Yeliz çok sağol, sayende en güzel diyet salatalardan birini yedim. Ben bunu hep yaparım ki :)
Bir avuç yeşil mercimeği az sıcak suda beklettim. Sonra süzüp çok az suyla haşladım. Üstüne bi avuç kısırlık bulgur atp altını kapattım. Demlenince yeşillik, limon, tuz, az yağ. Of tadı damağımda kaldı. İyi ki az yapmışım :))
Hosgeldiniz... Burdaki herkes farkli bi yontem uyguluyo aslinda.. Aslolan kilo verme cabasi ve dostluk :) cuma günleri kilo bildirimi ve spor bildirimi yapiliyor. Kasimpati arkadasimiz kilo listesini yapiyor haftalik ve aylik kilo verenler dereceye girenler vs.Selam arkadaşlar bende katılmak istiyorum 96 kiloyum. Nasıl bir diyet uyguluyorsunuz
Olsun asuman abla sen dengelersin insallah :) yuruyuslere devam edebiliyo musun soguklarda.. Ankara kimbilir nasil soguktur..İyi akşamlar
Ben geldim salata ağırlıklı olsa da yedim ven bugün ama sorun olmaz dengelerim inşallah
İnşallah canımOlsun asuman abla sen dengelersin insallah :) yuruyuslere devam edebiliyo musun soguklarda.. Ankara kimbilir nasil soguktur..
e bu bildiğin mercimek köftesi tarifi tek farkı yeşil mercimek olmuş sanki...
bende yarın mercimek köftesi yapmayı düşünüyodum bolca marul var elimde öyle değerlendireyim...
bende yemeklerimi yaptım ve kendimi zoraki attım yatağa daha hiç bi güç kaldıramaz benii...günlük ayakta durma kotamı doldurdum...
Burasi da yagmurlu sukur.. Buzlar epey eridiİnşallah canım
Bu hafta hiç yürüyemedim
Hava bugün epey yumuşadı şükür aksama kadar yağmur vardı
Ohhh mis gibi :) basarili bi gun gecirince insan nasil mutlu oluyo dimi :) devami da gelir insallah canim :)Iyi aksamlar kizlar:)
Ben bugun karatayimsi beslenmemde basariliydim kendime göre cok sükür..An itibari ile mutfak mevzusunu kapatıp,yesil cayimi fondipleyip agzima fermuar cekmis bulunmaktayım..Suan benden mutlusu yok :)
Burasi da yagmurlu sukur.. Buzlar epey eridi
Ohhh mis gibi :) basarili bi gun gecirince insan nasil mutlu oluyo dimi :) devami da gelir insallah canim :)
Artik fazlasiyla belli oluyor :) genel vucut olarak cok kilo almadim eski kiyafetlerimi giyebiliyorum hala. Ama karnim epey cikti.. 75 gunumuz kaldi normalde:)Kesinlikle elifcim,mutluluk,hafiflik,en önemliside başarabileceğine dair umutlar:)dilerim hepimiz için her günümüz bu inanç ve duygularla geçsin..
Sen nasilsin?bebis büyüyor mu:)artik belli oluyordur hamile olduğunun dimi:)
Aman diyim cok yeme yelizzz... O kadar ugrasiyosun cok takdir ediyorum seni :) kestane sekeri kalori bombasi resmenn... Ben de cok severiiiiimmmmHain koca kisisi butun gun ugrasipdidineyim sen aksama kestane sekerleriyle gel olacak is mi yani neyseki cok yemedim
Yarin esim evde pek ugrayamam heralde gunduz aksam gorusuruz
Persembe gunu yogurt detoks corbasi gunu yapicam yapmak isteyenler yesil mercimek nohut ve bulgurlarini hazirlasin yarin
Elifcim normalde utancımdan söylemeyecektim de senin bu nazik davetini kıramam. Cuma ben de bildirim yaparım sabah, hem benim için de motivasyon olur. çok sağol canımEsracim hazir tartında eksi görmeye baslamisken bu hafta listeye ekleyeyim mi seni,ne dersin?
Hem yeni ay,yeni baslangiclar olur senin için de inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?