Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gorusemedim canım bir aradım mesguldu sonrasında ulaşılamıyordu yarın tekrar ararım inşallah

Kalabalıklar o yüzden canım.. ilk duyduğum da aramıştım mesajla dönmüştü bana.. Modemle ilgili sorunları da varmış. Evine dönünce görüşürüz artık...

Frida özledik çok..

Kalabalıklar o yüzden canım.. ilk duyduğum da aramıştım mesajla dönmüştü bana.. Modemle ilgili sorunları da varmış. Evine dönünce görüşürüz artık...

Frida özledik çok..
Ayın 10 unda psikolağa gidecekti o zamana kadar dönebilecek mi ben de onu merak ettim

Yok yavv isvicre nireeee bizim bura niree:)
Bu kadar kolay birseyi de ancak ben bilemezdim zaten,Allah'im ne kadar sahsina munhasir hatunum..

Beyle bisey iste kasimpati :)

Yav gozluk kullanan varmi?
9 sene gozluk kullandim 2.5 derece miyopum. 2 senedir lens kullaniyorum :) lens cok rahat. Ama tabi ben surekli kullanmak zorunda oldugum icin. Senin gozler de ne var

Kalkayım çamaşır asayım bulaşık makinasını boşaltayım..
Ev de olsaydım yarına bırakırdım ama çalışınca planlı olmak zorundayım maalesef. İpin ucu bir kaçtımı toparlamak zor..

Kızım da deli gibi ders çalışıyor hem sınav haftası hem ygs çok üzülüyorum ona..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…