Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selamun aleykum hayırlı sabahlar
beklenen adetım geldı ama bende dovula dondum çok gecikti bu ay hayırlısı kuzenımın oglu rahatsızlandı ankaraya gıttı daha 13 yasında lütfen dua adın agırmıs durumu rabbım ummetı muhammedı çaresız evladına baktırmsın elinden bişey gelmeden beklemek kadar zor bişey yok ımtehan dünyası rabbım ımtehanı kaybetmeden gıtmek nasip etsin bu yalancı bahardan
insanlar nankör ama bak Rabbim hesap görenlerin en güzeli ki sana en güzelini nasip etmiş
canım sen merhametını saygını kaybetme gıne bosver kım ne eder kendıne eder kendı kendıne rabbım her seyı gorur bılır ver herkez zere kadar ıylığın zere kadar zulmün karşılığını görecek sen iyi ol gerısını bosver rabbım hallader

Gunaydin hayirli huzurlu sabahlar olsun ins.

Hayriye gecmis olsun neyi varmis cocugun? Allah bagislasin hepsini onlarla imtihan etmesin.

Dafi ablacim ablaligini gostermissin helal sana

sınusızttekı ıltıhap gözüne vurmuş oda beyene sıçrama tehlıkesı varmış gazı de yatıyorlar sımdı dr tehlıkelı demısler çok arısı varmış ben tel sesını duydum kulaklarımdan gıtmıyor

şu fanı dünyada yok elden geln hiçbirşey bırak kendı dogurdugunu korumayı nefese bıle hükmedemiyorsun ımtehan sıkıntı bir anda altüst oluyor butun hayatın kımsen yok yaradandan başka sığnacak dertlenecek o anda anlıyorsun acızsın hemde çok herşeyı yaparım korurum dedıgın anda sen bı dur diyor yaradan sana onun sahibi benim sana emenet verdim ama onu koruyacak gine benim sen sen sadece fguransın o yüzden kırmak dökmek üzülmek cokkk cok boş bu yalancı dünyada yerı gelır anlarsın nekadar anlamsız çok ozur dilerim birileriyle konşmazsam daralacam iyice hakkınızı helel edin

Günaydınlar :)

Güne yoğurt küründen mi nedir eksiyle başladım, mutluyum gururluyum umarım güzel bir gün olur.

Anladım ablacım, hayırlısı olsun. Hukuk düzeni ev sahipleri böyle keyfi ve bencilce davranamasın diye koruyor kiracıyı... Bi çıkar yol bulunur artık. Sen sıkma canını. Allah hayırlısını versin.

Hayriyecim Allah şifa versin yavruya. İnşallah toparlanır bir an önce.
plynna Allah güç kuvvet sabır versin. Her evde türlü türlü sıkıntılar var. Ama zor zamanlar geçiyor bir şekilde, böyle düşünüp ferhlarsın inşallah.
Bonuscum kendine geldin mi bakayım ha, bak neşeli Bonus çok tatlı haberin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…