hayriye abla kim kızz bizle aynı yaşta harcadın kızıı..
hayriyecim geçmiş olsun...
Yapma boşver hiçbir faydası yok bebişe. sana da zararlı, safi yağ ve şeker. Karatay hocayı getir gözünün önüne.o kod adlı şeyi bende güzel yapıyom ve canımda istiyo kaç zamandır bir ara yapsammı ne...
Yasina uygun tavsiyelerYapma boşver hiçbir faydası yok bebişe. sana da zararlı, safi yağ ve şeker. Karatay hocayı getir gözünün önüne.
Bence canin cekiyorken yap ye hem herseyde bi vitamin vardiro kod adlı şeyi bende güzel yapıyom ve canımda istiyo kaç zamandır bir ara yapsammı ne...
Yandım ki ne yandım :) Sizin dilinize düşen iflah olmaz hele :)Esra abla ne yedin kahvaltida
Zeynep afferin sana yavrucum seni boyle formda millete laf sokarken gorunce bahtiyar oluyorum
Ne ugrascan kavurmakla dr ötkerin var ya haziri ondan al canin cekmis
Bak işte :)))Yasina uygun tavsiyelerahhh dayko kulaklarin cinlasin patlasin len.
Bak hazirlara karsiyim uste kendi kavurdugun gibi olmazEsra abla ne yedin kahvaltida
Zeynep afferin sana yavrucum seni boyle formda millete laf sokarken gorunce bahtiyar oluyorum
Ya acaba bende demir eksikliği mi var, ben niye böyle oldum. Biz geçen konuştuk bunu Hayriyeyle. Oğlan ateşlendi deyince başkasıyla karıştırdım. Ablayı da sonradan ekledim. Sen de zaten özel mesajla yazma yine düzeltecektim ben belki, hain Yolcu
Hayriyem kusura bakma canım, ben iyice şuursuz bi şey oldum. Seni kimle karıştırdım yine Allah bilir.
Yapma boşver hiçbir faydası yok bebişe. sana da zararlı, safi yağ ve şeker. Karatay hocayı getir gözünün önüne.
Esra abla ne yedin kahvaltida
Yasina uygun tavsiyelerahhh dayko kulaklarin cinlasin patlasin len.
Bence canin cekiyorken yap ye hem herseyde bi vitamin vardir
Kadin zorlanir diye dedik beaaa varis kralicesi o :)Bak hazirlara karsiyim uste kendi kavurdugun gibi olmaz
Haklisin onu dusunememistimKadin zorlanir diye dedik beaaa varis kralicesi o :)
bak öptüm geçtimi....
karatay demee o aklıma geldikçe fena tırsıyom zatii...
kız esra benim eski dostlardan ondan rahat davrandım yanii..
ben hazır bişey mümkün olduğunca kullanmıyom canım heleki dr ötker hiçç kullanmıyorum...
Kadin zorlanir diye dedik beaaa varis kralicesi o :)
Gunaydiiiiiinnnn
Cati agrisindan uyuyamadim tum gece... Sabaha karsi uyumusum simdi uyandim biraz daha gecmis sukur
eski dost düşman olmaaaz deyip de sitem etme
sen yaza bana başarı topiğinden nanik yapacan anlaşıldıhttp://dai.ly/x3idkzw
Yeliz sen hangi 1 mili yapiyosun bunu yaptim simdi delice terledim. Ust calistirdi cokca hizli bir mil deneyin hanimlar.
sağol ablamHayriye abla geçmiş olsun ağlana, inşallah toparlar bi an önce.
Kod adlı şey genelde dini günlerde yapılır ama irmiklisi
hayriye abla kim kızz bizle aynı yaşta harcadın kızıı..
hayriyecim geçmiş olsun...
yap ta ye kuzum sonra bızımgıbı gözün bakıp gövdende erımeyeceko kod adlı şeyi bende güzel yapıyom ve canımda istiyo kaç zamandır bir ara yapsammı ne...
ne kusuru canım olurYa acaba bende demir eksikliği mi var, ben niye böyle oldum. Biz geçen konuştuk bunu Hayriyeyle. Oğlan ateşlendi deyince başkasıyla karıştırdım. Ablayı da sonradan ekledim. Sen de zaten özel mesajla yazma yine düzeltecektim ben belki, hain Yolcu
Hayriyem kusura bakma canım, ben iyice şuursuz bi şey oldum. Seni kimle karıştırdım yine Allah bilir.
oyy ne zordur neyse geçmiş şukur çocuk yerlesırken olur demıstı benım drGunaydiiiiiinnnn
Cati agrisindan uyuyamadim tum gece... Sabaha karsi uyumusum simdi uyandim biraz daha gecmis sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?