Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yasin ben de okuyacağım duasını bonus senmi yapacaksın.?

Esracım iyiyim canım, önemli bir durum yok..

Asucum iki sarmayla doyulabiliniyor demek :) Kızım da istiyor yaprak sarma ama nasıl zor geliyor. Bu yıl yaprak basmadım ben. dışarıdan almayı unutuyorum hep.. En kısa zaman da yapacağım ama oğlan da seviyor.

Akşamları pek yemiyorum ben bu sıralar
Bol sıvı meyve felan geçiştiryorum
Sarmayi annem getirmişti hafta sonu sağolsun

İyi akşamlar. hoşgeldiniz.. hepimizin hikayesi aşağı yukarı benzer.
Beslenme konusun da çok bilgili ama uygulama konusun da (en başta ben) bir türlü istikrar sağlayamayan topluluğuz :)..
Bu sene kararlıyız. üzerimizde ki yükün büyük çoğunluğu gidecek..
zaten kilo vermek değil asıl mesele verilen kiloyu koruyamamak...Benim alıp verdiğim kiloların toplamı 50-100 arası bişeydir hiç abartısız..

Son düzenleme:

Cevabınız için teşekkür ederim. Evet hakikaten de öyle ...ameliyat olunsa bile yine diyeti elden bırakmamak gerekecek. Kilolardan dolayı dizlerime çok yük biniyor bu yüzden dizlerim ağrıyor. Spor yapamıyorum. Kalbim de sık sık ağrıyor. Özellikle kolesterolü yüksek yiyecekler tükettiğim zaman. Artık ne yapacağını şaşırmış durumdayım. Her zaman diyetteyim. 3 gün diyetimi bozsam 1 ayda verdiğim kilodan fazlasını alıyorum. O yüzden psikolojim de bozuldu. Burada bu şekilde yazışarak sizlerin de motivasyonunuzu moralinizi bozmak istemem. Ama artık sinirlerim çok alt üst oldu. Bu kiloları taşıyacak gücüm var Allahın izniyle ama insanların laflarını çekecek gücüm kalmadı. Bu topiğe yazdım. Çünkü beni en iyi sizler anlarsınız. Şu anda mesajımı yazarken de gözyaşlarımı tutamadım. Artık dayanamıyorum. Sinirlerim alt üst olmuş durumda. Zayıflayan insanların sanki zayıflama sırları varmış da bizlerden sır gibi saklıyorlar gibi düşünüyorum. Hayatım boyunca hep güçlü bir insan oldum. İstediğim dilediğim her şeye ulaştım diyebilirim. Aslında çok sabırlı çok azimli de biriyim. Buraya da çaresizliğimden ve de beni en iyi anlayabilecek insanların burada olduğuna inandığım için yazıyorum.

Ben ne yedim bugün düşüneyim bakim :)

Sabah: 2,5 dilim ekmek,peynir,zeytin,salça, azıcık bal

Öğle: birer porsiyon kurufasulye pilav, 2 kornişon

Gün için de 2 kahve,yeşilçay, 3 kaşık yoğurt ve çay çay..

Nasılsın topraam. Geldimi misafirlerin.?
Ben iyiyim ayrıca.

Iyiyim sükür cancagizim,sen nasilsin? Sen eeeep iyi ol ayrica

Yok perşembe geliceklermis kismetse,daha cok teyzem de kuzenim de kalirlar ama bende de kalinir birkaç gün,git gel de olur tabi düyün telasindan dolayi..

Masallah bonus,hamarat hatunun halide başka oluyor vesselam:)

Bebeler ile nasil yapicaksin sarmayi yahu

Cok canimmm acayip hamaratimdir. Dondurucuda yaprak var ara ara yapim iste annemler zor sardigim halde israrla koydular banada gunduzden cikardim iste bi firsat buldum elif az uyudu ic hazirladim. Onlar yatinca saracagim. Bu sefer az cikardim cok sarinca boynum tutmuyo sonra. Ellerimde agriyo.

Agsam bisey yemedinmi?

Çok acıktım ama .. Baba kız tuğbadan çiğdem çitliyolar felaket bir koku aç olunca daha bi hissediliyor.

yemedim. yemeyeceğim. Sabah tartıldım + 2.5 dedi baskül.
Artık nasıl bir kutup ayuluk yapmışsam fazlalıkları verip eksiye geçmek gibi hedefim var :)
Doğru yoldasin yeme yenam
Sabah eksi görmeye değer
Ben artık tuğba dan leblebi incir felan alıyorum :)

Hamratasin iste tartismayalim lütfen
Ben 3 sira yaprak saracagim zaman 40 dereden su getiriyorum,egelilerin yüz karasi olabilirim bu konuda..

Saka bir tarafa yakin olaydin,gelip 3-5 de biz sarar yârdim ederdik ama sana kolay gelsin artikin.:)

Doğru yoldasin yeme yenam
Sabah eksi görmeye değer
Ben artık tuğba dan leblebi incir felan alıyorum :)

Yılbaşı hediyesi siirt fıstık ve leblebi verdiler işyerinden. Leblebinin yanına kuru üzüm habbesi de koysalarmış diye geyik yapıyoruz arkadaşlarla :))
Ben de alayım çayla güzel olur..

yemedim. yemeyeceğim. Sabah tartıldım + 2.5 dedi baskül.
Artık nasıl bir kutup ayuluk yapmışsam cumaya kadar fazlalıkları verip eksiye geçmek gibi hedefim var :)

Beni hic sorma topramm,1 hafta nasil dagitmissam sanki tüm verdiğim kilolari geri almis 115'e vurmuş gibi hissediyorum kendimi..O kadar diyet yap kilo ver,1 hafta yedin diye hop 3 er 5 er al kilolari..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…