Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Amin canım
İnan herkesin var sıkıntısı annem hep der evler ayrı dertler türlü
Allah imtihanlardan yüzümüzün akıyla çıkmamızı nasip eylesin
dertsiz kul olmaz.imtihan olmasa zaten kulluk olmaz Rabbim bizim derecemizi Yüceltmk için imtihanlari vesile yapıyor.tabi kazanmayi nasip etsin inşallah.bunları hepimiz biliyoruz ama bir an nefis bize bunları unutturuyor.kafaya takmamak elde değil 3seneyi geçti evleneli ama gün geçmiyor ki bir sıkıntı olmasın

Canım ben 20 yıllık evliyim
Sıkıntı bitmiyor sen daha epey yenisin

Canım sıkıntılar bitse hayatımız sona ermiş demektir zaten. Rabbim beterinden saklasın inan her ailede vardır sıkıntı. Biri bitti dersin diğeri başlar. Allah taşıyamayacağımız yükü yüklemesin

Bu kiracı işi sıkıyor benimde canımı
İnşallah kimsenin canı yanmadan hallolur. Kp. Kaç gündür huzursuz. Bizide huzursuz ediyor. Eve bir gitse kavga çıkartacak.göndermemek için elimizden geleni yapıyoruz. Büyük eltimin oğluda sözlendiğinde 1 ay içinde düğünün yapılması kararı alındı. Aynı eve geldi gelin. Yine kiracı vardı. Söyledik hemen başladı ev aramaya. Eltimlerde kiracıya ev aradı. Ev bulundu 1 aylık kirayı almadı kp. Ailecek taşınmasına yardım ettik. 1 haftada taşındı. Sonra eltim oğluna başka ev aldı.evi tekrar kiraya vermişlerdi. Buna 3 ay içinde çık dediler. Çıkmıyorum her türlü belaya hazırım diyormuş.
Allah kötü niyetli kimseye kötülük fırsatı vermesin

Taşınmak sorunları çözecekse hiç durma taşın canım. Benim küçük eltimde gelinle aynı evde altlı üstlü oturuyordu. Geline hiç rahat vermedi. Gelin yeni doğum yapmıştı. Hemen ev alıp taşıdık eşyasını. Taşınıp yerleşirken gelin bebekle bizde kaldı. 15 günlük lohusayken taşındı. Şimdi uzak olunca can ciğer oldular.

2sene aynı evin içinde yaşadık.1buçuk sene oldu ayrı eve geçeli ama işte yinede beraber yedik içtik bu zamana kadar.5ay oldu kendi evimde yemek yapmaya Başlayali ama yine yemek yer eşimin ailesine geçeriz yatma zamanı gelirim eve.off ya ne fedakarlıklar yaptım bu zamana kadar ama kıymeti olmadi.daha evimden hevesimi bile almadım parça parça eşya aldık yeni tamamladk bu ay eşyaları halada banyom bitmedi dolabını almadık boş duruyor yavaş yavaş para biriktirp yaptırdık şimdi çekip gitmek istiyorum hiç biri gözümde yok

tam takip edemedm konuyu ama anladigimm kadarıyla kiracı eşi hamile diye mi çıkmak istemiyor
Başta kadın ben hamileyim nasıl taşınayım demiş. Kp.biz yardım ederiz taşınırken demiş. Senin evin olsa kiracı çıkmak istemese oğlunu kiraya evlendirdimisin çocuk eve göre eşya alacak demiş. Kadın sende haklısın eşimle konuşayım demiş. Sonra küçük eltime çıkmıycaz gerekeni yapın demiş. Kaynımlar da bugün konuşmaya gitmişler adam her türlü belaya hazırım çıkmıyoruz diyormuş

Canım kıyamam yaa
Kendinizmi yaptırdınız evi

Öfkeyle hareket etme yinede istiğfar çek, selavatı şerife çek , Rabbim gönlüne ferahlık verir inşallah. Biraz sakinleşip sonra karar verin ne yapacağınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…