta olucak diye almadım :)))
ne fenasın neden süt içsin yaavv adam akılı ekmek peynir yesin iştee ezine peyniri varsaaa birde güzel bir ekmek :)))
Şarjım bitti
Size iyi geceler
çok iyi fikir valla.geçen günde kısırı neredeyse tek başıma yedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?