senide bu saate kadar beklettim hakkını helal et
Leyla hemşehrimiyiz kızben kestaneyıde yemem sekerınıde. sehrındeyım bıde:)
Benim icin de iyi oldu ya. Ne zamandir elime alamiyodum Allah affetsin.. Dun okul da tatil olunca namazlarimdan sonra okudum sukur :)Okutucak kimse yok su an abla seni 20 tane iyi olmus 41 e tamamlariz belki.
Elifcim sagolasin o halinle okumussun. 18 daha okuruz kalabaligiz :)
sanırıımLeyla hemşehrimiyiz kız
Benim icin de iyi oldu ya. Ne zamandir elime alamiyodum Allah affetsin.. Dun okul da tatil olunca namazlarimdan sonra okudum sukur :)
Ya bi de ben namazda cok zorlaniyorum artik, digerleri degil de secdede karnim patlayacak gibi oluyor. Nasil kilmaliyim?
Canım keles Uludağ eteğinde küçük şirin ama birazcık köy görünümlü bir ilçemiz. Fırsatın olursa gör bence mis gibi tertemiz havası var dırdafi abla daha önce söylemişmiydim bilmiyorum ama bende keles doğumluyum...size yakınmı bilmiyorum....ben iki yaşındayken istanbula gelmişiz çok merak ediyorum ama hiç gitmek nasip olmadı...
Canım keles Uludağ eteğinde küçük şirin ama birazcık köy görünümlü bir ilçemiz. Fırsatın olursa gör bence mis gibi tertemiz havası var dır
Hem bahaneyle bizede gelirsiniz
evet canım mecbur öyle..Rabbim kabul etsin inş...Yolcu artik patlayacak gibi oluyorum ya... Mecbur ben de oyle kilacagim sanirim.
Selamın aleyküm
buraya bakmıyorum kusura bakmayın kızımın sınavları var onunla ilgileniyorum bu aralar ikizler kiskaniyor ben daha tam iyi olamadım
Evde tam bir bayram havası var yani
cuma günü kilo bildirmeye gelirim inşallah allaha emanet olun
nacızane bır yorumum olacak, eger ayakta gercekten kılamayacak durumdaysanız sandalye veya koltukta degılde, normal selam verecegımız zamankı oturus gııbı oturarak kılmanız daha uygun olur.Yolcu artik patlayacak gibi oluyorum ya... Mecbur ben de oyle kilacagim sanirim.
Yarım saat yürüdüm bugün hava güzeldi ama vakit yok yoksa daha da yürürdüm
Eve geldim yemek yaptım neyse hiç yoktan iyi bu hafta böyle artık
Nursena nerelerde acaba
Yarım saat yürüdüm bugün hava güzeldi ama vakit yok yoksa daha da yürürdüm
Eve geldim yemek yaptım neyse hiç yoktan iyi bu hafta böyle artık
Nursena nerelerde acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?