Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Elif ayakta kaldiysan dun kapida bacada o cati ondan cok agrimistir :)
Ayakta kaliyorum ister istemez bi de dun okula giderken yurumek zorunda kaldim yuruyunce oldu sanirim..
varis kraliçesii iyiymiş...

geçmiş olsun canım...

Sagol canim benim
2 ayda 4 kilo da iyi canim yavas olsun kalici olsun..
Benim doktor da normal dedi :) ne desem normal diyo zaten :)

Ayakta kaliyorum ister istemez bi de dun okula giderken yurumek zorunda kaldim yuruyunce oldu sanirim..

Sagol canim benim

2 ayda 4 kilo da iyi canim yavas olsun kalici olsun..

Benim doktor da normal dedi :) ne desem normal diyo zaten :)
çok kalıcı oldu canım çakılı kadro misali :)ama artık gitsin demi 2 ay uzun süre

Yeliz çok sağol, sayende en güzel diyet salatalardan birini yedim. Ben bunu hep yaparım ki :)
Bir avuç yeşil mercimeği az sıcak suda beklettim. Sonra süzüp çok az suyla haşladım. Üstüne bi avuç kısırlık bulgur atp altını kapattım. Demlenince yeşillik, limon, tuz, az yağ. Of tadı damağımda kaldı. İyi ki az yapmışım :))

gununuz hayr olsun
dun aksam ıftarda haslanmıs yumurta ve yogurtlu bıber kavurması yedım.
sabah kahvaltıda tost ve cay ıctım. bol bol su ıcıyorum sımdı.

dafi ben yogurt kurunun nasıl yapıldıgını sormustumda, kımse gormedı sanırım. sızde yazmısken tekrar sorayım dedım. gece yatmadan kac saat once yapılıyordu sonrasında ne kadar su ıcmek lazım?

Afiyet olsun canim bende havuc rendeledim sogan dogradim bitanede yumurta haslayip koydum icine ayranla beraber yedim

bravo bonus ac karnına leslieler yapılmış ...çok severim kendisini çok kilolar verdim onunla insallah bir mille ile basliycam bugün eee hadi o zaman hep birlikte walk walk walk
tavsiyeleriniz üzerine yeşil mercimek haşlanıyor...
naz yemeğe geldi eşimle onlara patatesli yumurta bende mercimek salatasi adalet bunun neresinde(çok yerken dusunucektin)
offf başım ağrıyor su çocuklar bir buyuseydi iki kardeş bir suluğu paylasamiyorlar kıyamet kopuyor o benimdi o benimdi nisa başlıyor ağlamaya ..sonra her sabah o okul çantası benim abam okula gitmesin ....uzayıp gidiyor birde o tablet senin o telefon benim pc senin o kavga var birde ....yandım allah 15 tatil geliyor...

Bu yoğurt kürünü ben de merak ediyorum, nedir nedir?

Canim sanirim 2 3 saat once yiyorsun yatmadan yatana kadarda 1 1bucuk litre su iciyorsun

Canım yatmadan en az 2 saat önce bir kase yogurda 1 tatlı kaşığı tarçın zencefil zerdecal karışımı atıp yiyorsun sonrasında yatana kadar en az 1 lt şu iciyorsun ben daha fazla içiyorum
Baharatları eşit miktarda alıp karıştırıp kavanoza doldurdum yapacağım zaman bir tatlı kaşığı ekliyorum yogurda karıştırıp yiyorum
Haftada 2 gün yapılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…