Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sağol tarif için Asuman abla. Ya ben zencefil zerdeçal pek sevmem. Tadı nasıl oluyor? Sende fayda etti mi?
İyi gezmeler bu arada :)

Iste yogurt kuru
Malzemeler,

• 1 kase yoğurt
  • 1 çay kaşığı toz tarçın
  • 1 çay kaşığı toz zencefil
  • 1 çay kaşığı toz zerdeçal
    Hazırlanışı,

Yoğurt kürü, uyumadan 3-4 saat önce yapılır çünkü vücut geceleri yağ yakar. Metabolizma hızlandırıcı yoğurt kürünü yediğinizde, vücudunuzun daha çok yağ ve kalori yakmasını sağlayacaksınız.
    1. Yoğurt, tarçın, zerdeçal ve zencefili iyice karıştırın.
    2. Uyumadan 3-4 saat önce yeyin.
    3. Yatana kadarki sürede 4-5 bardak suyu oturarak ve yudum yudum için.
      Önemli bilgiler,
      • Yoğurt kürü haftada sadece 2 kez yapılır. Daha fazla yapmaya kalkmayın, ciddi yan etkiler gösterebilir.
      • Emziren anneler veya hamileler için yoğurt kürü uygun değildir.
      • Her yaştan insan (çocuk veya yaşlı) yoğurt kürünü yapabilir.
      • Hazır veya ev yapımı yoğurt kullanabilirsiniz. Az veya tam yağlı yoğurt olabilir.
      Yoğurt kürü kaç kaloridir?

Yoğurt kürü, ortalama 130 kaloridir. Bu, diyet yapan birinin günlük 2000 kalori sınırında gayet ideal bir rakamdır.

Canim sanirim 2 3 saat once yiyorsun yatmadan yatana kadarda 1 1bucuk litre su iciyorsun

tesekkur ederım

Sağol tarif için Asuman abla. Ya ben zencefil zerdeçal pek sevmem. Tadı nasıl oluyor? Sende fayda etti mi?
İyi gezmeler bu arada :)
Tadını genelde beğenmiyor lar ama benim için sorun olmadı
Akşam hafif geçirip yaparsan etkili oluyor bende hem de çok motive edici miktarlarda :)

Evet canim once hasliyorum ben mercimegi kesme corbasida yesil mercimegi sogan ve salcayla normal corba gibi pisirip icine eriste atiyosun
ben sadece sıcak suyla pırınc ıslatır gıbı ıslatıyordum sabahtan. corbayıda deneyeyım. elınıze saglık

Ogulcuklarim,cok geçmiş olsun.Allah sifa ihsan eylesin oğluna.

Yeliz kahvaltinin cok basarili

Bonus o saate kadar sarmami sardin yahu Sabah sabah leise abla ile baslanmis güne kocaman kocaman

Yok be bi tepsiyle oturma odasina getirmistim gec basladim tv falan bitincede camasir falan birden yatamadim :)
Lesliyle basladim ama kahvaltida cok yedim. Bunu yapmamaliyim.

Yeliz hamurlu corbayi bende cok severim cocuklarda eriste olmadimi pirinclede yaparim arpa sehriyeylede. Yesil mercimegi her turlu cok severim cocuklugumdan beri annem derki en cok sen yerdin sende demir eksikligi olmadi o yuzden :) depolari sabitlediysem demek :)

Esra bende o baharatlari pek sevmiyorum ama kürde beni hic rahatsz etmedi.

Kayinvaldem kirmizi mercimege koyar zerdecali bastan degisik geldi ama alistik asla kotu degil corbada. Cok faydaliymis boyle tuketmek lazim aslinda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…