Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

e bu bildiğin mercimek köftesi tarifi tek farkı yeşil mercimek olmuş sanki...

bende yarın mercimek köftesi yapmayı düşünüyodum bolca marul var elimde öyle değerlendireyim...

bende yemeklerimi yaptım ve kendimi zoraki attım yatağa daha hiç bi güç kaldıramaz benii...günlük ayakta durma kotamı doldurdum...

komsum geldıı onunla bırer turk kahvesı ıctık. kızımı pusete koydum ne kadar durursa o kadar ıs yapacagım
mutfak fena halde. salona dogru yol alacaklar.

aksamada yogurt corbası ve fırında patates yapacagım ınsallah.

Selam arkadaşlar bende katılmak istiyorum 96 kiloyum. Nasıl bir diyet uyguluyorsunuz
Hosgeldiniz... Burdaki herkes farkli bi yontem uyguluyo aslinda.. Aslolan kilo verme cabasi ve dostluk :) cuma günleri kilo bildirimi ve spor bildirimi yapiliyor. Kasimpati arkadasimiz kilo listesini yapiyor haftalik ve aylik kilo verenler dereceye girenler vs.
Bonus arkadasimiz da spor listesini yapiyor.
Daimi olur 2 hafta ust uste bildirim yaparsaniz listeye girebiliyorsunuz.
Bunun disinda da hergun mumkun oldugunca menu paylasimi yapiliyor. Bilgi paylasimi yapabilirsiniz..

Alm kizlarrr
Azicik uzandim dinleneyim diye once size bakayim dedim
Emine simdilik iyi cok sukur hapsurmasi burun akintisi azalmis ateside olmamis bugun

Maviay84 hosgeldin

Yarin evdeyim benimde mercimek koftesi yapasim vardi bugun pazardan yesillik aldim onun icin.

İnşallah canım
Bu hafta hiç yürüyemedim
Hava bugün epey yumuşadı şükür aksama kadar yağmur vardı
Burasi da yagmurlu sukur.. Buzlar epey eridi
Iyi aksamlar kizlar:)

Ben bugun karatayimsi beslenmemde basariliydim kendime göre cok sükür..An itibari ile mutfak mevzusunu kapatıp,yesil cayimi fondipleyip agzima fermuar cekmis bulunmaktayım..Suan benden mutlusu yok :)
Ohhh mis gibi :) basarili bi gun gecirince insan nasil mutlu oluyo dimi :) devami da gelir insallah canim :)

Burasi da yagmurlu sukur.. Buzlar epey eridi

Ohhh mis gibi :) basarili bi gun gecirince insan nasil mutlu oluyo dimi :) devami da gelir insallah canim :)

Kesinlikle elifcim,mutluluk,hafiflik,en önemliside başarabileceğine dair umutlar:)dilerim hepimiz için her günümüz bu inanç ve duygularla geçsin..

Sen nasilsin?bebis büyüyor mu:)artik belli oluyordur hamile olduğunun dimi:)

Hain koca kisisi butun gun ugrasipdidineyim sen aksama kestane sekerleriyle gel olacak is mi yani neyseki cok yemedim
Yarin esim evde pek ugrayamam heralde gunduz aksam gorusuruz
Persembe gunu yogurt detoks corbasi gunu yapicam yapmak isteyenler yesil mercimek nohut ve bulgurlarini hazirlasin yarin

Artik fazlasiyla belli oluyor :) genel vucut olarak cok kilo almadim eski kiyafetlerimi giyebiliyorum hala. Ama karnim epey cikti.. 75 gunumuz kaldi normalde:)
Ama zamanindan biraz daha ilerde gorunuyo daha erken de gelebilir diyo doktor.. Bekliyoruz bakalim :)

Aman diyim cok yeme yelizzz... O kadar ugrasiyosun cok takdir ediyorum seni :) kestane sekeri kalori bombasi resmenn... Ben de cok severiiiiimmmm

Bonus bonus fonlere gelesin.. Iki gundur duzgun basliyorum sonra birakiyorum. Kendime sovesim var. Gunduz evin isleri bitmiyoki ayakustu yemiycem diyorum yiyorum.

Canim cok dar su an bi uyusam gunlerce kalkmasam istiyorum. Cok yorgunum basim agriyo uyusalarda uyusam diye bekliyorum. Allahim acizlenmek istemiyorum ama bazen cok daraliyorum.

İyi akşamlar kızlar,

Nasıl keyifler? Benim için beslenme açısından güzel bi gün oldu. Akşam ara öğünde meyve yerine yoğurt kürü yaptım 1/3 ölçüyle. Bonus dediğin gibi tadı fena değildi.
Asuman abla seni tebrik ediyorum o mamaların içinde salata tercih etmen harika. Yarın dengelersin sen onu.
Esracim hazir tartında eksi görmeye baslamisken bu hafta listeye ekleyeyim mi seni,ne dersin?
Hem yeni ay,yeni baslangiclar olur senin için de inşallah..
Elifcim normalde utancımdan söylemeyecektim de senin bu nazik davetini kıramam. Cuma ben de bildirim yaparım sabah, hem benim için de motivasyon olur. çok sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…