amin canımRabbim kimseyi evladı ile imtihan etmesin
Rabbim hayırlı şifalar versinselamun aleykum hayırlı sabahlar
beklenen adetım geldı ama bende dovula dondum çok gecikti bu ay hayırlısı kuzenımın oglu rahatsızlandı ankaraya gıttı daha 13 yasında lütfen dua adın agırmıs durumu rabbım ummetı muhammedı çaresız evladına baktırmsın elinden bişey gelmeden beklemek kadar zor bişey yok ımtehan dünyası rabbım ımtehanı kaybetmeden gıtmek nasip etsin bu yalancı bahardan
canım sen merhametını saygını kaybetme gıne bosver kım ne eder kendıne eder kendı kendıne rabbım her seyı gorur bılır ver herkez zere kadar ıylığın zere kadar zulmün karşılığını görecek sen iyi ol gerısını bosver rabbım hallader
Gunaydin hayirli huzurlu sabahlar olsun ins.
Hayriye gecmis olsun neyi varmis cocugun? Allah bagislasin hepsini onlarla imtihan etmesin.
Dafi ablacim ablaligini gostermissin helal sana
AmiinAllahım acil şifa versin
Kimseyi evladiyla sınamasın
AmiinGünaydınlar :)
Güne yoğurt küründen mi nedir eksiyle başladım, mutluyum gururluyumumarım güzel bir gün olur.
Anladım ablacım, hayırlısı olsun. Hukuk düzeni ev sahipleri böyle keyfi ve bencilce davranamasın diye koruyor kiracıyı... Bi çıkar yol bulunur artık. Sen sıkma canını. Allah hayırlısını versin.
Hayriyecim Allah şifa versin yavruya. İnşallah toparlanır bir an önce.
plynna Allah güç kuvvet sabır versin. Her evde türlü türlü sıkıntılar var. Ama zor zamanlar geçiyor bir şekilde, böyle düşünüp ferhlarsın inşallah.
Bonuscum kendine geldin mi bakayım ha, bak neşeli Bonus çok tatlı haberin olsun.
İnşallah canım. Sakinleştirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Sabah yine söyledim. Sen kavga çıkartırsan çocuklar seyre bakmaz biliyorsun değilmi dedim. 9 tane ev çocuklarımızın burnundan akacak bir damla kana değmez dedim. O çocuk gelince nerde kalacak dedi. Eşimde düğüne kadar burda kalır dedi.Dafi abla sizin su kiraci isi de cozulur insallah bir an once... Can sıkıcı bi durum olmus amca icin de hasta hasta...
Bu aksam çok üzücü şeyler yaşadım eşimin ailesi ile imtihan olmaktayim oğlumu bu saatte ancak uyuttum kızlar dua istiyorum
sınusızttekı ıltıhap gözüne vurmuş oda beyene sıçrama tehlıkesı varmış gazı de yatıyorlar sımdı dr tehlıkelı demısler çok arısı varmış ben tel sesını duydum kulaklarımdan gıtmıyor
He geldimGünaydınlar :)
Güne yoğurt küründen mi nedir eksiyle başladım, mutluyum gururluyumumarım güzel bir gün olur.
Anladım ablacım, hayırlısı olsun. Hukuk düzeni ev sahipleri böyle keyfi ve bencilce davranamasın diye koruyor kiracıyı... Bi çıkar yol bulunur artık. Sen sıkma canını. Allah hayırlısını versin.
Hayriyecim Allah şifa versin yavruya. İnşallah toparlanır bir an önce.
plynna Allah güç kuvvet sabır versin. Her evde türlü türlü sıkıntılar var. Ama zor zamanlar geçiyor bir şekilde, böyle düşünüp ferhlarsın inşallah.
Bonuscum kendine geldin mi bakayım ha, bak neşeli Bonus çok tatlı haberin olsun.
kuzum ne oldu ne uzdu senı kıyamam sana
kuzum ne oldu ne uzdu senı kıyamam sana
Bonuscum herkez 1 tanemi okuyacak yoksa okuyabildiği kadarmıMesaj tekrari iki kere basmisim
Daha daha nassiniz eyimisiniz ins. Yasin okuyan varmi?
Bonus okutabildiğiniz kadarsa cumaya kadar benden 20 tane al
Ben 3 yasin okudum. Firsat bulursam yine okursam yazarim...
Alm kizlarrr
Azicik uzandim dinleneyim diye once size bakayim dedim
Emine simdilik iyi cok sukur hapsurmasi burun akintisi azalmis ateside olmamis bugun
Maviay84 hosgeldin
Yarin evdeyim benimde mercimek koftesi yapasim vardi bugun pazardan yesillik aldim onun icin.
Hain koca kisisi butun gun ugrasipdidineyim sen aksama kestane sekerleriyle gel olacak is mi yani neyseki cok yemedim
Yarin esim evde pek ugrayamam heralde gunduz aksam gorusuruz
Persembe gunu yogurt detoks corbasi gunu yapicam yapmak isteyenler yesil mercimek nohut ve bulgurlarini hazirlasin yarin
sınusızttekı ıltıhap gözüne vurmuş oda beyene sıçrama tehlıkesı varmış gazı de yatıyorlar sımdı dr tehlıkelı demısler çok arısı varmış ben tel sesını duydum kulaklarımdan gıtmıyor
ayyy sen gıne ıyısın lesıle falan ben bıde bu adetten davul gıbı şıştım bıde sıtres bıde canım çikolata istiyor sorma dun kahvenın yanında götürdüm kimse duymasınDarlandim oyle kuzum hep evde olunca sapitiyo insan. Hayriye bak bir aydan fazladir ilerleme gostermeyen bi ikimiz kaldik
Millet az cok gram gramda olsa veriyi biz sayiyoruz yerimizde.
Benim enerjim istegim var sozde ama yine bisey olmuyo. Sorunumuz ne acaba
Biri bizimle ilgileneydi cocuklugumuza falan ineydi iyiydi.
ablacım oyle bısey b aşlatmadılar ama dualarında unutma gecelerı ,Bonuscum herkez 1 tanemi okuyacak yoksa okuyabildiği kadarmı
Hani bazen okutabildiğiniz kadar herkeze 1 tane okutun derler ya gerçi onu şifa için yapıyorlar
Hayriye cim şifa için okuyacak olursanız birer tane okuyalım
Gebeler siz cok zorlamayin kendinizi emi yerim sizi ne kaa da dusunceliler :)he bonus 5 te benden al canım...daha fazla okursam yazarım...
Canim cok gecmis olsun neyi var kiselamun aleykum hayırlı sabahlar
beklenen adetım geldı ama bende dovula dondum çok gecikti bu ay hayırlısı kuzenımın oglu rahatsızlandı ankaraya gıttı daha 13 yasında lütfen dua adın agırmıs durumu rabbım ummetı muhammedı çaresız evladına baktırmsın elinden bişey gelmeden beklemek kadar zor bişey yok ımtehan dünyası rabbım ımtehanı kaybetmeden gıtmek nasip etsin bu yalancı bahardan
canım sen merhametını saygını kaybetme gıne bosver kım ne eder kendıne eder kendı kendıne rabbım her seyı gorur bılır ver herkez zere kadar ıylığın zere kadar zulmün karşılığını görecek sen iyi ol gerısını bosver rabbım hallader
Gebeler siz cok zorlamayin kendinizi emi yerim sizi ne kaa da dusunceliler :)
Kestane sekeri yenmezmi allahim ya nurda yemez sevmez ne kendisini ne sekerini :)
Bursaya gelin gitti erkek tarafi gelirken hep kestane sekeri getirdide bi tane yemedi :)
Allah yardimcisi olsun canim tez sifasini versin insallahsınusızttekı ıltıhap gözüne vurmuş oda beyene sıçrama tehlıkesı varmış gazı de yatıyorlar sımdı dr tehlıkelı demısler çok arısı varmış ben tel sesını duydum kulaklarımdan gıtmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?