Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Öfkeyle hareket etme yinede istiğfar çek, selavatı şerife çek , Rabbim gönlüne ferahlık verir inşallah. Biraz sakinleşip sonra karar verin ne yapacağınıza
ben o lafı bana söyltecek bir şey yapmadım ki zoruma gidiyor böylesi.akşam oradan geldikten sonra ağlamaktan konuşamadm eşimle sadece gitmek istiyorum dedim boğazıma düğümlendi sözler

ben o lafı bana söyltecek bir şey yapmadım ki zoruma gidiyor böylesi.akşam oradan geldikten sonra ağlamaktan konuşamadm eşimle sadece gitmek istiyorum dedim boğazıma düğümlendi sözler
Canım iyikide hak edecek şeyler yapmamışsın. Ya hak ederek işitseydin o sözleri daha kötü olmazmıydı. Rabbimin yanında mükafatın daha büyük olacak inşallah. Hak etmediğini yaşatanlar düşünsün. Üzülmesi gereken onlar. Sen şükretmelisin iyi ki bu kadar kötü değilim diye

artık devamli mı kalacak.kayınvaliden yokmu
inşallah kalır
Kv.yok 8 sene oldu vefat edeli. Kp tek odada yalnız yaşıyor. Sabah bizim işlerine geliyor. Kahvaltı ve öğle yemeği ni orda yiyor akşamıda bazen küçük eltimde bazen evinde ne bulursa yiyor

haketmedim o yüzden akşamdan beri harap oldum herkes uykusunda ben hala Ağlıyorum.misafiri gelecek olsa herseyi ben yapıp götürüyorm yinede bana gelmiş diyor ki misafirimız olunca anında buraya geleceksiniz misafir gitmeden evinize gitmek yok.oysa zaten böyle yapıyoruz sadece dün misafir geldi benimde ocakta yemek vardı hatta kaynanam geldi gördü.yemeğin altını kapattım yemeğimizi yedik hiç Oyalanmadan gittik yemek yiyordu onlarda mutfağı topladım çaylarıni verdim benim kendi babam memleketten geldi halamda idi beni aradı evde yokmusun ışık yanmyor sana geldim diye bende evimë gittim yemek koydum yedi derken tekrar gitmedim kaynanam evine.dün olanlar yüzünden bugün çıkışti işte baba biz her zaman buradayız misafir olunca 1kaç kere olmayınca kötü mü oldum dedim.

Canım kayınpederin seni çok seviyor. Babandan bile kıskanacak kadar çok seviyor emin ol. Kıskanmış seni belliki onun için huysuzluk etmiş. Kızı gibi sevdiğinden babanla paylaşmak istememiş.

Canım kayınpederin seni çok seviyor. Babandan bile kıskanacak kadar çok seviyor emin ol. Kıskanmış seni belliki onun için huysuzluk etmiş. Kızı gibi sevdiğinden babanla paylaşmak istememiş.
yok canım öyle değil onlar için belli bir kalıp var onun içine girersen senden iyisi yok ama olaki şasarsan işte bugün gibi yerin dibine girersin.sevgi değil çünkü zamanin birinde yine böyle olaylar yaşadık hamile halimle çok kötü şeyler gördüm oan anladım nasıl biri olduğunu.sinirlenince gözü görmüyor hiç bir şey ama içim acıyor Rabbime havale ediyorum

Canım insanoğlu nankördür. Onun için ne yaparsan yap yaranamazsın. Rabbim bilsin yeter der geçersin. Zaten yaratan bildikten sonra başkası bilse ne olur bilmese ne olur
bu sözün çok güzeldi canım allah razı olsun Rabbim seninde sıkıntılarini gidersin.sadece gönül kırgınlıgi var kalbim yönelmiyor ama yarın tekrar oraya gitmek var hiç bir şey olmamış gibi davranmak var.gitmesem işler dahada büyüyecek eşim ailesine çok bağlı onun üzülmesine dayanamyorum yoksa rest çekip gitmem çıkın gidin evimden derse giderim ama işte olmuyor

Hadi kalk şimdi tam teheccüt vakti namaz kılabiliyorsan bir abdest al iki rekat teheccüt kıl dua et
yatsı namazı mı dahi kılmadm daha 2kere başladım bitiremdm bıraktım.suan o kadar garipki hiç tanımadığım kişi benim derdi mi dinliyor arkadaşım akrabam dediğim kimselere anlatamadım Rabbim senden razi olsun ne diyeyim

İşte en güzel yere havale ettin. HasbünAllah venimel vekil de o en güzel vekildir.
İnan yaşadıklarının aynını yaşadım. Mükafatını da fazlasıyla aldım. Bana çocuğun yok sen kirada gezersin deyip temizliğini yaptığım evi vermediler .benim temizlediğim eve küçük eltim oturdu. Eltim hâlâa orda oturuyor. Rabbim bana 3 tane ev verdi

insanlar nankör ama bak Rabbim hesap görenlerin en güzeli ki sana en güzelini nasip etmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…