Sen bulaşma Esra cım o kod adlı şeye. Ben bulaşmadımDafi abla benim canım o kod adlı müsibetten istiyor ne zamandır. Halbuki yiyeli 15 gün bile olmamıştır, mevlid kandilinde yemiştim. Arkadaş ne canmış bitmedi yıllardır, doyuramadım :)
hıiiçok etme daha iyi canım cıs o cıshayırlı sabahlar kızlar
uyanamadım bıturlu aksam erkenden sızmışım gece 1 de kalktım sıze baktım sonra gene dalmışım sımdı gıne gozumu açamıyorum ınsan ne kadar cok uyursa okadar uyuyası geliyor ınsanın
benım aksamda ıyı gıbıydı ınsallah bugun abartmam ben görünce dayanamıyorum nerde o yapıpta yemeyen Hayriye offf of olan gece gıne cok ateşlenmiş duşa sokmuşlar eşim sen eve don bewn kalıyım dıyo benım ıcıme sınmıyor ne yapsam bilemedim
buarada @74FRIDA canım başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallah
sağolun
canım inşallah bende okurunm cumaya kaç olduğunu yazarım tabı hastalanmazsam
hoş geldin canım doğru yerdesin üzülme lütfen hepimiz vericez inşallah benım de çok umutsuz zamanlarım oldu ama burdakı arkadaş dıyemıyorum DOST lar benım ıcın artık onlar sayesınde her seferınde toparlıyorum o yüzden sen burdan ayrılma ve vazgeçme
nasıl olakı o cevizli su ve ne işe yarar acep
bunada ben ağladım
o kod adlı şeyı çok merak ettım ip uçlarını birleştirdim ama sonuç alamadım
Allah korusunSesli guldum ya :))) bende ölürüm falan yani onun icin :)
Bu arada ivet etli sarma
Canim yesillik cok sart degil bi yumurta hasla dogra bi tanede sogan bol limon tanamdirGunaydinnnsukurler olsun bir sabaha daha uyandirana
Yelizcim cansin
Gec yatinca biraz uyudum sabahtan kalktim limonlu cok az balli suyumu ictim lesliyi yapiyim oyle kahvalti ins.
Yesil mercimek var bugun corbasini yapiyim diyodum kendime salata guzel olur.
Hic yesilligim yok ablama derim pazara cikarsa alsin banada.
Canim ne desem bilemedim ama sen yapma istersen nolur nolmazSelamün aleykümm...
hayırlı sabahlar...
fridacım Allah rahmet eylesin Rabbim sabır versin...
bende yasin okuyabilirim...
bonus benim kızlarda çok sever sarmayı hele büyüğüm tencereyi koy önüne bi başına bitirir...özledi kuzularım ama yapıcak bi anneleri yok şimdilik...ama benimkiler genelde lahana sarmasına daha düşkünler...
yelizz bu ceviz şeysini bende yapabiliyomuyum..benimde kolestrol çok yüksekte hazır evdede biraccık cevizim var denesemmi acep...
pink_dream hoşgeldin....
Aleyküm selam ablacım. Bulaşmam zaten en son yaptığımda güzel olmamıştı :) hem azıcık eksi gördüm tartıda bi mktar uzak kalalım en iyisi. seni de tebrik ederim iradenden dolayı.Selamun aleyküm güzeller
Gününüz hayırlarla dolsun
Sen bulaşma Esra cım o kod adlı şeye. Ben bulaşmadım
hıiiçok etme daha iyi canım cıs o cıs
Esracım sabah sabah sana birşey sorsam ayıp olurmu
Kp.in evinde kiracı var. 1 sene olmuş gireli. Şimdi eltimin oğlu askerden geliyor bursada iş bulmuşlar ve sevgilisi var hemen düğün yapmak istiyorlar. Dedesinin evinde oturacak. Kiracıya geçen ay Şubat sonuna kadar ev bul çık dediler. Kadın hamileymiş çıkmam ne gerekiyorsa yapın çıkmıyorum diyormuş. Sözleşme kontrat hiçbirşey yok. Kp in tersi kötüdür. Eve giderse kavga çıkartır. Ne yapmalıi
Bu konularda bilgin varmı canım
Bende bunu yapiyorum canimhttp://dai.ly/x3idkzw
Yeliz sen hangi 1 mili yapiyosun bunu yaptim simdi delice terledim. Ust calistirdi cokca hizli bir mil deneyin hanimlar.
Etliyse afiyet olsun, hiç gözüm kalmadıSesli guldum ya :))) bende ölürüm falan yani onun icin :)
Bu arada ivet etli sarma
hayırlı sabahlar kızlar
uyanamadım bıturlu aksam erkenden sızmışım gece 1 de kalktım sıze baktım sonra gene dalmışım sımdı gıne gozumu açamıyorum ınsan ne kadar cok uyursa okadar uyuyası geliyor ınsanın
benım aksamda ıyı gıbıydı ınsallah bugun abartmam ben görünce dayanamıyorum nerde o yapıpta yemeyen Hayriye offf of olan gece gıne cok ateşlenmiş duşa sokmuşlar eşim sen eve don bewn kalıyım dıyo benım ıcıme sınmıyor ne yapsam bilemedim
buarada @74FRIDA canım başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallah
o kod adlı şeyı çok merak ettım ip uçlarını birleştirdim ama sonuç alamadım
Hayriye abla geçmiş olsun ağlana, inşallah toparlar bi an önce.
Kod adlı şey genelde dini günlerde yapılır ama irmiklisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?