Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Mutlu akşamlar elifçim
Erken yediysen sorun olmuyor rahat ol..

Çok yoruldum yeni oturdum oğlan uyurken ben de size bakıyorum.
Bir süpürge tutmayla yola çıktım epey daldım farkın da olmadan.
Ellerim acıyor bir de hızlı hızlı yapınca..
Keşke hiç kirlenip dağılmasa ev böyle kalsa.. :)

Elifçim yardımcı bulamam demişsin neden.? Pek anlayamadım canım sory.

Dafi ablacim ,kiraci mevzunuzda herkesi memnun edecek ortak bir yol bulursunuz inşallah.

Nurcum,estagfirullah canim..Bu arada geçmiş olsun sen mi hastasin?

Yenam,ne güzel söylemiş abicigin,Mekani cennet olsun,rahmeti ile muamele eylesin Rabbim..Bildigim kadari ile din kolaylık dini ve kişinin sartlarinina ve durumuna göre kolaylıklar söz konusu,yani benim sartlarimdan nahoş görülen bir mevzu farkli sartlarda olan biri için uygun olabilir..Hasili herkes gücünün yettiğince hic yapamiyorum diye tamamen bırakmaktansa,gücünün yettiğince yapmaya devam etmeli diye düşünüyorum ben..Bu konuda rahmetli abicigin ile hemfikirim..
Bu arada anarşik hatun severim seni..

Bonus toparlanmana sevindim,hadi yârin yeni bir baslangic olsun senin ve hepimiz için..

Bengisu iyi olmana sevindim,kolaylikla tamamlarsiniz tüm hamişler inşallah bu süreci..

Esracim,listede bizimlesin..

Plynna üzülerek okudum mesajlarini,Allah yardimcin olsun,karsi tarafa merhamet ve vicdan versin inşallah..Zamanla hersey daha güzel olur senin için inşallah..

Ogulcuklarim,cok geçmiş olsun hastaniza..Allah sifa-i acili ihsan eylesin,annecigine ve sevdiklerine sabirlar versin..

Yenaa burasi 3bin nufuslu yer :) gecenlerde komsulara soyledim cam silmek icin birisi lazim diye hocam burda kimse gelmez dediler :) ben de esime sildirdim:)

Yenaa burasi 3bin nufuslu yer :) gecenlerde komsulara soyledim cam silmek icin birisi lazim diye hocam burda kimse gelmez dediler :) ben de esime sildirdim:)

ha o bakımdan . :) Ben de gelir düzeyi çok yüksek,refahlık diz boyu isviçre formun da bir yer de yaşıyosun o yüzden bulamıyorsun geçti aklımdan :)
Küçük yerler de hoş karşılanmıyormuş deniyor.. bari yardıma gelselerdi gebe hatuna yardım olayı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…