Yok zaten öyle bişeyBensiz resim haaaa :))))
Allahim kör oldumnasılım kızlar.. rengini beğendinizmi.?
gerçekten çok orijinal olmuş gerçekten
Allahim kör oldum
gerçekten çok orijinal olmuş gerçekten
Insallah bi gün sizlerle de iceriz:)))Eliff sagol kuzum ellerin dert gormesin.
Ne guzel bende emlak danismanligi kazanmistim universitede ama taaa avcilardaydi kampus ben anadolu yakasindayim ozamanlar mrtrobus olsaydi keske gidemedim esime diyorum tamda zamani simdi iyi para kazanirdim diye oda diyoki ben seni o iste calistirmazdim ne.varsa sankiyeni kahvalı yapıcamda krep hiç açmadı yeliz ben adaşın dediği gibi melemen istiyoruuum :))
yani senden beklemezdim krep filan akşamı hafif atlat bariii
canım ben emlek danışmanlığı kursuna gidiyorum oda ocağın 20 sinde filan biticek az kaldı
bende geç uyudum geç kalktım şu an limonlu suyumu içiyorum işte arkadaşlarınla sana afiyet olsun :)
kahvaltıda melemen çok iyiymiş ama tutum
kolay gelsin canım sizin oralar o kadarda soğuk değildir çocukların canlarımı sıkıldı acaba azıcık parka filan çıksanız inş. hasta olmazlar ...
leyla sen nerdesin ? daha sık uğrasan ?ne yer ne içersin nasıl yaşarsın :)
iyi olmana sevindim bağzen öyle olur vermesin vermesin birden gider kilolar sendede öyle olur inş.
bu cuma tabloya gireceksin herhalde dimiii
Bizi yerler bilmiyonmu sen. Azicik ileri goruslu ol eslerimiz gibiNe guzel bende emlak danismanligi kazanmistim universitede ama taaa avcilardaydi kampus ben anadolu yakasindayim ozamanlar mrtrobus olsaydi keske gidemedim esime diyorum tamda zamani simdi iyi para kazanirdim diye oda diyoki ben seni o iste calistirmazdim ne.varsa sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?