Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

elifcim yemem konusuna bukadar takılma canım suçluluk duymadan yemek yediğimiz tek zaman hamilelik haa tabi aburcubura dadan demiyorum ama kasma canım tadını çıkar canım bu kısıtlı zamanın nasıl olsa dogumdna sonra toparlıycan canım

Heryer bembeyaz burda şukur verene ne kadar soğuk olsada kışı da seviyorum ben buda bizim çiftlikten
Eki Görüntüle 1731630

oy ne güzel manzaraa biz hasretiz yaww..bende kışı severim sen gibii....

y.o.l.c.u Salıha kızım 10,5 aylık. evet tek

Allah bağışlasın canım..tam sevmelik zamanları tabi aynı zamanda meraklı girip çıkmadığı yer kalmaz bütün çekmeceler boşaltılır vs vs...bu arada benim iki numarayla adaşlarmış...çok severim saliha ismini...

merhabalar.
Allah hayırlı zamanda hayırlı bır evlat versın. cok kasmayın. kılolu hamıle kalıpta da saglıklı bır sekılde yurutebılırsınız yınede. tabıkı zayııf olarak gebe kalmak cok artısı vardır. ama hayırlısı olsun.

amın cumlemızın evlatlarını.
asynen oyle. sureklı bır faalıyet pesınde:)
oyle mı ne guzel bende kızıma koyduktan sonra daha bır sevmeye basladım. dua ısımlerı var daha ne olsun.:)

Merhabalar,

An itibarıyla saçımı boyadım ben de :) Banyodan sonra fön çektirmeye gideceğiz kızımla :)

Bonus uğramamış bebeler ne alemde acep .

Frida nerde yazıyor yeni yıl mesajları.. 5 günlük evli bebek istiyor.. Dur motorun soğusun derler adama :))
Yarın için ben rosto yapmaya karar verdim aklın da bulunsun senin de misafirlerin gelecekmiş ya :)

elifçim dikkat et canım ya hem kar hem yokuş içim bi tuhaf oldu.. varmı daha iznine.. ssk çalışanı son ikibuçuk ay kala izne ayrılabiliyor sizde de öylemi.?

atalante hoşgeldin aramıza..

Leylasa, Allah kabul etsin oruçunu..

Derinciğim geçmiş olsun eşine . Uyku apnesi belirtisi gibi .. Hastane de gözetim altın da uyutup teşhis ediliyor apne olup olmadığı..

Bulutcum siz de mi hastalanıcaksınız.. geçmiş olsun canım..senin keyfin yok gibi yine..

Toplu alintiyi beceremedim telden,hal böyle olunca verdigimiz mesaj kirliliginden dolayı kusura bakmayınız efenim

Şimdi çıkmalıyım,selamlar sevgiler topramın deyimi ile kasımınpatısından..

Şahsen ben çok rahatsız oldum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…