Canım yatmadan en az 2 saat önce bir kase yogurda 1 tatlı kaşığı tarçın zencefil zerdecal karışımı atıp yiyorsun sonrasında yatana kadar en az 1 lt şu iciyorsun ben daha fazla içiyorum
Baharatları eşit miktarda alıp karıştırıp kavanoza doldurdum yapacağım zaman bir tatlı kaşığı ekliyorum yogurda karıştırıp yiyorum
Haftada 2 gün yapılıyor
Canim sanirim 2 3 saat once yiyorsun yatmadan yatana kadarda 1 1bucuk litre su iciyorsun
tesekkur ederımCanım yatmadan en az 2 saat önce bir kase yogurda 1 tatlı kaşığı tarçın zencefil zerdecal karışımı atıp yiyorsun sonrasında yatana kadar en az 1 lt şu iciyorsun ben daha fazla içiyorum
Baharatları eşit miktarda alıp karıştırıp kavanoza doldurdum yapacağım zaman bir tatlı kaşığı ekliyorum yogurda karıştırıp yiyorum
Haftada 2 gün yapılıyor
hamarat insanin hali baska oluyor yahu sormasi ayip neposirdin acaba fikir olmasi acisindanYemekleri yaptım pişmek üzereler ben de hazırlanip çıkayım
Tadını genelde beğenmiyor lar ama benim için sorun olmadıSağol tarif için Asuman abla. Ya ben zencefil zerdeçal pek sevmem. Tadı nasıl oluyor? Sende fayda etti mi?
İyi gezmeler bu arada :)
yemegını yapmadan once mı haslıyorsunuz ocaktaMercimegi cok haslamisim aksama kesme corbasi yapayim bari cocuklar sever
Tas kebabı ve pilav yaptım çorba da var ama yemezler sanırımhamarat insanin hali baska oluyor yahu sormasi ayip neposirdin acaba fikir olmasi acisindan
ıyımıs:)Tadını genelde beğenmiyor lar ama benim için sorun olmadı
Akşam hafif geçirip yaparsan etkili oluyor bende hem de çok motive edici miktarlarda :)
oyy daha ne olsunTas kebabı ve pilav yaptım çorba da var ama yemezler sanırım
Evet canim once hasliyorum ben mercimegi kesme corbasida yesil mercimegi sogan ve salcayla normal corba gibi pisirip icine eriste atiyosunyemegını yapmadan once mı haslıyorsunuz ocakta
kesme corbasıı nasıldır
ben sadece sıcak suyla pırınc ıslatır gıbı ıslatıyordum sabahtan. corbayıda deneyeyım. elınıze saglıkEvet canim once hasliyorum ben mercimegi kesme corbasida yesil mercimegi sogan ve salcayla normal corba gibi pisirip icine eriste atiyosun
Afiyet olsun bende zeytinyagli kabak pisireyim bari 3 tane kabak esim ve bana yetiyi kzlar yemiyo onlarada 2 taneden mucver yapayimTas kebabı ve pilav yaptım çorba da var ama yemezler sanırım
Eriste yoksa bazen tel sehriyeylede yaptigim oluyorben sadece sıcak suyla pırınc ıslatır gıbı ıslatıyordum sabahtan. corbayıda deneyeyım. elınıze saglık
Tadını genelde beğenmiyor lar ama benim için sorun olmadı
Akşam hafif geçirip yaparsan etkili oluyor bende hem de çok motive edici miktarlarda :)
Ogulcuklarim,cok geçmiş olsun.Allah sifa ihsan eylesin oğluna.
Yeliz kahvaltinin cok basarili
Bonus o saate kadar sarmami sardin yahuSabah sabah leise abla ile baslanmis güne kocaman kocaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?