kucuk bebekle cok zor. bebekte zor olunca benımkı gıbı mısafırlıge bıle gıdeceksem 7-8 kere dusunuyorum
ıste bende gıdemıyorum ama gıtmekte ıstıyorum ısteBen gitmiyorum bi yere en temizi :)) seninki subat dogumluydu dimi yurumeye calisiyomu hic? Telden girmen mumkunmu pc den daha pratik oluyo :)
Benimki yuruyo hanim hanim rahatsizligi gecsede ins sakinlesseıste bende gıdemıyorum ama gıtmekte ıstıyorum ıste
evet 16 subat dogumlu. evet baya da gayretlı:)
benım tel cok yavas bıkac kere denedım zor tuttum kendımı fırlatacaktım artık
Ablacim sen kesin goruceksin yaa o kadar dikkat ve hic durmadan yuruyus masallahin var don haftalarda hep yuruyosun. Mutlaka gorursun.Hayırlı akşamlar
Yenacım Güle güle kullan saçlarını
Ben arkadaşla azcık patates salatası biraz kereviz peynir felan atıştırdım doymadım açım ama daha yemem yemek
Yoğurt meyve idare ederim artık az da olsa eksi görsem yaaa
Ben de oyle yapmaya calisiyorum bakalim :)elifcim yemem konusuna bukadar takılma canım suçluluk duymadan yemek yediğimiz tek zaman hamilelik haa tabi aburcubura dadan demiyorum ama kasma canım tadını çıkar canım bu kısıtlı zamanın nasıl olsa dogumdna sonra toparlıycan canım
Saçını gule gule kullan :)Merhabalar,
An itibarıyla saçımı boyadım ben de :) Banyodan sonra fön çektirmeye gideceğiz kızımla :)
Bonus uğramamış bebeler ne alemde acep .
Frida nerde yazıyor yeni yıl mesajları.. 5 günlük evli bebek istiyor.. Dur motorun soğusun derler adama :))
Yarın için ben rosto yapmaya karar verdim aklın da bulunsun senin de misafirlerin gelecekmiş ya :)
elifçim dikkat et canım ya hem kar hem yokuş içim bi tuhaf oldu.. varmı daha iznine.. ssk çalışanı son ikibuçuk ay kala izne ayrılabiliyor sizde de öylemi.?
atalante hoşgeldin aramıza..
Leylasa, Allah kabul etsin oruçunu..
Derinciğim geçmiş olsun eşine . Uyku apnesi belirtisi gibi .. Hastane de gözetim altın da uyutup teşhis ediliyor apne olup olmadığı..
Bulutcum siz de mi hastalanıcaksınız.. geçmiş olsun canım..senin keyfin yok gibi yine..
zeynepçim insanın içidinleniyor burda bide soğuk olmasa siz yazın toplanın bana gelin burda yemyeşil çimlerin üstünde bir kısır yapayım domates biberi bahçeden toplarız tarladanda mısır getırıır pişiririz ohhh mis çocuklar kudursada arama burdaoy ne güzel manzaraa biz hasretiz yaww..bende kışı severim sen gilah bağışlasın canım..tam sevmelik zamanları tabi aynı zamanda meraklı girip çıkmadığı yer kalmaz bütün çekmeceler boşaltılır vs vs...bu arada benim iki numarayla adaşlarmış...çok severim saliha ismini...
evet canım ben kaçgündür soğuk soğuk demiştim çok erken konuşmuşum beterin beteri varmışHayriye, Sağlam yağmış kar.. Offf nasıl soğuktur bırrrrr :)
oyyy kuzum kıyamam kız derdi olmasa ağlarmı yavrum tez şifa versin kuzuya rabbımBuyuk kiz duzeldi sukur kucuk cok huysuz nur sahit nasil agladigina ha baga inanamayan ona sorsun
15 dk da bir emmek istiyo
Yenacım güle güle kullan saçlarını yenam bugun haberlerde izmirdeki hava kirliliğinden bahsettı asttım ve solunum problemi olanlar dikkat etmeli diyordu sen geldin barış geldi aklıma aman dikkat edin canım ya gerçi nasıl dikkat edilir onuda bilemedim
ayy asu neguzel olurdu bende camın onunde kahvemi yudumlasam allah bi kız vermedi bacım soyle bulasıgı olsun toplasınHayriye yaşam zor olsa da manzara tadına doyulmaz her mevsim ayrı güzeldir orda
İşleri yapan sobayi yakan olacak sen keyfini süreceksin ne güzel olur:)
amin canım benım büyüktede yeşil alerjisi vardı 6 ay oksururdu çocu nisanda başlar dık bızde ılaca hazırana kadar dr yeşilden koru derdi nasıl koruyacan çocuğu çok şukur 7 yasından sonra azalarak geçti inşallah barısınkıde geçecekHayriyeciğim kışın zorlanıyoruz maalesef..
bu sene iki kez hava aldı umarım bir daha olmaz...
sürekli kullandığımız koruma hapı var. Bir yer de zararlı tabii kortizon sıfır dense de ben pek inanmıyorum ..Yine de Allah beterinden korusun..
Yenacım bekliyorum resmini :)
Hayriye bende 2 kız var onlara da ben hizmet ediyorum biraz benden ötürü tabii
Hosgeldin insallah kilo verip bebis sahibi olursunMerhaba arkadaslar bu siteye dun kaydoldum ve bu konu dikkatimi cekti ki cunku bende dun basladim diyete su an 93 kiloyum ve cocuk istiyoruz insallah oyuzden bi 10 kilo felan versem benim icin iyi olacak 10kiloyuda birbucuk aygibi verme planim var ki basarabilirsem sonra bebis istiyorum insallah bu konuda bana destek olacak beni gaza getirecek arkadaslar bulabilirim kendime her hafta tartilip bu konuda paylasmayi dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?