- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
Güle güle kullan
Darısı başıma beyazlar görünür oldu iyice
Maşallah Allah sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin
Meyracım geçmiş olsun, dikkat et kendine havalar baya kötüledi. Halsiz olunca keyfi de olmuyor insanın. Seni neşelendirecek bi şeyler yap istersen...
HasibeG hamilesin galiba canım, hayırlı uğurlu olsun. Topikin hamişleri bol, maşallahMeyra, Zeynep ve HasibeG benim bildiklerim. Başka var mı?
Darısı Hayriyeyle benim başıma inşallah kilo verince :) Ha bi de Nursenaya
Tesekkur ederim kizlarKiyamam adasima.. Asidan olmustur belki de ya bi de zaten hastaydi. Gecmis olsun ikinize de..
Yeliz romatizma soğukta beter oluyor ihmal etme.. Gecmis olsun sana
Hafsamk insallah hepimiz basaricaz:)
Kiiiiiiiiiizzzzzz bu kursta neler oluyo sizinnn.... Aman diyim ha :)
Yaa ben de hergun olsa hergun yerim makarna :) oglun ergenlesiyodur annesi niye kotu bi evlat olsun. Olmaz insallah
Hayirli evlat :) aldigin dua yeter annenden..
Baris cok orjinal bi cocuk :) masallah.. Insallah cok guzel gunlerini gorursunuz :)
Afiyet olsuunn... Ben de yarin icin mercimek yapayim bari :)
Gule gule kullan saclarini..
Saglikla al kucagina insallah
Kasimpatiiiiiii ne oldu senin karataya.. Neden agzin cislarla doluuu hic yakistiramadim :)
adaş napcaz çok soğuk yeniden yatıyım ben en iyisi aslında yapsam büsürü işim var kardeşimgilde kahvaltıya bekliyor ama gitmiycem çok uzak ve soğuk isterlerse onlar gelsinHayırlı sabahlar
Sabah sabah patates salatası yaptım büyük kızım okula götürecek yemedim tabii sadece tuzuna baktım
Hayırlı sabahlar
Sabah sabah patates salatası yaptım büyük kızım okula götürecek yemedim tabii sadece tuzuna baktım
günaydınlaaar
adaş hamaratsın maşallah sabah sabah :)
Hayriye dün senin beslenmen iyi geçmişti bize bol bol sabır, irade ve azim lazım canım :)
dün yatağa yatım kendi kedime gülüyorum şimdi kar yağacak yaa gurupça baharın gelmesini bekleyip yürüyüş yapmayı planlarız artık :)))
bonus napıcaksın elifi bugün bir çocuk dr. götür bariii antibiotiğe başlamışmıydınız ?
asum sen iradeli kadınsın
kar da yok daha
Gunaydınn ben memleketteyim dun diyet miyet kalmadı nasi gider artilar. Bilemiyorum insallah artiyla donmem diye umut ediyorum giremezsem kusura bakkmayinn bu atada Adanadayım yediklerimi ve tuzakları siz tahmin edin
hoşgeldin :) 10 kilo için süreyi bayağı az tutmuşsun olmıycak bişey değil aslında burda kilo veripte şu an hamile olan arkadaşlar var ümit edelim sende onlardan olursunMerhaba arkadaslar bu siteye dun kaydoldum ve bu konu dikkatimi cekti ki cunku bende dun basladim diyete su an 93 kiloyum ve cocuk istiyoruz insallah oyuzden bi 10 kilo felan versem benim icin iyi olacak 10kiloyuda birbucuk aygibi verme planim var ki basarabilirsem sonra bebis istiyorum insallah bu konuda bana destek olacak beni gaza getirecek arkadaslar bulabilirim kendime her hafta tartilip bu konuda paylasmayi dusunuyorum
İnsallah yaaaaahoşgeldin :) 10 kilo için süreyi bayağı az tutmuşsun olmıycak bişey değil aslında burda kilo veripte şu an hamile olan arkadaşlar var ümit edelim sende onlardan olursun
bu mesajını görmeden yatmışım akşam seni rahatsız edicek bişeyler yememişsindir inş. bulgur rahatsız ederdi seni ama naptın bilmiyorum ....aynen öyle ama bitecek inş az kaldı diyorum sabretmeye çalışıyorum....
yok ya kabak falan en son olanı misafirlere yaptım ve ondan hiç yemedim bi kere çok midem yanıyodu o akşam...
kendimi doğum sonrasına sarj ediyom bikere tam gaz katılıcam aranıza inş...ozaman böyle yaramazlıklar yapmıcam inş...
halen bişey yemedim yattığım yerden kalkmak zor geliyo...dolap tamtakır oldu zaten ne yicem onuda bilmiyom....akşamdan bulgur pilavım vardı onamı sarsam...:))
iyi geceler ablacım....
Evet inşallah valla kebap ta yenir tatlida kalabaligiz babam benim 11 kardeş esleri cocuklari kac kisi olcagimizi sen düşün ve ben gibi torun cocuklari kalabalik aileleri seviyorum gurbette yalnizlik kötükar şu an bir atıştırdı benim kız sevise binerken sevindi ayağın uğrlu geldi bak dedim :)
yılbaşınıda memleketindemi olucaksın ?
keyfini çıkart boşver bizim yerimizede acılı bir adana kebab yersin artık :)
nursena boşver canım ne güzel kalablık ailenin tadını çıkar nasıl olsa toparlarsın sen sevindim senin adınaEvet inşallah valla kebap ta yenir tatlida kalabaligiz babam benim 11 kardeş esleri cocuklari kac kisi olcagimizi sen düşün ve ben gibi torun cocuklari kalabalik aileleri seviyorum gurbette yalnizlik kötü
Gecmis olsun canim arkadaslarinda dedigi gibi uyku apnesi olabilir tekrar etmez insallahiyi geceler fistiklar kac gündür giremedim çok u zgundum bugün iyiyim çok şükür...cumartesi gecesi misafirimiz vardı misafirler gitti esim uyuyakalmis tvnin karsisinda ...bende evin sessizliginde face takiliyordumki esim uc kez hik hik yapti az daha gidiyordum diye uyandi...cok korktuk ne oldugunu anlayamadik aglamaya basladim hemen acile gittik ...göğüs ağrısına vardı ..kalp krizinden suphelendim..acil de herşey temiz çıktı kan tahlili tansiyon seker e kg ....gece 3 te eve geldik...hala ne oldugunu anlayamadik uyku apnesimi psikolojik mi...işi çok yoğun ağır ve stresli insallah psikolojiktir...çok korkuyorum tekrarlar diye...
Hosgeldinab lacim Rabbim hayrinizi kabul etsin i.sallahÇeşme yi istemeyen yok canım
Kp. Duyduğu gibi hemen başlansın istedi.
Pazar sabahı uyku uyutmadı bize.
Gidip kepçe bulduk. Mezarlığa yakın sayılabilecek bir tarlamızda su belirtileri vardı. Orayı kazdırdık. Su çıktı çok şükür. O o suyu mezarlığa götürüp oraya çeşme yapalım dedik. Şimdilik mahzene aldık suyu. Kesilmezse yaza karşı çeşmeyi yaparız inşallah.
Hoş bulduk canım
Nasılsın
Ne kursuna gidiyosun fridakızın telefonuna geçmiş olsun oluyor bağzen öylee hesapta olmayan giderler şu yılın son günlerinde hiç yoktan bizede köprü geçiş cezası geldi oğlanında şuçu yok kart dolu zannediyorduk hgs kartı boşmuş galibaaa inanılmaz bir cezaa bu kadarmı katlamalı olur 4.5 liralık bir geçiş kart boş diye 45 tl çıkmış ve bayağı fazla geçiş var cezada 1 yıl sonra geliyor düşün ...
eşimle henüz konuşmadım ....
bizim kurs akşam yaa birçok insan işten çıkıp geliyor aç oluyorlar bişeyler alıp paylaşıyorlar dünde yılbaşı etkinliği gibi bişey olsun istediler herhalde benden istediler yaptım götürdüm ...
afiyet olsu güzel menüymüş seni hep böyle menülerle görmek istiyoruz :)
hosgeldinMerhaba arkadaslar bu siteye dun kaydoldum ve bu konu dikkatimi cekti ki cunku bende dun basladim diyete su an 93 kiloyum ve cocuk istiyoruz insallah oyuzden bi 10 kilo felan versem benim icin iyi olacak 10kiloyuda birbucuk aygibi verme planim var ki basarabilirsem sonra bebis istiyorum insallah bu konuda bana destek olacak beni gaza getirecek arkadaslar bulabilirim kendime her hafta tartilip bu konuda paylasmayi dusunuyorum
Kizlar ben artik doymuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?