Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gunaydin kizlarrrr
Cok sukur bu nobette bitti darisi 1 ocagin basina insallah

Derin cok gecmis olsun cnm

Güle güle kullan
Darısı başıma beyazlar görünür oldu iyice

Maşallah Allah sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin

Tesekkur ederim kizlar
Amin insallah

günaydınlaaar

adaş hamaratsın maşallah sabah sabah :)

Hayriye dün senin beslenmen iyi geçmişti bize bol bol sabır, irade ve azim lazım canım :)

dün yatağa yatım kendi kedime gülüyorum şimdi kar yağacak yaa gurupça baharın gelmesini bekleyip yürüyüş yapmayı planlarız artık :)))

bonus napıcaksın elifi bugün bir çocuk dr. götür bariii antibiotiğe başlamışmıydınız ?

Hayırlı sabahlar
Sabah sabah patates salatası yaptım büyük kızım okula götürecek yemedim tabii sadece tuzuna baktım
adaş napcaz çok soğuk yeniden yatıyım ben en iyisi aslında yapsam büsürü işim var kardeşimgilde kahvaltıya bekliyor ama gitmiycem çok uzak ve soğuk isterlerse onlar gelsin

Hayırlı sabahlar
Sabah sabah patates salatası yaptım büyük kızım okula götürecek yemedim tabii sadece tuzuna baktım
asum sen iradeli kadınsın
kar da yok daha

Merhaba arkadaslar bu siteye dun kaydoldum ve bu konu dikkatimi cekti ki cunku bende dun basladim diyete su an 93 kiloyum ve cocuk istiyoruz insallah oyuzden bi 10 kilo felan versem benim icin iyi olacak 10kiloyuda birbucuk aygibi verme planim var ki basarabilirsem sonra bebis istiyorum insallah bu konuda bana destek olacak beni gaza getirecek arkadaslar bulabilirim kendime her hafta tartilip bu konuda paylasmayi dusunuyorum

asum sen iradeli kadınsın
kar da yok daha

kar şu an bir atıştırdı benim kız sevise binerken sevindi ayağın uğrlu geldi bak dedim :)

Gunaydınn ben memleketteyim dun diyet miyet kalmadı nasi gider artilar. Bilemiyorum insallah artiyla donmem diye umut ediyorum giremezsem kusura bakkmayinn bu atada Adanadayım yediklerimi ve tuzakları siz tahmin edin

yılbaşınıda memleketindemi olucaksın ?

keyfini çıkart boşver bizim yerimizede acılı bir adana kebab yersin artık :)

hoşgeldin :) 10 kilo için süreyi bayağı az tutmuşsun olmıycak bişey değil aslında burda kilo veripte şu an hamile olan arkadaşlar var ümit edelim sende onlardan olursun

bu mesajını görmeden yatmışım akşam seni rahatsız edicek bişeyler yememişsindir inş. bulgur rahatsız ederdi seni ama naptın bilmiyorum ....

Evet inşallah valla kebap ta yenir tatlida kalabaligiz babam benim 11 kardeş esleri cocuklari kac kisi olcagimizi sen düşün ve ben gibi torun cocuklari kalabalik aileleri seviyorum gurbette yalnizlik kötü

Evet inşallah valla kebap ta yenir tatlida kalabaligiz babam benim 11 kardeş esleri cocuklari kac kisi olcagimizi sen düşün ve ben gibi torun cocuklari kalabalik aileleri seviyorum gurbette yalnizlik kötü
nursena boşver canım ne güzel kalablık ailenin tadını çıkar nasıl olsa toparlarsın sen sevindim senin adına

Gunaydin
Sabah sabah kalkip kizlara kisir yaptim okula gotursunler diye sonrada kahvaltiya krep yaptim cissslar doldurdu karnimi yine offffff
Gecmis olsun canim arkadaslarinda dedigi gibi uyku apnesi olabilir tekrar etmez insallah
Hosgeldinab lacim Rabbim hayrinizi kabul etsin i.sallah
Ne kursuna gidiyosun frida
hosgeldin

Insallah 10 kilonu verip hamile kalabilirsin

Adaş ben biraz daha uyudum :)
Benim de arkadaşlar ugrayaracak öğleden sonra onlara da bir patates salatası yapayım diyorum
Önce Kahvaltıyı halledelim de
Kahvaltıda menemen yapacağım peynir 1 dilim çavdar ekmegiyle yerim
Nursena afiyet olsun şimdiden gelince toparlarsin sürpriz oldu bize Adana merak etmistimben de seni

Hayırlı sabahlar canlar
çocuklarım biraz huysuz bu günlerde hastami olacaklar bilmiyorum ama inşallah olmazlar sadece yaramazlıktır huyzuzluklari
Yeni Gelen arkadaşım hosgeldin inşallahrRabbimhhayırlıbir evlat nasip eder
Hasta olanlar daha iyi olamamış Rabbim şifa versin havalar soğudu tam hastalık havası dikkat etmeli
derin inşallah eşinin rrahatsızlığı ciddi bir şey değildir

Allaha emanet olun ara ara bakarım yine inşallah

merhabalar
ozledım burayı gıremedım kac gundur gene...
bızde bır yaramazlık yok cok sukur. oruca ıkı gun ara verdım. yarın yıne tutacagım ınsallah.
tartıda degısıklık olmuyor. ben bırden kılo kılo verıcem heralde ona hazırlık yapıyor vucudum:)

burda da aksam esım kar yagıyor dedı o kadar uykum vardı kı bakamadım bıle. sabah aaa tutmustur heralde dıye perdeyı actım. hıcbıseycık yok:) Allah dısarda olanlara yardım etsın. bız sıcacık evlerımızdeyız cok sukur.

Hayirli gunlerr..
Buralar yine kar ve buz.. Deli gibi sogudu birden.. Kar da tipi seklinde yagiyo..

Atalante11 hosgeldiniz. Su an topikte 5 hamile var. Ben de dahil.. Ben de 93le hamile kaldim. Hamilelige kadar ne kadar verirseniz o kadar iyi tabi ama 1.5 ayda 10 kilo fazla gelebilir benim fikrim..
Insallah hedefinize ulasirsiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…