- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Kizlar ben artik doymuyorum
Gunaydin
Sabah sabah kalkip kizlara kisir yaptim okula gotursunler diye sonrada kahvaltiya krep yaptim cissslar doldurdu karnimi yine offffff
Gecmis olsun canim arkadaslarinda dedigi gibi uyku apnesi olabilir tekrar etmez insallah
Hosgeldinab lacim Rabbim hayrinizi kabul etsin i.sallah
Ne kursuna gidiyosun frida
hosgeldin
Insallah 10 kilonu verip hamile kalabilirsin
Adaş ben biraz daha uyudum :)
Benim de arkadaşlar ugrayaracak öğleden sonra onlara da bir patates salatası yapayım diyorum
Önce Kahvaltıyı halledelim de
Kahvaltıda menemen yapacağım peynir 1 dilim çavdar ekmegiyle yerim
Nursena afiyet olsun şimdiden gelince toparlarsin sürpriz oldu bize Adana merak etmistimben de seni
Hayırlı sabahlar canlar
çocuklarım biraz huysuz bu günlerde hastami olacaklar bilmiyorum ama inşallah olmazlar sadece yaramazlıktır huyzuzluklari
Yeni Gelen arkadaşım hosgeldin inşallahrRabbimhhayırlıbir evlat nasip eder
Hasta olanlar daha iyi olamamış Rabbim şifa versin havalar soğudu tam hastalık havası dikkat etmeli
derin inşallah eşinin rrahatsızlığı ciddi bir şey değildir
Allaha emanet olun ara ara bakarım yine inşallah
merhabalar
ozledım burayı gıremedım kac gundur gene...
bızde bır yaramazlık yok cok sukur. oruca ıkı gun ara verdım. yarın yıne tutacagım ınsallah.
tartıda degısıklık olmuyor. ben bırden kılo kılo verıcem heralde ona hazırlık yapıyor vucudum:)
burda da aksam esım kar yagıyor dedı o kadar uykum vardı kı bakamadım bıle. sabah aaa tutmustur heralde dıye perdeyı actım. hıcbıseycık yok:) Allah dısarda olanlara yardım etsın. bız sıcacık evlerımızdeyız cok sukur.
aaahhhh canım hamişlerden böyle mesajlar bekliyorduuum :) gerçi bağzen bende öyle oluyorum nedendir bilinmez ama niiiyyyseKizlar ben artik doymuyorum
anladım bekliyorsun yaniiiAdaş menemen iyi gitti peynirle yedim bolca
2 dilim ekmek yedim biri ballı Kaymaklı
Ay bi de tahin helvası yedim nerden icap ettiyse canım çekti
Arkadaşin biri gelemiyecek diğerinin bebeği var büyük kızı da sınava hazırlanıyor evden gidin demiş :)
bu mesajını görmeden yatmışım akşam seni rahatsız edicek bişeyler yememişsindir inş. bulgur rahatsız ederdi seni ama naptın bilmiyorum ....
Kizlar ben artik doymuyorum
74FRIDA ben de cok daha sık gırmek ıstıyorum ama mınık bırakmıyor kı hıc. bılgısayar kutuphane odasında bu odayıda hıc sevmıyor. kucagımdan bırakamıyorum cunku gırdık mı? oyllede duramıyoruz. ancak uyursa. onun uyudugu vakıtte benım ıs yapabıılmek ıcın tek sansım:) arada acıp sımgeye kucultuyorum. gelııp gectıkce bakıyorum.
mesela sabah yumurta peynır ve cay ılle kahvaltıı yaptım. gun ıcınde meyve veya yesııl cay ıcerıım.
bu aksama ne pısıırecegımı bıllmıyorum.
Kiyamam adasima.. Asidan olmustur belki de ya bi de zaten hastaydi. Gecmis olsun ikinize de..
Yeliz romatizma soğukta beter oluyor ihmal etme.. Gecmis olsun sana
Hafsamk insallah hepimiz basaricaz:)
Kiiiiiiiiiizzzzzz bu kursta neler oluyo sizinnn.... Aman diyim ha :)
Yaa ben de hergun olsa hergun yerim makarna :) oglun ergenlesiyodur annesi niye kotu bi evlat olsun. Olmaz insallah
Hayirli evlat :) aldigin dua yeter annenden..
Baris cok orjinal bi cocuk :) masallah.. Insallah cok guzel gunlerini gorursunuz :)
Afiyet olsuunn... Ben de yarin icin mercimek yapayim bari :)
Gule gule kullan saclarini..
Saglikla al kucagina insallah
Kasimpatiiiiiii ne oldu senin karataya.. Neden agzin cislarla doluuu hic yakistiramadim :)
Ay ne cok kabak ve hamur isteyen varmis
Yavrularim ben sizi cagirmadigimdan degil. Kucuk cocuklarin sesinden basiniz siser rahat edemezsiniz diye demedimzaten zeynep huysuz kadin
Yoksa basimlan gozumlen ve daha bir cok iyi dusuncemlen beraber sizide beklerim
Gercekten zirlak cocuklar oldumu insan diyoki benim gibi biri daha iyi anlar halden :)
Aaa hiç olurmu öyle şey,azcik sever mıncıklardık bebişlerinizi:)
Hem ben mutluluk verip rahatlatan çikeletalardan getirirdim ne zeynepte huysuzluk kalırdı ne de sizin yavrucaklarda dimi..
kim demiş bakamam deyine hele o elifi yerim yerimm...kız ev yeterince kaynamış durumda zaten boşversene...
hazrı pattis denemedim hiç bilmemki sen bilen....yeterki kızartmakla ben uğraşmayamda...
bak bak hem söylemiyon hemde bende gelcem diyon açmam bak kapıyıı....
gel yavrum sende gel hatta hepiniz toplanın gelin yemekten sonra bide onları yakmak lazım yoksa yapışıp kalır totoşunuza oyüzden şööyle girişip bir güzel temizlik yaparsınız...bende doğuma rahat kafayla giderimm....
abboo bonus duymasın ne diyon kızz hayriyemi gördüm ben orda...
kimm benmi huysuzumm yok canımm daha neler...huysuzmuşş..
Aaa bonusa takılıp geliyorum zeynep
Laf aramızda mutfak temizligini severim ben,siler parlatırdım heryeri:) ne kadan garip hatunum dimi,mutfak işi de sevilirmi yaa
Şaka bir yana buluşup tanışma imkanımız olsa ne güzel olurdu,kim bilir belki birgün yollarımız kesişir dimi
Artik kim doymuyo bilmiyorum da :) abur cubur yememeye calisiyorum ama tabak tabak yemek yiyorum. Sonum hayrolsun :)sen mi yoksa minik bir vatandaş mı :)
Yine de boş kalori almamaya çalış canım
Ne sana ne bebişe faydası olmaz
Bi kac gundur bi bosluk var icimde yiyorum yiyorum dolmuyo ya sanki :)aaahhhh canım hamişlerden böyle mesajlar bekliyorduuum :) gerçi bağzen bende öyle oluyorum nedendir bilinmez ama niiiyyyse
bu soğuklarda karlarda dikkat edin kendinize hasta olmayın dışarı çıkınca yürüyünce filan zor o kadar kar burda olsa buralar tatil olurduu..
Benim de canim surekli biseyler istiyo artik. Baslarda hic boyle degildi. Sipa istiyo buyudukce demekki :)Selamün aleyküm...
fridacım hiç bişey yemedim kalkamadım kocamda uyuyodu uyandırmadım anca sabah kahvaltı yaptım...burdada sabah accık kar attı öğleden sonrada accık dolu şimdi güneş var....çok soğukta değil üstelik..ama çok karmaşık bir hava...
aramıza hoşgeldin elifim...:))bende her daim açım ama artık çokta yiyemiyorum bebiş kocaman oldu midem zorundan küçüldü...sık ama az yiyorum mecbur...ha canımın çektiği çok şey var o ayrı...ondada ayakta duramadığım yapmıyom...artık hazır sofraya oturmak yemek düşünmek istemiyom ama olmuyo maleseff...
leylasaa bebişin nekadarlık...ve tek çocukmu...?
Toparlarsin seeenn:) misafirlerinle kolaylik diliyorum :) ben bi kac zamandir almiyorum misafir. Ozellikle de yemege. Caya geliyorlar o bile yoruyo beniSorma elifcim yaa,karatay şuara yerle yeksan oldu
İki ileri bir geri gidip duruyorum,inşallah toparlayacagım ama ümitvarım..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?