Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadas sadece secde de zorlanıyormus zaten. oturup kalkmakta sıkıntısı yoksa. ayaklar uzatılıptada kılınabılıyor. sandalyeye hos bakılmıyor.
Allah namazlarımızı kabul eylesın eksıklıklerımızı af eylesın. kılmayanlarada en kısa zamanda kılanlardan eylesın. amın. vesselam:)

Çın çın.. :))

Fönlere gelesin çok güldüm yaa deli :)

Bu arada ben bir yasin okudum umarım daha fazla okurum...

Derinciğim çok geçmiş olsun naz prensese.. Bu sene tövbe yarabbi tuhaf bir grip var ortada..
İşyerin de tüm küçük çocuklu anneler bitap bir şekil de geliyorlar işe uykusuzluktan.

Bulutçum siz de iyileşememişsiniz daha geçmiş olsun canım. Kızına Allah zihin açıklığı versin..

Hayriyeciğim,Allah şifa versin çok üzücü gerçekten.. Annesinin durumunu tahayyül dahi edemiyorum..

Polyanna inşallah tez zaman da düzelir herşey ve karşı taraf yaptığı haksızlığı anlar...
İnan hepimizin çok farklı sorunları var gerek evden bireylerden kaynaklanan gerek ev dışı 3.5. kişilerden kaynaklanan. yaşadığımız sürece hiç bitmeyecek olumsuzluklar...

Esracım uzun zaman sonra listede adını görecek olmaktan mutluluk duyuyorum :)

bengisu, herşeyin yolun da olmasına çok sevindim. sen anlatınca korktum açıkçası.. Umarım hepiniz zamanın da alırsınız kucağınıza bebişlerinizi..

elifçiğim sen de dinlen fazla iş yapma. yardımcı alsan haftada bir yahut iki haftada. zaten okulda hep hareket halindesiniz..

---

Bu arada benim de artı olan 2,5 kg.in, 1,8 kg si gitti kaldı 700 gram. cumaya tekrar 106 ları görürsem pek mesud oluciimm :)
Yerinde sayanlara selam olsun.

Ve aleykumselam....icime hirs tohumlari ekenlere.
Hayriyede gelip sularsa tam olucak..

Ve aleykumselam....icime hirs tohumlari ekenlere.
Hayriyede gelip sularsa tam olucak..

hayriyenin saçını çekmek lazım. hep bir bahane buluyor..
Oysa menü bile paylaşmaya başlamıştı.. Ne olduysa arabınaşından sonra oldu :)

nacızane bır yorumum olacak, eger ayakta gercekten kılamayacak durumdaysanız sandalye veya koltukta degılde, normal selam verecegımız zamankı oturus gııbı oturarak kılmanız daha uygun olur.

secde yerine daha yakın olmak adına oturarak kılmayı daha uygun görüyor fıkıh

evet kızlar haklısınız sandalyenin çok uygun olmadığını biliyorum fakat kendi adıma hiç bi türlü eğilemiyorum...dolayısıyla bu şekilde kılıyorum Rabbim kabul eder inş..

Ben dün arnavut ciğeri çorba yedim. kahvaltım aynı zaten. :)

Bugün 3 dilim ekmekli kahvaltı
Öğle, 1 karnıyarık pilav 2-3 kaşık yoğurtlu kabakımsı bir meze .
Şimdi kahve ve iki ısırık çikolata

Gün için de kahve,yeşilçay, normal çayy

evet kızlar haklısınız sandalyenin çok uygun olmadığını biliyorum fakat kendi adıma hiç bi türlü eğilemiyorum...dolayısıyla bu şekilde kılıyorum Rabbim kabul eder inş..

Zeynepçim ailem namazın da niyazın da olan kişiler olsa da ben pek dini konulara vakıf değilim. Bakış açımız bile farklı az anarşikim sanki :))
Sadece boynumuzun borcu olan gereklilikleri yeni yeni yerine getirmeye çalışıyorum nacizane .ama bizimkilerden duyduğum özellikle rahmetli abim mesleğinden de kaynaklı hep çok araştırırdı epey bilgi biriktirmişti tanıdıklarımız hep ona danışırdı ..
Derdi ki güzel abim Dinimizi diğer dinlerden ayıran en büyük ve güzel ayrıntı kullarına sınırsız kolaylıklar sağlaması..
İçin de şüphe olmasın Allah kabul etsin canım...

Son düzenleme:
Bilmedigim icin sordum bilen vardir diye iyiki de sormusum:) ben oturarak kilabilirim sandalye yada koltuk olmadan. Tesekkur ederim cevaplariniz icin...

Yenaaa yardimci bulamamki burdan :) ama annem gelebilir artik haftasonlari temizligime. Haftaici de esimle hallederiz. Ben dun biraz isi abarttim yaparken farkina varamadim sonradan kokusu cikti..

yenacim bizim sınıfta dökülüyor dün beş kişi hastaydı...doktora gittik nasıl kalabalık salgın varmış...bugün göndermedi m nazi dinleniyor..
bende bugün yılbaşında aldığım 2kilonun 1.5 vermişim hep böyle yapabilsem ...iyiki varsınız yoksa 130 140 150 alıp başımı gidicem..
ay kendimden utandım .....bende naza hamile kalmadan önce 4 sene kıldım dogum sabahı bile sabah namazı kıldım doğuma girdim..hamileliginde bile kıldım...sandalyede..cunki o kadar geç bulunca hep korktum ...
şimdi kılmak istiyorum nisa izin vermiyor başımı bağlı görmesin anne manaz kılma diyor...
bende yasin okurum bonus sayısını okuyunca söylerim...

ayyy derin hiç başım örtülü duramıyorum ben..
Örneğin namaz kıldıktan,yasin okuduktan sonra hemen açıyorum .. abim inceden laf sokardı bana ve ablama o konuda . nasıl yakışmış bacıma böyle bu renk örtü sevdirmeye çalışıyordu kıyamam yaa.. Çok andım abimi

Evet bitanem bazı insanlar gerçekten şükür sebebi

bu aralar kafam çok dolu hem annemin sıkıntıları var aklım orda hem dükkanda işler çok kötü onunla uğraşıyorum uğrayamıyorum. kusura bakmayın. geçmişi az oki dedim ama öyle çoğalmış ki hiçbişeye yetişemedim.

kasımpatı bildirim yapmayı da unuttum geçen hafta kusura bakma nolur emek harcıyosun o kadar hakkını helal et

aynı işlere ilave koltuk minderlerini yik adım onları geçireyim yena hadi hop bir iki kalkalim...tarhana cirbasi yaptim icnediler ben ictim...sabah tost yaptim yemediler ben yedim...şimdi ne p isirsem cocuklari ayrı seçer esim ayrı hergün ne pisireyim...kış sebzelerin hiç yemiyorlar

Allah rahmet eylesin canim. Senesi yakindi galiba onun icin de 41 yasin okuyalim insallah....

yena aynı ben o kadar sikintiliyimki hemen çıkarırım başımdan hiç tutamıyorum..esim de bana der bak ne güzel yakıştı açık giyiniyorumya ...nazda başımda gördüğü zaman anne ışte şimdi kayserili oldun diyor gülüyoruz .içimde var ama şeytan izin vermiyor...babam kılıyor kayinvalidemler öyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…