Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Okutucak kimse yok su an abla seni 20 tane iyi olmus 41 e tamamlariz belki.

Elifcim sagolasin o halinle okumussun. 18 daha okuruz kalabaligiz :)
Benim icin de iyi oldu ya. Ne zamandir elime alamiyodum Allah affetsin.. Dun okul da tatil olunca namazlarimdan sonra okudum sukur :)

Ya bi de ben namazda cok zorlaniyorum artik, digerleri degil de secdede karnim patlayacak gibi oluyor. Nasil kilmaliyim?

Allah kabul etsi canım...ben bir süredir koltuk sandalye falan ne bulursam oturup kılıyorum yere hiç eğilemiyorum...secde etmeyi özledim....çok rahatsız ediyosa burum seni sende öyle yapabilirsin ama şimdilik dayanabiliyorum diyosan en güzeli secdeye vararak kılmak...

dafi abla daha önce söylemişmiydim bilmiyorum ama bende keles doğumluyum...size yakınmı bilmiyorum....ben iki yaşındayken istanbula gelmişiz çok merak ediyorum ama hiç gitmek nasip olmadı...
Canım keles Uludağ eteğinde küçük şirin ama birazcık köy görünümlü bir ilçemiz. Fırsatın olursa gör bence mis gibi tertemiz havası var dır
Hem bahaneyle bizede gelirsiniz

Canım keles Uludağ eteğinde küçük şirin ama birazcık köy görünümlü bir ilçemiz. Fırsatın olursa gör bence mis gibi tertemiz havası var dır
Hem bahaneyle bizede gelirsiniz

babam 5 sene öğretmenlik yapmış orda...annemde hep güzel anlatır çok istedim ama bir türlü nasip olmadı gitmek...şimdi daha zor zaten anca çocukları biraz büyütücem ki sonra hepberaber bi kaçamak yapıcaz...

Selamın aleyküm
buraya bakmıyorum kusura bakmayın kızımın sınavları var onunla ilgileniyorum bu aralar ikizler kiskaniyor ben daha tam iyi olamadım
Evde tam bir bayram havası var yani
cuma günü kilo bildirmeye gelirim inşallah allaha emanet olun

Ve aleyküm selam....Rabbim zihin açıklığı versin kızına....sende dikkat et kendine canım Allaha emanet ol...

Yolcu artik patlayacak gibi oluyorum ya... Mecbur ben de oyle kilacagim sanirim.
nacızane bır yorumum olacak, eger ayakta gercekten kılamayacak durumdaysanız sandalye veya koltukta degılde, normal selam verecegımız zamankı oturus gııbı oturarak kılmanız daha uygun olur.

Bonus lafa girmese olmaz :))) normal bir durum degil hamilelik yere oturup kalkmak buyuk mesele sandalye o yuzden rahatlatici oluyo. Deneyerek en uygun olani bulun size buyuk kolaylik var.
Asil biz dusunelim bu kilmadigimiz namazlar nasil kaza edilir kazasi bile zor olur. Allah suur nasip etsin.

Yenacim kulaklarin cinlasin basi ortmekle olmuyo hersey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…