Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi akşamlar hanımlar. Önce sizlere kendimden bahsetmek istiyorum. 2.5 yıl önce 115 kiloyla doğuma gittim. 1 yıl sonra kendi çabalarımla 85 e düştüm. Kulübün sessiz müdavimlerindenim. Çok fazla yazışmaya fırsatım olmuyor ama buradaki birçok diyet gruplarının yazışmalarını okudum. Hatta küçük not defterleri tuttum. Şok diyetlerden ( sağlıklı olmadığını biliyorum) tutun da bilmem ne diyetine , otuna çöpüne kadar denemediğim yol yöntem kalmadı. 100 kere diyete başlayıp bırakmışlığım vardır. Defalarca başarı öykülerini neler uyguladıklarını defalarca okudum. Kah uyguladım kah bıraktım. Porsiyonlarımı küçültmeye çalıştım. Denemediğim yol yöntem kalmadı. Sürekli kilolarımla savaş halindeyim. Şu an 95 kiloyum. Baktım olmuyor. Endokronoloji prof doktoruna diyetisyene gittim yok yok . 3+3 beslenmek için adeta kendimi paraladım. 2 hafta uyguluyorum. 2 kilocuk veriyorum. 2 gün diyeti bıraksam adeta yediklerim üzerime yapışıyor. Ben Biyoloji mezunuyum. Az çok kendim de ideal olabilecek bir diyet listesi oluşturabiliyorum ama uygulamaya gelince istikrar sağlayamıyorum. Bugün ilk kez mide ameliyatına bile sıcak bakmaya başladım neredeyse...Fikirlerinize ihtiyacım var.

İyi akşamlar hanımlar. Önce sizlere kendimden bahsetmek istiyorum. 2.5 yıl önce 115 kiloyla doğuma gittim. 1 yıl sonra kendi çabalarımla 85 e düştüm. Kulübün sessiz müdavimlerindenim. Çok fazla yazışmaya fırsatım olmuyor ama buradaki birçok diyet gruplarının yazışmalarını okudum. Hatta küçük not defterleri tuttum. Şok diyetlerden ( sağlıklı olmadığını biliyorum) tutun da bilmem ne diyetine , otuna çöpüne kadar denemediğim yol yöntem kalmadı. 100 kere diyete başlayıp bırakmışlığım vardır. Defalarca başarı öykülerini neler uyguladıklarını defalarca okudum. Kah uyguladım kah bıraktım. Porsiyonlarımı küçültmeye çalıştım. Denemediğim yol yöntem kalmadı. Sürekli kilolarımla savaş halindeyim. Şu an 95 kiloyum. Baktım olmuyor. Endokronoloji prof doktoruna diyetisyene gittim yok yok . 3+3 beslenmek için adeta kendimi paraladım. 2 hafta uyguluyorum. 2 kilocuk veriyorum. 2 gün diyeti bıraksam adeta yediklerim üzerime yapışıyor. Ben Biyoloji mezunuyum. Az çok kendim de ideal olabilecek bir diyet listesi oluşturabiliyorum ama uygulamaya gelince istikrar sağlayamıyorum. Bugün ilk kez mide ameliyatına bile sıcak bakmaya başladım neredeyse...Fikirlerinize ihtiyacım var.

Cok geçmiş olsun zeynep,az kaldi günlerin saglikla atlatirsin inşallah bu süreci.

2 bos dersim vardi bugun.. Esimin sinifi 1. sinif. Onun sinifin kapisini susledim okumaya gecme hediyesi cocuklara :) nasil sevindiler :)Eki Görüntüle 1735012

Cok güzel olmuş elifcim,ellerine saglik:)

Esracim pantalonunu güzel günlerde giy,hatta bolluktan giyeme daha güzellerini al..

fridanın kayınpederi vefat etmiş. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.

Allah rahmet eylesin,mekani cennet olsun.Ailesine ve sevdiklerine sabirlar ihsan eylesin..

Asuman abla musaitmisin sen yasin paylassak amca icin olurmu?

Bonuscum ne güzel düsünmüssün,ben de okuyabilirim..Kac tane ve ne kadar sürede okuyacaksiniz?

Bilmiyorumki canim benim ne kadar olursa 40 denir hep ama sayi onemli degil sanirim cumaya kadar okuyalim o gun duasini yapariz bu vesileyle bende elime kuran almis olurum.

Bilmiyorumki canim benim ne kadar olursa 40 denir hep ama sayi onemli degil sanirim cumaya kadar okuyalim o gun duasini yapariz bu vesileyle bende elime kuran almis olurum.

Evet genelde 41 yasin okunur ama,dedigin gibi sayi önemli değil..Hepimiz okuyabildiğimiz kadar okuyalım cumaya kadar öyle ise..

Size de iyi aksamlar,diyet konusunda cok fazla istikrari saglayamayan biri olarak(en azindan suan için öyle)size tavsiyelerde bulunmak cok haddim değil lakin,yeriniz de olsam zaruri durumum yoksa ameliyat olmayi düşünmezdim.
Burda ameliyat olmuş arkadasimiz var,tipki normal yollardan zayiflamaya calisan diğer arkadaslarimiz gibi beslenmesine dikkat ediyor,dikkat etmediği dönemlerde kendi ifadesi ile kilo aliyor..
hasili bu isin olmazsa olmazi saglikli beslenmek,istikrar göstermek,kacamak olduğunda telafi etmek..

Daha önce basarmissiniz,tekrar basarmamaniz için hiçbir sebep yok..Yine de kendi tercihiniz tabiki,sartlarinizi en iyi siz bilirsiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…