Akşamları pek yemiyorum ben bu sıralarYasin ben de okuyacağım duasını bonus senmi yapacaksın.?
Esracım iyiyim canım, önemli bir durum yok..
Asucum iki sarmayla doyulabiliniyor demek :) Kızım da istiyor yaprak sarma ama nasıl zor geliyor. Bu yıl yaprak basmadım ben. dışarıdan almayı unutuyorum hep.. En kısa zaman da yapacağım ama oğlan da seviyor.
İyi akşamlar hanımlar. Önce sizlere kendimden bahsetmek istiyorum. 2.5 yıl önce 115 kiloyla doğuma gittim. 1 yıl sonra kendi çabalarımla 85 e düştüm. Kulübün sessiz müdavimlerindenim. Çok fazla yazışmaya fırsatım olmuyor ama buradaki birçok diyet gruplarının yazışmalarını okudum. Hatta küçük not defterleri tuttum. Şok diyetlerden ( sağlıklı olmadığını biliyorum) tutun da bilmem ne diyetine , otuna çöpüne kadar denemediğim yol yöntem kalmadı. 100 kere diyete başlayıp bırakmışlığım vardır. Defalarca başarı öykülerini neler uyguladıklarını defalarca okudum. Kah uyguladım kah bıraktım. Porsiyonlarımı küçültmeye çalıştım. Denemediğim yol yöntem kalmadı. Sürekli kilolarımla savaş halindeyim. Şu an 95 kiloyum. Baktım olmuyor. Endokronoloji prof doktoruna diyetisyene gittim yok yok . 3+3 beslenmek için adeta kendimi paraladım. 2 hafta uyguluyorum. 2 kilocuk veriyorum. 2 gün diyeti bıraksam adeta yediklerim üzerime yapışıyor. Ben Biyoloji mezunuyum. Az çok kendim de ideal olabilecek bir diyet listesi oluşturabiliyorum ama uygulamaya gelince istikrar sağlayamıyorum. Bugün ilk kez mide ameliyatına bile sıcak bakmaya başladım neredeyse...Fikirlerinize ihtiyacım var.
Topramm hosgeldin,
Durgunmusun azcik bana mi öyle geliyor
Asuman ablacim,sen bu istikrar ile yarinida hafif geçirirsin bence..
Yok asuman abla yapsin duayi :)
Ic hazirladim bende sarma yapacagim agsamdan tevafuk :))
Size de iyi aksamlar,diyet konusunda cok fazla istikrari saglayamayan biri olarak(en azindan suan için öyle)size tavsiyelerde bulunmak cok haddim değil lakin,yeriniz de olsam zaruri durumum yoksa ameliyat olmayi düşünmezdim.
Burda ameliyat olmuş arkadasimiz var,tipki normal yollardan zayiflamaya calisan diğer arkadaslarimiz gibi beslenmesine dikkat ediyor,dikkat etmediği dönemlerde kendi ifadesi ile kilo aliyor..
hasili bu isin olmazsa olmazi saglikli beslenmek,istikrar göstermek,kacamak olduğunda telafi etmek..
Daha önce basarmissiniz,tekrar basarmamaniz için hiçbir sebep yok..Yine de kendi tercihiniz tabiki,sartlarinizi en iyi siz bilirsiniz..
Nasılsın topraam. Geldimi misafirlerin.?
Ben iyiyim ayrıca.
Masallah bonus,hamarat hatunun halide başka oluyor vesselam:)
Bebeler ile nasil yapicaksin sarmayi yahu
Ben ne yedim bugün düşüneyim bakim :)
Sabah: 2,5 dilim ekmek,peynir,zeytin,salça, azıcık bal
Öğle: birer porsiyon kurufasulye pilav, 2 kornişon
Gün için de 2 kahve,yeşilçay, 3 kaşık yoğurt ve çay çay..
Yena senin menü başarılı bence masallah
Agsam bisey yemedinmi?
Çok acıktım ama .. Baba kız tuğbadan çiğdem çitliyolar felaket bir koku aç olunca daha bi hissediliyor.
Doğru yoldasin yeme yenamyemedim. yemeyeceğim. Sabah tartıldım + 2.5 dedi baskül.
Artık nasıl bir kutup ayuluk yapmışsam fazlalıkları verip eksiye geçmek gibi hedefim var :)
Cok canimmm acayip hamaratimdir. Dondurucuda yaprak var ara ara yapim iste annemler zor sardigim halde israrla koydular banada gunduzden cikardim iste bi firsat buldum elif az uyudu ic hazirladim. Onlar yatinca saracagim. Bu sefer az cikardim cok sarinca boynum tutmuyo sonra. Ellerimde agriyo.
Agsam bisey yemedinmi?
Doğru yoldasin yeme yenam
Sabah eksi görmeye değer
Ben artık tuğba dan leblebi incir felan alıyorum :)
yemedim. yemeyeceğim. Sabah tartıldım + 2.5 dedi baskül.
Artık nasıl bir kutup ayuluk yapmışsam cumaya kadar fazlalıkları verip eksiye geçmek gibi hedefim var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?