Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamun aleykum...
Plynna canim Rabbim sıkıntılarını hafifletsin insallah.. Dafi ablam soylenebilecek en guzel seyleri soylemis zaten sagolsun. Onun tecrubesinin yaninda bana bisey soylemek dusmez simdi :) Rabbim buyuktur, yapilanlari da yaptiklarini da gorur insallah..

Hayriye gecmis olsun, Rabbim sifa versin...

selamun aleyküm güzeller
Rabbim hayırlı şifalar versin

Gunaydin hayirli huzurlu sabahlar olsun ins.

Hayriye gecmis olsun neyi varmis cocugun? Allah bagislasin hepsini onlarla imtihan etmesin.

Dafi ablacim ablaligini gostermissin helal sana

Allahım acil şifa versin
Kimseyi evladiyla sınamasın
Amiin

Amiin
Hallolur inşallah

Dafi abla sizin su kiraci isi de cozulur insallah bir an once... Can sıkıcı bi durum olmus amca icin de hasta hasta...
İnşallah canım. Sakinleştirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Sabah yine söyledim. Sen kavga çıkartırsan çocuklar seyre bakmaz biliyorsun değilmi dedim. 9 tane ev çocuklarımızın burnundan akacak bir damla kana değmez dedim. O çocuk gelince nerde kalacak dedi. Eşimde düğüne kadar burda kalır dedi.

Gunaydin bayanlar
Bugun evdeyim cok sukur
Anca utu yapabilirim herhalde
Gece baya dertlesmissiniz
Allah hepimize sabir versin insallah sabredenlerden olabiliriz

Bu aksam çok üzücü şeyler yaşadım eşimin ailesi ile imtihan olmaktayim oğlumu bu saatte ancak uyuttum kızlar dua istiyorum

Allah yardimcin olsun cnm..

Gecmis olsun cnm Allah sifa versin..

He geldim

Oyle insanlar varki hayatimizda şükür sebebi hepsi. Nur1835
Ben kendime yeni gelmiskene ablam ve eltim geldi kahvalti hazirladim. 2 gunluk kahvalti yaptim yada 2 öğünlük diyim.
Haftaya yogurt kurunu pazar ve persembe yap tartidan once iyi olur. Vucut alisinca yag yakimi olmuyomuş. Arada vermek lazim.

kuzum ne oldu ne uzdu senı kıyamam sana

Darlandim oyle kuzum hep evde olunca sapitiyo insan. Hayriye bak bir aydan fazladir ilerleme gostermeyen bi ikimiz kaldik

Millet az cok gram gramda olsa veriyi biz sayiyoruz yerimizde.

Benim enerjim istegim var sozde ama yine bisey olmuyo. Sorunumuz ne acaba
Biri bizimle ilgileneydi cocuklugumuza falan ineydi iyiydi.

Mesaj tekrari iki kere basmisim

Daha daha nassiniz eyimisiniz ins. Yasin okuyan varmi?
Bonuscum herkez 1 tanemi okuyacak yoksa okuyabildiği kadarmı
Hani bazen okutabildiğiniz kadar herkeze 1 tane okutun derler ya gerçi onu şifa için yapıyorlar

Hayriye cim şifa için okuyacak olursanız birer tane okuyalım

Selamün aleyküm...

size afiyet olsun canım ben bugun uğraşamıcam gibi Allahtan dünden yemeğim var....iyi hissedersem belki yarın yaparım....

herkes bayılırken kestane şekerine ilginç bir şekilse yiyemeyenlerdenim gerçi benden başka yemeyen varmı bilmiyorum ama sevemedim işte üstelik feci tatlıcıyımdır...

oyy Rabbim şifa versin inş..

selamun aleykum
şımdı haber aldı agırbı tedaviye başlamışlar ama şukurler olsun beyne sıçramamış yatacaklar sanırım baya ama yatsın ıyı olsun da
ayyy sen gıne ıyısın lesıle falan ben bıde bu adetten davul gıbı şıştım bıde sıtres bıde canım çikolata istiyor sorma dun kahvenın yanında götürdüm kimse duymasın bu banaydı tabı evet kuzum havalarda düzeldi yurumemeye bahanede yok offff of lütfen bırı benı kendıme getırsın

ablacım oyle bısey b aşlatmadılar ama dualarında unutma gecelerı ,

bıde ben adetlıyım okuyamam yasın acaba obur cunmaya yapsak olmazmı bende okurum ozaman 10 tane falan

he bonus 5 te benden al canım...daha fazla okursam yazarım...
Gebeler siz cok zorlamayin kendinizi emi yerim sizi ne kaa da dusunceliler :)

Kestane sekeri yenmezmi allahim ya nurda yemez sevmez ne kendisini ne sekerini :)

Bursaya gelin gitti erkek tarafi gelirken hep kestane sekeri getirdide bi tane yemedi :)

Canim cok gecmis olsun neyi var ki

Gebeler siz cok zorlamayin kendinizi emi yerim sizi ne kaa da dusunceliler :)

Kestane sekeri yenmezmi allahim ya nurda yemez sevmez ne kendisini ne sekerini :)

Bursaya gelin gitti erkek tarafi gelirken hep kestane sekeri getirdide bi tane yemedi :)

kız oturduğum yerde yapıcak daha hayırlı bi işim yok...

kestanenin kendini severimde şekerini sevemedim...

Allah yardimcisi olsun canim tez sifasini versin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…