Saçma ama 1 sigara böreği 2 sarma yedim
Sütlü kahve içtim
Şimdi de çay içiyorum
fazla kaçirdm bu aksam 1tabak yeşil fasulye 1tabak mantıNe yediniz hanimlar bacilar?
Selamün aleyküm..
hayırlı sabahlar...bonuscum etiketini an itibari ile gördüm canımperşembe günü anneme geçtik çok kötüyüm günlerdir yatıyorum ama bugun okul var diye dün akşam eve geldik...tabi ev karısı olunca evde olunca işler sana bakıyo eşimin ve kızın okul kıyafetlerini ütüledim bide gelirken biraz alış veriş yapmıştık onları yerleştirdim şuncacık işten bittim geceden beri belden aşağım tutmuyo kıpırdamadan yatıyorum yatmaktanda acıdı her yerim bir saat önce zoraki kalktım küçüğüme ekmekarası yaptım kendimede tabi bide ıhlamur yaptım oturuyorum şuan ama oturmayada nekadar dayanırım bilmiyorum...yatmak istemiyorum artıkk....
neyse bi geçmişe göz atayım oyalanırım bahaneyle...
2 bos dersim vardi bugun.. Esimin sinifi 1. sinif. Onun sinifin kapisini susledim okumaya gecme hediyesi cocuklara :) nasil sevindiler :)Eki Görüntüle 1735012
Güzeller iyi haftalar
Umarım yılın ilk haftası ve devamı çok güzel olur. Hastalara şifa diliyorum
Zeynepcim sana da geçmiş olsun, çok az kalmış artık dişini sık biraz :)
Ben devam ediyorum özenli beslenmeye. Azcık bi şeyler gidiyor, inşallah devam eder. bu arada 48 beden pantolon sipariş etmiştim lcwaikiki ve c&a bedenlerine güvenerek, bugün geldi ve ta ta ta taaam olmuyor, önü kapanmıyorbi 5 kg gitse olur sanırım. ilk hedefimiz pantolon, ileri
fridanın kayınpederi vefat etmiş. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
Asuman abla musaitmisin sen yasin paylassak amca icin olurmu?
Esracim pantalonunu güzel günlerde giy,hatta bolluktan giyeme daha güzellerini al..
Cok geçmiş olsun zeynep,az kaldi günlerin saglikla atlatirsin inşallah bu süreci.
Cok güzel olmuş elifcim,ellerine saglik:)
Esracim pantalonunu güzel günlerde giy,hatta bolluktan giyeme daha güzellerini al..
Allah rahmet eylesin,mekani cennet olsun.Ailesine ve sevdiklerine sabirlar ihsan eylesin..
Bonuscum ne güzel düsünmüssün,ben de okuyabilirim..Kac tane ve ne kadar sürede okuyacaksiniz?
Ben bonusuda kiniyorum. Gun icinde cok yedigi aksamda hem pattisli corba hem firin pattis yedigi icin. Ustune birde twix yedigi icin.Hepiniz ne güzel beslenmişsiniz aksam yemeğin de,masallah size..azminiz,istikrariniz daimi olsun..
Kremali tavuk yiyen kendimi kiniyorum..
Bilmiyorumki canim benim ne kadar olursa 40 denir hep ama sayi onemli degil sanirim cumaya kadar okuyalim o gun duasini yapariz bu vesileyle bende elime kuran almis olurum.
Ben bonusuda kiniyorum. Gun icinde cok yedigi aksamda hem pattisli corba hem firin pattis yedigi icin. Ustune birde twix yedigi icin.
İyi akşamlar hanımlar. Önce sizlere kendimden bahsetmek istiyorum. 2.5 yıl önce 115 kiloyla doğuma gittim. 1 yıl sonra kendi çabalarımla 85 e düştüm. Kulübün sessiz müdavimlerindenim. Çok fazla yazışmaya fırsatım olmuyor ama buradaki birçok diyet gruplarının yazışmalarını okudum. Hatta küçük not defterleri tuttum. Şok diyetlerden ( sağlıklı olmadığını biliyorum) tutun da bilmem ne diyetine , otuna çöpüne kadar denemediğim yol yöntem kalmadı. 100 kere diyete başlayıp bırakmışlığım vardır. Defalarca başarı öykülerini neler uyguladıklarını defalarca okudum. Kah uyguladım kah bıraktım. Porsiyonlarımı küçültmeye çalıştım. Denemediğim yol yöntem kalmadı. Sürekli kilolarımla savaş halindeyim. Şu an 95 kiloyum. Baktım olmuyor. Endokronoloji prof doktoruna diyetisyene gittim yok yok . 3+3 beslenmek için adeta kendimi paraladım. 2 hafta uyguluyorum. 2 kilocuk veriyorum. 2 gün diyeti bıraksam adeta yediklerim üzerime yapışıyor. Ben Biyoloji mezunuyum. Az çok kendim de ideal olabilecek bir diyet listesi oluşturabiliyorum ama uygulamaya gelince istikrar sağlayamıyorum. Bugün ilk kez mide ameliyatına bile sıcak bakmaya başladım neredeyse...Fikirlerinize ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?