elifcim yemem konusuna bukadar takılma canım suçluluk duymadan yemek yediğimiz tek zaman hamilelik haa tabi aburcubura dadan demiyorum ama kasma canım tadını çıkar canım bu kısıtlı zamanın nasıl olsa dogumdna sonra toparlıycan canımArtik kim doymuyo bilmiyorum da :) abur cubur yememeye calisiyorum ama tabak tabak yemek yiyorum. Sonum hayrolsun :)
Bi kac gundur bi bosluk var icimde yiyorum yiyorum dolmuyo ya sanki :)
Kar konusuna gelince evet zor oluyo benim icin. 10 dakika yokus cikmam gerekiyo o da zorluyo beni biraz.
Benim de canim surekli biseyler istiyo artik. Baslarda hic boyle degildi. Sipa istiyo buyudukce demekki :)
Toparlarsin seeenn:) misafirlerinle kolaylik diliyorum :) ben bi kac zamandir almiyorum misafir. Ozellikle de yemege. Caya geliyorlar o bile yoruyo beni
Heryer bembeyaz burda şukur verene ne kadar soğuk olsada kışı da seviyorum ben buda bizim çiftlikten
Eki Görüntüle 1731630
y.o.l.c.u Salıha kızım 10,5 aylık. evet tek
merhabalar.Merhaba arkadaslar bu siteye dun kaydoldum ve bu konu dikkatimi cekti ki cunku bende dun basladim diyete su an 93 kiloyum ve cocuk istiyoruz insallah oyuzden bi 10 kilo felan versem benim icin iyi olacak 10kiloyuda birbucuk aygibi verme planim var ki basarabilirsem sonra bebis istiyorum insallah bu konuda bana destek olacak beni gaza getirecek arkadaslar bulabilirim kendime her hafta tartilip bu konuda paylasmayi dusunuyorum
amın cumlemızın evlatlarını.oy ne güzel manzaraa biz hasretiz yaww..bende kışı severim sen gibii....
Allah bağışlasın canım..tam sevmelik zamanları tabi aynı zamanda meraklı girip çıkmadığı yer kalmaz bütün çekmeceler boşaltılır vs vs...bu arada benim iki numarayla adaşlarmış...çok severim saliha ismini...
Toplu alintiyi beceremedim telden,hal böyle olunca verdigimiz mesaj kirliliginden dolayı kusura bakmayınız efenim
Şimdi çıkmalıyım,selamlar sevgiler topramın deyimi ile kasımınpatısından..
bende gıtmek ıstıyorum. yer farketmez. bıraz degısıklık olsun yetr kı. cok ıhtıyacım varBen de Adana'ya gitmek istiyorum sonra da Antakya'ya..:)
bende gıtmek ıstıyorum. yer farketmez. bıraz degısıklık olsun yetr kı. cok ıhtıyacım var
bılmıyorum kı nıcın:))Ben niçin istiyorum biliyormusun :))
Ben niçin istiyorum biliyormusun :))
zeynep sabah uğramış öyle diyo ben de boşuna merak ettim :)
Uyyyhhhh tiribe tiribine tiribine yandim :))niçınkii bende merak ettimm...
he bide özeldenmi yazıyo sana...
zaten biz kimizki...hıhh (feci trip atarım he)
Uyyyhhhh tiribe tiribine tiribine yandim :))
Bi kere o yazdi baga nasil oldun diye ugramamissin diye
kucuk bebekle cok zor. bebekte zor olunca benımkı gıbı mısafırlıge bıle gıdeceksem 7-8 kere dusunuyorumBuyuk kiz duzeldi sukur kucuk cok huysuz nur sahit nasil agladigina ha baga inanamayan ona sorsun
15 dk da bir emmek istiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?