Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

nisada erkenden uyudu bu gece gündüz az uyuyunca ..evdeki sessizlik ne kadar guzel ..ama gun bitti ve ben daha oturmadim uykum geldi birsuru utu var yapilacak...utumu yapsam uyusammi karar veremiyorum ....su utu hastalığını bir biraksam...herkez kızıyor bana herşeyi utuledigim için..
yena bende uyku apnesinden şüpheleniyorum...dr psikolojik ilaç verdi..bende kullanıyorum dedi eşimin musterisiydi dr o gece acil de...hay allahım yaaa herkez kafayi siyirdi

Uyu bence bosver utuyu yarin yavas yavas yaparsin ben sadece pazar gunleri utu yapiyorum oda sabahtan basliyorum.parca parca yapiyorum kategorilere ayiriyorum.gomlekler pantolonlar havlular kizlarin okul kiyafetleri diye sonrada aralarda gidip utuluyorum bide herseyi utulemiyorum ben

:)) zeynebi biraz durdurduk utude sira sende demek...

Önünüzde yepyeni bir yıl var. Hayal ettiğiniz her şeyi belki de bu yıl elde edecek, ne zamandır ertelediğiniz planlarınızı nihayet hayata geçirebileceksiniz. Ne de olsa yeni bir yıl yepyeni başlangıçlar için harika bir zamanlama! Peki nereden başlamalı?

Yeni bir yıla girerken, öncelikle bu yıl kendinizden ne beklediğinizi belirleyin. Kararlarınızı yeni yıla en az 1 hafta kala belirlemiş olun. Böylece kararlarınızı uygulamaya başlamadan önce özümseyebilirsiniz. Hatta kararlarınızı kağıda dökün ve bu kağıdı yatağınızın başucuna asın. Böylece her sabah uyandığınızda kararlarınızla yüzleşir, kendinize verdiğiniz sözü hatırlarsınız. Kararlarınızı geride bıraktığınız yılda sizi nelerin mutlu etmediğine bakarak belirleyebilirsiniz.
Günlük tutun
Yeni yılda günlük tutun. Böylece her günün sonunda kendinizi dürüstçe değerlendirme fırsatınız olur. Bir süre sonra herbir günün hakkını vererek yaşamaya başladığınızı fark edeceksiniz. Dönem dönem günlüğünüzün eski sayfalarını okuyun ve kaydettiğiniz ilerlemeyi takip edin. Renkli sayfalı, resimli günlükleri tercih edin. Neşeli bir tasarıma ya da renkli sayfalara sahip olan günlükler yazma konusunda motivasyonunuzu artırabilir.
Spora daha çok zaman ayırın
Yeni yıla girerken birçok kişi sigara, alkolü bırakmak ya da azaltmaya, daha çok spor yapıp dengeli beslenmeye karar veriyor. Ancak çoğu insan uygulamayı ilk hafta bitmeden bırakıyor. Her şeyin başı sağlık olduğuna göre, gelin bu yıl bu kararları gerçekten hayata geçirin. Üstelik sağlıklı bir yaşam için mutlaka pahalı spor salonlarına çuvalla para saçmanıza gerek yok. Bulunduğunuz semtin parkında haftada 3 kez yapacağınız yarımşar saatlik tempolu yürüyüşler yeterli.

bonus ben eskiden daha fazla utu yapıyordum ikinci çocuktan sonra mecburen birçok şeyi eş geçiyorum artık..
nhytlz zaten yapmadım canım ...yarim saat dağa ayağımda sakladım nisayi bırakıyorum salla diyor ...artık uyuma vakti

hasibe, yolcu, ogulcuklarim,aklimda kalan gecmis olsun dileklerinuz icin cok tesekkurler...
sağımda naz solumda nisa nasıl uyuyacaksam ..iyi geceler herkeze

Heryer bembeyaz burda şukur verene ne kadar soğuk olsada kışı da seviyorum ben buda bizim çiftlikten
Eki Görüntüle 1731630

manzara güzel arkadaşlarında dediği gibii aç perdeni önünde otur kahveni iç harikaa

ne bileyim yena kazen bildirimlerden yeni yılı kutlamış yaa birde sende gel yeni yıl dileklerini yaz diye bir link koymuşlar orda gördüm mesajııı :))) 5 günlük evliyim bebek istiyorum diyeee

anam rosto nee yaaa biz bilmezük rosto filaan eskiden rostomu vardı onu yapamam babam gelicek korkudan Amerikan salatası bile yapamıyorum bu ne mezemi hazırladın der kafama geçirir vallaha eskiden kayınvalidem hindi gönderirdi oda göndermiyor artık zalımın kızııı :)))

saçlarını gülegüle kullan :)

Küstüuuuum küstüm, daha konuşmam seninle küstüm: ))))) : P

yavrııım küsmeyin yaaaaa

ben küsemiyorum nedeeen küsen insanda bana bir tuhaf geliiir

tabii her daim beklerimm....gerçekten güzel olurdu tanışsak gelip gitsek falan ama diyet yapabilirmiydik o şüpheli...

işlerinde kolay gelsin...

Gelmis kadar oldum zeynep sagolasin,kim bilir belki bir gün kismet olur hepiniz ile tanismak..Diyet kismi şaibeli bence de

Insallah elifcim,agzin bal yesin:)
Misafir konusu bu ara yoğun oldu benim de,yatili vs de olunca cok yoruldum gerçekten..Bir süre ben de cok düşünmüyorum şimdilik..:)
Senin için daha zor olur tabi,hem calisiyorsun hem de bu süreçte zor olabilir,dogumdan sonra bebek görmeye illaki gelen olur bosver herkesi o zaman agirlarsin..:)

Heryer bembeyaz burda şukur verene ne kadar soğuk olsada kışı da seviyorum ben buda bizim çiftlikten
Eki Görüntüle 1731630

Ne güzel bir manzara Hayriye,bayildim..

Benim hep hayallerimden biridir köyde yasamak..kocaman evimin olmasi,bir de büyükce kütüphanesi olan gelen misafirlerime de ikram edeceğim evimin her yanini saran mis kokulu kekler..sirf bu yüzden kek tariflerine karsi ilgim var,bircok tarifi denemiş olabilirim yane..

Şahsen ben çok rahatsız oldum..

Oyy seni de,rahatsizligini da severim ki ben..

Saclarini güle güle kullan topramm,senin cirkin olmak gibi bir ihtimalin yok zaten..Eminim cok yakismistir,hangi renge boyandin?Merak etmesem olmaz

Bildiri kismi birkaç gündür aklimda benim de,acaba yarinmi yapsak diye düşündüm..Ama topluluk nasil isterse ben sizlere uyarim inşallah..

Yaz bonus,sicacik bir kahve al,bir de mum yak gec pencerenin karsisina hem sokagi izle,hem kar'i biraz hüzün,biraz sevinc,biraz umut olsun mürekkebinde..Sonra da bizle paylasmayi unutma ama

Cok geçmiş olsun derin,Allah sifa versin esine..

Son düzenleme:
Frida hosgeldin gozum seni ariyo he gelmedinmi :)

Senin kurs bitince kibarlik seysine gidim diyodun noldu kesin verdinmi kararini :))

Erzurumlu yilbasimi kutlarmis aferin amcaya ellerinden operim :))

Vay kasiminpatisi seni goren cennetlik :) bu arada kasiminpatisi diye ben dedim saga ilk olarak yena topraksa bende aninda camurlasirim he :))

Ne tesaduf bende bugun bir ara firsat bulup mum yakmis onlari izlemis ruhumu dinlendirmis olabilirim :))

Vay kasiminpatisi seni goren cennetlik :) bu arada kasiminpatisi diye ben dedim saga ilk olarak yena topraksa bende aninda camurlasirim he :))

Ne tesaduf bende bugun bir ara firsat bulup mum yakmis onlari izlemis ruhumu dinlendirmis olabilirim :))

Estagfirullah canimmm,daha birkaç saat önce mesajlarimlan tüm sayfayi meşgul etmiştim ama Mum yakilip,ruh dinlendirildi ise kesin karalanmistir birseyler,yaniliyor muyum?

Aaaa kasiminpatisini ilk sen mi dediydin,cok cok soryy..:) sair ruhlu hatun senin her halin gözell

Nasil oldun,bebeler nasil iyilestirler mi?

Ne diyneyek bu aksam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…