Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben gitmiyorum bi yere en temizi :)) seninki subat dogumluydu dimi yurumeye calisiyomu hic? Telden girmen mumkunmu pc den daha pratik oluyo :)
ıste bende gıdemıyorum ama gıtmekte ıstıyorum ıste
evet 16 subat dogumlu. evet baya da gayretlı:)
benım tel cok yavas bıkac kere denedım zor tuttum kendımı fırlatacaktım artık

Ablacim sen kesin goruceksin yaa o kadar dikkat ve hic durmadan yuruyus masallahin var don haftalarda hep yuruyosun. Mutlaka gorursun.

Ben de oyle yapmaya calisiyorum bakalim :)
Saçını gule gule kullan :)
Benim izin su sekilde, dogum oncesi 8 hafta dogum sonrasi 8 hafta iznim var. Oncesindeki 8 haftayı doguma 3 hafta kalana kadar calisip ordaki 5 haftayı da dogum sonrasina ekleme sansimiz var. Aslında ben son 3 hafta kalana kadar calismak istiyodum ama daha fazla dayanamiyorum malesef. Zorluyo agrilar. 1. donemi kapatip 2.doneme baslayinca da izne ayrilmis olucam insallah..

zeynepçim insanın içidinleniyor burda bide soğuk olmasa siz yazın toplanın bana gelin burda yemyeşil çimlerin üstünde bir kısır yapayım domates biberi bahçeden toplarız tarladanda mısır getırıır pişiririz ohhh mis çocuklar kudursada arama burda

Hayriye, Sağlam yağmış kar.. Offf nasıl soğuktur bırrrrr :)
evet canım ben kaçgündür soğuk soğuk demiştim çok erken konuşmuşum beterin beteri varmış
Buyuk kiz duzeldi sukur kucuk cok huysuz nur sahit nasil agladigina ha baga inanamayan ona sorsun

15 dk da bir emmek istiyo
oyyy kuzum kıyamam kız derdi olmasa ağlarmı yavrum tez şifa versin kuzuya rabbım

Yenacım güle güle kullan saçlarını yenam bugun haberlerde izmirdeki hava kirliliğinden bahsettı asttım ve solunum problemi olanlar dikkat etmeli diyordu sen geldin barış geldi aklıma aman dikkat edin canım ya gerçi nasıl dikkat edilir onuda bilemedim

Kahretsin yine çok güzel oldum. ayyy çok mutlu oldum ya.. neden daha sık fön çekmiyorum ki..
Şöyle dudak büzmeli bir selfie atarım topiğe ele güne karşı merak etmeyin :)

Takımlar perşembe günü bildirim yapıyormuş haberiniz olsun tabii ki ben de :)

Elifçim Allah yardımcınız olsun senin ve bengisunun bir de ayaktasınız.. gerçi biliyomusun sürekli oturmakta rahatsız edici. Bir de özel kurum esnek değil bu konular da özetle çalışmak zor hamileyken..

Son düzenleme:

Hayriyeciğim kışın zorlanıyoruz maalesef..
bu sene iki kez hava aldı umarım bir daha olmaz...
sürekli kullandığımız koruma hapı var. Bir yer de zararlı tabii kortizon sıfır dense de ben pek inanmıyorum ..Yine de Allah beterinden korusun..

Hayriye yaşam zor olsa da manzara tadına doyulmaz her mevsim ayrı güzeldir orda
İşleri yapan sobayi yakan olacak sen keyfini süreceksin ne güzel olur:)
ayy asu neguzel olurdu bende camın onunde kahvemi yudumlasam allah bi kız vermedi bacım soyle bulasıgı olsun toplasın

amin canım benım büyüktede yeşil alerjisi vardı 6 ay oksururdu çocu nisanda başlar dık bızde ılaca hazırana kadar dr yeşilden koru derdi nasıl koruyacan çocuğu çok şukur 7 yasından sonra azalarak geçti inşallah barısınkıde geçecek

Küsmek nedir bilir misin?
Küsmek dürüstlüktür...
Çocukçadır ve ondan dolayı Saftır.
Yalansızdır.
Küsmek ; Seni Seviyorumdur
Vazgeçememektir.
Beni anlatır Küsmek
Kızdım ama hala buradayımdır , gitmiyorumdur , gidemiyorumdur
Küsmek ; nazlanmaktır , yakın bulmaktır , benim için değerlisindir
Küsmek ; sevdiğini Söyle demektir
Hadi Anla demektir
Küsmek ; umuttur , acabaları bitirmektir , emin olmaktır
Yani, diyeceğim o ki :

Ben Sana Küstüm!

Masallah Allah muhabbetinizi artirsin
Annem duzceye gitti bugun pazara kadar kizimla beraberim 1 ocakta babasiyla kalacak 24 saat bakalim ne yapacaklar.
Artik babasi mi emineye bakar emine mi banasina bakar bilmem

Hosgeldin insallah kilo verip bebis sahibi olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…