Bu kadar kolay birseyi de ancak ben bilemezdim zaten,Allah'im ne kadar sahsina munhasir hatunum..
Gorusemedim canım bir aradım mesguldu sonrasında ulaşılamıyordu yarın tekrar ararım inşallah
Bu kadar kolay birseyi de ancak ben bilemezdim zaten,Allah'im ne kadar sahsina munhasir hatunum..
Beyle bisey iste kasimpati :)
Yav gozluk kullanan varmi?
Ayın 10 unda psikolağa gidecekti o zamana kadar dönebilecek mi ben de onu merak ettimKalabalıklar o yüzden canım.. ilk duyduğum da aramıştım mesajla dönmüştü bana.. Modemle ilgili sorunları da varmış. Evine dönünce görüşürüz artık...
Frida özledik çok..
Ben mesajı alıntılayıp ekledim sonra parantezleri siliverdim :)))
Hepsi :)Doğrusu hangsi acaba :)
Yok yavv isvicre nireeee bizim bura niree:)ha o bakımdan . :) Ben de gelir düzeyi çok yüksek,refahlık diz boyu isviçre formun da bir yer de yaşıyosun o uüzden bulamıyorsun geçti aklımdan :)
Küçük yerler de hoş karşılanmıyormuş deniyor.. bari yardıma gelselerdi gebe hatuna yardım olayı :))
9 sene gozluk kullandim 2.5 derece miyopum. 2 senedir lens kullaniyorum :) lens cok rahat. Ama tabi ben surekli kullanmak zorunda oldugum icin. Senin gozler de ne varBu kadar kolay birseyi de ancak ben bilemezdim zaten,Allah'im ne kadar sahsina munhasir hatunum..
Beyle bisey iste kasimpati :)
Yav gozluk kullanan varmi?
Bonus belki gozluk yanlardan sıkıyodur o agri yapabilir. Gozlukcu de gevsetirler aslinda
bir ara beyaz şov da vardı sanırsam ıkınsu diye bişey :)
Ikinsu muAyyyyy sesli güldümm,Allah'da seni güldürsün topram..
evet :) Program için de skeç gibi birşey yapıyordu orda ki tiplemenin adıydı :)
İyi gönderme ama dimi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?