o da benim için büyük bir şeyEsracım sadece salata yemedim tabii ama daha cok salata yedim :)
Bonus bonus fonlere gelesin.. Iki gundur duzgun basliyorum sonra birakiyorum. Kendime sovesim var. Gunduz evin isleri bitmiyoki ayakustu yemiycem diyorum yiyorum.
Canim cok dar su an bi uyusam gunlerce kalkmasam istiyorum. Cok yorgunum basim agriyo uyusalarda uyusam diye bekliyorum. Allahim acizlenmek istemiyorum ama bazen cok daraliyorum.
Bonusum Rabbim gonlune ferahlik versin insallah.... Daralmamiz normal, yeterki kendimize gelebilelim sonra.. Uyu uyan rahatlamis ol insallah canimBonus bonus fonlere gelesin.. Iki gundur duzgun basliyorum sonra birakiyorum. Kendime sovesim var. Gunduz evin isleri bitmiyoki ayakustu yemiycem diyorum yiyorum.
Canim cok dar su an bi uyusam gunlerce kalkmasam istiyorum. Cok yorgunum basim agriyo uyusalarda uyusam diye bekliyorum. Allahim acizlenmek istemiyorum ama bazen cok daraliyorum.
Selam kızlar.çok şükür iyiyim.gecen gittiğim doktor baya kafamı karıştrdı.dün farklı bi doktora göründüm herseyin yolunda olduğunu ve lekelenmenin enfeksiyondan kaynaklandığını söyledi.biraz da olsa rahatladm ama hala korkuyorum da.burda kar yağıyo yollar kötü olduğu için kendi doktoruma görünemedim.bi de bugün ve yarn tatil en azndan dinlenmis olurum.neyse hersey Allahtan.
Frida başnz sagolsun.mekanı cennet olsun.Allah sabır versin.
Bonus ve leslie .....devamını diliyorum.bi de yeliz iyi gidiyorsunuz maşallah.
Elif bebişler büyüdükce zorluyo bizi sanırm.sen de dikkat et kendine.
Cok sevindim iyi olmaniza :) dikkat et sen yine de :)Selam kızlar.çok şükür iyiyim.gecen gittiğim doktor baya kafamı karıştrdı.dün farklı bi doktora göründüm herseyin yolunda olduğunu ve lekelenmenin enfeksiyondan kaynaklandığını söyledi.biraz da olsa rahatladm ama hala korkuyorum da.burda kar yağıyo yollar kötü olduğu için kendi doktoruma görünemedim.bi de bugün ve yarn tatil en azndan dinlenmis olurum.neyse hersey Allahtan.
Frida başnz sagolsun.mekanı cennet olsun.Allah sabır versin.
Bonus ve leslie .....devamını diliyorum.bi de yeliz iyi gidiyorsunuz maşallah.
Elif bebişler büyüdükce zorluyo bizi sanırm.sen de dikkat et kendine.
Ben de arada yaparm bu çorbadan ve çok da severim.mmmm....Evet canim once hasliyorum ben mercimegi kesme corbasida yesil mercimegi sogan ve salcayla normal corba gibi pisirip icine eriste atiyosun
Esracım Çok Sağol Canım. Benim için uğraştın hakkını helal et.Günaydın hanımlar, mutlu huzurlu bir gün olsun umarım.
Aleyküm selam ablacım. Bulaşmam zaten en son yaptığımda güzel olmamıştı :) hem azıcık eksi gördüm tartıda bi mktar uzak kalalım en iyisi. seni de tebrik ederim iradenden dolayı.
Ablcım kira sözleşmesi olmadığına göre tahliye taahüdü de yoktur muhtemelen. Tahliye ihtarı çekmeniz lazım noterden ve bunun üzerinden 6 ay sonra tahliye davası açmanız lazım. İhtar ihtiyaç sebebiyle olmalı ve evin sahibinin aynı belediye çevresinde başka evi bulunmamalı, gelip kendi oturmalı daha sonra. biraz uzun bir iş. Eğer bundan sonuç alınamazsa haksız işgalin sona erdirilmesi için dava açılacak vs uzun bi süreç. Anlaşma yoluna gitmek sizin için daha hayırlı olabilir. Ya da başka bi ev bulmak. Kiracıyı öyle ha deyince çıkarmak mümkün olmuyor, sıkıntı yaşamamak için anlaşmanız daha iyi olabilir.
ben gelinceye kadar kızlar açıklamışlargununuz hayr olsun
dun aksam ıftarda haslanmıs yumurta ve yogurtlu bıber kavurması yedım.
sabah kahvaltıda tost ve cay ıctım. bol bol su ıcıyorum sımdı.
dafi ben yogurt kurunun nasıl yapıldıgını sormustumda, kımse gormedı sanırım. sızde yazmısken tekrar sorayım dedım. gece yatmadan kac saat once yapılıyordu sonrasında ne kadar su ıcmek lazım?
asu burasıda yağmurluyduİnşallah canım
Bu hafta hiç yürüyemedim
Hava bugün epey yumuşadı şükür aksama kadar yağmur vardı
Hayırlı geceler güzeller
Bugün yine koşturmaca geçti. Kahvaltıdan sonra çarşı işlerimi halledeyim dedim. Bahçeye indim komşular sitem etti. Her akşam bakıyoruz kapının önünde ayakkabı dolu. Bir türlü dedeye geçmiş olsun a gelemedik dediler. Bende akşama buyurun gelin dedim. Çarşıdan koştura koştura geldim. Hazırlık yaptım. Akşam geldiler sağolsunlar. Az önce kalktılar. Bende hemen hemen telefon u aldım elime
Esracım Çok Sağol Canım. Benim için uğraştın hakkını helal et.
Kaynımlar bugünde söylemişler. Pek anlaşacak birileri değiller sanırım. Ben çıkmıyorum herşeyi göze aldım diyormuş adam. Kp. Küplere pindi. Benimlemi yapmış evi terbiyesiz insanlar, gidip bende onları huzursuz edicem diyor. Zor sakinleştirdik. Daha iki ay var o zamana kadar çıkar belki verdiğin süre bitinceye kadar bekle dedik.
ben gelinceye kadar kızlar açıklamışlar
asu burasıda yağmurluydu
estağfurullah canım.Baya yorulmuşsun Dafi abla, güzelce dinlenebilsen keşke...
Estafurullah, helal olsun ablacım. Umarım bir çözüme ulaşırsınız. Ama üstüme vazife olmayarak senden bi şey rica etsem. Sen ailenin büyüğüsün, sever sayarlar. Hukuki olarak da sonuç almanız pek olası değil 10 ay 1 yıla kadar. Acaba ikna etsen de başka eve mi geçseler yeni evli çift. Kiracının eşi hamileyse karda kışta zor olur bu işler. Buna ikna olursa gençler onların da önüne bir kolaylık çıkar inşallah. Hem öbür türlü güzel telaşlarınıza tatsızlık karışacak, ne gerek var. Gençler sonra ev boşalınca geçerler, genç onlar hallederler noolacak... Umarım yanlış anlamazsın. Üstüme vazife değil ama bir kiracı kardeşin olarak fikrimi belirtmek istedim :)
Allah yardımcın olsun canımBu aksam çok üzücü şeyler yaşadım eşimin ailesi ile imtihan olmaktayim oğlumu bu saatte ancak uyuttum kızlar dua istiyorum
teşekkür ederim canımestağfurullah canım.
Ben ailenin büyüğü değilim esracım dördüncü geliniyim sadece en küçük elti benim küçüğüm. Olaylara yazık gözüyle bakıldığında evlenecek gençlerde yazık diyecekler. Çünkü bunlar belkide ömürlerinin bundan sonrasını bu evde geçirecekler. Sırf kiracının istediği gibi olsun diye ev taşıyıp duyacaklar. Ya kiracının gönlü olupta çıkmaya karar verdiğinde bu evlenen gelinde hamile olursa o zaman hamile halinde taşınmış olmayacakmı diyecekler. Bu işin sonu kötü olacak gibi geliyor bana sadece dua ediyorum. Bir kötülük olmadan cıkarlar. Yada başka bir çare bulunur
Allah yardımcın olsun canım
Hepimiz değişik imtihanlar yaşıyoruzBu aksam çok üzücü şeyler yaşadım eşimin ailesi ile imtihan olmaktayim oğlumu bu saatte ancak uyuttum kızlar dua istiyorum
allah razı olsun Asuman abla.Rabbim kimseyi çaresiz bırakmasınHepimiz değişik imtihanlar yaşıyoruz
Allah yar ve yardımcın olsun cümlemizin de
Amin canımallah razı olsun Asuman abla.Rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?