Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hayriye abla kim kızz bizle aynı yaşta harcadın kızıı..

hayriyecim geçmiş olsun...

Ya acaba bende demir eksikliği mi var, ben niye böyle oldum. Biz geçen konuştuk bunu Hayriyeyle. Oğlan ateşlendi deyince başkasıyla karıştırdım. Ablayı da sonradan ekledim. Sen de zaten özel mesajla yazma yine düzeltecektim ben belki, hain Yolcu

Hayriyem kusura bakma canım, ben iyice şuursuz bi şey oldum. Seni kimle karıştırdım yine Allah bilir.

Esra abla ne yedin kahvaltida

Zeynep afferin sana yavrucum seni boyle formda millete laf sokarken gorunce bahtiyar oluyorum
Ne ugrascan kavurmakla dr ötkerin var ya haziri ondan al canin cekmis
Bak hazirlara karsiyim uste kendi kavurdugun gibi olmaz

bak öptüm geçtimi....

Yapma boşver hiçbir faydası yok bebişe. sana da zararlı, safi yağ ve şeker. Karatay hocayı getir gözünün önüne.

karatay demee o aklıma geldikçe fena tırsıyom zatii...

Esra abla ne yedin kahvaltida

Zeynep afferin sana yavrucum seni boyle formda millete laf sokarken gorunce bahtiyar oluyorum
Ne ugrascan kavurmakla dr ötkerin var ya haziri ondan al canin cekmis

kız esra benim eski dostlardan ondan rahat davrandım yanii..

ben hazır bişey mümkün olduğunca kullanmıyom canım heleki dr ötker hiçç kullanmıyorum...

Yasina uygun tavsiyeler ahhh dayko kulaklarin cinlasin patlasin len.

bencede çınlasın bi gitti pir gittii....

Bence canin cekiyorken yap ye hem herseyde bi vitamin vardir

niyetim o yönde ama bakalım nezaman ayakta durup uğraşabilirim...

eski dost düşman olmaaaz deyip de sitem etme

günaydın güzeller bi süredir telefondan bakmaya çalışıyorum ama olmuyor. kk ya girince tel otamatik kapanıyor. özledinizmi beni. ben hala sabitim sinirim kendime. daha doğrusu geçen hafta çocuklarla uğraşmak, hafta sonu evde olmak. artıydım ama biraz dikkat edince sükür 86.8 geri döndüm ama kaç haftadır aynı kilodayım 2 ayda 4 kg gitmiş görünüyor. sanırım sıkılaşmaya çalışıyor vucut. akşam spor olsun diye step tarzı deli dana gibi dolandım mutfakta

http://dai.ly/x3idkzw

Yeliz sen hangi 1 mili yapiyosun bunu yaptim simdi delice terledim. Ust calistirdi cokca hizli bir mil deneyin hanimlar.
sen yaza bana başarı topiğinden nanik yapacan anlaşıldı

Hayriye abla geçmiş olsun ağlana, inşallah toparlar bi an önce.
Kod adlı şey genelde dini günlerde yapılır ama irmiklisi
sağol ablam kod adlı şey anlaşıldı

hayriye abla kim kızz bizle aynı yaşta harcadın kızıı..

hayriyecim geçmiş olsun...
sağol zeynebim hamdolsunda bitmiyor hastalıkları

o kod adlı şeyi bende güzel yapıyom ve canımda istiyo kaç zamandır bir ara yapsammı ne...
yap ta ye kuzum sonra bızımgıbı gözün bakıp gövdende erımeyecek

ne kusuru canım olur

Gunaydiiiiiinnnn
Cati agrisindan uyuyamadim tum gece... Sabaha karsi uyumusum simdi uyandim biraz daha gecmis sukur
oyy ne zordur neyse geçmiş şukur çocuk yerlesırken olur demıstı benım dr

Bende leslie yaptim simdi birde ender saracin 8 hareketini hepsinden 10 ar tane bi yesil cay demlim simdi bonus ve isteyen herkes demlesin afiyetle icsin icenin vucudunda yag kalmasin insallah

Bonus 1 tost yesen iyiydide2 taneden de bisey olmaz moralini bozma hadi mercimegini yumurtani hasla oglene hazirlik yap aksamda ne yemek varsa ondan ye salatayla pilav ve makarnasiz cumaya eksiyi gorucez insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…