Ayakta kaliyorum ister istemez bi de dun okula giderken yurumek zorunda kaldim yuruyunce oldu sanirim..Elif ayakta kaldiysan dun kapida bacada o cati ondan cok agrimistir :)
Sagol canim benimvaris kraliçesii iyiymiş...
geçmiş olsun canım...
2 ayda 4 kilo da iyi canim yavas olsun kalici olsun..günaydın güzeller bi süredir telefondan bakmaya çalışıyorum ama olmuyor. kk ya girince tel otamatik kapanıyor. özledinizmi beni. ben hala sabitim sinirim kendime. daha doğrusu geçen hafta çocuklarla uğraşmak, hafta sonu evde olmak. artıydım ama biraz dikkat edince sükür 86.8 geri döndüm ama kaç haftadır aynı kilodayım 2 ayda 4 kg gitmiş görünüyor. sanırım sıkılaşmaya çalışıyor vucut. akşam spor olsun diye step tarzı deli dana gibi dolandım mutfakta
Benim doktor da normal dedi :) ne desem normal diyo zaten :)sen yaza bana başarı topiğinden nanik yapacan anlaşıldı
sağol ablamkod adlı şey anlaşıldı
sağol zeynebim hamdolsunda bitmiyor hastalıkları
yap ta ye kuzum sonra bızımgıbı gözün bakıp gövdende erımeyecek
ne kusuru canım olur
oyy ne zordur neyse geçmiş şukur çocuk yerlesırken olur demıstı benım dr
çok kalıcı oldu canım çakılı kadro misali :)ama artık gitsin demi 2 ay uzun süreAyakta kaliyorum ister istemez bi de dun okula giderken yurumek zorunda kaldim yuruyunce oldu sanirim..
Sagol canim benim
2 ayda 4 kilo da iyi canim yavas olsun kalici olsun..
Benim doktor da normal dedi :) ne desem normal diyo zaten :)
Sen bilrsin canimYeliz ben cok fena sistim ogle yemegi yemiycem aciksamda ki bunyem acikmasin bi zahmet.
Meyve yogurt yiyim diyorum ben oglene ins.
Gider insallah merak etme dikkat etmeye devam :)çok kalıcı oldu canım çakılı kadro misali :)ama artık gitsin demi 2 ay uzun süre
Insallah canim :)Günaydinn,musmutlu bir gün diliyorum hepinize.
Karatayimsi kahvaltimi yaptım,gün böyle devam etsin inşallah.
Afiyet olsun canim bende havuc rendeledim sogan dogradim bitanede yumurta haslayip koydum icine ayranla beraber yedimYeliz çok sağol, sayende en güzel diyet salatalardan birini yedim. Ben bunu hep yaparım ki :)
Bir avuç yeşil mercimeği az sıcak suda beklettim. Sonra süzüp çok az suyla haşladım. Üstüne bi avuç kısırlık bulgur atp altını kapattım. Demlenince yeşillik, limon, tuz, az yağ. Of tadı damağımda kaldı. İyi ki az yapmışım :))
Bu yoğurt kürünü ben de merak ediyorum, nedir nedir?gununuz hayr olsun
dun aksam ıftarda haslanmıs yumurta ve yogurtlu bıber kavurması yedım.
sabah kahvaltıda tost ve cay ıctım. bol bol su ıcıyorum sımdı.
dafi ben yogurt kurunun nasıl yapıldıgını sormustumda, kımse gormedı sanırım. sızde yazmısken tekrar sorayım dedım. gece yatmadan kac saat once yapılıyordu sonrasında ne kadar su ıcmek lazım?
Canim sanirim 2 3 saat once yiyorsun yatmadan yatana kadarda 1 1bucuk litre su iciyorsungununuz hayr olsun
dafi ben yogurt kurunun nasıl yapıldıgını sormustumda, kımse gormedı sanırım. sızde yazmısken tekrar sorayım dedım. gece yatmadan kac saat once yapılıyordu sonrasında ne kadar su ıcmek lazım?
Afiyet olsun canim bende havuc rendeledim sogan dogradim bitanede yumurta haslayip koydum icine ayranla beraber yedim
Canım yatmadan en az 2 saat önce bir kase yogurda 1 tatlı kaşığı tarçın zencefil zerdecal karışımı atıp yiyorsun sonrasında yatana kadar en az 1 lt şu iciyorsun ben daha fazla içiyorumgununuz hayr olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?