Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ahh cok gecmis olsun esra biz yeni duzeliyoruz portakal mandalin limon elma havuc ne bulursan sık ic. Ihlamur neyinde.Bogazin cok kotuyse eger geciktirme dr a git.
Sağol canım bugün daha kötü oldum boğazın tamamen şişti bugunde iyi olmazsa yarın saglikocagjna giderim artık sen nasıl oldun

Sağol ablacim

dafi ablacım rabbim kolaylık versin inş, kolay değil ama mükafatı büyük inş.
bulut776 geçmiş olsun canım.
Sağol canim
bonuscum bende 28 yasindayim nisanda 29 olcam insallah

Gunaydin herkeslere

Kahvalti yapildi cay iciliyor afiyet olsun sizlerede.

1 yumurta, 1dilim b.peynir, 2 tatli kasigi aci sos, 6 zeytin ve tam tahilli ekmekle tost.

Aklim cikolata kavanozunda olsada yanima dut aldim. Bir kasikla birakacak iradede deyılım su an.

Hayırlı sabahlar
Bonuscum kahvaltı başarılı gerisi de öyle olsun inşallah
Esracan geçmiş olsun
Hayriye arabaşı çorbası mı içtin yoksa
Ben daha yeni kalktim saat başı uyanıp zorla uyudum kaç saattir daha evde uyanan yok diye ben de kalkmak istemedim

Hem tost hem peynir olmasa daha iyi ama oldu artik

Selam kızlar.herkesler iyidir umarm.ben pek uğrayamıyorum.gecmisi zor da olsa okudum ama aklimda pek bisey kalmadi.
Dafi abla pek yogun kolaylık diliyorum.
Hastalara şifa diliyorum.
Insaallah istediginiz kilolara ulaşırsınız kolay değil kilo vermek ama imkansız da değil.

Dün yaklaşk 1yıldır görmediğim bi arkadaşla karşılaştk.şok oldu sen ne kadar çok zayıflamışsn dedi.kesin hamileyken bulantı yaşadın demi dedi.ben de yo gebelik öncesi verdim dedim.ama gercekten cok cok şaşrdı.
Bi de perşembe günü cok cok az bi lekelenme gördüm gibi öylesine acile gittim.ama doktorsenin doğum başlamış dedi.rahim uzunluğun kısalmış dedi.sonra bu ultrason kötü baska makineden bakalm dedi.neyse. ki ordakinde iyi cıktı.kendi doktoruma söyledim degerleri korkma ve progestana başla dedive dinlen dedi.simdilik iyiyim cok şükür.ama kafam da karıştı açıkcası.baya bi korktum.26 haftada doğum mu olur dedim.bebişime bisey olmasndan cok korktum.

Aaa gecmis olsun canim. Dikkat et kendine insallah bisey olmaz dikkat et dinlen bol bol..

Gecmis olsun bengisu sakin kendini yorma firsat buldukca uzan. Progestani duzenli kullan ins faydasini gorursun.
Tedbir bizden takdir Allahtan. Sıkma canini hic.

Selamun aleyküm güzeller
Bu gün dayak yemiş gibiyim ama evim tertemiz görünüyor. Sadece tüller ütülenecek birde kırlentler geçirilecek başkada işim yok. Akşam misafir gelmeseydi onlarıda hallederdim misafir olunca bugüne sarktı. Bahaneyle temizlik yaptım. Kp.ime teşekkür borçluyum galiba
Canım geçmiş olsun. Bol bol dinlen. Dikkat et kendine. Bebeğinde sağlıkla tam zamanında gelir inşallah

Gecmis olsun canim dikkat et kendine bol bol dinlen

Bengisu geçmiş olsun canım
Bonusun dediği gibi tedbir bizden takdir Allah tan
Sağlıkla zamanda al bebeğini kucağına inşallah

Asuman ablaaaa :) kahvalti yaptinmi :)

Ben erken aciktim bugun 1 buckta 5 kasik bezelye 5 kasik bulgur pilavi yedim. Kasiklarim doluydu yani gram gram olcmuyorum ama oyle gibiydi yani :) yemekleri leziz yapmak buyuk sorun yedikce yiyesi geliyor insanin.

Ailecek tanidigimiz bir dahiliye dr umuz var derdiki disarda bi pide yesen tuzsuz yagsiz yavan olsa bi daha gidip orda yemezsin :) kimse tuzsuz bi pidenin 2.sini yemez.
Evdede yemegin tuzu yagi bol olursa cok yedirir. Is hanimlara dusuyo az tuzlu yapcaklar derdi.
Yav he he derdim bende tuzsuz olursa tuz dokemiyoruz ya tuzluktan

Allahim sen bilinc ver nolursun

Bonuscum yemek neyse de kraker eser miktarda olmalıydı
Kahvaltıyı saat 12 de yaptım
Kıymalı yumurta 3 dilim kadar ekmek peynir biraz bal
Yeşilçay içtim az önce de
Akşama nohut yemeği var pilavsiz az yerim yoğurtla belki biraz da turşu
Meyve de yerim gün içinde yeter çok bile

Bende sabah 3dilim ekmek ile Kıymalı yumurta yedim.aksam yemeğini bugün erken yedik.1tabak mantı 4kaşık bulgur pilavı ile bol salata.1buçuk litre su içtim 2litre içmeye çalışıyorum ama yapamıyorum çoğu zaman.hee ilk defa bugün Leslie yaptım çok yorucu ya vücut alışkın değil tempolu spora yoruldum valla ilerleyen günlerde açılırm umarım

Selam kızlar,

Herkes çok güzel vakit geçiriyordur umarım karda kışta :) burada hala kar yağıyor. eve tıkılıp kaldık, sanırım biraz daha sürerse delireceğim :)
hastalara çok geçmiş olsun, dikkat etmek laım hem soğuk ham salgın...

Bengisu canım geçmiş olsun. Kendi doktorun içini rahatlatmış ama sen istersen uzman bir doktora daha git. Bu haftalarda servikal yetmezlik yüzünden doğum gerçekleşebiliyor malesef. Bu topikte bi arkadaşımızın da başına gelmişti malesef. Kilo verme vs nedenlerden rahim kasları da zayıflayıp bebeği taşıyamıyor sanırım. Sen şimdi panik yapma, üzülme ama istersen bi doktora görün uzmanı olan. Doktorun risk yok diyosa yoktur ama tedbir almış olursun. Allah korusun ikinizi de, ve tüm anne ve bebeklerini.
Kaç kilo vermiştin hamile kalmadan önce? Ben de vermeliyim bebek öncesi...

Üç gündür dikkat ediyorum yediklerime. Çok yemiyorum ama genelde tuzlu oluyor yediklerim Bu yıl artık mideme çöp kovası muamelesi yapmaktan vezgeçeceğim inşallah. Sıkıldıkça yemek yeme alışkanlığını terkedeceğim. Kilom da korkunç sayılarda. Sanırım bir süre bildirim yapamayacağım utanmaktan :)

Asuman abla ne güzel gidiyorsun maşallah, çok beğeniyorum beslenmeni :)
Bonuscum doktorunuz çok haklıymış ya :) valla iş bizlere düşüyor, dışarda yemek de kesin kilo aldırıyor. Bu arada enerjine bayılıyorum senin tanıdıkça, dip not :)

Bayil bana esra seni hatirlamiyorum ama sanki onceden konusmusuz gibi cok samimi geliyosun bana. Mesafeli konusmak normal hayattada yapamadigim bisey.

Enerji konusunda bazen bende kendime sasiriyorum. Cok yorgun uyudugum bir geceden sonrada enerjik olabiliyorum. Tam tersi cok enerjikkende cok ufak biseyden alt ust olabiliyorum.

Haklisin ablacim aksamda toparlayamadim evde degildim. Ama cok fazla yemedim. Sana masallah diyorum.

Her program ayni degil bazisi daha yorucu. 2 milden basla bence ilk olarak.
Bu arada menun harika he manti pilav bugun ayarsiz olduk ikimizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…