Ya ama cok guzel burasiHeryer bembeyaz burda şukur verene ne kadar soğuk olsada kışı da seviyorum ben buda bizim çiftlikten
Eki Görüntüle 1731630
bonus bence bi doktora gotur eger ates devam ediyorsa bi kan ve idrar tahlili yaptirBuyuk kiz duzeldi sukur kucuk cok huysuz nur sahit nasil agladigina ha baga inanamayan ona sorsun
15 dk da bir emmek istiyo
Dimi.herkesi yediler bi biz kaldikBizi yerler bilmiyonmu sen. Azicik ileri goruslu ol eslerimiz gibi
Uyu bence bosver utuyu yarin yavas yavas yaparsin ben sadece pazar gunleri utu yapiyorum oda sabahtan basliyorum.parca parca yapiyorum kategorilere ayiriyorum.gomlekler pantolonlar havlular kizlarin okul kiyafetleri diye sonrada aralarda gidip utuluyorum bide herseyi utulemiyorum bennisada erkenden uyudu bu gece gündüz az uyuyunca ..evdeki sessizlik ne kadar guzel ..ama gun bitti ve ben daha oturmadim uykum geldi birsuru utu var yapilacak...utumu yapsam uyusammi karar veremiyorum ....su utu hastalığını bir biraksam...herkez kızıyor bana herşeyi utuledigim için..
yena bende uyku apnesinden şüpheleniyorum...dr psikolojik ilaç verdi..bende kullanıyorum dedi eşimin musterisiydi dr o gece acil de...hay allahım yaaa herkez kafayi siyirdi
:)) zeynebi biraz durdurduk utude sira sende demek...ooo çocukta b uyuturum şiirde yazarım diyorsun binisss(yenanin deyimi ile)duzelemediniz herhalde canım...
yena saçlarını boyamissin bende boy adim bu akşam yarin kızımın okulunda yılbaşı kutlaması olacak hediye alışverişi olacak kura çekildi.
Heryer bembeyaz burda şukur verene ne kadar soğuk olsada kışı da seviyorum ben buda bizim çiftlikten
Eki Görüntüle 1731630
Merhabalar,
An itibarıyla saçımı boyadım ben de :) Banyodan sonra fön çektirmeye gideceğiz kızımla :)
Bonus uğramamış bebeler ne alemde acep .
Frida nerde yazıyor yeni yıl mesajları.. 5 günlük evli bebek istiyor.. Dur motorun soğusun derler adama :))
Yarın için ben rosto yapmaya karar verdim aklın da bulunsun senin de misafirlerin gelecekmiş ya :)
elifçim dikkat et canım ya hem kar hem yokuş içim bi tuhaf oldu.. varmı daha iznine.. ssk çalışanı son ikibuçuk ay kala izne ayrılabiliyor sizde de öylemi.?
atalante hoşgeldin aramıza..
Leylasa, Allah kabul etsin oruçunu..
Derinciğim geçmiş olsun eşine . Uyku apnesi belirtisi gibi .. Hastane de gözetim altın da uyutup teşhis ediliyor apne olup olmadığı..
Bulutcum siz de mi hastalanıcaksınız.. geçmiş olsun canım..senin keyfin yok gibi yine..
Küsmek nedir bilir misin?
Küsmek dürüstlüktür...
Çocukçadır ve ondan dolayı Saftır.
Yalansızdır.
Küsmek ; Seni Seviyorumdur
Vazgeçememektir.
Beni anlatır Küsmek
Kızdım ama hala buradayımdır , gitmiyorumdur , gidemiyorumdur
Küsmek ; nazlanmaktır , yakın bulmaktır , benim için değerlisindir
Küsmek ; sevdiğini Söyle demektir
Hadi Anla demektir
Küsmek ; umuttur , acabaları bitirmektir , emin olmaktır
Yani, diyeceğim o ki :
Ben Sana Küstüm!
Küstüuuuum küstüm, daha konuşmam seninle küstüm: ))))) : P
tabii her daim beklerimm....gerçekten güzel olurdu tanışsak gelip gitsek falan ama diyet yapabilirmiydik o şüpheli...
işlerinde kolay gelsin...
Artik kim doymuyo bilmiyorum da :) abur cubur yememeye calisiyorum ama tabak tabak yemek yiyorum. Sonum hayrolsun :)
Bi kac gundur bi bosluk var icimde yiyorum yiyorum dolmuyo ya sanki :)
Kar konusuna gelince evet zor oluyo benim icin. 10 dakika yokus cikmam gerekiyo o da zorluyo beni biraz.
Benim de canim surekli biseyler istiyo artik. Baslarda hic boyle degildi. Sipa istiyo buyudukce demekki :)
Toparlarsin seeenn:) misafirlerinle kolaylik diliyorum :) ben bi kac zamandir almiyorum misafir. Ozellikle de yemege. Caya geliyorlar o bile yoruyo beni
Heryer bembeyaz burda şukur verene ne kadar soğuk olsada kışı da seviyorum ben buda bizim çiftlikten
Eki Görüntüle 1731630
Şahsen ben çok rahatsız oldum..
Kahretsin yine çok güzel oldum.ayyy çok mutlu oldum ya.. neden daha sık fön çekmiyorum ki..
Şöyle dudak büzmeli bir selfie atarım topiğe ele güne karşı merak etmeyin :)
Takımlar perşembe günü bildirim yapıyormuş haberiniz olsun tabii ki ben de :)
Elifçim Allah yardımcınız olsun senin ve bengisunun bir de ayaktasınız.. gerçi biliyomusun sürekli oturmakta rahatsız edici. Bir de özel kurum esnek değil bu konular da özetle çalışmak zor hamileyken..
*kızlarda objektif görme refleksidir. ördek pozu da denir. halbuse, altın havuzunda kulaç atan varyemez amca daha seksidir.
*çoğunlukla ergen kızlara has bir davranış şeklidir. dikkat edin twitter'da filan oldukça yaygındır böyle poz veren tipler. yoksa tarikat mı lan bunlar?
*elinin tersiyle o dudaklara 180 derece donerek destekli bir tane carpma hissi uyandirir.
Azicik yagdi simdi bir beyazlik gordum. Icimde biseyler kipirdandi.
Yilin son gunleri....kar yagiyo....hep sevdigim sokak lambasinin isigi esliginde... Biraz huzun biraz burukluk kar yagarken hem sevindirik hem zirlak olurum ve her daim aşık :)
Romantik bonus duygusal bonus ha gayret kuzucugum ne zamandir bisey yazmadin kalemin koreldimi noldu ilhamda gelince az beklesin artik bi zahmet cocuklarin uyumasini falan.
nisada erkenden uyudu bu gece gündüz az uyuyunca ..evdeki sessizlik ne kadar guzel ..ama gun bitti ve ben daha oturmadim uykum geldi birsuru utu var yapilacak...utumu yapsam uyusammi karar veremiyorum ....su utu hastalığını bir biraksam...herkez kızıyor bana herşeyi utuledigim için..
yena bende uyku apnesinden şüpheleniyorum...dr psikolojik ilaç verdi..bende kullanıyorum dedi eşimin musterisiydi dr o gece acil de...hay allahım yaaa herkez kafayi siyirdi
Frida hosgeldin gozum seni ariyo he gelmedinmi :)manzara güzel arkadaşlarında dediği gibii aç perdeni önünde otur kahveni iç harikaa
ne bileyim yena kazen bildirimlerden yeni yılı kutlamış yaa birde sende gel yeni yıl dileklerini yaz diye bir link koymuşlar orda gördüm mesajııı :))) 5 günlük evliyim bebek istiyorum diyeee
anam rosto nee yaaa biz bilmezük rosto filaan eskiden rostomu vardıonu yapamam babam gelicek korkudan Amerikan salatası bile yapamıyorum bu ne mezemi hazırladın der kafama geçirir vallaha eskiden kayınvalidem hindi gönderirdi oda göndermiyor artık zalımın kızııı :)))
saçlarını gülegüle kullan :)
yavrııım küsmeyin yaaaaa
ben küsemiyorum nedeeen küsen insanda bana bir tuhaf geliiir
Vay kasiminpatisi seni goren cennetlik :) bu arada kasiminpatisi diye ben dedim saga ilk olarak yena topraksa bende aninda camurlasirim he :))Gelmis kadar oldum zeynep sagolasin,kim bilir belki bir gün kismet olur hepiniz ile tanismak..Diyet kismi şaibeli bence de
Insallah elifcim,agzin bal yesin:)
Misafir konusu bu ara yoğun oldu benim de,yatili vs de olunca cok yoruldum gerçekten..Bir süre ben de cok düşünmüyorum şimdilik..:)
Senin için daha zor olur tabi,hem calisiyorsun hem de bu süreçte zor olabilir,dogumdan sonra bebek görmeye illaki gelen olur bosver herkesi o zaman agirlarsin..:)
Ne güzel bir manzara Hayriye,bayildim..
Benim hep hayallerimden biridir köyde yasamak..kocaman evimin olmasi,bir de büyükce kütüphanesi olan gelen misafirlerime de ikram edeceğim evimin her yanini saran mis kokulu kekler..sirf bu yüzden kek tariflerine karsi ilgim var,bircok tarifi denemiş olabilirim yane..
Oyy seni de,rahatsizligini da severim ki ben..
Saclarini güle güle kullan topramm,senin cirkin olmak gibi bir ihtimalin yok zaten..Eminim cok yakismistir,hangi renge boyandin?Merak etmesem olmaz
Bildiri kismi birkaç gündür aklimda benim de,acaba yarinmi yapsak diye düşündüm..Ama topluluk nasil isterse ben sizlere uyarim inşallah..
Yaz bonus,sicacik bir kahve al,bir de mum yak gec pencerenin karsisina hem sokagi izle,hem kar'i biraz hüzün,biraz sevinci,biraz ümit olsun mürekkebinde..Sonra da bizle paylasmayi unutma ama
Cok geçmiş olsun derin,Allah sifa versin esine..
Vay kasiminpatisi seni goren cennetlik :) bu arada kasiminpatisi diye ben dedim saga ilk olarak yena topraksa bende aninda camurlasirim he :))
Ne tesaduf bende bugun bir ara firsat bulup mum yakmis onlari izlemis ruhumu dinlendirmis olabilirim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?