Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Allah ferahlık versin. Bazen zor oluyor, böyle hissettiğin çin kendini suçlama. Aciziz, O'nun sabrından bir parça nasiplensek ne mutlu bize...
Ay Bonus enerjin yüksek senin kuzum, hemen kendini motive et. Yakışmaz sana bu haller. Hadi hop yandan :)

Selam kızlar.çok şükür iyiyim.gecen gittiğim doktor baya kafamı karıştrdı.dün farklı bi doktora göründüm herseyin yolunda olduğunu ve lekelenmenin enfeksiyondan kaynaklandığını söyledi.biraz da olsa rahatladm ama hala korkuyorum da.burda kar yağıyo yollar kötü olduğu için kendi doktoruma görünemedim.bi de bugün ve yarn tatil en azndan dinlenmis olurum.neyse hersey Allahtan.

Frida başnz sagolsun.mekanı cennet olsun.Allah sabır versin.

Bonus ve leslie .....devamını diliyorum.bi de yeliz iyi gidiyorsunuz maşallah.

Elif bebişler büyüdükce zorluyo bizi sanırm.sen de dikkat et kendine.

iyi geceler .nazın üc gündür geçmeyen oksurugü vardı...bir saat uzaklıkta edremitte özel drumuz ordan geldik az önce saat 9 gibi sıra geldi sanki butun çocuklar hasta salgın varmış...reflüden süphelendi on gun sonra kontrol dedi...antıbiyotıge basladık...
bonus senmi benmi allahın gucune gitmesin.zaten çok aradım korkuyorum ..benim annem yanımda kayınvalidem yanımda hiç kimse destek olmuyor bugun kendi kendime kızdım söylendim sanki gurbetteyim tek basına buyutuyorum çocuklarımı..birde nazın okul derdı çok yıpratıyor beni bugun annemin günü vardı..nisayı babama götürdüm orda uyuttum koşarak nazı okuldan aldım geldim ..uyansada çok ağlardı dedede durmazdı ...saat 4 te çıkıyor naz okuldan o saatte nisanın uyku saatı uykuda oluyor hergün kim gelicek kim bakıcak derdı var ...

Bonusum Rabbim gonlune ferahlik versin insallah.... Daralmamiz normal, yeterki kendimize gelebilelim sonra.. Uyu uyan rahatlamis ol insallah canim

Şükür yolundaymış bak her şey, içini ferah tut sen. İnşallah sağlıkla kavuşursunuz vakti geldiğinde. Geçmiş olsun, Allah bi daha göstermesin canım.

Cok sevindim iyi olmaniza :) dikkat et sen yine de :)
Ben de bugun biraz fazla ayakta kaldim yine. Okul yoktu ev işlerine daldim bi kac cesit de pasta borek yapayim dedim. Agrilarim var yine insallah dinlenebilirim gece uyuyabilirsem...

Hayırlı geceler güzeller
Bugün yine koşturmaca geçti. Kahvaltıdan sonra çarşı işlerimi halledeyim dedim. Bahçeye indim komşular sitem etti. Her akşam bakıyoruz kapının önünde ayakkabı dolu. Bir türlü dedeye geçmiş olsun a gelemedik dediler. Bende akşama buyurun gelin dedim. Çarşıdan koştura koştura geldim. Hazırlık yaptım. Akşam geldiler sağolsunlar. Az önce kalktılar. Bende hemen hemen telefon u aldım elime
Esracım Çok Sağol Canım. Benim için uğraştın hakkını helal et.
Kaynımlar bugünde söylemişler. Pek anlaşacak birileri değiller sanırım. Ben çıkmıyorum herşeyi göze aldım diyormuş adam. Kp. Küplere pindi. Benimlemi yapmış evi terbiyesiz insanlar, gidip bende onları huzursuz edicem diyor. Zor sakinleştirdik. Daha iki ay var o zamana kadar çıkar belki verdiğin süre bitinceye kadar bekle dedik.

ben gelinceye kadar kızlar açıklamışlar

İnşallah canım
Bu hafta hiç yürüyemedim
Hava bugün epey yumuşadı şükür aksama kadar yağmur vardı
asu burasıda yağmurluydu

Baya yorulmuşsun Dafi abla, güzelce dinlenebilsen keşke...
Estafurullah, helal olsun ablacım. Umarım bir çözüme ulaşırsınız. Ama üstüme vazife olmayarak senden bi şey rica etsem. Sen ailenin büyüğüsün, sever sayarlar. Hukuki olarak da sonuç almanız pek olası değil 10 ay 1 yıla kadar. Acaba ikna etsen de başka eve mi geçseler yeni evli çift. Kiracının eşi hamileyse karda kışta zor olur bu işler. Buna ikna olursa gençler onların da önüne bir kolaylık çıkar inşallah. Hem öbür türlü güzel telaşlarınıza tatsızlık karışacak, ne gerek var. Gençler sonra ev boşalınca geçerler, genç onlar hallederler noolacak... Umarım yanlış anlamazsın. Üstüme vazife değil ama bir kiracı kardeşin olarak fikrimi belirtmek istedim :)

estağfurullah canım.
Ben ailenin büyüğü değilim esracım dördüncü geliniyim sadece en küçük elti benim küçüğüm. Olaylara yazık gözüyle bakıldığında evlenecek gençlerde yazık diyecekler. Çünkü bunlar belkide ömürlerinin bundan sonrasını bu evde geçirecekler. Sırf kiracının istediği gibi olsun diye ev taşıyıp duyacaklar. Ya kiracının gönlü olupta çıkmaya karar verdiğinde bu evlenen gelinde hamile olursa o zaman hamile halinde taşınmış olmayacakmı diyecekler. Bu işin sonu kötü olacak gibi geliyor bana sadece dua ediyorum. Bir kötülük olmadan cıkarlar. Yada başka bir çare bulunur

Bu aksam çok üzücü şeyler yaşadım eşimin ailesi ile imtihan olmaktayim oğlumu bu saatte ancak uyuttum kızlar dua istiyorum
Allah yardımcın olsun canım

teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…