Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hoşgeldiniz diyet konusunda epey bilgisiniz belli ki genelde hepimiz ayniyiz biliyoruz ama uygulamada sıkıntı yaşıyoruz o zaman da burda olmanın faydası ortaya çıkıyor
Hep destek tam destek ne kadar düşsek de tekrar kalkıp yeniden yola devam ediyoruz
Bu bizim ömür boyu devam etmemiz gereken bir yol zayifladik bitti olmuyor malaesef
Zaman içinde tanisiriz iyice ama ismim asuman 41 yaşında 2 kız annesiyim 5 senedir bil fiil zayıflama yolundayım
Tekrar hoşgeldin

Ay yoğurt şeysinden yaptım yedim. Yarım litrede şu içtim tekrar doldurdum içmeye çalışıyorum. 1 tane daha içsem yeter herhalde. Karşımda birileri bana komplo kurmakla meşgul ama uymayacam ben onlara o kod adlı ismi lazım değil şeyden yiyorlar.

O kadar güzel ifade etmişsin ki arkadaşım gerçekten de duygularıma tercüman oldun. Allah hiç kimseyi gördüğü günden mahrum bırakmasın. Her verdiği lütuflar için hamdü senalar olsun. Okulda teneffüste ara öğün yapıyordum. Müdür demesin mi yakında okula yuvarlanarak geleceksiniz !!! Sinir oldum yaa...Bu okulun koridorlarında manken gibi salınmazsam bana da pink demesinler
Ömrüm milletin bana laf sokuşturmasıyla geçti. Ne kadar meraklı insanlar var. Onun bunun eksik yada sıkıntılılarını dillerine dolamayla mutluluk duyan zavallılar. demek ki hayatlarında mutluluk duyabilecekleri bir kaynakları yok. Ben bunu anlıyorum. 30 yaşında iken evlendim. 30 yaşına kadar kız kurusu aşağı kız kurusu yukarı. ( çok afedersiniz) Evlendim. Bu sefer de 8 yıl çocuğum olmadı. Doktor doktor gezdim. Kısır aşağı kısır yukarı . ( afedersiniz) Rabbim evlat nasip etti. Şimdi de kilolarımdan dolayı laf işitiyorum. Öyle sessiz sakin kendine laf söyletecek pısırık biri de değilimdir. Ağızlarının payını da alıyorlar ama artık gerçekten çok yoruldum. Kafaya koydum. Bu kilolar ya gidecek ya gidecek. Başka yolu yok. Ama tabiki başkaları için değil. Öncelikle kendim için. Eşim için. Oğluma daha iyi daha sağlıklı bir anne olmak için. Kilolu insanları diline dolayanların inşallah metabolizmaları yavaşlasın , yesinler yesinler doymasınlar, merdiven çıksınlar da nefes nefese kalsınlar , dizleri ağrısın , yedikleri bıngıl bıngıl yağ olsun da top gibi yuvarlansınlar tez zamanda inşallah amin

Slm kizlar
Cok sukur emineyi uyutum 10dkdir ayagimda ici gecsin diye bekledim simdi yataga alip yanina yatcam ateslenebilir beraber yatalim dedim.
Bende yatiyorum simdi malum yarin mesai var.

Gecmis okuyamamistim alintilardan girdum simdi bakinirken frida basiniz sagolsun cnm mekani cennet olsun..

Pink dream hosgeldin cnm..

Hayriye ve Hasibe geçmiş olsun kuzulara
Elifcim kapı süslemen çok güzel olmuş eline sağlık

Tesekkurler kizlar.

Hoşbulduk . Evet çok doğru söylediniz. Ben de 40 yaşındayım. 2.5 yaşında bir oğlum var. İlk okul öğretmeniyim. (18 yıllık)

Hoşbuldum.. . Hasibe

Mudure direk derdimki ben yuvarlanmasam sizde neyle egleniceksiniz vakit geciriceksiniz dimi mudur bey

Ne lacka ne asagilik bir insan durusu zayif olan bayana sıkıyorsa konussun bakalim boyle
Zor gunlermis senin icin gecmis ins tekrardan hosgeldin :)

Muhabbeti kaçırmışım yine ya
Neyse başka geceye inşallah :)
Pink_dream aramıza hoşgeldin canım. İnanıyorsan yaparsın, inanmak gerekiyor başarmak için. Teknik çok da önemli olmuyor motivasyon yoksa. Sağlıklı beslenerek bedeninin kıymetini bilmek lazım sanırım... Burda arkadaşlar destek olunca her şey daha da kolaylaşıyor emin ol. Hepimiz damdan düştüğümüz için anlıyoruz birbirimizi. Umarım bu yıl sağlığımızı geri aldığımız yıl olacak hepimizin

hayırlı sabahlar kızlar
uyanamadım bıturlu aksam erkenden sızmışım gece 1 de kalktım sıze baktım sonra gene dalmışım sımdı gıne gozumu açamıyorum ınsan ne kadar cok uyursa okadar uyuyası geliyor ınsanın
benım aksamda ıyı gıbıydı ınsallah bugun abartmam ben görünce dayanamıyorum nerde o yapıpta yemeyen Hayriye offf of olan gece gıne cok ateşlenmiş duşa sokmuşlar eşim sen eve don bewn kalıyım dıyo benım ıcıme sınmıyor ne yapsam bilemedim
buarada 74FRIDA canım başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallah

Hayriye ve Hasibe geçmiş olsun kuzulara
Elifcim kapı süslemen çok güzel olmuş eline sağlık
sağolun
Cumaya kadar okuyalim ins.
canım inşallah bende okurunm cumaya kaç olduğunu yazarım tabı hastalanmazsam
hoş geldin canım doğru yerdesin üzülme lütfen hepimiz vericez inşallah benım de çok umutsuz zamanlarım oldu ama burdakı arkadaş dıyemıyorum DOST lar benım ıcın artık onlar sayesınde her seferınde toparlıyorum o yüzden sen burdan ayrılma ve vazgeçme
Bonussss ben yarin sabah icmek icin cevizli su hazirladim sende de varsa hadi sende koy ictikten sonra yapaiz sporuda
nasıl olakı o cevizli su ve ne işe yarar acep

bunada ben ağladım

Dafi abla benim canım o kod adlı müsibetten istiyor ne zamandır. Halbuki yiyeli 15 gün bile olmamıştır, mevlid kandilinde yemiştim. Arkadaş ne canmış bitmedi yıllardır, doyuramadım :)
o kod adlı şeyı çok merak ettım ip uçlarını birleştirdim ama sonuç alamadım

Son düzenleme:
Dur canim ben bulayim simdi sana ceviz suyunun faydalarini

Ceviz suyu nasıl yapılır?

Cevizin faydaları arasında, vücudun yağ yakmasını hızlandıran protein özleri içermesi vardır. Tokluk süresini uzatarak, aşırı açlık çekmeden kilo vermeyi sağlar. Cevizi suyu içerisinde bekletmek, özlerinin iyice suya geçmesini ve sizin daha çok fayda görmenizi sağlar. Sonuç mu? Sağlıklı ve hızlı zayıflamanın mucizesini bizzat yaşarsınız. Ceviz suyu nasıl yapılır derseniz, bu gerçekten kolaydır!
Malzemeler,

1 adet bütün ceviz (Sert dış kabuğu soyulmuş)

1 su bardağı oda sıcaklığında su

Hazırlanışı,

Cevizin içindeki minerallerin suya geçmesi için, ceviz suyu geceden hazırlanıp sabaha kadar bekletilir ve sabah aç karna içilir. Yapmanız gereken çok basit: 1 su bardağı suyun içine 1 adet bütün cevizi ekleyip sabaha kadar bekletin.

Sabah uyandığınızda aç karna, oturarak ve en az 3 yudumda ceviz suyunu için. Cevizi yiyin. Her zamanki gibi diyete uygun kahvaltınızı yapın.

Emziren anneler, troid ve kolesterol hastaları için uygun olan ceviz suyunu, istediğiniz kiloya inene kadar her gün yapmalısınız.

Ceviz suyunu mucizevi hale getiren özelliklerini öğrenmeye ne dersiniz? İşte, cevizin faydaları:

1. Protein içeriğiyle yağ yakmayı hızlandırır.
  2. Omega 3 yağlarıyla sinir sistemini korur.
  3. Ara öğünde yenildiğinde tok tutup kilo verdirir.
  4. Karaciğeri güçlendirip hormonları dengeler.
  5. Detoks etkisiyle vücudu içeriden temizler.
  6. Doymamış yağ içeriğiyle kabızlığı giderir.
  7. Sporcuların kas yapmasını sağlar.
  8. Saç ve tırnak sağlığı için faydalıdır.
  9. Cildi nemlendirip yaşlanmaya karşı korur.
  10. Damar tıkanıklığına karşı korur.
  11. Kansere karşı koruyucu ve iyileştiricidir.
Cevizi nasıl yemek gerekir?

Ceviz çok faydalı bir besindir ancak kalori değeri yüksektir. Diyet sürecinde, kaynağı her ne olursa olsun fazla aldığınız her kalori, vücutta yağ olarak depolanır. Bu yüzden, ‘Ceviz nasılsa çok faydalı’ deyip her gün avuç dolusu ceviz yemeyin.

Günde en fazla 4 adet ceviz yemelisiniz, bu sağlığınız için yeterli, diyet içinse uygundur. Örneğin, akşamüstü 4-5 gibi ara öğün yaparken bir fincan tarçınlı süt içebilir ve yanında 2 adet tam ceviz yiyebilirsiniz. Bu hem açlık ve sinir çekmeden kilo vermenizi hem de yağ yakmanızı sağlar.

Yuksek topuklardan alintidir

süpermiş canım çok teşekkür ederım kolayda bende yapayım yarın ımsallah ama kabuklu ceviz almak heralde bugun alayım ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…