Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

*kızlarda objektif görme refleksidir. ördek pozu da denir. halbuse, altın havuzunda kulaç atan varyemez amca daha seksidir.

*çoğunlukla ergen kızlara has bir davranış şeklidir. dikkat edin twitter'da filan oldukça yaygındır böyle poz veren tipler. yoksa tarikat mı lan bunlar?

*elinin tersiyle o dudaklara 180 derece donerek destekli bir tane carpma hissi uyandirir.

Ne guzel bende emlak danismanligi kazanmistim universitede ama taaa avcilardaydi kampus ben anadolu yakasindayim ozamanlar mrtrobus olsaydi keske gidemedim esime diyorum tamda zamani simdi iyi para kazanirdim diye oda diyoki ben seni o iste calistirmazdim ne.varsa sanki

Azicik yagdi simdi bir beyazlik gordum. Icimde biseyler kipirdandi.

Yilin son gunleri....kar yagiyo....hep sevdigim sokak lambasinin isigi esliginde... Biraz huzun biraz burukluk kar yagarken hem sevindirik hem zirlak olurum ve her daim aşık :)

Romantik bonus duygusal bonus ha gayret kuzucugum ne zamandir bisey yazmadin kalemin koreldimi noldu ilhamda gelince az beklesin artik bi zahmet cocuklarin uyumasini falan.

Bizi yerler bilmiyonmu sen. Azicik ileri goruslu ol eslerimiz gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…