Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yeni kahvalı yapıcamda krep hiç açmadı yeliz ben adaşın dediği gibi melemen istiyoruuum :))
yani senden beklemezdim krep filan akşamı hafif atlat bariii
canım ben emlek danışmanlığı kursuna gidiyorum oda ocağın 20 sinde filan biticek az kaldı

bende geç uyudum geç kalktım şu an limonlu suyumu içiyorum işte arkadaşlarınla sana afiyet olsun :)
kahvaltıda melemen çok iyiymiş ama tutum

kolay gelsin canım sizin oralar o kadarda soğuk değildir çocukların canlarımı sıkıldı acaba azıcık parka filan çıksanız inş. hasta olmazlar ...

leyla sen nerdesin ? daha sık uğrasan ?ne yer ne içersin nasıl yaşarsın :)
iyi olmana sevindim bağzen öyle olur vermesin vermesin birden gider kilolar sendede öyle olur inş.
bu cuma tabloya gireceksin herhalde dimiii

Kizlar ben artik doymuyorum
aaahhhh canım hamişlerden böyle mesajlar bekliyorduuum :) gerçi bağzen bende öyle oluyorum nedendir bilinmez ama niiiyyyse
bu soğuklarda karlarda dikkat edin kendinize hasta olmayın dışarı çıkınca yürüyünce filan zor o kadar kar burda olsa buralar tatil olurduu..

anladım bekliyorsun yaniii
bende kalkıp tibeti yapayımda kahvaltımı yapabileyim ..

bebek ne kadar ? seversin sanada iyi gelir

74FRIDA ben de cok daha sık gırmek ıstıyorum ama mınık bırakmıyor kı hıc. bılgısayar kutuphane odasında bu odayıda hıc sevmıyor. kucagımdan bırakamıyorum cunku gırdık mı? oyllede duramıyoruz. ancak uyursa. onun uyudugu vakıtte benım ıs yapabıılmek ıcın tek sansım:) arada acıp sımgeye kucultuyorum. gelııp gectıkce bakıyorum.

mesela sabah yumurta peynır ve cay ılle kahvaltıı yaptım. gun ıcınde meyve veya yesııl cay ıcerıım.
bu aksama ne pısıırecegımı bıllmıyorum.

Selamün aleyküm...

bu mesajını görmeden yatmışım akşam seni rahatsız edicek bişeyler yememişsindir inş. bulgur rahatsız ederdi seni ama naptın bilmiyorum ....

fridacım hiç bişey yemedim kalkamadım kocamda uyuyodu uyandırmadım anca sabah kahvaltı yaptım...burdada sabah accık kar attı öğleden sonrada accık dolu şimdi güneş var....çok soğukta değil üstelik..ama çok karmaşık bir hava...

Kizlar ben artik doymuyorum

aramıza hoşgeldin elifim...:))bende her daim açım ama artık çokta yiyemiyorum bebiş kocaman oldu midem zorundan küçüldü...sık ama az yiyorum mecbur...ha canımın çektiği çok şey var o ayrı...ondada ayakta duramadığım yapmıyom...artık hazır sofraya oturmak yemek düşünmek istemiyom ama olmuyo maleseff...

leylasaa bebişin nekadarlık...ve tek çocukmu...?

Sorma elifcim yaa,karatay şuara yerle yeksan oldu
İki ileri bir geri gidip duruyorum,inşallah toparlayacagım ama ümitvarım..:)

Aaa hiç olurmu öyle şey,azcik sever mıncıklardık bebişlerinizi:)
Hem ben mutluluk verip rahatlatan çikeletalardan getirirdim ne zeynepte huysuzluk kalırdı ne de sizin yavrucaklarda dimi..

Aaa bonusa takılıp geliyorum zeynep
Laf aramızda mutfak temizligini severim ben,siler parlatırdım heryeri:) ne kadan garip hatunum dimi,mutfak işi de sevilirmi yaa
Şaka bir yana buluşup tanışma imkanımız olsa ne güzel olurdu,kim bilir belki birgün yollarımız kesişir dimi

tabii her daim beklerimm....gerçekten güzel olurdu tanışsak gelip gitsek falan ama diyet yapabilirmiydik o şüpheli...

işlerinde kolay gelsin...

sen mi yoksa minik bir vatandaş mı :)
Yine de boş kalori almamaya çalış canım
Ne sana ne bebişe faydası olmaz
Artik kim doymuyo bilmiyorum da :) abur cubur yememeye calisiyorum ama tabak tabak yemek yiyorum. Sonum hayrolsun :)
Bi kac gundur bi bosluk var icimde yiyorum yiyorum dolmuyo ya sanki :)
Kar konusuna gelince evet zor oluyo benim icin. 10 dakika yokus cikmam gerekiyo o da zorluyo beni biraz.
Benim de canim surekli biseyler istiyo artik. Baslarda hic boyle degildi. Sipa istiyo buyudukce demekki :)
Sorma elifcim yaa,karatay şuara yerle yeksan oldu
İki ileri bir geri gidip duruyorum,inşallah toparlayacagım ama ümitvarım..:)
Toparlarsin seeenn:) misafirlerinle kolaylik diliyorum :) ben bi kac zamandir almiyorum misafir. Ozellikle de yemege. Caya geliyorlar o bile yoruyo beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…