bende her zaman dinlerimHamdolsun şükürler olsun
Bak kafan dağılsın diye bende sana dertlendim sende benı dinledin
Yaşım 51buarada yaşınız kaçtı isminizi paylaşıyormusunuz burada
amin inşallah.Rabbim ibadetlerini kabul etsin hayırlı gecelerHaydi şimdi teheccüt vakti
Allah rahatlıklar versin. Mevlam bu sıkıntıları eşinle daha yakınlaşmanaza vesile kılsın
Yaşım 51
Adım Sabriye
ben evliliğimde 20yıl göreceğime hiç inanmıyorum
Amin canım hepimize inşallahRabbim nice yıllar daha nasip etsin Asuman abla
canım sen merhametını saygını kaybetme gıne bosver kım ne eder kendıne eder kendı kendıne rabbım her seyı gorur bılır ver herkez zere kadar ıylığın zere kadar zulmün karşılığını görecek sen iyi ol gerısını bosver rabbım halladerinsanlar nankör ama bak Rabbim hesap görenlerin en güzeli ki sana en güzelini nasip etmiş
Gunaydin hayirli huzurlu sabahlar olsun ins.
Hayriye gecmis olsun neyi varmis cocugun? Allah bagislasin hepsini onlarla imtihan etmesin.
Dafi ablacim ablaligini gostermissin helal sana
Allahım acil şifa versinsınusızttekı ıltıhap gözüne vurmuş oda beyene sıçrama tehlıkesı varmış gazı de yatıyorlar sımdı dr tehlıkelı demısler çok arısı varmış ben tel sesını duydum kulaklarımdan gıtmıyor
Allahım acil şifa versin
Kimseyi evladiyla sınamasın
aminAllah yardim etsin sifa versin.
Leyla allah seninde yardimcin olsun yazilacak cok sey var ama su an bunu yazabiliyorum sadece.
Anladım ablacım, hayırlısı olsun. Hukuk düzeni ev sahipleri böyle keyfi ve bencilce davranamasın diye koruyor kiracıyı... Bi çıkar yol bulunur artık. Sen sıkma canını. Allah hayırlısını versin.estağfurullah canım.
Ben ailenin büyüğü değilim esracım dördüncü geliniyim sadece en küçük elti benim küçüğüm. Olaylara yazık gözüyle bakıldığında evlenecek gençlerde yazık diyecekler. Çünkü bunlar belkide ömürlerinin bundan sonrasını bu evde geçirecekler. Sırf kiracının istediği gibi olsun diye ev taşıyıp duyacaklar. Ya kiracının gönlü olupta çıkmaya karar verdiğinde bu evlenen gelinde hamile olursa o zaman hamile halinde taşınmış olmayacakmı diyecekler. Bu işin sonu kötü olacak gibi geliyor bana sadece dua ediyorum. Bir kötülük olmadan cıkarlar. Yada başka bir çare bulunur
kuzum ne oldu ne uzdu senı kıyamam sanaKendime gelmeye calisiyorum. Pek donuk bir sabahtayim radyo actim dinliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?